PDA

Επιστροφή στο Forum : Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

nikosm1
04-10-10, 14:28
Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/viewpost.gif (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=489142#post489142)
Οχι Κώστα εννοώ 12 φορές το χρόνο.
Νίκο μιλάς γι' αλλαγή της ημέρας των συναντήσεων? Με μπέρδεψες, γιατί είπες: "(όχι συνέχεια αλλά μία φορά το μήνα λέω εγώ)".

Αφού αποκλείστηκε ο χώρος κοντά στο Carrefour (μου διαφεύγει το όνομά του), το Bennigan's είναι μιά χαρά.

Δεν προλαβαίνουμε ούτε να διορθώσουμε!! Σαν αστραπή απαντάς!

bokostas
04-10-10, 14:42
Δεν προλαβαίνουμε ούτε να διορθώσουμε!! Σαν αστραπή απαντάς!

:smt044:smt044:smt044 χαχαχα, γι' αυτό ξεπεράσαμε τα 1.000 ποστς !!!

Κανένας μοντερατόρας να σβήσει τις πρώτες 25-30 σελίδες βρε παιδιά???

Ας αφήσει μόνον τις φωτογραφίες. Κι ας κατεβώ κι εγώ καμμιά 500άρια ποστς.:D

drbig
04-10-10, 15:22
ΠΑΙΔΙΑ σιχαινομαι το benni..το service, τον καφε του, τις τιμες του, το ολο αμερικανικο concept ετσι απλα..
πρεπει να πάρουμε τους δρόμους και να βρούμε λύση ...
Εκτος και αν η Θεσσαλονικη μας είναι όντως χωριουδάκι, πρεπει να υπάρχουν κι άλοι τετοιοι χώροι..

kostaskich
04-10-10, 15:25
με την σειρα μου να ευχαριστησω τον bokosta και τον christo για τα εντλερς που μου εφεραν.christo το ενα απο αυτα που μου εδωσες τρακαρε σε ενα ξυλο και στραβωσε η μουρη του οπως ενα σκαλαρι σου καποτε:):):)

Prokroustis
04-10-10, 15:41
christo το ενα απο αυτα που μου εδωσες τρακαρε σε ενα ξυλο και στραβωσε η μουρη του οπως ενα σκαλαρι σου καποτε:):):)

:D .

zipo
04-10-10, 15:54
με την σειρα μου να ευχαριστησω τον bokosta και τον christo για τα εντλερς που μου εφεραν.christo το ενα απο αυτα που μου εδωσες τρακαρε σε ενα ξυλο και στραβωσε η μουρη του οπως ενα σκαλαρι σου καποτε:):):)
Δώστου μερικές σφαλιάρες να στρώσει. :cool:

Κλεόβουλος
04-10-10, 17:44
Ε, μάλλον για εκεί μας βλέπω, αλλά είναι κρίμα, αφού στους περισσότερους δεν αρέσει.
.
Αφού πηγαίνουμε μια φορά τον μήνα (και ο λόγος δεν είναι ότι μας αρέσει το μαγαζί,όλοι είχαμε και κάποιο παράπονο) και μας βόλευε μέχρι τώρα για όλους τους λόγους που παρα-παρα-συζητήθηκαν και επειδή δεν υπάρχει καμιά άλλη εναλλακτική ας σταματήσουμε τις αναζητήσεις.....Επιστροφή στο Bennigan's.

με την σειρα μου να ευχαριστησω ....... και τον christo για τα εντλερς που μου εφεραν.christo το ενα απο αυτα που μου εδωσες τρακαρε σε ενα ξυλο και στραβωσε η μουρη του οπως ενα σκαλαρι σου καποτε:):):)
Χρηστάκη δεν είπαμε δεν διαδίδουμε υβρίδια γκαπο-ενλερ-δισκόψαρα? :D

nikosm1
04-10-10, 17:50
Αφού πηγαίνουμε μια φορά τον μήνα (και ο λόγος δεν είναι ότι μας αρέσει το μαγαζί,όλοι είχαμε και κάποιο παράπονο) και μας βόλευε μέχρι τώρα για όλους τους λόγους που παρα-παρα-συζητήθηκαν και επειδή δεν υπάρχει καμιά άλλη εναλλακτική ας σταματήσουμε τις αναζητήσεις.....Επιστροφή στο Bennigan's.
...................................

+1000

bokostas
04-10-10, 18:39
:D

Προσωπικά Κλεόβουλε με βολεύει πολύ το Bennigan's (από άποψη απόστασης και παρκαρίσματος) και δεν έχω αντίρρηση να επιστρέψουμε.
Θυμίζω όμως ότι στις σχετικές ψηφοφορίες εδώ, λίγες σελίδες πριν, το Bennigan's πήρε μηδέν (0) ψήφους στο σύνολο των προτιμήσεων.
Η άποψή μου είναι ότι για να μην το θέλει κανείς, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά παράπονα και δεν μπορεί να μη βρούμε κάτι καλύτερο.

Εναλλακτικές υπάρχουν (πχ το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου, κάποιο καφέ στο Cosmos κι αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα), διάθεση δεν βλέπω.
Γιατί για να ταλαιπωρήσεις τόσον κόσμο, (όπως χθες:D) πρέπει να έχεις πάει, να το έχεις ψάξει και μάλιστα Κυριακή και την συγκεκριμένη ώρα.
Φυσικά, αν οι περισσότεροι άλλαξαν γνώμη μετά την τελευταία συνάντηση και προτιμούν επιστροφή στις ρίζες, εγώ είμαι απόλυτα ΟΚ.

drbig
04-10-10, 18:46
Προσωπικά Κλεόβουλε με βολεύει πολύ το Bennigan's (από άποψη απόστασης και παρκαρίσματος) και δεν έχω αντίρρηση να επιστρέψουμε.
Θυμίζω όμως ότι στις σχετικές ψηφοφορίες εδώ, λίγες σελίδες πριν, το Bennigan's πήρε μηδέν (0) ψήφους στο σύνολο των προτιμήσεων.
Η άποψή μου είναι ότι για να μην το θέλει κανείς, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά παράπονα και δεν μπορεί να μη βρούμε κάτι καλύτερο.

Εναλλακτικές υπάρχουν (πχ το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου, κάποιο καφέ στο Kosmos κι αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα), διάθεση δεν βλέπω.
Γιατί για να ταλαιπωρήσεις τόσον κόσμο, (όπως χθες:D) πρέπει να έχεις πάει, να το έχεις ψάξει και μάλιστα Κυριακή και την συγκεκριμένη ώρα.
Φυσικά, αν οι περισσότεροι άλλαξαν γνώμη μετά την τελευταία συνάντηση και προτιμούν επιστροφή στις ρίζες, εγώ είμαι απόλυτα ΟΚ.

Εγω θα κάνω μια γύρα το Cosmos αυτή την εβδομάδα να δω τι μπορουμε να ψαρέψουμε εκει...και αν είναι δυνατόν να μιλήσω και με καποιο αφεντικό..

chemical mac
04-10-10, 22:35
Εγώ μετά από πολύ καιρό που είχα να έρθω χάρηκα που είδα κάποιες γνωστές φάτσες και πάλι (Kλεόβουλος, Λούση, Μποκόστας, Nikosm1), γνώρισα νέους (DrBig, ΓιάννηςΑεκ - που για κάποιον λόγο φώναζα Τάσο και για κάποιο δικό του λόγο μου απαντούσε :D, το ζευγάρι που καθόταν δίπλα μου και δεν θυμάμαι τα ονόματα τους :D, τον Αλεξσαλόνικα) κι άλλους.
Αυτό που έχω να πω είναι όποιο μαγαζί και να επιλέξετε για τις συναντήσεις αυτόν τον ψιλοχαμό με τα χωριστά πηγαδάκια δεν πρόκειται να το γλυτώσετε. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση.

Χαραμάδας
04-10-10, 23:24
Αργησα λίγο για τις φώτο,αλλά τώρα βρήκα χρόνο.:p
Για το θέμα του μαγαζιού είμαι μέσα και για ''Bennigans'',αφού βλέπω ότι εξυπηρετεί τελικά και άλλες καταστάσεις...όπως οικογένειες, παιδιά κ.λ.π.
Είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε σκεφτεί,αλλά είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε και τώρα,γιατί δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε άλλα μαγαζιά,αφού για να μαζευτούν 20-30 άτομα,σε μέρος που θα έχει ''άνετο πάρκινγκ'' ,''φθηνό και καλό καφέ'' με συνοδεία κουλουράκια,γρήγορη εξυπηρέτηση,ωραίο κόσμο,διαμπερές εξωτερικό κλειστό χώρο...για να μπορούμε και να καπνίζουμε...αλλά πάνω από όλα ''παιδική χαρά'':smt041:smt041:smt041, μέσα στο μαγαζί...μάλλον ένα ''goody's''... ή ...''Βennigans''.
Παρά ταύτα είμαι μέσα στο να δούμε οποιοδήποτε άλλο μέρος προτείνετε,αφού εκτός του ότι δεν ζητάμε και πολλά όπως λέω παραπάνω...μπορώ μια φορά τον μήνα Κυριακή 12:00-14:00,να αφήσω την σύζυγο και τα παιδιά και να πιω ένα καφεδάκι με τους συνχομπίσες μου (γι'αυτούς έρχομαι άλλωστε,για ''ψαροκουβέντα'' και ''χαβαλέ'').

giannisaek
05-10-10, 01:31
Εγώ μετά από πολύ καιρό που είχα να έρθω χάρηκα που είδα κάποιες γνωστές φάτσες και πάλι (Kλεόβουλος, Λούση, Μποκόστας, Nikosm1), γνώρισα νέους (DrBig, ΓιάννηςΑεκ - που για κάποιον λόγο φώναζα Τάσο και για κάποιο δικό του λόγο μου απαντούσε :D, το ζευγάρι που καθόταν δίπλα μου και δεν θυμάμαι τα ονόματα τους :D, τον Αλεξσαλόνικα) κι άλλους.
Αυτό που έχω να πω είναι όποιο μαγαζί και να επιλέξετε για τις συναντήσεις αυτόν τον ψιλοχαμό με τα χωριστά πηγαδάκια δεν πρόκειται να το γλυτώσετε. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση.

Χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα. Το ζευγάρι που καθόταν δίπλα σου είναι ο Τάσος ( ΤΑΣΟΣ (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=6974) ) με την γυναίκα του, και όταν φώναζες Τάσο έβλεπες εμένα και σ' ακούγαμε όλοι. :grin:
-------------------------
Για το θέμα του μαγαζιού είμαι μέσα και για ''Bennigans'',αφού βλέπω ότι εξυπηρετεί τελικά και άλλες καταστάσεις...όπως οικογένειες, παιδιά κ.λ.π.
Είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε σκεφτεί,αλλά είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε και τώρα,γιατί δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε άλλα μαγαζιά,αφού για να μαζευτούν 20-30 άτομα,σε μέρος που θα έχει ''άνετο πάρκινγκ'' ,''φθηνό και καλό καφέ'' με συνοδεία κουλουράκια,γρήγορη εξυπηρέτηση,ωραίο κόσμο,διαμπερές εξωτερικό κλειστό χώρο...για να μπορούμε και να καπνίζουμε...αλλά πάνω από όλα ''παιδική χαρά'':smt041:smt041:smt041.
:smt023:smt023:smt023:smt023:smt023:smt023:smt023

mikenuke
05-10-10, 08:43
O Βασιλάκης δεν ήρθε Μιχάλη. Αυτός είναι νέος φίλος, ο Prokroustis.

Kανόνισε έκτακτη συνάντηση, να το δοκιμάσουμε το Σάλα.
Καλό θα ήταν να γίνει την ημέρα και την ώρα των συγκεντρώσεων.Ειναι αληθεια οτι δεν εχει ολες τις προυποθεσεις που εχει το βεννινγκανς.Μολις μπορεσω ομως θα συγκαλεσω μια εκτακτη.

ΤΑΣΟΣ
05-10-10, 20:48
Γεια σας Μακη και Γιαννη. Χαρηκα πραγματικα που σας γνωρισα (Μια και ειναι η δευτερη συναντηση που ερχομαι). Παρεπιπτοντος Μακη εκεινη η ψηλη, ξανθια, γαλανοματα που καθοταν αναμεσα μας ειναι η Τασαινα, κατα κοσμον Χριστινα. :smt021

Αλέξης6
05-10-10, 22:02
Πέρασα σήμερα έξω από το Σάλα στα Κωνσταντινοπουλίτικα και με μια πρώτη ματιά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσουμε...

chemical mac
06-10-10, 10:05
Γεια σας Μακη και Γιαννη. Χαρηκα πραγματικα που σας γνωρισα (Μια και ειναι η δευτερη συναντηση που ερχομαι). Παρεπιπτοντος Μακη εκεινη η ψηλη, ξανθια, γαλανοματα που καθοταν αναμεσα μας ειναι η Τασαινα, κατα κοσμον Χριστινα. :smt021 ΧΕ ΧΕ ΧΕ το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον χε χε χε

αν έχετε προσέξει τις νέες καταχωρήσεις της pfizer για τα άτομα που έχουν απώλεια μνήμης....για μένα λένε :rolleyes:

panos1972
06-10-10, 12:53
Δυστυχώς το Les Amis δεν μπορεί να βολέψει μεγάλη παρέα άνω των 6-8 ατόμων.

Μπορεί!

Χαραμάδας
06-10-10, 14:17
Μπορεί!

Δεν μπορεί.

bokostas
06-10-10, 14:44
Πάνο αν νομίζεις ότι μας παίρνει το Les Amis (πριν λίγο γύρισα από εκεί -3,80 η φραπεδιά) ή αν μπορείς να κανονίσεις κάτι με τους ιδιοκτήτες, όρμα.
Όποτε σε βολέψει πάμε και μαζί ή κανονίζουμε έκτακτο ψαροκαφέ το ΣΚ, γιατί είναι μαγαζί που συνδυάζει την ιδανική θέση και άνετο πάρκιγκ.

panos1972
06-10-10, 14:48
Δεν μπορεί.

- Πετάει ο γάϊδαρος;
- Πετάει!
- ΟΚ Χρήστο μου! Πετάει....

Χαραμάδας
07-10-10, 07:44
- Πετάει ο γάϊδαρος;
- Πετάει!
- ΟΚ Χρήστο μου! Πετάει....

Δεν πετάει.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ''ιπτάμενο γαιδούρι''.
Πάντως...και αφού τελειώσουμε με το ''National Geographic/Flight Donkeys... νομίζω ότι to ''Bennigans'' είναι καλύτερο από το ''Les Amis''...αλλά βέβαια είμαι μέσα (όπως πάντα) στο να το ''τσεκάρουμε'' την Κυριακή.

panos1972
07-10-10, 09:08
Δεν πετάει.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ''ιπτάμενο γαιδούρι''.
Πάντως...και αφού τελειώσουμε με το ''National Geographic/Flight Donkeys... νομίζω ότι to ''Bennigans'' είναι καλύτερο από το ''Les Amis''...αλλά βέβαια είμαι μέσα (όπως πάντα) στο να το ''τσεκάρουμε'' την Κυριακή.

Κάτι προσπαθώ να πω αλλά ασχολείσαι με τα "κτηματομεσητικά" (αγρόν αγοράζεις! ). :D:D:D:D
Έχω έρθει σε επαφή με τους... Les Amis-τες και μπορούν να κρατήσουν το πίσω μέρος διαμορφωμένο με ενωμένα τραπέζια για μας. Από τη μία πλευρά έχει τα γυάλινα διαχωριστικά, από την άλλη το μαγαζί και από πάνω θα έχει τις τέντες και θερμαντικά μανητάρια για τους θεριακλήδες...
Είχα πει πως έχω πρόσβαση σε προηγούμενο post.
Δεν λέω εάν είναι καλύτερα ή όχι, απλά ότι μπορεί να γίνει και αυτό...

posidwnas
07-10-10, 09:19
Εμείς που μαζευόμασταν πάντως στο Les Amis όταν είχαμε τις συναντήσεις σε 1 club αυτοκινήτων που είμαι άνετα χωρούσαμε ακόμα και μέσα καμιά 15αρια -20 άτομα. Έξω είναι ακόμα πιο άνετα

bokostas
07-10-10, 09:45
Πάνο αν νομίζεις ότι μας παίρνει το Les Amis (πριν λίγο γύρισα από εκεί -3,80 η φραπεδιά) ή αν μπορείς να κανονίσεις κάτι με τους ιδιοκτήτες, όρμα.
Όποτε σε βολέψει πάμε και μαζί ή κανονίζουμε έκτακτο ψαροκαφέ το ΣΚ, γιατί είναι μαγαζί που συνδυάζει την ιδανική θέση και άνετο πάρκιγκ.

...Έχω έρθει σε επαφή με τους... Les Amis-τες και μπορούν να κρατήσουν το πίσω μέρος διαμορφωμένο με ενωμένα τραπέζια για μας. Από τη μία πλευρά έχει τα γυάλινα διαχωριστικά, από την άλλη το μαγαζί και από πάνω θα έχει τις τέντες και θερμαντικά μανητάρια για τους θεριακλήδες...
Είχα πει πως έχω πρόσβαση σε προηγούμενο post.
Δεν λέω εάν είναι καλύτερα ή όχι, απλά ότι μπορεί να γίνει και αυτό...

Μπράβο βρε Πάνο, τότε προτείνω να κάνουμε την επόμενη συνάντηση στο Les Amis.
Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε έναν έκτακτο ψαροκαφέ για αναγνώριση του χώρου
αυτή την Κυριακή ή την επόμενη, που θα είναι ακριβώς στο ενδιάμεσο 2 συναντήσεων.
Τι λέτε, υπάρχει διάθεση και χρόνος να το δοκιμάσουμε?

Επίσης η επόμενη συνάντηση πέφτει 7 Νοέμβρη, πάνω στις Δημοτικές Εκλογές και
υποθέτω θα πρέπει να μετατεθεί για την προηγούμενη ή την επόμενη Κυριακή.

kingrim
07-10-10, 10:14
λογικα θα παει την επομενη κυριακη....
το λεσ αμις δεν εχει πολυ φασαρια????

Χαραμάδας
07-10-10, 10:25
Μπράβο βρε Πάνο, τότε προτείνω να κάνουμε την επόμενη συνάντηση στο Les Amis.
Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε έναν έκτακτο ψαροκαφέ για αναγνώριση του χώρου
αυτή την Κυριακή

Oπότε τσεκάρουμε το ''les Amis'' την Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ''.:)

bokostas
christsos
xb307

panos1972
07-10-10, 10:26

Υπάρχει δεξιά της εισόδου στο μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας ένα καφέ-ταβερνάκι που έχει πολύ ησυχία... :D:D:D
(αν και σπάνια έχει τον μπουφέ μετά από βαφτίσεις...)

Ελα ρε Γιάννη! Πού δεν έχει;;;
Και μη μου πεις ότι όπου και να έχουμε συναντηθεί οι ψαρομούρηδες, δεν είμασταν εμείς η κύρια εστία της ηχορύπανσης....

Πάντως όπου και να αποφασιστεί εγώ ακολουθώ....
Ούτε η φασαρία, ούτε το παρκάρισμα, ούτε η τιμή του καφέ, ούτε η εξυπηρέτηση με νοιάζει. Αν και θα προτιμούσα να έχω λίγοτερη καπνίλα και ίσως μια λύση παιχνιδιού για τα παιδιά.

Bokota πάρε τέλος της εβδομάδας για "αναγνωριστική κατάδυση"...

....................

Με προλαβε ο Χρήστσος

bokostas
07-10-10, 11:25
Oπότε τσεκάρουμε το ''les Amis'' την Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ''.:)

Άντε επιτέλους να δοκιμάσουμε το 1ο φαβορί στις φηφοφορίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για το Les Amis, είναι να τους ειδοποιούμε από την προηγούμενη μέρα για το πόσοι περίπου θα είμαστε,
γιατί αν δεν κρατήσουν-διαμορφώσουν τον συγκεκριμένο χώρο για εμάς, θα την βγάλουμε όρθιοι σαν τους παπαγάλους.
Γι' αυτό καλό είναι να δηλώνουμε εδώ ποιοί θα έρθουμε (ακόμη κι αν δεν είμαστε 100% σίγουροι) για να πέφτει τηλεφώνημα.

bokostas (θα φέρω σηκωτό κι έναν φίλο "κιχλιδά")
christsos
xb307
panos1972 (τόλμα να μην έρθεις κακομοίρη μου)

Αλέξης6
07-10-10, 11:43
Κώστα βάλε και εμένα μέσα...

μου λείψατε ψαρομούρηδες....:):):)

Χαραμάδας
07-10-10, 11:57

...και βέβαια μπορούμε να δούμε και την βιβλιοθήκη (διαβάσματος) της φοιτητικής εστίας...έχει κάτι τραπεζάρες...και χωράμε ά ν ε τ α...:D:D:D:...άσε που έχει και καφέ στο μηχάνημα με 0,80 euro...:):):)

Για ''Les Amis'' Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00...

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6

kingrim
07-10-10, 12:19
...και βέβαια μπορούμε να δούμε και την βιβλιοθήκη (διαβάσματος) της φοιτητικής εστίας...έχει κάτι τραπεζάρες...και χωράμε ά ν ε τ α...:D:D:D:...άσε που έχει και καφέ στο μηχάνημα με 0,80 euro...:):):)

Για ''Les Amis'' Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00...

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6

christos εαν ερθω με το μωρο και ξυπναει εσυ θα το πας βολτες να ξανα κανει νανι στο λεω να το ξερεις

μπορει να ερθω

zipo
07-10-10, 13:14
christos εαν ερθω με το μωρο και ξυπναει εσυ θα το πας βολτες να ξανα κανει νανι στο λεω να το ξερεις

μπορει να ερθωΘα έρθω και γω.Γιάννη,θα φέρω τη baby-sitter μάλλον.Μην ανησυχείς. ;)

bokostas
07-10-10, 13:46
Αντε βρε Γιάννη, επιτέλους και μια Κυριακή μην πας στο χωριό.
Δημήτρη δεν στρώνεσαι να διαβάσεις και λίγο, δεν έχεις χάσει καφέ εδώ και πολυυύ καιρό.

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo

Alex_Salonica
07-10-10, 13:54
ε αφού θα είστε στην γειτονιά μου θα είναι αγένεια να μην έρθω για λίγο να σας δω :D

drbig
07-10-10, 14:03
ε αφού θα είστε στην γειτονιά μου θα είναι αγένεια να μην έρθω για λίγο να σας δω :D

το Les Amis ειναι γειτονιά σου???:smt120:smt120:smt120 τοτε εγω ρε τι να πω???

Alex_Salonica
07-10-10, 14:06
το Les Amis ειναι γειτονιά σου???:smt120:smt120:smt120 τοτε εγω ρε τι να πω???

ωπ μπερδεύτηκα... νόμιζα ότι ήταν στο Ποσειδώνιο.
καλά δεν έρχομαι να σας δω! :p

pagos4
07-10-10, 15:04
κατα 90% κι εγω μέσα!!!

bokostas
07-10-10, 15:35
Τεμπελχανείο Αλεξ, 3 λεπτά είναι με την μηχανή, 5 μ' αυτοκίνητο.

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion

lion
07-10-10, 15:37
κατα 89,98% κι εγω μέσα!!!

Alex_Salonica
07-10-10, 15:59
]

Το θέμα είναι να ξυπνήσω :grin:

drbig
07-10-10, 16:07
Εγω θα έρθω (ισως, μάλλον, θα δούμε) αν προλάβω... :D

bokostas
07-10-10, 16:17
Το θέμα είναι να ξυπνήσω :grin:
Αυτό σε ανησυχεί?? Από τις 8:00 θ' αρχίσω να σε παίρνω τηλέφωνο...:D

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig

Alex_Salonica
07-10-10, 16:24

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion

Αυτό σε ανησυχεί?? Από τις 8:00 θ' αρχίσω να σε παίρνω τηλέφωνο...:D

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig

8 η ώρα θα σχολάσω... αν πάρεις τηλέφωνο θα ακούσεις ψαλμούς :D:smt084

Prokroustis
07-10-10, 16:54
Και γω μέσα.. :cool:

maikl
07-10-10, 17:20
....ετσι που το πατε θα μας πειτε στο τελος οτι η επομενη συγκεντρωση ειναι την αλλη Κυριακη...:D

drbig
07-10-10, 18:41
....ετσι που το πατε θα μας πειτε στο τελος οτι η επομενη συγκεντρωση ειναι την αλλη Κυριακη...:D

Είναι γεγονός οτι σ' αυτον τον τομέα είμαστε απαράδεκτοι !!! :D:D:D Καθε βδομάδα συνάντηση!!!

akiriazides
07-10-10, 18:57
αρα αλλαγη............απο μηνιαια σε εβδομαδιαια με εναλλαγη στα μερη !!!!!!
πολυτοπικη και πολυκοσμικη!!!!!!

posidwnas
07-10-10, 19:08

Επιτέλους μια σωστή ιδέα.
Λοιπόν η μηνιαία συνάντηση στο BENNIGANS και μετά καθε εβδομάδα, με δικαιολογία ότι δεν μας αρέσει το μαγαζί, να πηγαίνουμε σε άλλα μαγαζιά :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Ε ρε παντόφλα που έχετε να φάτε οι παντρεμένοι

bokostas
07-10-10, 21:22
Εντάξει, το παρακάναμε τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν εννοούσαμε ότι πρέπει να ελέγξουμε όλα τα μαγαζιά που προτάθηκαν:D???
Κι έχουμε καβάντζα το φράγμα της Θέρμης και τον Κέδρινο λόφο, αν και είμαι αισιόδοξος ότι αν πράγματα είναι όπως μας τα είπε ο
Πάνος, ίσως να μη χρειαστούν άλλες έκτακτες αναγνωριστικές και να καταλήξουμε οριστικά στο Les Amis.

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig
Prokroustis

LeeHook
07-10-10, 21:45
25 άτομα Χ 4 ευρώ ο καφές Χ τέσσερις φορές τον μήνα = 400 ευρώ!!

Ξέρετε τι μπορείτε να νοικιάσετε με 400 ευρώ?

Άσε που με έναν εξαερισμό μπορείτε και να καπνίζετε!!!

bokostas
07-10-10, 21:56
25 άτομα Χ 4 ευρώ ο καφές Χ τέσσερις φορές τον μήνα = 400 ευρώ!!

Ξέρετε τι μπορείτε να νοικιάσετε με 400 ευρώ?

Άσε που με έναν εξαερισμό μπορείτε και να καπνίζετε!!!

Στις έκτακτες είμαστε 10-12 άτομα και δεν θα γίνονται βέβαια κάθε βδομάδα, μόνο στην μηνιαία μαζευόμαστε πάνω από 20 και όχι πάντα.
Εσένα όμως δεν σε βλέπουμε στις συναντήσεις zw(σόρρυ αν κάνω λάθος) και μιλάς και σε 2ο πληθυντικό, γιατί?

LeeHook
07-10-10, 21:59
Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό θέλω να έρθω στις συναντήσεις όμως ΚΑΘΕ Σ/Κ είμαι απασχολημένος.
Που θα πάει θα τα καταφέρω και θα έρθω να τα πούμε από κοντά.

akiriazides
07-10-10, 22:07
εσυ να ερθεις πρωτα στο μαγαζι να δουμε τι θα κανουμε με το 300αρι νταμαρι που θελω και μετα να πας στις συναντησεις!!!!!

LeeHook
07-10-10, 22:13
Δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!!!!

bokostas
08-10-10, 01:16
Υπενθυμίζω, γιατί γράφτηκε 50 ποστς πίσω:

...τσεκάρουμε το ''les Amis''αυτήτην Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ''

bokostas
christsos
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig
Prokroustis

Ποιός άλλος θα έρθει??, άντε βρε να κάνουμε καλή εντύπωση, για να μας κρατάνε μεγάλο χώρο.:)

Χαραμάδας
08-10-10, 10:44
...τσεκάρουμε το ''les Amis''αυτήτην Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ''

bokostas
christsos (+ ένα νιάτο)
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig
Prokroustis
red rubin

:smt041:smt041:smt041
Επιτέλους μια σωστή ιδέα.
Λοιπόν η μηνιαία συνάντηση στο BENNIGANS και μετά καθε εβδομάδα, με δικαιολογία ότι δεν μας αρέσει το μαγαζί, να πηγαίνουμε σε άλλα μαγαζιά :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Ε ρε παντόφλα που έχετε να φάτε οι παντρεμένοι

Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ :p:p:p.....αλλά για το θέμα της παντόφλας,μάλλον αναφαίρεσαι στον mr Χαρούλη γνωστό ''παντοφλοεισπρακτορα''.:grin::grin::grin:.

drbig
08-10-10, 12:46
Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ :p:p:p.....αλλά για το θέμα της παντόφλας,μάλλον αναφαίρεσαι στον mr Χαρούλη γνωστό ''παντοφλοεισπρακτορα''.:grin::grin::grin:.

Σου εχω πει πάμπολες φορές επειδή εσυ τρώς παντόφλα δεν σημαίνει οτι τρώνε και οι άλλοι..
Αλλιως δεν εξηγούνται αυτά που είδα... :smt032

red rubin
08-10-10, 18:59
Ειδα οτι το ονοματακι μου μπηκε στην λιστα........
Οσοι εχουν κανει παραγγελια θα παρουν τα πραγματα τους στην συναντηση. Οσοι δεν εχουν παρει κατι και θελουν να τα παρετε σημερα για να μου τα φερουν αυριο.
Ο Χαβιτο τα πηρε τα δικα του!!!:D

Κλεόβουλος
08-10-10, 19:29
Ειδα οτι το ονοματακι μου μπηκε στην λιστα........
Οσοι εχουν κανει παραγγελια θα παρουν τα πραγματα τους στην συναντηση. Οσοι δεν εχουν παρει κατι και θελουν να τα παρετε σημερα για να μου τα φερουν αυριο.
Ο Χαβιτο τα πηρε τα δικα του!!!:D
Αν φέρεις μαζί σου εκείνα τα προφίλτρα θα έρθω κι εγώ :D

ipertatos
08-10-10, 20:03
Παιδιά πήγα σήμερα στο συγκεκριμένο μαγαζί και αμφιβάλω αν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλά άτομα ταυτόχρονα. Αλλά αυτό λύνεται. Το κυριότερο μείον του για μένα είναι το γεγονός ότι ο καφές ήταν άθλιος κυριολεκτικά. Και ο νες (3,80€) και ο φρέντο καπουτσίνο (4,5€).

bokostas
09-10-10, 05:43
Αν φέρεις μαζί σου εκείνα τα προφίλτρα θα έρθω κι εγώ :D
Πω πω τι εκβιαστής είναι τούτος??? Για να έρθει στην προηγούμενη, ήθελε σκουλήκια, τώρα ζητάει προφίλτρα, να δω τι θα ζητήσει στην επόμενη...:D

Παιδιά πήγα σήμερα στο συγκεκριμένο μαγαζί και αμφιβάλω αν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλά άτομα ταυτόχρονα. Αλλά αυτό λύνεται. Το κυριότερο μείον του για μένα είναι το γεγονός ότι ο καφές ήταν άθλιος κυριολεκτικά. Και ο νες (3,80€) και ο φρέντο καπουτσίνο (4,5€).
Εμ από μαγαζί που είναι φίλοι του panos1972 τι περίμενες?? Αφού ζεις, πάλι καλά.
Πάντως επειδή έχω πιεί εκεί φραπέ πολλές φορές, καλός ήταν, μπορεί να έτυχε.

bokostas (+ ένα νιάτο)
christsos (+ ένα νιάτο)
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig
Prokroustis
red rubin
Κλεόβουλος

posidwnas
09-10-10, 10:08
Και εγώ και εγώ :smt041:smt041:smt041

Και αν υπάρχει λίγη μος θα ήμουν υπόχρεως

drbig
09-10-10, 10:11
Και εγώ και εγώ :smt041:smt041:smt041

Και αν υπάρχει λίγη μος θα ήμουν υπόχρεως

Δεν υπάρχει την έχω κλείσει όλη εγω για τους επόμενους 2 μήνες (Σοβαρά μιλάω!!) :D

Χαραμάδας
09-10-10, 10:33

Πιές καφέ σπίτι...έτσι κι αλλιώς μέχρι τις 12:00 μπορεί να πεινάσεις λίγο,οπότε ''χτυπάς'' μια μακαρονάδα στο ''Les Amis''...που είναι σε προσφορά...:D:D:D
Πω πω τι εκβιαστής είναι τούτος??? Για να έρθει στην προηγούμενη, ήθελε σκουλήκια, τώρα ζητάει προφίλτρα, να δω τι θα ζητήσει στην επόμενη...:D

....ένα ''opel insignia''...γιατί όχι...έχουμε και ''άκρες'' στην ''opel''...:p:p:p
Δεν υπάρχει την έχω κλείσει όλη εγω για τους επόμενους 2 μήνες (Σοβαρά μιλάω!!) :D

Χαρούλη σταμάτα να τρώς την moss...δεν είσαι γαρίδα...θα σε πειράξει βρε αγόρι μου...:grin::grin::grin:

Κλεόβουλος
09-10-10, 10:34

....ένα ''opel insignia''...γιατί όχι...έχουμε και ''άκρες'' στην ''opel''...:p:p:p

απο σένα θέλω το insignia φυσικά αλλά και μερικά γκαποέντλερ θέλω να τα ζευγαρώσω με maingano,γίνεται ε? :D:D:smt044:smt044

Χαραμάδας
09-10-10, 10:35
bokostas (+ ένα νιάτο)
christsos (+ ένα νιάτο)
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig
Prokroustis
red rubin
Κλεόβουλος
Posidwnas
Tην ''βλέπω'' την δουλειά να είμαστε περισσότεροι από την προηγούμενη Κυριακή...:p:p:p
Μάλλον θα πρέπει σοβαρά να σκεφτούμε το ''ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ''

drbig
09-10-10, 10:41
Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ με το παρουσιολόγιο κάθε 2 μηνύματα. καταντάει υπερβολικό..

Χαραμάδας
09-10-10, 10:49
απο σένα θέλω το insignia φυσικά αλλά και μερικά γκαποέντλερ θέλω να τα ζευγαρώσω με maingano,γίνεται ε? :D:D:smt044:smt044

Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς...αλλά αν θέλεις έχω ''δισκοαγγελόψαρα''...(κάτσε και good)...που μπορείς να ζευγαρώσεις ''θαυμάσια'' με τα ''endleromaingano'' που έχεις...:D:D:D
Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ με το παρουσιολόγιο κάθε 2 μηνύματα. καταντάει υπερβολικό..

Χαρούλη σε βλέπω ... λίγο παράξενο και γκρινιάρη τελευταία ... αλλά δεν σε παρεξηγώ ... είναι και η ηλικία σου ... βαζω στοίχημα ότι λίγοι μέσα στον ''gab'' ξέρουν ... ότι έχεις δουλέψει στο κατάστρωμα του ''ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ'' λίγο πρίν αποπλεύσει από το λιμάνι του Liverpool ... :D:D:D

paco
09-10-10, 11:03
δεν θα μπορεσω να βρεθω αλλα αν μπορει καποιος` να περασει εχω πολυ μοςς για τη συγκεντρωση

Χαραμάδας
09-10-10, 11:15
δεν θα μπορεσω να βρεθω αλλα αν μπορει καποιος` να περασει εχω πολυ μοςς για τη συγκεντρωση

Θα έρθω εγώ....ολόκληρο ταξίδι,αλλά τι να γίνει...θα θυσιαστώ...:smt045:smt045:smt045
Χε...χε...χε...ακούς Χαρούλη,ο Βασιλάκης θα μου δώσει να σας φέρω μπόλικη ''moss'':smt047:smt047:smt047...οπότε σε θέλω χαρούμενο και ευγενικό...:smt057

bokostas
09-10-10, 15:22
Βασίλη και Χρήστο θέλω κι εγώ μια χουφτίτσα μος αν υπάρχει.

paco
09-10-10, 17:50
Kωστα ειναι αρκετη οποτε μοιραστε την

chris129
09-10-10, 22:03
δωστε το στιγμα που κοντα ειναι για να κοψω αζμουθιο για να ερθω και εγω

bokostas
10-10-10, 07:21
δωστε το στιγμα που κοντα ειναι για να κοψω αζμουθιο για να ερθω και εγω

Μέσα στο πάρκινγκ του Carrefour-Μακεδονία, ανάμεσα στο Carrefour και το Ster Cinemas, το ημικυκλικό καφέ απέναντι από το Goody's και το bowling.
http://www.les-amis.gr/

bokostas (+ ένα νιάτο)
christsos (+ ένα νιάτο)
xb307
panos1972
Αλέξης6
kingrim
zipo
pagos4
lion
Alex_Salonica
drbig
Prokroustis
red rubin
Κλεόβουλος
Posidwnas
chris129

Παπαδόπουλος Κώστας
10-10-10, 09:05
Χάνω και την έκτακτη zw
φτού Γ@μ.... με έχωσε η σύζυγος με κοινωνικές υποχρεώσεις και τέτοια :smt084
Καλά να περάσετε πάντως παιδιά .

Αλέξης6
10-10-10, 16:32
Ήταν πάρα πολύ ωραία σήμερα, και το μαγαζί πολύ σουπερ και το σέρβις πολύ καλό καλό...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και κάναμε και την πλάκα μας και είπαμε και σοβαρές κουβέντες;);)

Να ευχαριστήσω και τον Redrubin για το ενυδρείο.. Είναι σούπερ...

posidwnas
10-10-10, 17:22
+1 για το μαγαζί, παρκάρισμα, σέρβις κλπ κλπ κλπ

bokostas
10-10-10, 20:06
Eντυπώσεις από το "Les Amis"
Σήμερα το πρωί 11 η ώρα (1 ώρα πριν τη συνάντηση) τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μας κρατήσουν χώρο για 15-18 άτομα και είπαν ΟΚ.
Βρήκαμε λοιπόν 4 άνετα, συνεχόμενα τραπέζια που μας τα είχαν κρατημένα και μάλιστα σε χώρο ζεστό και φιλόξενο, με δυνατότητα καπνίσματος,
με προοπτικές να χωρέσει και 25-30 άτομα, με καλό σέρβις (είχε και κουλουράκια Χάρη:)), με τον καφέ στα 3,80 και υπεράνετο πάρκινγκ.
Νομίζω πως υπάρχει ακριβώς μπροστά και μεγάλος και ασφαλής χώρος για να τρέχουν τα παιδιά και τελικά παραδέχομαι πως ο Πάνος είχε δίκιο.
Και χωράμε και μας θέλουν και ωραίος χώρος είναι και το παρκάρισμα παιχνιδάκι, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνουμε εκεί και τις μηνιαίες.
Το θέτω προς έγκριση και από τους υπεύθυνους του Κλιμακίου ΒΕ, γιατί σε όσους βρεθήκαμε εκεί (13 άτομα) μας άρεσε πιο πολύ από το Bennigan's.
Γιώργο και Μιχάλη, το τηλέφωνό τους είναι: 2310-476999, αν θέλετε να συνενοηθείτε για πιο μόνιμη κατάσταση.

Πρόταση για την επόμενη συνάντηση
Η επόμενη μηνιαία είναι προγραμματισμένη για 7/11, δηλαδή την Κυριακή των εκλογών. Το λογικό θα ήταν να μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή.
Επειδή όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές και την επόμενη Κυριακή 14/11, αντί να πάει στις 21/11, προτείνω
να την κάνουμε την προηγούμενη Κυριακή από αυτήν των εκλογών, που ούτως ή άλλως πέφτει 31/10 και είναι πια σχεδόν Νοέμβρης.
Προς έγκριση κι αυτό από Μιχάλη και Γιώργο.

drbig
10-10-10, 21:09
Eντυπώσεις από το "Les Amis"
Σήμερα το πρωί 11 η ώρα (1 ώρα πριν τη συνάντηση) τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μας κρατήσουν χώρο για 15-18 άτομα και είπαν ΟΚ.
Βρήκαμε λοιπόν 4 άνετα, συνεχόμενα τραπέζια που μας τα είχαν κρατημένα και μάλιστα σε χώρο ζεστό και φιλόξενο, με δυνατότητα καπνίσματος,
με προοπτικές να χωρέσει και 25-30 άτομα, με καλό σέρβις (είχε και κουλουράκια Χάρη:)), με τον καφέ στα 3,80 και υπεράνετο πάρκινγκ.
Νομίζω πως υπάρχει ακριβώς μπροστά και μεγάλος και ασφαλής χώρος για να τρέχουν τα παιδιά και τελικά παραδέχομαι πως ο Πάνος είχε δίκιο.
Και χωράμε και μας θέλουν και ωραίος χώρος είναι και το παρκάρισμα παιχνιδάκι, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνουμε εκεί και τις μηνιαίες.
Το θέτω προς έγκριση και από τους υπεύθυνους του Κλιμακίου ΒΕ, γιατί σε όσους βρεθήκαμε εκεί (13 άτομα) μας άρεσε πιο πολύ από το Bennigan's.
Γιώργο και Μιχάλη, το τηλέφωνό τους είναι: 2310-476999, αν θέλετε να συνενοηθείτε για πιο μόνιμη κατάσταση.

Η επόμενη μηνιαία είναι προγραμματισμένη για 7/11, δηλαδή την Κυριακή των εκλογών. Το λογικό θα ήταν να μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή.
Επειδή όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές και την επόμενη Κυριακή 14/11, αντί να πάει στις 21/11, προτείνω
να την κάνουμε την προηγούμενη Κυριακή από αυτήν των εκλογών, που ούτως ή άλλως πέφτει 31/10 και είναι πια σχεδόν Νοέμβρης.

Κώστα αν και δεν κάθησα μου έκανε καλη εντυπωση απο την αρχη. Εγω μέσα. Νομίζω πως βρήκαμε καλό μερος, και αν θυμηθούμε πριν πάρουμε τις παραλίες σβάρνα ολοι σχεδόν αυτό ειχαμε ψηφίσει!!! :D
Τα κουλουράκια είναι παντα ενα + !!! :D

zipo
11-10-10, 01:26
Αν και ήρθα λίγο καθυστερημένα,νομίζω πως ήταν πολύ καλά.Καλό σέρβις,ευγενικοί,εξυπηρετικοί,παρκάρισμα,σωστά τοποθετημένα τραπεζάκια,κάπνισμα,κουλουράκια,περιφερειακός κοντά...όλα μια χαρά!

Χαραμάδας
11-10-10, 14:19
Είμαι σύμφωνος και εγώ.Καλό το μαγαζί...άνετο με green eye service,το παρκάρισμα...άπλα,ο καφές...γευστικός,τα κουλουράκια...φρεσκαδούρα,το νερό εμφιαλωμένο...όχι με ph 321 σαν το ''bennigans'',χώρος για παιδιά...έξω από το μαγαζί άφθονος...έλειπε και ο Χάρης...:D:D:D...όλα καλά.

bokostas
13-10-10, 13:24
Λοιπόν Γιώργο (george) και Μιχάλη (mikenuke), τι λέτε γι' αυτά? http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=491711&postcount=1079
Την κάνουμε την επόμενη επίσημη την Κυριακή 31/10 ώρα 12:00 στο "Les Amis" στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία-Carrefour???

Χαραμάδας
14-10-10, 14:37
Ολα καλά με την μηνιαία συνάντηση αλλά .... πλησιάζει η Κυριακή και .... έναν καφέ να μην τον πιούμε??? :p:p:p
Κατόπιν τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων λέμε για ''Les Amis''... (τσεκαρισμένο πλέον) ... Κυριακή 17-10 στις 12:00 ... για καφεδάκι τρελό.

christsoς
xb307
nikos.ste
bokostas (εκτός απροόπτου)
drbig
lio

...και όσοι πιστοί προσέλθετε...αφού σε αυτές τις ''μινι συναντήσεις'' το γέλιο ρέει άφθονο.:smt044:smt044:smt044
Φυσικά είναι και μια καλή ευκαιρία για τους ''george'' και ''mikenouk'' να έρθουν για να ''καρατσεκάρουν'' το ''Les Amis'' ενόψει της μηνιαίας συνάντησης που ακολουθεί.;).

zipo
14-10-10, 14:56
A,έτσι είστε?Λείπω και κανονίζετε καφέ εν τη απουσία μου?Καλάαα...:grin:

Χαραμάδας
14-10-10, 14:57
Θα είμαστε κάπως έτσι.....

panos1972
14-10-10, 14:58
Κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου.... (βλέπε παντόφλα!!! :D)

dimis_george
14-10-10, 15:10
πειτε μας ομως που κ ποτε θα γινει η επισημη συναντηση;);)για να μην μπερδευτουμε...γιατι ετσι οπως το πατε,θα χασουμε τ αυγα κ τα πασχαλια..:smt120:smt120:smt120

chris129
14-10-10, 15:29
Θα είμαστε κάπως έτσι.....τα ληγμενα τα χαπια ειναι :D προσφορα :D:D:D

Prokroustis
14-10-10, 16:55
Ολα καλά με την μηνιαία συνάντηση αλλά .... πλησιάζει η Κυριακή και .... έναν καφέ να μην τον πιούμε??? :p:p:p
Κατόπιν τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων λέμε για ''Les Amis''... (τσεκαρισμένο πλέον) ... Κυριακή 17-10 στις 12:00 ... για καφεδάκι τρελό.

christsoς
xb307
nikos.ste
drbig
lio

...και όσοι πιστοί προσέλθετε...αφού σε αυτές τις ''μινι συναντήσεις'' το γέλιο ρέει άφθονο.:smt044:smt044:smt044
Φυσικά είναι και μια καλή ευκαιρία για τους ''george'' και ''mikenouk'' να έρθουν για να ''καρατσεκάρουν'' το ''Les Amis'' ενόψει της μηνιαίας συνάντησης που ακολουθεί.;).

Βάλτε και μένα, εκτός απροόπτου.. :p

Χαραμάδας
14-10-10, 19:59

christsoς
xb307
nikos.ste
drbig
lio
panos1972
prokroustis
Κλεόβουλος (υπό προϋποθέσεις)
chris129 (υπό προϋποθέσεις)
posidwnas (υπό προϋποθέσεις)
paco (υπό προϋποθέσεις)
Χ.Α.Ρ.Η.Σ. (υπό προϋποθέσεις)
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041

bokostas
14-10-10, 20:38
πειτε μας ομως που κ ποτε θα γινει η επισημη συναντηση;);)για να μην μπερδευτουμε...γιατι ετσι οπως το πατε,θα χασουμε τ αυγα κ τα πασχαλια..:smt120:smt120:smt120
Περιμένουμε εδώ και 4 ημέρες :smt020 απάντηση από τους υπεύθυνους του κλιμακίου Βόρειας Ελλάδας.:smt069

...Και χωράμε και μας θέλουν και ωραίος χώρος είναι και το παρκάρισμα παιχνιδάκι, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνουμε εκεί και τις μηνιαίες.

....προτείνω να την κάνουμε την προηγούμενη Κυριακή από αυτήν των εκλογών, που ούτως ή άλλως πέφτει 31/10 και είναι πια σχεδόν Νοέμβρης.

george
14-10-10, 20:52
Μια χαρά παιδιά...προχωρήστε ;)

zipo
14-10-10, 21:39
Βάλτε και μένα, εκτός απροόπτου.. :p
Έτσι είσαι ρε?:smt084

giannisaek
14-10-10, 23:35
Φανταστείτε να μην είχαμε οικονομική κρίση!!!! :grin::grin::grin:

Και εγώ μέσα με τον ιό :rolleyes:

Χαραμάδας
16-10-10, 08:59

christsoς
xb307
nikos.ste
drbig
lio
panos1972
prokroustis
pagos4
giannisaek
posidwnas
Κλεόβουλος (υπό προϋποθέσεις)
chris129 (υπό προϋποθέσεις)
paco (υπό προϋποθέσεις)
Χ.Α.Ρ.Η.Σ. (υπό προϋποθέσεις)

posidwnas
16-10-10, 09:07
Με βάζετε στους στάνταρ ότι θα έρθω και όποιος έχει κερατόφυλλο ή κάτι αντίστοιχο και μπορεί να φέρει ευχαρίστως. Θα το ανταλλάξω με το κουλουράκι που μου αντιστοιχεί :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Χαραμάδας
16-10-10, 09:30
Σάκη...έχω λίγα κλαδέματα από ''μολόχα'' και ''φίκο''... πω,πω καλά που δεν τα πέταξα.:D:D:D:D:D:D

Alex_Salonica
16-10-10, 15:22
Μάλλον θα τα καταφέρω κι εγώ...

giannisaek
16-10-10, 16:59
Σάκη θα σου φέρω εγώ κερατόφυλλο.
Επίσης ενδέχεται δεν είναι 100% σίγουρο να έρθουν και καινούργιοι φίλοι, ένα ζευγάρι με το όνομα apostars (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=6642) τους προσκάλεσα και μου είπαν μπορεί.

bokostas
16-10-10, 17:38
Eπειδή ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρω να έρθω αύριο, ας αναλάβει κάποιος να κλείσει χώρο για 15 άτομα στο ''Les Amis'' για τις 12:00.
Το τηλέφωνό τους είναι: 2310-476999 και αρκεί να τους ειδοποιήσουμε 1 ώρα πριν (βγαίνει τηλεφωνητής και σου λέει να πατήσεις "1" για ρεζερβέ).

drbig
16-10-10, 18:00
Eπειδή ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρω να έρθω αύριο, ας αναλάβει κάποιος να κλείσει χώρο για 15 άτομα στο ''Les Amis'' για τις 12:00.
Το τηλέφωνό τους είναι: 2310-476999 και αρκεί να τους ειδοποιήσουμε 1 ώρα πριν (βγαίνει τηλεφωνητής και σου λέει να πατήσεις "1" για ρεζερβέ).

ο Χρήστος!!!!:D:D:D

Χαραμάδας
17-10-10, 09:46
ok...έκλεισα στο ''les amis'' για 15 άτομα και τον είπα να μας βάλει στο ίδιο μέρος όπως και την προηγουμένη Κυριακή.Από τις 12..παρά μπορούμε να πηγαίνουμε.

6981giwrgos
17-10-10, 13:19
καλησπερα μιας και πλεον ζω στην βορεια Ελλαδα.θελω να μπω και εγω στην ωραια παρεα σας.και ναγραφτω και στον συλλογο, αλλα αυτο με τον νεο χρονο..;);) τωρα η ερωτηση μου ειναι που θα γινει η συναντιση και ποτε γιατι εχω μπερδευτει..:smt120:smt120
επισεις θα μπορεσω να φερω και μερικα κλαδεματα και ερκετα μηλοσαλιγκαρα:D:D

Prokroustis
17-10-10, 14:18
Καθώς δεν είχα κανέναν να με ξυπνήσει (ούτε και αμάξι τελικά) την έχασα τη συνάντηση. κρίμα.. :(

zipo
17-10-10, 14:21
Καθώς δεν είχα κανέναν να με ξυπνήσει (ούτε και αμάξι τελικά) την έχασα τη συνάντηση. κρίμα.. :(
Μια φορά δεν ήμουν εκεί και...

Για τιμωρία την επόμενη φορά θα σε ξυπνήσω εγώ ως συνήθως,αλλά αυτή τη φορά στις 8 το πρωί για να είμαστε σίγουροι!

bokostas
17-10-10, 15:45
καλησπερα μιας και πλεον ζω στην βορεια Ελλαδα.θελω να μπω και εγω στην ωραια παρεα σας.και ναγραφτω και στον συλλογο, αλλα αυτο με τον νεο χρονο..;);) τωρα η ερωτηση μου ειναι που θα γινει η συναντιση και ποτε γιατι εχω μπερδευτει..:smt120:smt120
επισεις θα μπορεσω να φερω και μερικα κλαδεματα και ερκετα μηλοσαλιγκαρα:D:D
Kαλωσήρθες Γιώργο, κι εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε.
Η επόμενη επίσημη μηνιαία συνάντηση θα γίνει μάλλον στο "Les Amis", μέσα στον χώρο του Carrefour-Μακεδονία, την Κυριακή 31/10, ώρα 12:00
Οι επίσημες συναντήσεις γίνονται πάντα την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, αυτή του Νοεμβρίου όμως θα γίνει την Κυριακή 31/10 λόγω εκλογών.
Βέβαια τελευταία έχουμε καθιερώσει ανεπίσημους Κυριακάτικους καφέδες στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, σχεδόν κάθε Κυριακή.
Παρακολούθα αυτό το θέμα, κάθε ΠαρασκευοΣάββατο υπάρχουν νεώτερα.

Μέσα στο πάρκινγκ του Carrefour-Μακεδονία, ανάμεσα στο Carrefour και το Ster Cinemas, το ημικυκλικό καφέ απέναντι από το Goody's και το bowling.
http://www.les-amis.gr/

6981giwrgos
17-10-10, 16:25
Η επόμενη επίσημη μηνιαία συνάντηση θα γίνει μάλλον στο "Les Amis", μέσα στον χώρο του Carrefour-Μακεδονία, την Κυριακή 31/10, ώρα 12:00
Οι επίσημες συναντήσεις γίνονται πάντα την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, αυτή του Νοεμβρίου όμως θα γίνει την Κυριακή 31/10 λόγω εκλογών.
Βέβαια τελευταία έχουμε καθιερώσει ανεπίσημους Κυριακάτικους καφέδες στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, σχεδόν κάθε Κυριακή.
το θεμα το παρακολουθω αρκετο καιρο τωρα.:grin::grin::grin: ελπιζω να τα καταφερω να ερθω. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

giannisaek
17-10-10, 19:24
Η άποψή για το ''Les Amis'' επειδή πήγα σήμερα είναι ότι είναι ένα πολύ φιλόξενο μαγαζί (μέχρι και μπύρες προσφέρθηκαν να μας κεράσουν στο τέλος που μείναμε τρία άτομα), έχει πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, έχει χώρο να παίζουν τα παιδιά, τεράστιο παρκινγκ (έρχεσαι και με φορτηγό αν θέλεις :grin:)
Αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχει διθέσιους καναπέδες που καταλαμβάνουν πολύ χώρο και για να βολευτούν όλα τα άτομα πρέπει να είναι σε σκαμπό (αυτά τα σκαμπό είναι υφασμάτινα αναπαυτικά σε σχήμα κύβου).

drbig
17-10-10, 19:49
Η άποψή για το ''Les Amis'' επειδή πήγα σήμερα είναι ότι είναι ένα πολύ φιλόξενο μαγαζί (μέχρι και μπύρες προσφέρθηκαν να μας κεράσουν στο τέλος που μείναμε τρία άτομα), έχει πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, έχει χώρο να παίζουν τα παιδιά, τεράστιο παρκινγκ (έρχεσαι και με φορτηγό αν θέλεις :grin:)
Αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχει διθέσιους καναπέδες που καταλαμβάνουν πολύ χώρο και για βολευτούν όλα τα άτομα πρέπει να είναι σε σκαμπό (αυτά τα σκαμπό είναι υφασμάτινα αναπαυτικά σε σχήμα κύβου).

Κρύβε λόγια.....

lingistis
17-10-10, 21:05
έρχεσαι και με φορτηγό αν θέλεις

αυτό για μένα είναι οτι πρέπει... καθώς στις περισσότερες συναντήσεις έχω παέι με το φορτηγο :D

rookie
18-10-10, 19:38

καλησπερα παιδια εαν μπορεσω θα ερθω και εγω να τα πουμε και απο κοντα

bokostas
18-10-10, 20:59
καλησπερα παιδια εαν μπορεσω θα ερθω και εγω να τα πουμε και απο κοντα

Να έρθεις, να έρθεις, θα σε περιμένουμε.:smt041

dimis_george
19-10-10, 00:51
να ερθω κ γω για πρωτη φορα η οχι;;κανετε τιποτα καψονια στους νεους,να ξερω;;;:smt033

Κλεόβουλος
19-10-10, 07:23
να ερθω κ γω για πρωτη φορα η οχι;;κανετε τιποτα καψονια στους νεους,να ξερω;;;:smt033

:D καψόνια? εμείς?
τίποτα σπουδαίο.Ο Κώστας τους φέρνει:smt044 κλαδέματα και ο Χάρης τους χαρίζει αγγελόψαρα. :D

paco
19-10-10, 07:26
τίποτα σπουδαίο.Ο Κώστας τους φέρνει:smt044 κλαδέματα και ο Χάρης τους χαρίζει αγγελόψαρα. :D[/QUOTE]

να προσεχεις δινουν και ξιφιφορους σε οποιον βρεθει μποσκος

Χαραμάδας
19-10-10, 08:52

Χαλάρωσε φίλε μου.Τι καψόνια μας λές? Πού είμαστε??
Απλά αν έρχεσαι για πρώτη φορά ... δεν πληρώνεις τον καφέ σου ... αυτή την υποχρέωση την αναλαμβάνει ο Χάρης (drbig) που είναι ''large'' τύπος.
Απλά μετά τον καφέ πάμε σε ταβέρνα και ΜΟΝΟ εκεί πληρώνεις ... γιά όλους φυσικά.Αλλά μήν ανησυχείς ... ποτέ δεν έδοσε κάποιος ''νέος'' σε ταβέρνα πάνω από 250 euro.:D:D:D:D:D:D

bokostas
19-10-10, 08:57
Μην τους ακούς τους συκοφάντες, απλά φέρε το 50% των φυτών σου, είναι απαραίτητο για την διαδικασία της μύησης (και για να χωρέσουν οι νέοι σου ξιφοφόροι).:D

Χαραμάδας
19-10-10, 08:59
Να έρθεις, να έρθεις, θα σε περιμένουμε.:smt041

Γι'αυτό και το χειροκρότημα του Κώστα ... και όχι μόνο ... :D:D:D

olga
19-10-10, 10:04
Μην τους ακούς τους συκοφάντες, απλά φέρε το 50% των φυτών σου, είναι απαραίτητο για την διαδικασία της μύησης (και για να χωρέσουν οι νέοι σου ξιφοφόροι).:D

:smt082:smt082
Bρε αθεοφοβε....
Αυτη την Κυριακη θα ερθω και γω,να σου φερω και το κορυντορακι??

Χαραμάδας
19-10-10, 10:15
:smt082:smt082
Bρε αθεοφοβε....
Αυτη την Κυριακη θα ερθω και γω,να σου φερω και το κορυντορακι??

Oπα καφές την Κυριακή....επιτέλους να κάνουμε και μια ''έκτακτη ψαροσυνάντηση'' ... ας πούμε στο ''les amis'' ... μια που έχουμε καιρό να βρεθούμε ... και μιά που οι απώντες της προηγούμενης Κυριακής είναι ''επιβεβλημένο'' να έρθουν αυτήν ... (lion-prokroustis-zipo-alex) ... (o bokostas το έσωσε τελευταία στιγμή) ... :D:D:D
Ελα....συμετοχές ... ;)

posidwnas
19-10-10, 10:18
Δεν λείψαμε από τις έκτακτες, θα λείψουμε από την επίσημη? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...
1) Posidwnas
2) ?

dimis_george
19-10-10, 11:11
Χαλάρωσε φίλε μου.Τι καψόνια μας λές? Πού είμαστε??
Απλά αν έρχεσαι για πρώτη φορά ... δεν πληρώνεις τον καφέ σου ... αυτή την υποχρέωση την αναλαμβάνει ο Χάρης (drbig) που είναι ''large'' τύπος.
Απλά μετά τον καφέ πάμε σε ταβέρνα και ΜΟΝΟ εκεί πληρώνεις ... γιά όλους φυσικά.Αλλά μήν ανησυχείς ... ποτέ δεν έδοσε κάποιος ''νέος'' σε ταβέρνα πάνω από 250 euro.:D:D:D:D:D:D

:D:Dνα ξερω για να ερθω προετοιμασμενος :smt066:smt066:smt066 :D:D:D

Κλεόβουλος
19-10-10, 11:50
:D:Dνα ξερω για να ερθω προετοιμασμενος :smt066:smt066:smt066 :D:D:D

κι αφού είσαι απο τη Νάουσα φέρε και κάνα σακί apple (όχι snail :D:D:D)

olga
19-10-10, 13:22
Nα διορθωσω λιγο το ''αυτη την Κυριακη'' εννοωντας την Κυριακη της συναντησης,που ειναι η επομενη...μη δινετε σημασια,ισα που γνωριζω τι χρονολογια εχουμε,παλι καλα :rolleyes:

drbig
19-10-10, 13:28
Ρε Χρήστο χαλάρωσε με τους καφέδες. Θα σε πειράξουν στα νεύρα!!!! :D:D:D

bokostas
19-10-10, 13:38
Η συνάντηση είναι την μεθεπόμενη Κυριακή 31/10.

Προσέξτε μην πάει κανείς την Κυριακή που μας έρχεται, γιατί θα βρει μόνο ...καμιά 15αριά άτομα.:D

Όλγα φέρτο το κορυντοράκι, αλλά αυτά τα λένε με πμ, μη ...μας βγει και τ' όνομα.:rolleyes:

Τώρα αν υπάρχει όρεξη και γι' αυτή την Κυριακή... κι αν βολέψει κι ο καιρός...:)

olga
19-10-10, 13:54
Αν κανονιστει και γι'αυτη...σφυριξτε κλεφτικα :cool:
Κωστα αλοιμονο,οχι και να σου βγει το ονομα για το ψαρακι,ευτυχως δεν ανεφερα τιποτα για τα φυτα που μου ζητησες:smt082

ΥΓ : πλακα κανω,μην τον καταραστειτε τζαμπα και αδικα :D

drbig
19-10-10, 14:11
Κωστα αλοιμονο,οχι και να σου βγει το ονομα για το ψαρακι,ευτυχως δεν ανεφερα τιποτα για τα φυτα που μου ζητησες:smt082

Το κάνουμε προκαταβολικά γιατί όλο και κάτι θα κάνει!!! :D

giannisaek
19-10-10, 14:30
Προτείνω οι επίσημες Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010, να γίνουν εβδομαδιαίες.
Τι λέτε; :rolleyes:
Άντε να βρισκόμαστε ποιο τακτικά… και να ανταλλάσουμε ποιο συχνά και φυτά.

Χαραμάδας
19-10-10, 14:47

Δεν χρειάζεται να σφυρίξουμε για να πιούμε έναν καφέ,ούτε και θα μας χαλάσει τα νεύρα ένα Κυριακάτικο καφεδάκι κύριε Χάρη.
Οποιος μπορεί και έχει και καλό καιρό (όπως είπε ο Κώστας) και βέβαια την διάθεση να ξαναδεί τις ψαρόφατσές μας ....Κυριακή 12:00....''les amis''.... ;)

bokostas
19-10-10, 14:49
Προτείνω οι επίσημες Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010, να γίνουν εβδομαδιαίες.

Αυτό Γιάννη είναι θέμα που πρέπει να αποφασιστεί από τους εκπροσώπους του Κλιμακίου του ΠΣΦΕ.
Και μάλλον αρκούν οι μηνιαίες, σοφά θεσπίστηκαν, γιατί πιο συχνές θα κουράσουν και δεν θα υπάρχει συμμετοχή.

Άλλο θέμα τώρα που βρισκόμαστε όσοι θέλουμε συχνότερα, είναι μέχρι να φάει παντόφλα ο Χρήστος που μας ξεσηκώνει.:D

lion
19-10-10, 14:59
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 24/10 για ΕΚΤΑΚΤΟ ψαροκαφέ :smt041

bokostas
19-10-10, 15:27
Ε άμα έρθει κι ο Λεωνίδας, τότε κι εγώ στον ΕΚΤΑΚΤΟ.

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas

zipo
19-10-10, 15:29
Και εγώ με το Γιώργο,για να εξιλεωθούμε.

drbig
19-10-10, 15:33
Πολυ πιθανόν και εγώ (αν προλάβω εχω για 3η συνεχόμενη Κυριακή Βαφτιση- ΕΛΕΟΣ)

bokostas
19-10-10, 15:40
Χάρη έλα λίγο νωρίτερα, σου έχω φυτά σε γλαστράκια που δεν πρέπει να τα δουν κάποιοι.:D

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig

Όπως βλέπετε dimis_george, rookie και 6981giwrgos, όποια Κυριακή και να σας βολέψει, κάποιους θα βρείτε εκεί.:)

drbig
19-10-10, 15:46
Χάρη έλα λίγο νωρίτερα, σου έχω φυτά σε γλαστράκια που δεν πρέπει να τα δουν κάποιοι.:D

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig

Όπως βλέπετε dimis_george, rookie και 6981giwrgos, όποια Κυριακή και να σας βολέψει, κάποιους θα βρείτε εκεί.:)

Μπράβο ρε Κώστα. Για μια ακόμη φορά αποδυκνυεσαι Λίρα εκατό!!!! :D:D:D

zipo
19-10-10, 15:50

:D:D:D

kingrim
19-10-10, 16:22
ε να ειναι καθε πρωτη κυριακη συναντηση ΠΣΦΕ
καθε 2ρη Συναντηση Gab
Καθε 3τη Συναντηση Φιλων Gab
Καθε 4τη Συναντηση Φιλων Gab βορειου ελλαδος

drbig
19-10-10, 16:39
ε να ειναι καθε πρωτη κυριακη συναντηση ΠΣΦΕ
καθε 2ρη Συναντηση Gab
Καθε 3τη Συναντηση Φιλων Gab
Καθε 4τη Συναντηση Φιλων Gab βορειου ελλαδος

L:smt044O:smt044L

Χαραμάδας
19-10-10, 21:55
Άλλο θέμα τώρα που βρισκόμαστε όσοι θέλουμε συχνότερα, είναι μέχρι να φάει παντόφλα ο Χρήστος που μας ξεσηκώνει.:D

Tο κακό είναι ότι η γυναίκα μου προτιμάει τα ''dr sholl'' τα γνωστά ''sampo''...4 κιλά το καθένα...αλλά ενυδρειάδες είμαστε...η μέθοδος του ''χελιού'',γνωστή.
;)
Πολυ πιθανόν και εγώ (αν προλάβω εχω για 3η συνεχόμενη Κυριακή Βαφτιση- ΕΛΕΟΣ)

Χάρη άσε τα ''σάλια''....''παλιοτζιτζικοπροβιά'' που με κάνεις και τον δύσκολο,ενώ ''σέρνεις'' για ψαροκαφέ.....ειδικά τώρα που παίζει ''κούτρα γλαστράκι''...τι βαφτίσια και γάμους μας λές....από τις 07:00 θα είσαι στο ''les amis''... να βοηθήσεις και στο σκούπισμα.:D:D:D.

panos1972
20-10-10, 00:07
Κι εγώ μέσα!

bokostas
20-10-10, 00:28
Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972

red rubin
20-10-10, 11:26
Μαλλον θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη. Οποιος θελει κατι κανει παραγγελια και το φερνω. Εξαιρειται ο Κλεοβουλος που βολευτηκε Siporax ευτυχως απο αλλου.

Κλεόβουλος
20-10-10, 11:38
Μαλλον θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη. Οποιος θελει κατι κανει παραγγελια και το φερνω. Εξαιρειται ο Κλεοβουλος που βολευτηκε Siporax ευτυχως απο αλλου. άμα σε πλακώσω:smt084:)

Θα είμαι κι εγώ εκεί.
(αγαπημένοι μου "φύτουλες" κάνα κλαδεματάκι απο βαλισνέριες,Micr.pteropus,corymbosa,εχινόδωρους,κρ υπτοκορίνες,πίστια,σας περισσεύει?)

ΤΑΣΟΣ
20-10-10, 19:06
Και bokostas
Και giannisaek
Και olga
Και ολο το υπολοιπο απαιχτο tim !!!!
Εγω στο πηγαδι κ.......α ???
Μεσααααααααααα :smt045

bokostas
20-10-10, 19:22
Κλεόβουλε θα σου φέρω βαλισνέριες, Micr.pteropus, hygrofila corymbosa και πίστια.
Στείλε κανά πμ το Σάββατο να θυμηθώ να κλαδέψω, ξεχνάω, είναι η ηλικία βλέπεις...
Αν και σε βρίσκω απαράδεκτα "φυτεμένο" για νταμαρά.:)

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ

red rubin
20-10-10, 19:41
Οι δισκαδες απαγορευουν τις βαλισνεριες. Αν περισσευουν 2-3 ριζες θελω και `γω.

neos
20-10-10, 19:52
Έχω καμιά 10 ριζούλες βαλισνέριες στο κουβά από χθες... Θα προσπαθήσω να περάσω ακόμα κι αν δεν έχω χρόνο για καφεδάκι, τουλάχιστον ν αφήσω τα φυτάκια και να σας δω στα γρήγορα.

drbig
20-10-10, 20:05
Κοιτα να δεις που θα καθιερώσουμε εβδομαδιαίους καφέδες!!! :D

Κλεόβουλος
20-10-10, 20:11
Κλεόβουλε θα σου φέρω βαλισνέριες, Micr.pteropus, hygrofila corymbosa και πίστια.
Στείλε κανά πμ το Σάββατο να θυμηθώ να κλαδέψω, ξεχνάω, είναι η ηλικία βλέπεις...
Αν και σε βρίσκω απαράδεκτα "φυτεμένο" για νταμαρά.:)

:smt052 ομολογώ.είμαι απαράδεκτος :D

Αλέξης6
20-10-10, 20:32
Καλά να περάσετε παίδες!!!

Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα είμαι εκτός Θεσ/νίκης!!

Τα λέμε στην επίσημη!!!

bokostas
20-10-10, 22:28
Ανδρέα να βρεις χρόνο και για καφέ, καιρό έχουμε να τα πούμε.
Γιώργο βαλισνέριες θα βγουν και για σένα, αν φέρει κι ο Ανδρέας...:)

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos

Δηλώστε εδώ όσοι είναι να έρθετε (ναι κι εσύ paco που έρχεσαι αδήλωτος):D,
ή όσοι δήλωσαν και δεν θα μπορέσουν, για να κλείσουμε τ' ανάλογα τραπέζια.

paco
20-10-10, 23:13
σσσσσσ ερχομαι ιγκογκνιτο :smt028

Dimitris_Batman
20-10-10, 23:25
guest εμφάνιση από Αλεξανδρούπολη παίδες.
panos1972 ο panos-alex/polis (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=1246)+ μου είπε να φέρεις στην συνάντηση τα maingano.
Κανονίστε και μιας και θα έρθω στην συνάντηση να τα πάρω...

bokostas
21-10-10, 01:20
ΟΚ Βασίλη, δεν θα το μάθει κανένας ότι θα είσαι.:D

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman

Με guest star τον Δημήτρη Μπάτμαν (σόρρυ για τα γκρήκλις) από Αλεξανδρούπολη.

Χαραμάδας
21-10-10, 07:43
Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman
:D:D...Βλέπω 16άδα...και είναι ακόμη Πέμπτη πρωί...είναι που μερικοί κάνουν τους δύσκολους για καφέ...και θα μας πειράξουν στα νεύρα οι πολλοί καφέδες...και άλλα τέτοια χαζά...ακούς ''βατραχοτσιπούρα-Χάρη'' για σένα λέω.:D:D.
Πάνος Αλεξανδρούπολη...ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός (λένε οι ΕΜΥδες),οπότε ευκαιρία για βόλτα στη Σαλονίκη...Στρατηγέ το ίδιο ισχύει και για 'σενα...;)

lingistis
21-10-10, 13:21
ΠΡΟΣΟΧΗ στους καφέδες... γιατί καφεδάκι καφεδάκι κάποιοι με ελαφρά βηματάκια πάνε από τα νταμάρια στους μπακτσέδες... :D

kingrim
21-10-10, 14:44
ετσι εστι κανουμε προπαγανδα στους καφεδες σε λιγο ολη η θεσ/νικη θα ειναι πρασινη

Αλέξης6
21-10-10, 14:53
Λευτεριά στα ενυδρεία με ελάχιστα ή καθόλου φυτά!!

Ζήτω ο Αμαζόνιος, Ζήτω οι λίμνες τις ΑΦΡΙΚΗΣ!!!

Ζήτω οι βιότοποι με ελάχιστη ή καθόλου πρασινάδα!!

:smt068:smt067:smt066:smt065:smt063

http://www.youtube.com/watch?v=qLn0B2jI3nM

bokostas
21-10-10, 15:55
ΠΡΟΣΟΧΗ στους καφέδες... γιατί καφεδάκι καφεδάκι κάποιοι με ελαφρά βηματάκια πάνε από τα νταμάρια στους μπακτσέδες... :D
Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα?? Ποιός σφυρίζει Κλεφτικα???:)

Εσύ Αλέξη τέτοια λέγε κι όταν επιστρέψεις στα φυτεμένα, να δούμε ποιός θα βρεθεί να σου δώσει φυτά.:D

Κλεόβουλος
21-10-10, 17:04
:smt020:smt033:smt031

paco
21-10-10, 18:30
Κλεοβουλε θα γινεις μποστανας?
:smt041:smt082:smt050:smt040:lol::smt044
παιδια να του αλλαξουμε στρατοπεδο γρηγορα πρωτου το ξανασκεφτει

Κλεόβουλος
21-10-10, 18:34
Βασίλη μου πάντα μποστανάς ήμουν (αλλά με βραχόκηπους:D:D):smt030

paco
21-10-10, 18:39
βρε μη θολωνεις τα νερα

εεεεεεεεελαααααααα!!!!!!!!!!!!!εεεεεεεεελαααααααα

giannisaek
21-10-10, 18:58
Έχω διαθέσιμη για όποιον θέλει στην συνάντηση:

Java Moss
και
Hydrocotyle_leucocephala....Λίγο
Ludwigia repens.....Ένα κομμάτι
Heteranthera zosterifolia
Myriophyllum aquaticum....Λίγο
Αν τα θέλετε να τα φέρω. :)

Επίσης Χάρη (drbig) αν έχεις Vallisneria nana που είχαμε πει φέρε καν;a δύο ρίζες. Ευχαριστώ
Σου ετοιμάζω κάτι καλό αλλά λίγο αργότερα υπομονή.

zipo
21-10-10, 19:26
Βασίλη μου πάντα μποστανάς ήμουν

Καλά το υποψιάστηκα εγώ όταν είδα τα νταμάρια πηγμένα στα φυτά,αλλά είπα να μην πω τίποτα. :D

Κλεόβουλος
21-10-10, 19:35
Παγίδα είναι για να αλλαξοπιστήσουν μερικοί-μερικοί :grin::smt117

drbig
21-10-10, 19:55
Επίσης Χάρη (drbig) αν έχεις Vallisneria nana που είχαμε πει φέρε καν;a δύο ρίζες. Ευχαριστώ
Σου ετοιμάζω κάτι καλό αλλά λίγο αργότερα υπομονή.

Γιάννη αμα βρω που είναι να στην φέρω όλη, αλλά δεν την βρίσκω.. την μεταφύτεψα απο το Αμαζονιου στο φουλ φυτεμμένο και την έχασα... :D (Βασικά δεν έρχεσαι να την βρεις εσυ ? - Σοβαρά μιλαω) :D:D:D
Α τυχερός είσαι!! Βρήκα μια ρίζα, τις αλλες τις έχασα όντως!!! Στην κρατάω και στην δίνω.. :D

bokostas
21-10-10, 20:01
Γιάννη αν φέρεις Hydrocotyle leucocephala, Heteranthera zosterifolia και Myriophyllum aquaticum, τα παίρνω ευχαρίστως.:)

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman

drbig
21-10-10, 20:02
Γιάννη αν φέρεις Hydrocotyle leucocephala, Heteranthera zosterifolia και Myriophyllum aquaticum, τα παίρνω ευχαρίστως.:)

Φάε και λίγο κρέας ρε Κώστα όλο στις σαλάτες είσαι ... :D:D:D

giannisaek
21-10-10, 21:03
Γιάννη αμα βρω που είναι να στην φέρω όλη, αλλά δεν την βρίσκω.. την μεταφύτεψα απο το Αμαζονιου στο φουλ φυτεμμένο και την έχασα... :D (Βασικά δεν έρχεσαι να την βρεις εσυ ? - Σοβαρά μιλαω) :D:D:D
Α τυχερός είσαι!! Βρήκα μια ρίζα, τις αλλες τις έχασα όντως!!! Στην κρατάω και στην δίνω.. :D
Ευχαριστώ
Θα στα φέρω Κώστα

Dimitris_Batman
21-10-10, 21:18
Παίδες λίγη μοςς εκτός τζάβα εάν έχετε και μπορείτε να δώσετε φέρτε στην συνάντηση...

ΤΑΣΟΣ
21-10-10, 21:26
Βρε παιδια σας βλεπω τοση ωρα και κρατιεμαι (το παιζω κεμπαρης) για να μη σας ζητησω καμια (ας ειναι και δυο) ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΑ στριφογυριστη. Οποιος μου φερει στη συναντηση θα πω στον bokosta να τον κερασει καφε. -+5

olga
21-10-10, 22:04
Υπαρχει πολυ εντονη κινητικοτητα ......φυτα,πετρες,ψαρια,σκουληκια,καφεδες,ξανα καφεδες,ξανα μανα καφεδες,δυναμικος χειμωνας εχει μπει.
Αν παιζει κλαδεματακι απο zosterifolia,φερτε κανενα παραπανω (μετα απο σας monsieur bokostas:D)
Ευχαριστω προκαταβολικα και θα ανταμειψω με pteropus ''narrow'':cool:

giannisaek
21-10-10, 22:11
Θα σου φέρω Όλγα

chris129
21-10-10, 22:30
μεσα και εγω(για τον καφε) τωρα που χειμωνιαζει θα πρεπει το ουζο που λετε να το αντικαταστησουμε με ΠΑΤΣΑ βραδυνο φυσικα γι αυτο κανονηστε μια βραδυνη συναντηση.Εαν εχει κανεις κανενα zebra snail να μου φερει θα το χαρω πολυ

giannisaek
21-10-10, 23:02
Εαν εχει κανεις κανενα zebra snail να μου φερει θα το χαρω πολυ

Αυτό σου κάνει να στο φέρω; είναι της ίδιας φαμίλιας.
http://www.flickr.com/photos/29287337@N02/3118299958/

olga
22-10-10, 00:24
Ευχαριστω Γιαννη !!

bokostas
22-10-10, 01:04
Θα στα φέρω Κώστα
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα φέρω κι εγώ μερικά κλαδεματάκια (μα τι απαράδεκτη εμφάνιση κάναμε, πάλι καλά που σταμάτησαν στα 3).:(

...καμια (ας ειναι και δυο) ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΑ στριφογυριστη. Οποιος μου φερει στη συναντηση θα πω στον bokosta να τον κερασει καφε. -+5
Τάσο δεν έχω σγουρές, να σου φέρω ισιομαλλούσες να γλυτώσω το κέρασμα?:) Και βάζεις την Χριστίνα να τις σγουρήνει με την μασιά.

Αυτό σου κάνει να στο φέρω; είναι της ίδιας φαμίλιας. http://www.flickr.com/photos/29287337@N02/3118299958/
Χρήστο αυτό το κόκκινο τρώει φυτά αντί για άλγη,:rolleyes: δεν κάνει, άστο να το υιοθετήσω εγώ το κακόμοιρο, κρίμα να μείνει ορφανό.:D

Posidwnas
christsos
olga
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman
chris129

Φέρτε άφοβα κλαδέματα, ο drbig έχει βάφτιση και θ' αργήσει.:D Εκτός κι αν δεν πάει, με τόσα φυτά που παίζουν... έχασε κι ο ΠΑΟΚ ε Χάρη???

Αν θέλει κανείς αλγοφάγα σαλιγκαράκια ramshorn ή melanoides tuberculata που ανακατεύουν την άμμο, μου λέει να του φέρω, έχω γεμίσει.
Είναι πολύ ευεργετικά για το ενυδρείο, προσοχή όμως, ειδικά τα tuberculata πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με ταχείς ρυθμούς.

Να ευχαριστήσω επίσης τον kingrim για τα anentome helena, που μου τα έδωσε από σήμερα, για να μην τα ταλαιπωρεί στη συνάντηση.+-3

Υπενθυμίζω ότι αυτός ο ψαροκαφές είναι ΕΚΤΑΚΤΟΣ, κρατήστε και τίποτε για την επόμενη Κυριακή που έχουμε την επίσημη συνάντηση.

giannisaek
22-10-10, 08:22
Χρήστο αυτό το κόκκινο τρώει φυτά αντί για άλγη,:rolleyes: δεν κάνει, άστο να το υιοθετήσω εγώ το κακόμοιρο, κρίμα να μείνει ορφανό.:D
silence....... :grin:

nikosm1
22-10-10, 10:03
Κόπροι σας πεθύμησα, βάλτε και μένα στην έκτακτη συνάντηση.

kingrim
22-10-10, 10:05
καλα ε οι εκτακτες εχουν ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια να δω αν θα παει κανενας στην κανονικη ΛΟΛ

posidwnas
22-10-10, 11:26
Αν θέλει κανείς αλγοφάγα σαλιγκαράκια ramshorn ή melanoides tuberculata που ανακατεύουν την άμμο, μου λέει να του φέρω, έχω γεμίσει.
Είναι πολύ ευεργετικά για το ενυδρείο, προσοχή όμως, ειδικά τα tuberculata πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με ταχείς ρυθμούς.

Αφού επιμένεις τόσο και με παρακαλάς στα γόνατα για να μου δώσεις μερικά θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα τα δεχτώ :D:D:D:D:D

Χαραμάδας
22-10-10, 12:03
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα φέρω κι εγώ μερικά κλαδεματάκια (μα τι απαράδεκτη εμφάνιση κάναμε, πάλι καλά που σταμάτησαν στα 3).:(

Οπα εκδηλωθήκαμε Κωστάκη....δικέφαλο πουλί του νότου...ωραία..;)

Γιάννη τον ελένε και είναι ομοιδεάτης σου (δικέφαλο πτηνό του νότου...:D).

Υπενθυμίζω ότι αυτός ο ψαροκαφές είναι ΕΚΤΑΚΤΟΣ, κρατήστε και τίποτε για την επόμενη Κυριακή που έχουμε την επίσημη συνάντηση.
ΕΚΤΑΚΤΟΣ καφές....:smt044:smt044:smt044 τι είναι αυτά που λές βρέ Κώστα....ΕΚΤΑΚΤΕΣ είναι πλέον οι μηνιαίες συναντήσεις...:D:D:D

bokostas
22-10-10, 12:51
Οπα εκδηλωθήκαμε Κωστάκη....δικέφαλο πουλί του νότου...ωραία..;)
Χρήστο δεν το έκρυψα ποτέ ότι είμαι ΑΕΚτζής, το μικρόβιο μου έμεινε από τα παιδικά μου χρόνια στην Αθήνα, απλά δεν μου πήγαινε το bokostasΑΕΚ.:D
Το γεγονός ότι δεν σας "πείραξα" για την 4άρα στο Χαριλάου, οφείλεται στον σεβασμό που έδειξα στον πόνο σας :D και στην απειλή του redrubin ότι
θα μου πουλάει τα προϊόντα του petcumulus 30% ακριβότερα, μέχρι ο ΑΡΗΣ να σπάσει την 12ετή :D παράδοση που έχει με την ομάδα μου.

Γιάννη τον ελένε και είναι ομοιδεάτης σου (δικέφαλο πτηνό του νότου...:D).
Ε δεν τα έχασα ακόμη, αν προσέξεις θα δεις ότι παραθέτω την απάντηση του ομοιδεάτη Γιάννη, απευθυνόμενος στον chris129 που ζητάει zebra snail. :)

ΕΚΤΑΚΤΟΣ καφές....:smt044:smt044:smt044 τι είναι αυτά που λές βρέ Κώστα....ΕΚΤΑΚΤΕΣ είναι πλέον οι μηνιαίες συναντήσεις...:D:D:D
Σ' αυτό θα συμφωνήσω.:)

Posidwnas
christsos
olga
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman
chris129
nikosm1

drbig
22-10-10, 12:52
......
.........

bokostas
22-10-10, 13:42
Xάρη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις τελείες, αλλά έγραψες το μήνυμα #1188 κι έβαλες 8 τελείες, όλο μαζί 11888, τυχαίο? Δε νομίζω...:D

chris129
22-10-10, 13:58
εγω δεν εχω φυτα στο ενυδρειο μου .. ειναι εντελως νταμαρι αλλα αφου το θες τοσο πολυ Κωστα παρτο εσυ. Θα περιμενω να μου φερει κανεις Zebra

giannisaek
22-10-10, 14:11
Xάρη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις τελείες, αλλά έγραψες το μήνυμα #1188 κι έβαλες 8 τελείες, όλο μαζί 11888, τυχαίο? Δε νομίζω...:D
:smt044:smt044:smt044 :smt043
εγω δεν εχω φυτα στο ενυδρειο μου .. ειναι εντελως νταμαρι αλλα αφου το θες τοσο πολυ Κωστα παρτο εσυ. Θα περιμενω να μου φερει κανεις Zebra
Θα σου φέρω το δικό μου.

bokostas
22-10-10, 14:12

Χρήστο πλάκα έκανα, δεν τρώει φυτά (ακόμη κι αν είχες) κι εννοείται ότι δεν θα στο πάρω, ευχαριστώ πάντως για την προσφορά.

Θα σου φέρω το δικό μου.
Γιάννη μου έχεις σπάσει τα νεύρα, με το να δίνεις συνέχεια απλόχερα όλα σου τα καλούδια, χαλάς το καλό κλίμα της "αρπαχτής"
που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και για το οποίο είμαστε πασίγνωστοι κι έρχεσαι τώρα εσύ να τα καταστρέψεις όλα.:D
Συμμορφώσου σε παρακαλώ και προσπάθησε να ενταχθείς στη λογική του "τα παίρνω" και ν' αποβάλλεις το μικρόβιο του "δίνω".

Χαραμάδας
22-10-10, 14:13

:smt041:smt041:smt041...μας έστειλες...:p.

kingrim
22-10-10, 14:15
καλα κωστα πανε να παρεις κανεναν φακο επαφης γιατι τα ματακια σου λογο του ετους γεννησης σου δεν βλεπουν πολυ καλα :ρ

chris129
22-10-10, 14:20
Χρήστο πλάκα έκανα, δεν τρώει φυτά (ακόμη κι αν είχες) κι εννοείται ότι δεν θα στο πάρω, ευχαριστώ πάντως για την προσφορά.και γω πλακα εκανα δεν θα στο εδινα
χαχαχαχχαχχχχαχααχαχ:Dθυμησε μου Κωστα να σας πω το ενκδοτο που εχει σχεση με την περιπτωση αυτη

bokostas
22-10-10, 14:37
καλα κωστα πανε να παρεις κανεναν φακο επαφης γιατι τα ματακια σου λογο του ετους γεννησης σου δεν βλεπουν πολυ καλα :ρ
Καλά ρε παλαβέ, έκατσες και μέτρησες τις τελίτσες?? Ποιητική αδεία το έγραψα το 8 (πόσες είναι? 9? δεν τα βλέπω καλά, θολώνουν):).

kingrim
22-10-10, 14:38
9 ειναι χαχαχα ειναι κοντα στο 8 και λεω τις μετρησε...

giannisaek
22-10-10, 19:38
Γιάννη μου έχεις σπάσει τα νεύρα, με το να δίνεις συνέχεια απλόχερα όλα σου τα καλούδια, χαλάς το καλό κλίμα της "αρπαχτής"
που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και για το οποίο είμαστε πασίγνωστοι κι έρχεσαι τώρα εσύ να τα καταστρέψεις όλα.:D
Συμμορφώσου σε παρακαλώ και προσπάθησε να ενταχθείς στη λογική του "τα παίρνω" και ν' αποβάλλεις το μικρόβιο του "δίνω".
Όντως βαρέθηκα να δίνω απλόχερα λέω να μην το κάνω αλλά όταν έρχεται εκείνη η στιγμή πάλι δίνω :grin:
Λέω τώρα την Κυριακή να φέρω μια σύριγγα να κάνουμε μετάγγιση αίματος από το δικό σου, τι λες; :grin:

6981giwrgos
23-10-10, 08:56
κρατιστε και κανενα κλαδεματακι και για μας τους ποιο νεους που το ενυδρειο μας ειναι στο στησιμο και τα χρειαζομαστε και θα φερουμε και εμεις αν εχουμε κατι στην κανονικη συναντιση. εγω μπορω να φερω πολλα εως παρα πολλα aple snail γιατι δεν αντεχω να τα βλεπω και δεν προλαβαινω να τα ταϊζω.:smt120:smt120:smt120. μπορω να φερω και κερατοφυλλο και καμια ανουβια νανα.αν εχει καποιος καποι κλαδεματακι ευπροσδεκτο και κανενα helena αν εχει καποιος ευχαριστος να τον απαλαξω απο αυτο..:):):):)

Κλεόβουλος
23-10-10, 09:13
Επειδή θα έρθει και ο red rubin στη συνάντηση, βαράτε τον με παραγγελίες :D
Μόνο να μην τα παίξει και δεν φέρει τα δικά μου, γιατί θα του ρίξω πετρέλαιο στους δίσκους :smt077

bokostas
23-10-10, 09:32
κρατιστε και κανενα κλαδεματακι και για μας τους ποιο νεους που το ενυδρειο μας ειναι στο στησιμο.....
Γιατί δεν έρχεσαι κι αυτή την Κυριακή Γιώργο?? Όλο και κάτι θα βρεθεί και για σένα.

Επειδή θα έρθει και ο red rubin στη συνάντηση, βαράτε τον με παραγγελίες :D

Ήδη μπήκε η παραγγελία, ε με τέτοια προσφορά...:)

6981giwrgos
23-10-10, 10:07
Γιατί δεν έρχεσαι κι αυτή την Κυριακή Γιώργο?? Όλο και κάτι θα βρεθεί και για σένα.

δεν μπορω να ερθω γιατι δεν παιζει χρημα ενω το αλλα ΣΚ θα κατεβω ετσι και αλειως Θεσσαλονικη.

giannisaek
23-10-10, 10:28
Ποιος είναι ο κύριος red rubin;
Έχει κάποιο μαγαζί;

nikosm1
23-10-10, 10:35
Ποιος είναι ο κύριος red rubin;
Έχει κάποιο μαγαζί;

petcumulus

paco
23-10-10, 10:46
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=24&ManufID=&show=grid

giannisaek
23-10-10, 11:02
Τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτός μ' αυτήν την επωνυμία «red rubin».

Κώστα αν τα ramshorn δεν πειράζουν τα φυτά, θέλω να μου φέρεις δύο με τρία τεμάχια.

mikeepidio
23-10-10, 18:15
Και εμένα βάλτε για τον αυριανό καφέ:)

bokostas
23-10-10, 18:51
Εντάξει Γιώργο, τα λέμε την άλλη Κυριακή λοιπόν. Ηelena μην βάλεις αν έχεις μικρά aple snailς.

ΟΚ Γιάννη, θα φέρω αρκετά ramshorn.

Posidwnas
christsos
olga
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman
chris129
nikosm1
mikeepidio

Να κλείσω αύριο για 20 άτομα, καλά είναι?

posidwnas
23-10-10, 19:46
Πιστεύω καλά είναι, και εγώ θέλω σαλιγκαράκια και αν υπάρχει και κανά applesnail παρακαλώ

6981giwrgos
23-10-10, 19:56
Εντάξει Γιώργο, τα λέμε την άλλη Κυριακή λοιπόν. Ηelena μην βάλεις αν έχεις μικρά aple snailς.

εχουν γεμισει το ενυδρειο δεν αντεχω αλλο.γι αυτο τα θελω τα helena. εχω κανονισει να τα δωσω σε πετ σοπ και οτι μινει θα τα φερω στην συνατιση αλλα δεν θελω αλλα μικρα στο ενυδρειο και θελω καποιο σαλιγκαρι να μην γενναει συνεχεια και πολλα ατομα και να καθαριζει και καλα απο αλγες...;);)αρα αν εχει καποιος καποιο σαλιγκαρι που να κανει αυτο που θελω ας το φερει την επωμενηη Κυριακη στην συνατιση..:grin::grin::grin:

bokostas
24-10-10, 15:23
Μόλις γύρισα από τον "ΕΚΤΑΚΤΟ" ψαροκαφέ, καλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει, καμμιά 30αριά άτομα, 2 τόννοι φυτά, καμμιά 100στή σαλιγκάρια,
ο paco με 12 σακκούλες κλαδεματάρες, ο petcumulus, ο azores, οι πάντες ήταν εκεί, μόνο ο panos1972 έλειπε, μιλάμε καλύτερα δεν γινόταν.:D
Είχαμε και guest star, τον Dimitris_Batman από Αλεξανδρούπολη και ήρθαν και 3 νέοι φίλοι και η καινούρια μας μασκότ, η 6μηνη κόρη του drbig,
η οποία μάζευε στο καροτσάκι της όλα τα κουλουράκια, υποπτεύομαι κατόπιν οδηγιών που είχε πάρει από τον μπαμπά της.:)

Να ευχαριστήσω πολύ για τα κλαδέματα τον giannisaek και τον paco, καθώς και την Όλγα για το υπέροχο κορυντοράκι πάντα.+-3

Ο nikosm1 επανέφερε την πρόταση να γίνουν μερικές συναντήσεις Σάββατα αντί για Κυριακές, προκειμένου να μπορέσουν να κατεβούν οι
εκτός Θεσσαλονίκης φίλοι, συνδυάζοντας τα Σαββατιάτικα ψώνια με ψαροκαφέ, κουβεντούλα και κλαδεματομαζώματα και αφού πήραμε
και την συγκατάθεση του george, λέμε να κάνουμε την πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές, κάποιο Σάββατο απόγευμα γύρω στις 4 ή 5 η ώρα.

Την επόμενη Κυριακή 30/10 λοιπόν είναι η επίσημη συνάντηση, ώρα 12:00 στο ίδιο μέρος, να δούμε αν θα μπορέσουμε να μαζευτούμε περισσότεροι.

dimis_george
24-10-10, 15:34
κρατηστε τιποτα κ για την επισημη συναντηση ρεεεε!!!!θελετε να τα τρωτε μονοι σας:D:D
δε πιστευω να εχετε κανει καμια κλικα!!!:D:D κ να τα μοιραζεστε:smt084

red rubin
24-10-10, 16:53
Να προσθεσω οτι εξαιτιας καποιου που νομιζει οτι χωραει απο χαραμαδες δεν μ`αφησε να γευτω τον υπεροχο καφε που ειχε εμφανιση προφιτερολ!!!
Οι χαραμαδες ειναι για λιγους..............

Κλεόβουλος
24-10-10, 17:01
:smt041 Λαοθάλασσα στην έκτακτη :p συνάντηση!
Απ' ότι φαίνεται δεν μας φτάνει μόνο μια φορά τον μήνα!
Να ευχαριστήσω τους nikosm1,paco,giannisaek και κάποιον που ξεχνάω(είναι και η ηλικία).Με τα κλαδεματάκια τους στόλισα τους βραχόκηπους.
Και τον red rubin που μας έφερε στα πόδια μας τις παραγγελίες!

Χαραμάδας
24-10-10, 17:18
Να προσθεσω οτι εξαιτιας καποιου που νομιζει οτι χωραει απο χαραμαδες δεν μ`αφησε να γευτω τον υπεροχο καφε που ειχε εμφανιση προφιτερολ!!!
Οι χαραμαδες ειναι για λιγους..............

Χάρη για σένα λέει...:D:D:D:D:D
:smt041 Λαοθάλασσα στην έκτακτη :p συνάντηση!
Απ' ότι φαίνεται δεν μας φτάνει μόνο μια φορά τον μήνα!
Να ευχαριστήσω τους nikosm1,paco,giannisaek και κάποιον που ξεχνάω(είναι και η ηλικία).Με τα κλαδεματάκια τους στόλισα τους βραχόκηπους.
Και τον red rubin που μας έφερε στα πόδια μας τις παραγγελίες!

Και βέβαια δεν φτάνει μόνο μία.
Το ιδανικό θα ήταν 4-καφέ + 4-τσίπουρο / μήνα...:D:D:D

giannisaek
24-10-10, 17:27
Ευχαριστώ τον Κώστα (bokosta) για τα πολλά ramshorn που μου έδωσε
Τον Βασίλη (paco) για τα όμορφα φυτά.
Την olga για την java fern που την έδεσα στο ξύλο μου και έδειξε πολύ όμορφη.
Και τον Χάρη (drbig) για τα apple snail και για την όμορφη vallisneria nana.

zipo
24-10-10, 17:32
Εγώ ευχαριστώ το Χάρη (drbig) που έφερε τη μικρή και μου έδωσε και το κινητό της. :D:D:D (παιδιά στη επόμενη συνάντηση δε θα έρθω,γιατί κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα)

υγ.Φωτογράφε,ανέβασε και τις φωτογραφίες. ;)

po-pay
24-10-10, 17:35
Αν και πηγα λιγα αργα γινοτανε χαμος. Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον bokosta για τα φυτα που μου τα εδωσε επειδη ηθελα να στησω το malawi μου. Ολοι η παρεα ηταν πολυ κοινωνικοι. Ελπιζω την επομενη κυριακη να μπορεσω να ερθω νωριτερα.

Κλεόβουλος
24-10-10, 17:39
Αν και πηγα λιγα αργα γινοτανε χαμος. Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον bokosta για τα φυτα που μου τα εδωσε επειδη ηθελα να στησω το malawi μου. Ολοι η παρεα ηταν πολυ κοινωνικοι. Ελπιζω την επομενη κυριακη να μπορεσω να ερθω νωριτερα.

χα,χα...:grin::grin: Κωστάκη την πάτησες...για φυτεμένο νταμάρι ήταν τα φυτά

bokostas
24-10-10, 18:10
χα,χα...:grin::grin: Κωστάκη την πάτησες...για φυτεμένο νταμάρι ήταν τα φυτά

Δεν την πάτησα καθόλου, ενσυνείδητα τα έδωσα, όπως και σε σένα (αφού στα είχα τάξει κι ας με ξέχασες στις ευχαριστίες μπαρμπα-Κλεόβουλε).:D
Όσο φυτεύονται τα νταμάρια σας, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο πραγματικό νόημα του υποβρύχιου κήπου κι απομακρύνεστε από τις βραχονησίδες.

Ευελπιστώ κάποτε να δω τις βρωμοκιχλίδες σας να κόβουν βόλτες σε φουλ φυτεμένα και να σκάβουν ανάμεσα σε γρασίδια, κούμπες και τενέλους.;)
Πώς λένε ότι για κάθε σχολείο που ανοίγει, κλείνει και μια φυλακή, έτσι και για κάθε βαλισνέρια που βάζετε, βγαίνει και μια κοτρώνα από το νταμάρι.

Πού θα πάει, θα σας πρασινίσουμε όλους, η νίκη είναι κοντά, venceremos.:smt066Παιδιά, στην άλλη συνάντηση, φυτά δίνουμε μόνο σε κιχλιδάδες.

nikosm1
24-10-10, 19:07
Κοσμοπλημμύρα! Ο Beauκώστας που ήρθε από τους τελευταίους δεν εύρισκε κάθισμα να καθίσει! Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Βασίλη (paco) για τα φυτά του.

aquaman
24-10-10, 19:44
Χάσαμε και μεις μια συνάντηση και "έβρεξε" κλαδέματα και σαλιγκάρια... :smt088:smt117

kingrim
24-10-10, 19:51
καλα ρε κρατηστε και κατι για μας....

Κλεόβουλος
24-10-10, 20:26
Δεν την πάτησα καθόλου, ενσυνείδητα τα έδωσα, όπως και σε σένα (αφού στα είχα τάξει κι ας με ξέχασες στις ευχαριστίες μπαρμπα-Κλεόβουλε).:D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ (Κώστα δε σε λένε? :D)
Όσο φυτεύονται τα νταμάρια σας, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο πραγματικό νόημα του υποβρύχιου κήπου κι απομακρύνεστε από τις βραχονησίδες.

Ευελπιστώ κάποτε να δω τις βρωμοκιχλίδες σας να κόβουν βόλτες σε φουλ φυτεμένα και να σκάβουν ανάμεσα σε γρασίδια, κούμπες και τενέλους.;)
Πώς λένε ότι για κάθε σχολείο που ανοίγει, κλείνει και μια φυλακή, έτσι και για κάθε βαλισνέρια που βάζετε, βγαίνει και μια κοτρώνα από το νταμάρι.

Πού θα πάει, θα σας πρασινίσουμε όλουςθα κατέβουμε και στις εκλογές(του Συλλόγου) "Νταμαρο-Πράσινοι Β.Ελλάδος":smt109, η νίκη είναι κοντά, venceremos.:smt066Παιδιά, στην άλλη συνάντηση, φυτά δίνουμε μόνο σε κιχλιδάδες. :smt050:smt060:smt007 ένας έρωτας γεννιέται :D

paco
24-10-10, 20:43
πραγματι μια κοσμοπλημυρα με πολυ γελιο πειραγματα συζητησεις με ολα τα περιεχομενα μας εκανε και καλοκαιρινη μερα και το καταχαρηκαμε
χαιρομαι που ευχαριστηθηκατε με τα φυτα ξανα σε δυο βδομαδες γιατι τα εχω ξυρισει τα ενυδρεια

drbig
24-10-10, 20:57
Εγω με την σειρά μου να ευχαριστήσω την Όλγα για το narrow :D
και την γλυκειά Σοφία για τα κουλουράκια.:D
Αν και καποιοι (γκουχ γκουχ) εκαναν τα γλυκα μάτια στην κόρη μου, πέρασα υπέροχα!

Χρήστο Σου έχω ΞΑΝΑΠΕΙ! ΜΗΝ ρίχνεις σταχτη στα μάτια των άλλων. Όλοι ξέρουμε οτι μιλάνε για σένα!!! :grin::grin::grin:
Χαβίτο ΧΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

olga
24-10-10, 21:19
Πωπω λαος παλι σημερα :smt041:smt041:smt041
.....αν και ειμασταν μονο 2 γυναικες,εγω και η κορη του drbig που ξερει να κανει φανταστικες μπουρμπουληθρες με τα σαλακια της:D
Με την σειρα μου να ευχαριστησω και γω τον giannisaek και paco για τα φυτα,πινω τον καφε μου και παω να φυτεψω....:smt020
Panos1972 εχεις μια ακομα ευκαιρια να εμφανιστεις την αλλη Κυριακη..:smt084

Dimitris_Batman
24-10-10, 22:37
Πραγματικά χάρηκα και ευχαριστήθηκα την συνάντηση με τα "παιδιά" σήμερα.Κάτι το μοναδικό!κάθε συνάντηση ανεπανάληπτη που κανονίζετε.
Δυστυχώς για εμάς τους πιο πάνω από Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να βρισκόμαστε σε τέτοιες συναντήσεις.
Ελπίζω να οργανωθούμε και να έρθουμε σε κάτι πιο επίσημο και να μην μείνουμε στον καφέ μόνο(και καμία εκδρομή μου ανέφερε κάποιος).
Συγχωρέστε με που δεν θυμάμαι τα ονόματα πολλών αλλά με τον καιρό θα γίνει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα καλούδια που πήρα,σαλιγκάρια-φυτά-γαρίδες και πάνω απ'όλα για την γνωριμία και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπήρξε...:smt041

panos1972
24-10-10, 22:46
:(:(:(

Την άλλη Κυριακή...

ΟΧΙ!!! Δεν θα περάσει ο φασισμός!!!

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

bokostas
25-10-10, 01:18
:(:(:(

Την άλλη Κυριακή...

ΟΧΙ!!! Δεν θα περάσει ο φασισμός!!!

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Πάνο γερά... Είσαι ο ήρωάς μου...:D

aquaman
25-10-10, 06:26
Πωπω λαος παλι σημερα :smt041:smt041:smt041
.....αν και ειμασταν μονο 2 γυναικες,εγω και η κορη του drbig που ξερει να κανει φανταστικες μπουρμπουληθρες με τα σαλακια της:D
Με την σειρα μου να ευχαριστησω και γω τον giannisaek και paco για τα φυτα,πινω τον καφε μου και παω να φυτεψω....:smt020
Panos1972 εχεις μια ακομα ευκαιρια να εμφανιστεις την αλλη Κυριακη..:smt084

και οι 2 που ήσασταν πάλι καλά... μετά τα ποστ του dynamic duo (bokostas-paco) για τις γυναίκες-οδηγούς :-).

drbig
25-10-10, 08:31
Κώστα γραφεις!!!! :D:D:D

kingrim
25-10-10, 08:47
Πάνο γερά... Είσαι ο ήρωάς μου...:D

Δεν πας καλα καθολου καλα:smt041:smt041:smt041:smt041

ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

olga
25-10-10, 11:33
και οι 2 που ήσασταν πάλι καλά... μετά τα ποστ του dynamic duo (bokostas-paco) για τις γυναίκες-οδηγούς :-).

Aστο...το παρακολουθω το θεμα σιωπηλα...μαζευτειτε λιγο οι αντρες γιατι στο τελος το μονο που θα ερχεται στις συναντησεις και θα ειναι γενους θυληκου θα ειναι ''οι βαλισνεριες'' :D

mikeepidio
25-10-10, 11:38
Ευχαριστώ πολύ όλους σας:) Περάσαμε πολύ ωραία!!

giannisaek
25-10-10, 11:54
Κώστα τέλειο.... :D:D:D

aquaman
25-10-10, 12:08
Aστο...το παρακολουθω το θεμα σιωπηλα...μαζευτειτε λιγο οι αντρες γιατι στο τελος το μονο που θα ερχεται στις συναντησεις και θα ειναι γενους θυληκου θα ειναι ''οι βαλισνεριες'' :D

H θα μπει καμμιά γυναίκα με το αμάξι εκεί στον πεζόδρομο του les Amis και θα μας πάρει παραμάζωμα... :smt096

olga
25-10-10, 12:39
χμμμμμμ.....:rolleyes:

drbig
25-10-10, 14:53
H θα μπει καμμιά γυναίκα με το αμάξι εκεί στον πεζόδρομο του les Amis και θα μας πάρει παραμάζωμα... :smt096

Γιατι τους δίνεις ιδεες???:D

lion
25-10-10, 14:54
Σιγά μην τα καταφέρουν :grin:

olga
25-10-10, 15:21
Tο νου σου Λεωνιδα...σε λιγες ωρες ερχομαστε..αμα φυγουμε και λειπει κανενα ξυλαρακι απο το ενυδρειο σου μην ξαφνιαστεις.

panos1972
25-10-10, 15:34
Tο νου σου Λεωνιδα...σε λιγες ωρες ερχομαστε..αμα φυγουμε και λειπει κανενα ξυλαρακι απο το ενυδρειο σου μην ξαφνιαστεις.

Αφού θα την κάνεις που θα την κάνεις τη... "λαδιά", πάρε και κανένα για μένα!:D

6981giwrgos
27-10-10, 09:33
μιας και την κυριακη θα ερθω στην συναντιση εχω πολλα μηλοσαλιγκαρα να φερω, επισης εχω λιγο κερατοφυλο καμια ανουβια νανα και αν προκηψη και τιποτε αλλο.απλα πειτε ποσα σαλιγκαρια να φερω οσοι θελετε μπορω να τα φερω και ολα....:D:D:D

Αλέξης6
27-10-10, 10:40
Εγώ θα ήθελα τη ανουμπία νάνα!!

Θα έρθω στη συνάντηση!!

Χαραμάδας
27-10-10, 11:02
μιας και την κυριακη θα ερθω στην συναντιση εχω πολλα μηλοσαλιγκαρα να φερω, επισης εχω λιγο κερατοφυλο καμια ανουβια νανα και αν προκηψη και τιποτε αλλο.απλα πειτε ποσα σαλιγκαρια να φερω οσοι θελετε μπορω να τα φερω και ολα....:D:D:D

Αν υπάρχει και δεύτερη ανούμπια νάνα την θέλω εγώ.Και μερικά μηλοσαλίγκαρα φίλος. Ευχαριστώ-xρήστος.;).

6981giwrgos
27-10-10, 11:17
σαλιγκαρια θα φερω πολλα πιστευω να φτασουν για ολους.
τρεις ανουβιες εβγαλα τελικα μια εχει κλεισει ο drbig μια ο Αλέξης6 και μια ο Χρήστος δεν ειναι και πολυ μεγαλα τα κοματια γιατι δεν τις εχω και πολυ καιρο.

Αλέξης6
27-10-10, 11:48
Εγώ θα φέρω 2 ancistrus sp3 μικρούλια.

όποιος θέλει μου λέει!!

dimis_george
27-10-10, 12:14
παιδια θελω κ γω κανα 4-5 μηλοσαλιγκαρα αν υπαρχουν:D

bokostas
27-10-10, 12:15
Εγώ θα φέρω 2 ancistrus sp3 μικρούλια.

όποιος θέλει μου λέει!!

Εγώ τα θέλω Άλεξ. Και τ' ανταλλάσω με κλαδέματα.:)

Αν θέλει κανείς 2 σκαλάρια, πείτε μου να τα φέρω.

panos1972
27-10-10, 12:16
Εγώ τα θέλω Άλεξ.:)

Πιό γρήγορος από τη σκιά του!!!