Επιστροφή στο Forum : Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
Παλιογιωργο, αλλος θελει συναντηση με τον Δρακο στο Σεϊχ Σου!!! Εμ δεν ερχεσε, ειρωνευσε κι ολας!
Βασίλη, επειδη ο Χαραμαδας σήμερα μου είπε οτι το σχολιο για τα σακουλάκια ισως σε εθιξε, δεν το είπα με κάποια προθεση να θιξω κανεναν, απλα ως απλη διαπίστωση, γιατι ετσι θυμόμουνα. Ισως είναι και λάθος. Δεν ξερω... Σε καθε περιπτωση παντως, ζητώ συγνώμη και θελω να ξες πως δε ήταν αυτός ο σκοπός μου!
Να ευχαριστησω τον Κωστα, (που απο εδώ το έφερε, απο εκεί το έφερε, πήρε κ τον εχινόδορο που είχα καπαρώσει, :D) για το αλλο κλαδεματάκι εχινόδορου και τον Μιχαλη, για τις πανέμορφες κρυπτοκορίνες του!
giannisaek
28-12-10, 03:27
Να ευχαριστήσω και εγώ τα παιδιά της παρέας που δεχτήκανε να καθίσουμε έξω, και έτσι δεν είχαμε το πολύ έντονο ντάμπα ντούμπα του μαγαζιού (μουσική), και την κάπνα των τσιγάρων. :smt041
Τελικά εκείνο το "καημένο" το pogsostemon βρήκε κανέναν να το περιθάλψει-υιθετήσει?
Βασίλη, επειδη ο Χαραμαδας σήμερα μου είπε οτι το σχολιο για τα σακουλάκια ισως σε εθιξε, δεν το είπα με κάποια προθεση να θιξω κανεναν, απλα ως απλη διαπίστωση, γιατι ετσι θυμόμουνα. Ισως είναι και λάθος. Δεν ξερω... Σε καθε περιπτωση παντως, ζητώ συγνώμη και θελω να ξες πως δε ήταν αυτός ο σκοπός μου!
τσουμακο αφου μας δινεις ψωμι να σε πειραζουμε συγνωμη αλλα τουλαχιστον απο τη μερια μου δεν μπορω να αντισταθω
πλακα κανουμε καλοπροαιρετη και οπωσδηποτε ο χαραμαδας την συνεχιζει για να σε κουρντισει κιαλλο
οσο για τα σαλιγκαρια τα φυτα τα τσιγαρα και καποια κλειδια αυτοκινητου που μειναν απλος εμεις τα μαζεψαμε
αλλα οπως ηρθες και συ απο εξω και εψαχνες τον κουβα σου:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt0 82
ετσι ηρθε και το ατομο που ειχε αφησει τα πραγματα του για να τα παρει
τα σαλιγγαρακια σου με το ιδιο σκεπτικο τα πηρε καποιος αλλος
αν θυμασαι μαζι φυγαμε στο παρκιν εσυ εγω και ο χαραμαδας;)
Αλλη μια απλη συναντηση φιλων (κυριως μεσηλικων) πραγματοποιηθηκε εχτες. Τιποτα το ιδιαιτερο. Μερικα κιλα φυτων (εμεις στη Θεσσαλονικη τα μετραμε σε κιλα και οχι ριζες) χαριστηκαν :smt023 και 200 -+ γκαμπι. Χαραμαδα σ' ευχαριστω για τα 3 ενυδρεια ψαρια που μου δωρησες. :smt039
giannisaek
28-12-10, 20:57
Τελικά εκείνο το "καημένο" το pogsostemon βρήκε κανέναν να το περιθάλψει-υιθετήσει?
Κώστα τα έχω στην εντατική.
Τα θέλεις;
και εγω και εγω αμα δεν τα θελεις
Κώστα τα έχω στην εντατική.
Τα θέλεις;
Γιάννη ναι, το ψάχνω καιρό αυτό το φυτό. Δεν το φέρνουν οι πετσοπάδες.
Αν είναι πάνω από 2-3 ρίζες φαντάζομαι θα μπορούσα να το μοιραστώ με τον kingrim
αμα το θελεις και ολο το ειπες πρωτος αμα απο την αλλη θελεις ντε και καλα να παρω και εγω να σου κανω την χαρη
giannisaek
28-12-10, 22:00
Να στα δώσω, αλλά θα έρθεις να τα πάρεις η εσύ η ο Γιάννης; γιατί χθες βόλευε να τα έφερνα στην συνάντηση αλλά δεν μου απάντησε κανένας.
Την Πέμπτη θα φύγω από Θεσσαλονίκη για πρωτοχρονιά για δέκα μέρες, αν μπορείς να τα πάρεις πριν την Πέμπτη, έλα να στα δώσω.
Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
nikosm1
drbig
........
Eπειδή red rubin και drbig θα έρθουν στις 21:00 με 21:30 εάν συμφωνούν οι άλλο φίλοι να το κάνουμε 21:00.;).
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
nikosm1
drbig
........
Eπειδή red rubin και drbig θα έρθουν στις 21:00 με 21:30 εάν συμφωνούν οι άλλο φίλοι να το κάνουμε 21:00.;).
Εγώ είμαι εντάξει για 9, άλλωστε κι εγώ μπορεί να καθυστερήσω λίγο.:p
και εγω θα καθυστερησω καμια βδομαδα αν γινεται να με περιμενετε:D
Κλεόβουλος
29-12-10, 09:59
Εντάξει απο μένα (έτσι κι αλλιώς κλείνω το μαγαζί στις 9)
(Γιώργο κάτι πραγματάκια που χρειάζομαι θα μου τα φέρεις?Πες μου να στείλω πμ)
ok...21:00+ στον Αντώνη.;).
ok...21:00+ στον Αντώνη.;).
Μπράβο παίδες, όχι τιποτε, μην έρθουμε εμεις, τα έχετε φαει όλα εσεις, και μετα σας κοιτάμε και πίνουμε ξεροσφύρι :D:D:D
Εντάξει απο μένα (έτσι κι αλλιώς κλείνω το μαγαζί στις 9)
(Γιώργο κάτι πραγματάκια που χρειάζομαι θα μου τα φέρεις?Πες μου να στείλω πμ)
Στειλε οτι θελεις. Λητη ειμαι!
Οι συντεταγμένες του GPS για να το βρει κάποιος?
Να φέρω τα σαλιγκάρια που έχω, ώστε να τα ψήσει, να τα φάμε και να πάρω πίσω τα κελύφη?
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
nikosm1
drbig
QS-Plan
Αντώνη ένωσε 2 τραπέζια και φέρνε...:D
Βασικά, έπρεπε να ένωνε 3-4 τραπέζια... αλλά ήμασταν σε κατάσταση διαίτης...
Είναι αυτό που λένε για την πρώτη φορά... παιδιά πρώτη φορά σας είδα από κοντά (με μερικές εξαιρέσεις) και είστε τρελλό γέλιο...
Ακόμη πονάει το στομάχι και οι άνω & κάτω σιαγόνες από το πολύ φαγητό και από το πολύ γέλιο...
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σαλιγκαροφάγους (βιοτοπικό Κωνσταντινουπολίτικων) για την δραστική συμβολή τους στην μορφοποίηση του διάκοσμου μου (να δω πότε θα αξιωθώ να τα βρέξω τα ρημάδια)... και ειδικά σε αυτούς που τα καταναλώναν για πρώτη φορά... (τελικά κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν ληγμένα????)
Πλάκα κάνω zwzwzwzwzwzwzw
-------------------------
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
nikosm1
drbig
QS-Plan
Αντώνη ένωσε 2 τραπέζια και φέρνε...:D
Τα 2 τα τραπέζια τα ένωσε για να μου φέρεις φυτουλάκια για 2 τραπέζια? Πέρα από πανέμορφα, ήταν και μοσχομυριστά τα νούφαρα :smt041:smt041:smt041
Ερώτηση: Ορμώμενος από τα παπάκια, και μιας και έχω νούφαρα μπορώ να έχω και ένα βατραχάκι?
Απίστευτο φαγοπότι, 8 άτομα φάγαμε για 12 και πληρώσαμε για 6, να είσαι καλά Αντώνη με τους φοβερούς ψαρομεζέδες σου.:smt041
Η ατραξιόν της βραδυάς βέβαια ήταν και πάλι ο Χαραμάδας, που για κακή μου τύχη καθόταν δίπλα μου και τώρα δεν ξέρω αν
με πονάνε περισσότερο τ' αυτιά μου ή το στομάχι μου, από το πολύ φαΐ και τα γέλια.:p
Ευχαριστούμε Γιώργο για τα ημερολόγια και την αστακομακαρονάδα και Κώστα για τα γεμιστά σαλιγκάρια.
Όχι, μη βάλεις βατράχι με τον Κίτσο, προτίμησε πάπια που είχε κι ο Χρήστος παλιότερα στο ενυδρείο του.:D
ποτε δεν τρωμε ψαρια!!!:D:D
Ευχαριστούμε Γιώργο για τα ημερολόγια
Πέρα από τα ημερολόγια (μπορώ να βάλω όλα τα μοντέλα του ημερολογίου σε κάποιον χώρο?) θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και για την ακόμη μια φορά άψογη και άμεση εξυπηρέτηση του!!!!!!!
Κλεόβουλος
30-12-10, 09:39
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
nikosm1
drbig
QS-Plan
.:D
:grin: έχω παρόμοια συμπτώματα με τον QS-Κώστα. Πόνους στο στομάχι (όχι απο τα σαλιγκάρια),καταπονημένες σιαγόνες, στεγνούς δακρυϊκούς πόρους και ανεβασμένη χοληστερίνη.
Στην επόμενη συνάντηση θα μας πάρει το ΕΚΑΒ :smt044:smt044
:grin: έχω παρόμοια συμπτώματα με τον QS-Κώστα. Πόνους στο στομάχι (όχι απο τα σαλιγκάρια),καταπονημένες σιαγόνες, στεγνούς δακρυϊκούς πόρους και ανεβασμένη χοληστερίνη.
Στην επόμενη συνάντηση θα μας πάρει το ΕΚΑΒ :smt044:smt044
επειδή δεν έχουμε και καμμια φωτογραφία να ανεβάσουμε ώστε να γίνει η διάγνωση και η όποια φόρμα θα είναι περιττό να συμπληρωθεί μιας και όλοι οι άρρωστοι μπήκαμε σχεδόν μαζί... οπότε από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις τις υποθέσεις... προτείνω την επόμενη φορά, μετά το (δολοφονικά νόστιμο και απαραίτητο) γλυκάκι, να μας δώσει ο Αντώνης ένα σφηνάκι Μελαφίξ/Πιμαφίξ
Απίστευτη παρέα!
Οι βραδυνές κατανύξεις έχουν άλλη γλύκα :p:p
Μέχρι και τώρα που γράφω γελάω όταν σκεφτομαι το ποσο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
ήταν όλα!
Για φαγητό ... τί να πουμε.. τα είπε όλα ο Κώστας!
Για γελιο??? Αρκει να σας πω οτι σήμερα είμαι βραχνιασμένος απο το γέλιο,
για κράμπες??? Το στομάχι μου πονάει.. όχι απο τις 120 μερίδες που περιδρομιασαμε αλλά απο τα φοβερά ψαροανέκδοτα, ποιοι άλλου? του Χρήστου, που κανανε το μαγαζι να σείεται μέχρι τις 01:30 !! Τι κι αν τα ακούγαμε για 10η φορά!!!! ΤΟ γέλιο και πάλι...
Συμφωνώ με τον Νικο, οι βραδυνές κατανύξεις είναι άλλο πράγμα!
Και επίσης "αναγκαστήκαμε" να φάμε και τα σαλιγκάρια με το σκόρδο για να πάρει τα κελύφη για τις νανοκιχλίδες του ο Κώστας.!!!
Tέλος, Αντώνη, you are un-παιχτ-able!!! :smt041:smt041:smt041
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα μα πουθενά δεν θώρησα τέτοια όμορφη παρέα:smt120
O Χαραμαδας ειναι εξαφανισμενος μηπως? :confused::confused:
Ευχαριστω μονο τον Αντωνη για το υπεροχο πιατακι μου εφερε στον Χαρη και σε μενα(παρολο που φαγαμε τα λιγοτερα)!!
Οι υπολοιποι ηταν υπεροχοι!!!
Χαρη μετα την ταβερνα νομιζω ηταν ολα τα λεφτα!! Σωστα? :cool:
Του χρονου τωρα ξανα!:smt041
Χαρη μετα την ταβερνα νομιζω ηταν ολα τα λεφτα!! Σωστα? :cool:
Σωστάααααααα! :D
O Χαραμαδας ειναι εξαφανισμενος μηπως? :confused::confused:
Όπα και να'μαι....:cool:.
Εγώ τρία πραματα θα πώ για να μην κουράσω λέμε...
1ο....ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη για τους μεζέδες,την εξυπηρέτηση και τις τιμές.;).
2ο....όλη η παρέα ήταν ''αψογη'' και περάσαμε υπέροχα....δεν καταλάβαμε πώς πέρασε η ώρα.:).
3ο....ΑΝ λέω ΑΝ είναι να πάει κάποιος από αυτό το forum για φαγητό με ''drbig και red rubin''μια συμβουλή....περάστε τους πρώτα από τον ''Γιώτη'' στην Τουμπα να ''χτυπήσουν'' από τρία πιτόγυρα και μετά να πάτε σε κάποια ταβέρνα.;).
Υ.Γ.1....ρε σύ ''Qs-plan'' με τόσα σλιγκάρια που έφαγες για κοίτα στην πλάτη σου μη και ξεκίνησε να ''σκάει καβούκι''....:D.
Υ.Γ.2....Οποιος δεν έχει στήσει κοινονικό ενυδρείο με ψάρια,χελώνα και παπάκι δεν έχει ολοκληρωθεί σαν χομπύστας.:D:D.
Υ.Γ.3....η συνάντηση στην ταβέρνα του Αντώνη νομίζω ότι πρέπει να καθιερωθεί ''τουλάχιστον μία φορά τον μήνα''.....για αρχή.....:D:D:D.
Υ.Γ.4....έχω την εντύπωση ότι ο ''bokostas'' ψήλωσε.....:D:D:D:D.
Όπα και να'μαι....:cool:.
Εγώ τρία πραματα θα πώ για να μην κουράσω λέμε...
1ο....ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη για τους μεζέδες,την εξυπηρέτηση και τις τιμές.;).
2ο....όλη η παρέα ήταν ''αψογη'' και περάσαμε υπέροχα....δεν καταλάβαμε πώς πέρασε η ώρα.:).
3ο....ΑΝ λέω ΑΝ είναι να πάει κάποιος από αυτό το forum για φαγητό με ''drbig και red rubin''μια συμβουλή....περάστε τους πρώτα από τον ''Γιώτη'' στην Τουμπα να ''χτυπήσουν'' από τρία πιτόγυρα και μετά να πάτε σε κάποια ταβέρνα.;).
Υ.Γ.1....ρε σύ ''Qs-plan'' με τόσα σλιγκάρια που έφαγες για κοίτα στην πλάτη σου μη και ξεκίνησε να ''σκάει καβούκι''....:D.
Υ.Γ.2....Οποιος δεν έχει στήσει κοινονικό ενυδρείο με ψάρια,χελώνα και παπάκι δεν έχει ολοκληρωθεί σαν χομπύστας.:D:D.
Υ.Γ.3....η συνάντηση στην ταβέρνα του Αντώνη νομίζω ότι πρέπει να καθιερωθεί ''τουλάχιστον μία φορά τον μήνα''.....για αρχή.....:D:D:D.
Υ.Γ.4....έχω την εντύπωση ότι ο ''bokostas'' ψήλωσε.....:D:D:D:D.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!
Κλεόβουλος
31-12-10, 18:26
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλη τη παλιοπαρέα :)
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους! ;)
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους και απο μενα
καλη πρωτοχρονια σε ολους
καλη χρονια σε ολη την παρεα
Καλή χρόνια σε όλους, η επόμενη συνάντηση για πότε?
Καλή χρόνια σε όλους , με ένα καλύτερο 2011 :):smt020
Alex_Salonica
31-12-10, 19:40
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Καλη χρονια με υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας!!!
Καλή χρονιά και με υγεία!
καλη πρωτοχρονια σε ολους με ΥΓΕΙΑ :)
georgebruno
31-12-10, 20:22
Kαλή χρονιά με υγεία σε όλους!:smt041
Καλη Χρονία και απο μένα σε όλους :D:D
Καλη χρονια με υγεια σε ολους!!!!!!!
Καλή χρονιά ρεμάλια, δεν παίζει να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου στο Les Amis???:D:p:D
Καλή χρονιά ρεμάλια, δεν παίζει να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου στο Les Amis???:D:p:D
Προλαβαίνω να έρθω!:D:D
Χαχα! Καλη χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρά!:smt041
giannisaek
31-12-10, 22:53
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
να το οργανωσουμε απο τωρα, για του χρονου....:cool:
giannisaek
01-01-11, 00:33
να το οργανωσουμε απο τωρα, για του χρονου....:cool:
Χαλαρώστε... :D
Prokroustis
01-01-11, 01:19
Καλή Χρονιά..!
akiriazides
01-01-11, 01:26
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
Καλή χρονιά με ψάρια πολλά!!!
Ακόμη δεν πήγατε για ύπνο??? :D:D:D
εδω ειναι 2και 21 εσυ 3και 21 τη κανεις ξυπνιος γλυκια μου
εδω ειναι 2και 21 εσυ 3και 21 τη κανεις ξυπνιος γλυκια μου
΅Εσυ ακομα ξενιτεμενος εισαι?Χιονια εχει τουλαχιστον??
Καλή χρονιά σε όλους!:smt020
Kαλή χρονιά σε όλους παιδιά, η αλλαγή του χρόνου με βρήκε με βρεγμένα χέρια, να βουτάω ένα φυτό από το ενυδρείο του κουμπάρου μου.:smt041
Να χαιρόμαστε τους Βασίληδες, τον σκουληκιάρη paco, τον ipertatos, τον grandbas, τον piranhas2, τον vasilakis και τον space4711.
Ποιόν ξεχνάω??
Kαλή χρονιά σε όλους παιδιά, η αλλαγή του χρόνου με βρήκε με βρεγμένα χέρια, να βουτάω ένα φυτό από το ενυδρείο του κουμπάρου μου.:smt041
.....ΩΧ Καλη χρονια θα'χουν οι Θεσ/κεις.....:D
:smt025
.....ΩΧ Καλη χρονια θα'χουν οι Θεσ/κεις.....:D
:smt025
Ωωωωωωωχ!!! κρύφτείτε απ τον Bokosta..... :D:D:D
Αυτό περιμέναμε για να κρυφτούμε?
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία.:).
Ευχομαι σε όλους τους ακουαρίστες αυτή τη χρονιά να κάνουν τα όνειρό τους πραγματικότητα και να στήσουν ένα ''καταπράσινο...δισκοενυδρείο''...:cool:.
Πολύχρονοι οι εορτάζοντες (Βασίλης-Βασιλική).;).
.......................
Όποιοι είναι εδώ και ''ψήνονται για καφέ'' αύριο,να το ΠΟΥΝ...να μην ντρέπονται...:D:D:D.
6981giwrgos
01-01-11, 12:58
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....!!!!!! ευτυχισμένο το 2011....!!!!!
και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες.....:smt052:smt052
αντε παιδια ο φιλος μας ο χαραμαδας εχει ορεξη για καφεδακι αντε να βλεπουμε παρουσιες!!!!!!!
Καλη Χρονια σε ολους!! Σας ευχομαι επιτυχιες και συνεχομενες χαρες!!
Χρονια Πολλα στους Βασιληδες!
Ολες οι ευχες ΔΕΝ αφορουν τον Χαραμαδα!! (κοψε τα χρωματακια)!!!
Στον Χαρη οι ευχες δεν πιανουν, οποτε τις δινω στην υπολοιπη οικογενεια του και ειδικοτερα στις κορες του και στον παντοδυναμο Μαριο!!:D
Καλη Χρονια σε ολους!! Σας ευχομαι επιτυχιες και συνεχομενες χαρες!!
Χρονια Πολλα στους Βασιληδες!
Ολες οι ευχες ΔΕΝ αφορουν τον Χαραμαδα!! (κοψε τα χρωματακια)!!!
Στον Χαρη οι ευχες δεν πιανουν, οποτε τις δινω στην υπολοιπη οικογενεια του και ειδικοτερα στις κορες του και στον παντοδυναμο Μαριο!!:D
Πιάνουν, γιατί δεν πιάνουν?? :D:confused::D
Πιάνουν, γιατί δεν πιάνουν?? :D:confused::D
Εκανες καμια ευχη και επιασε?
λοιπον τι εγινε τελικα θα παμε για κανα καφε αυριο αντε καποιος να αναλαβει να παρει παρουσιες!!!
Εκανες καμια ευχη και επιασε?
Ναι ρε, ευχήθηκα να μου τα πρήζεις (τα ...συκώτια-για να μην παρεξηγηθουμε) πρωτοχρονιάτικα!!! Είδες που έπιασε??? :D:D:D
λοιπον τι εγινε τελικα θα παμε για κανα καφε αυριο αντε καποιος να αναλαβει να παρει παρουσιες!!!
Μπαμπη εισαι η πρωτη παραγγελια του 2011!!!:smt041:smt041
Αντε να δουμε πως θα ειναι η χρονια μας!!!
Για αυριανο καφε δεν το βλεπω γιατι ο Χαραμαδας κανει το ''παγωνι''
Καποιος πρεπει να απαγάγει τον Tsoum!!!!
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwyTo4iIjj3X6pLQpX4pgnS5npVhrM4 5HoAThhL646oygekXLqhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPV8AekhInCyYBPENHej5QqMOQbcLGG G1aUm1-VzVPNkGaP1_vhttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTysqosdhWl9Jx9awznukcXtara5rDtz CaKzMWIJ0YN8cp0WUhv
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYMFInF1u287EutioJPbvIV5ugCr0Ic qPt-2K6cqBUTzEhhNdCeQhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYi5D_hyB4kaIfIcOvxDn7Y_-rq6Y-_nKOuTH11r3J-NRyMNIohttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTp3kX_Mly2iRqzimwZUSbKLpq5VWJGV MrZEVhOx8fsZEAAbgX9PixlTJfZGw
Για αυριανο καφε δεν το βλεπω γιατι ο Χαραμαδας κανει το ''παγωνι''
Με έκανες ''χαραμάδα'' μη με κάνεις και πτηνό...''παγώνι''...
Αθριο θα πιούμε καφεδάκι πρωτοχρονιάτικο να ξελαμπικάρουμε κατα τις 12:00 στο lew amis....
jiraiya
red rubin
χαραμάδας...με τέσσερις ανηψούλες (68 γεννηθείς).;).
............
ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ! καντε τον απογευματινό να προλάβω! :D
Γιωργο... Δεν έγραψα για 12 ώρες. Περιμένω το δωρεαν φίλτρο μου. Συμβιβάζομαι κ με εναν κινέζο!
Τι κριμα που δεν θα προλαβεις!!!
ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ! καντε τον απογευματινό να προλάβω! :D
Γιωργο... Δεν έγραψα για 12 ώρες. Περιμένω το δωρεαν φίλτρο μου. Συμβιβάζομαι κ με εναν κινέζο!
Αντε να σε καρφωσω εγω τωρα.. δεν εγραψες γαιτι δεν ησουν θεσ/νικη.. αλλα ηρθες λαρισα...
ειμαι ''ρουφ'' +-8+-8
ωραια τα επιασες τα λεφτα σου!!!!μακαρι να σας πανε ολα οπως τα θελετε!!!!!!:smt041
Τι κριμα που δεν θα προλαβεις!!!
μπορει καποιος να παραγγειλει? η πρεπει να ανοιξει πρωτα?
μηπως εννοεις οτι εγινε η παραγγελεια αλλα θα φυγει 10.1 ???:confused::confused::confused:
jiraiya
red rubin
χαραμάδας...με τέσσερις ανηψούλες (68 γεννηθείς)
Posidwnas
Επειδή ξέρω πως θα λείψω παρα πολύ στον χαραμάδα και στον γιώργο, ίσως ερθω για κανενα μισάωρο προς το τέλος! :D
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
Επειδή ξέρω πως θα λείψω παρα πολύ στον χαραμάδα και στον γιώργο, ίσως ερθω για κανενα μισάωρο προς το τέλος! :D
Δεν ήρθε.. λέτε να τον απαγάγανε οι εξωγήινοι απο το SKYLINE???
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8lozF8UUy1ouJ0LIM-2SdrgdDBf7_tCubt0P3QX4IZBV5jiWM
Νομίζω οτι ο τέταρτος δεξιά ειναι ο Tsoum!!!!
Εκανα κατι στο fb αλλα θελω την βοηθεια σου!!
Ερτεν η νέα χρονιά και επειδή δεν βλέπω προγραμματισμό συναντήσεων,πάντα καλοπροαίρετα :),να προτείνουμε τις επόμενες συναντήσεις....;).
Κυριακή....09-01-2011....12:00....kafe les amis.
Κυριακή....16-01-2011....12:00....kafe les amis.
Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα.
:p :smt052 :p :cool: ;).
6981giwrgos
03-01-11, 16:00
παιδιά μια ερώτηση το κώπη τη πίτα πότε είναι????
Ερτεν η νέα χρονιά και επειδή δεν βλέπω προγραμματισμό συναντήσεων,πάντα καλοπροαίρετα :),να προτείνουμε τις επόμενες συναντήσεις....;).
Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα.
drbig
Χαραμάδας
red rubin :D:D:D
:p :smt052 :p :cool: ;).
ok? :razz: :smt052 :razz: :cool: :wink:
παιδιά μια ερώτηση το κώπη τη πίτα πότε είναι????
Το αποφασίζει ο Σύλλογος, συνήθως αρχές Φλεβάρη, θα το ψάξουμε.:p
Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα
Σιγά βρε βιαστικοί, οι Κυριακές είναι στάνταρ, για το φαγοπότι που μάλλον θα γίνει καθημερινή, έχουμε χρόνο.
Να δούμε ποιές μέρες βολεύουν και τους υπόλοιπους (εγώ πάντως δεν το χάνω με τίποτε).:D
Το αποφασίζει ο Σύλλογος, συνήθως αρχές Φλεβάρη, θα το ψάξουμε.:p
Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα
Σιγά βρε βιαστικοί, οι Κυριακές είναι στάνταρ, για το φαγοπότι που μάλλον θα γίνει καθημερινή, έχουμε χρόνο.
Να δούμε ποιές μέρες βολεύουν και τους υπόλοιπους (εγώ πάντως δεν το χάνω με τίποτε).:D
Εχει δίκιο ο ''ψηλός'' (bokostas) ....δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί .... και επειδή μέχρι την Κυριακή...έχει ακόμη...προτείνω να πάμε αύριο το βράδυ στο νέο καφέ AVENIU,με το τεράστιο ενυδρείο...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47185...γιατί ακούστηκαν πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί από χομπύστες (από άλλο forum) που το επισκέφτηκαν.
Kαι μιλάμε για τις 21:00,μιας και την Πέμπτη είναι αργία...και με σοβαρό το ενδεχόμενο να ''τσκίσουμε πατσαδερή'' στην επιστροφή το βράδυ...:grin:.
Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU...;).
Εχει δίκιο ο ''ψηλός'' (bokostas) ....δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί .... και επειδή μέχρι την Κυριακή...έχει ακόμη...προτείνω να πάμε αύριο το βράδυ στο νέο καφέ AVENIU,με το τεράστιο ενυδρείο...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47185...γιατί ακούστηκαν πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί από χομπύστες (από άλλο forum) που το επισκέφτηκαν.
Kαι μιλάμε για τις 21:00,μιας και την Πέμπτη είναι αργία...και με σοβαρό το ενδεχόμενο να ''τσκίσουμε πατσαδερή'' στην επιστροφή το βράδυ...:grin:.
Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU...;).
Όταν το διάβασα μου ήρθε στο μυαλό criminal mac:D
φιλε χαραμαδα καποιοι απο εμας ηταν στην δουλεια για να περνατε εσεις καλα ;)
ασε που οταν ηρθα ο βοκοστας δεν ειχε κλεισει τραπεζι και ειμασταν μεσα 50ατομα να καπνιζουν και ηρθα με το μωρο και την γυναικα φυσικα εφυγα και πηγα στο φλο καφε διπλα :(
αν ειναι καλος ο καιρος και δεν παω χωριο μεσα για αυτην την Κυριακη την αλλη ξανα θα ειμαι στην δουλεια :(
Κυριακή μεσα! :D:D
Που πέφτει το αβενιου; Ακυρο, το βρήκα! :D Ειναι και σε ευκολο μέρος! Θα τους παμε κλαδεματάκια;
Αντε τυχερακηδες! Θα με δειτε 2 φορές αυτή την εβδομάδα!
Τελικά αυτό που λέγαμε για να κανονίσουμε με τον ιδιοκτήτη του λεζαμι για καθε κυριακη τον χώρο εξω+ εκπτωση; Εγινε τίποτα;
Κυριακή μεσα! :D:D
Που πέφτει το αβενιου; Ακυρο, το βρήκα! :D Ειναι και σε ευκολο μέρος! Θα τους παμε κλαδεματάκια;
Αντε τυχερακηδες! Θα με δειτε 2 φορές αυτή την εβδομάδα!
Τελικά αυτό που λέγαμε για να κανονίσουμε με τον ιδιοκτήτη του λεζαμι για καθε κυριακη τον χώρο εξω+ εκπτωση; Εγινε τίποτα;
Θυμηθηκα οτι εχω δουλειες αυριο!! Ο Tsoum στο avenue? Μεγαλεια!!
Tsoumidi μηπως θελεις να φερω το φιλτρο που πηρες περυσι??
Αμάν, θα είναι κι ο tsoum?? Κι εγώ έχω κάτι δουλειές αύριο, πώς το ξέχασα??:D:D
Tsoumidi μηπως θελεις να φερω το φιλτρο που πηρες περυσι??
Που να το κουβαλάω ολο αυτό μεσα στο κέντρο; Θα με δει και ο χαραμάδας με ενα κουτί σαν δώρο του αγιο-βασίλη και μετα απο το "καθαριστή πισίνας" θα αρχίσει να με λεει τίποτα άλλο! Την τροφή να φέρεις αν μπορείς.
Εκτος αυτού δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα κάνω το 200αρι με τις αφρικανές, οπότε μπορεί να μην το χρειαστώ. :rolleyes::rolleyes:
Κωστα αν μπορείς, φερε μου τον κινέζο θερμοστάτη αυρίο.
Κωστα αν μπορείς, φερε μου τον κινέζο θερμοστάτη αυρίο.
繁体字繁体 :)
繁体字繁体 :)
http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#zh-CN|el|%E7%B9%81%E4%BD%93%E5%AD%97%E7%B9%81%E4%BD%9 3 (http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#zh-CN%7Cel%7C%E7%B9%81%E4%BD%93%E5%AD%97%E7%B9%81%E4% BD%93)
:D
Εκτος αυτού δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα κάνω το 200αρι με τις αφρικανές, οπότε μπορεί να μην το χρειαστώ. :rolleyes::rolleyes:
Σε ακυρωνω εντελως να φυγεις απο το κεφαλι μου!! Θα στα πω αυριο απο κοντα!! Τροφη μετα τις 10 του μηνα που ανοιγουμε!! Μεχρι τοτε νηστικος!
Λοιπόν έχουμε τις πρώτες συμμετοχές για αύριο το βράδυ στο ΑVENIU, 21:00 με 21:30 για καφέ-μπύρα-ποτό και ότι άλλο προκύψει.....και στην επιστροφή μην ξεχνάμε τη στάση Ν.Εγνατία με Μαρτίου...
Χαραμάδας
red rubin
drbig
xb307
mcxatz
tsoum
Bokostas
............;).
Λοιπόν έχουμε τις πρώτες συμμετοχές για αύριο το βράδυ στο ΑVENIU, 21:00 με 21:30 για καφέ-μπύρα-ποτό και ότι άλλο προκύψει.....και στην επιστροφή μην ξεχνάμε τη στάση Ν.Εγνατία με Μαρτίου...
Χαραμάδας
red rubin
drbig
xb307
mcxatz
tsoum
Bokostas( οντως εχει ψηλωσει)
............;).
Ειναι λαικη απαιτηση στην επομενη σταση να ειναι παρων και ο tsoum!! Τον φανταζεσαι??? Θα κανει παρτυ ο Μπαλης!!
Ειναι λαικη απαιτηση στην επομενη σταση να ειναι παρων και ο tsoum!! Τον φανταζεσαι??? Θα κανει παρτυ ο Μπαλης!!
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!:D:D:D
Επέστρεψα και εγώ Θεσσαλονίκη και μάλλον αύριο θα είμαι για ποτάκι. :)
Εχει δίκιο ο ''ψηλός'' (bokostas) ....δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί .... και επειδή μέχρι την Κυριακή...έχει ακόμη...προτείνω να πάμε αύριο το βράδυ στο νέο καφέ AVENIU,με το τεράστιο ενυδρείο...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47185...γιατί (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47185...%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84% CE%AF) ακούστηκαν πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί από χομπύστες (από άλλο forum) που το επισκέφτηκαν.
Σου λειψαμε λεβεντη μας?:D
Κυριακη θα τα πουμε απο κοντα με ολους.Προς το παρον κανω *διαιτα* να ξεχασω τη γευση απο τα ξυδια και τα κρεατικα...:cool:
Ο ενοχλητικος po-pay θα ερθει? Πρεπει να τον δουμε πριν μπει στο στρατο!!
Ναι φιλε Γιωργο θα σας κανω την τιμη να ερθω να σας δω!!!
Αυριο βραδυ και εγω μεσα για ποτο
Πa идите бре сви y божиjи матер са страним језицима....
Доста више!!!
Доста више!!!
Ναι,πραγματικά.Από εδώ και πέρα δε θα γράφετε σε ο,τι γλώσσα να 'ναι.Μόνο σε κινέζικα,άντε και σε ελληνικά.Μία για να κάνουμε παραγγελίες με τον Bokosta και την άλλη για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας.
Доста више!!!
Γιατι Πανο????
Κόψτε τα ξενόγλωσσα, παραβιάζουμε κανόνες και θα μας την πέσουν.:D
"Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board.
Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά..."
Κόψτε τα ξενόγλωσσα, παραβιάζουμε κανόνες και θα μας την πέσουν.:D
"Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board.
Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά..."
بلاكا نفعل Bokosta إيه؟
Ας μην ξεχνάμε ποιος το αρχισε.... γκουχ γκουχ... :D:D
Nun ist das Unternehmen wδchst und ich denke es wird den and ''bar Avenue'' fόllen und es ist sicher, dass wir auf einmal more''fantastic bewegen''.:cool:.
xaramadas
xb307
red rubin
drbig
mcxatz
mikeSym (new)
bokostas
tsoum
x.a.r.i.s.
zipo
po-pay
.........
Dude gehen bokosta Fyri-Fyri fόr neue gelb, dass es mindestens drei Runden will''eat''at und wird das nδchste groίe synamtiseis verpassen bedeutet ...:D:D:D.
"Αστρο φωτεινο, θα 'ρθει λαμπερο, μηνυμα θα φέρει απ' τον ουρανο... "
Τα μισα που γράφουμε δεν ξαναμεταφράζονται,....κι ετσι ειναι χαμένα στην μετάφραση..
Κλεόβουλος
05-01-11, 10:03
"σήμερα ειν' τα φώτα κι οι φωτισμοί ......"
με την ευχή να σας φωτίσει ο Θεός. Εμείς οι θνητοί αδυνατούμε :D:D:D
"σήμερα ειν' τα φώτα κι οι φωτισμοί ......"
με την ευχή να σας φωτίσει ο Θεός. Εμείς οι θνητοί αδυνατούμε :D:D:D
...βρε μπάρμπα-Κλεόβουλε ΑΥΡΙΟ είναι τα Φώτα.;)
...βρε λές στην ηλικία σου να χάνουμε και εμείς τις μέρες.:D
...άσε τα ''φωτίσματα'' και ετοιμάσου για τις 21/1 για τον Αντώνη....:p.
...και μια που μιλάμε για τα Φώτα...κάπου άκουσα ότι θα ''βουτήξει'' ο tsoum (ο οποίος είναι παντός καιρού) για να πιάσει τον Σταυρό.:o.
...δεν το χάνω με τίποτα,αλλά δεν ξέρω που θα ''βουτήξει''.:confused:.
...όποιος γνωρίζει κάτι παράκαλω να με ενημερώσει.:D:D:D.
Κλεόβουλος
05-01-11, 10:38
...βρε μπάρμπα-Κλεόβουλε ΑΥΡΙΟ είναι τα Φώτα.;)
...βρε λές στην ηλικία σου να χάνουμε και εμείς τις μέρες.:D
...άσε τα ''φωτίσματα'' και ετοιμάσου για τις 21/1 για τον Αντώνη....:p.
Παραμονή όμως λένε τα κάλαντα :D.
Που να πιάσει η ευχή μου με σας που έμπλεξα, κι ο αγιασμός θ' ανεβάσει αμμωνία :smt044:smt044
Χρήστο στο ενυδρείο σου βουτάω. Να γεμίσει λίγο ρε παιδί μου! Οι δίσκοι σου αισθάνονται μοναξιά εκεί μεσα, και λέω να τους κάνω λίγο παρέα! :D
Αν τελίκά επιβεβαιωθεί η παρουσία του tsoum,για να αποφύγουμε τους εξωγήινους που θα κατεύουν για να τον απαγάγουν μπαίνει σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ Β και συναντιόμαστε στο μέρος Β' :D:D:D
Αν δεν τον απαγάγουν αυριο πηγαίνουμε στο μέρος που θα βουτήξει για τον σταυρό!!!
Αν τελίκά επιβεβαιωθεί η παρουσία του tsoum,για να αποφύγουμε τους εξωγήινους που θα κατεύουν για να τον απαγάγουν μπαίνει σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ Β και συναντιόμαστε στο μέρος Β' :D:D:D
Αν δεν τον απαγάγουν αυριο πηγαίνουμε στο μέρος που θα βουτήξει για τον σταυρό!!!
Tι λέ-ρε παλάβωσες....αυτός λέει ότι θα έρθει να βουτήξει στο ενυδρείο μου...και εκτός από το ανεπανάληπτο σοκ που θα πάθουν τα δισκάκια μου,όταν το ''χτιστό και φυσικό κορμί'' του tsoum θα ακουμπάει στην επιφάνεια του νερού....θα υπάρχει και ''κερκίδα'',απ'ολους εσάς τους ψαρομούριδες....έλεος....:D:D:D:D.
αμα βουτηξει στο ενυδρειο σου μετα να ριξεις 3πλη δωση πριμε ;)
Tι λέ-ρε παλάβωσες....αυτός λέει ότι θα έρθει να βουτήξει στο ενυδρείο μου...και εκτός από το ανεπανάληπτο σοκ που θα πάθουν τα δισκάκια μου,όταν το ''χτιστό και φυσικό κορμί'' του tsoum θα ακουμπάει στην επιφάνεια του νερού....θα υπάρχει και ''κερκίδα'',απ'ολους εσάς τους ψαρομούριδες....έλεος....:D:D:D:D.
Τι γκρινιάζεις???
Δύο σε ένα θα έχεις... και ποδαρικό και αγιασμό των υδάτων σου...:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041
Τι γκρινιάζεις???
Δύο σε ένα θα έχεις... και ποδαρικό και αγιασμό των υδάτων σου...:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041
ΤΙ αγιασμό? Μαγάρισμα των υδάτων του θα έχει.. :D
Μεεεεεεεεεεεεεεεεσα κι εγω στον ψαροκαφε. :smt023
το κοπή το πίτα πότε είναι?
Βγάλτε τα gubby από τα δισκοενυδρεία :razz::razz::razz: ..... αφήστε όμως τα endlers :grin::grin::grin:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh260-georgarask-pull_hair.gif Τι ειπαμε? Ακομα?
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh260-georgarask-ne55.gif
Θα με κανεις να ερθω πανω να στο στησω απο την αρχη!! :rolleyes:
Λοιπόν, Χρήστο. Λογω της απουσίας μου χθες, θα σε τιμήσω με μια νυχτερίνη βουτια. Περιμένω τηλέφωνο να μου πεις που να έρθω.
...:D
Κυριακή 9/1 είναι η "επίσημη" (μηνιαία) συνάντηση, ανάμεσα στις εβδομαδιαίες :p, δηλώστε συμμετοχή (εκεί θα τα πούμε και για την κοπή).
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
Και εγώ είμαι μέσα εκτός απροόπτου.Κώστα,ο μικρός κάτι μου έχει πει ότι μπορεί να φέρεις.Αν έχετε συνεννοηθεί για κάτι θα το πάρω εγώ.
Κυριακή 9/1 είναι η "επίσημη" (μηνιαία) συνάντηση, ανάμεσα στις εβδομαδιαίες :p, δηλώστε συμμετοχή (εκεί θα τα πούμε και για την κοπή).
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
+1 :D
και εγω επαναπατριστικα και θα ειμαι
αντε και πεθυμισα τις ψαροφατσες σας:D
και εγω επαναπατριστικα και θα ειμαι
αντε και πεθυμισα τις ψαροφατσες σας:D
Εσένα δε σε θέλουμε γιατί χαλάς την πιάτσα! :D:D:D
Και εγώ είμαι μέσα εκτός απροόπτου.Κώστα,ο μικρός κάτι μου έχει πει ότι μπορεί να φέρεις.Αν έχετε συνεννοηθεί για κάτι θα το πάρω εγώ.
ΟΚ, θα τα φέρω, εκτός απροόπτου.:D
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Ορε τι συνθηματικά είναι αυτά???
Δημητράκη περιμένω εξηγήσεις και σύντομα...γιατί έχω την ''τάση'' να αρχίσω να ''κελαηδάω''.....:D:D:D:D:D.
Ρε 'συ ''ζαλάδα'' tsoum που είσαι που είσαι???:confused:.
Εχθές ''έλαμψες δια της απουσίας σου''.:rolleyes:.
Βέβαια κυκλοφόρησε στη ''πιάτσα'' η είδηση ότι από εχθές το απόγευμα είχες ''τοποθετηθεί'' με πλήρη εξοπλισμό στον βυθό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης,για να έχεις ''αβαντάζ'' στο να πιάσεις πρώτος τον Σταυρό.Περιέργως δεν τα κατάφερες....ρε μπάς και σε ''πήρε ο ύπνος'' στον βυθό....γιατί από 'σένα κάτιτέτοιο θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό....:D:D:D.
Οσο για χθές το βράδυ θέλω να καταγγείλω και επίσημα τους red rubin(bi-bi-bo) και drbig(john-john) οι οποίοι ενώ πίναμε τα ''ουισκάκια'' μας την κοπάνησαν και πήγαν λίγο πιο πάνω να τσακίσουν από τρία κιλά χοιρινά παιδάκια....και φυσικά όταν επέστρεψαν η ''γουρουνοποίησή τους ήταν εμφανής....αργότερα θα ανεβάσω και φώτο...τρομάρα τους...:(.
Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έρχεται (λόγο βαριεστημάρας--τάδε έφη Χάρης) ο ''ψηλός''(Βοkosts-sun)...:neutral:.
Γιώργο ΔΕΝ μπορώ να πιάσω τα endlers...ΘΕΛΩ αλλά δεν μπορώ,γιατί έγινε ''ζουγκλα'' το μεγάλο.Αν έχεις κάποιο ''κολπάκι''...HELP.;).
Γιάννης(αεκ) που είσαι βρε αγόρι μου....δεν πιστεύω να τρως ακόμη???:).
Αυτά τα ολίγα....για να μή γίνω και κουραστικός....:smt082:smt082:smt082.
Ζητας απο μενα βοηθεια??
Αν ναι σου προτεινα την βοηθεια της φυσης!!
Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έρχεται (λόγο βαριεστημάρας--τάδε έφη Χάρης) ο ''ψηλός''(Βοkosts-sun)...:neutral:.
Νόμιζα θα ήταν ο tsoum, γι' αυτό δεν ήρθα.:D Αλήθεια δεν ήρθε?? Τσάμπα την έχασα την μάζωξη???:D Θα τον καρυδώσω την Κυριακή τον ψεύτη.:smt075
ΥΓ: Αυτό το ''ψηλός'' πώς σου κόλλησε??:p
Ζητας απο μενα βοηθεια??
Αν ναι σου προτεινα την βοηθεια της φυσης!!
Γιώργο δεν λένε μόνο εσένα βρε ''χαμένε'' .... λένε και τον ''georgarask'',o οποίος κάτι μου γράφει πιο πάνω....αλλά εσύ που να διαβάσεις....αφού το μυαλό σου είναι στο ''τσάκισμα των χοιριδίων''....:D:D:D.
ΥΓ: Αυτό το ''ψηλός'' πώς σου κόλλησε??:p
Δε ξέρω βρε Κώστα αλλά προχθές στη ταβέρνα,όταν σε είδα μου φάνηκες ''θεόρατος''....ίσως να πεινούσα λιγο παραπάνω....ίσως να έχω επηρεαστεί από τα τόσα κινέζικα που ''κατέχεις''....:D:D:D:D.
Θα τον καρυδώσω την Κυριακή τον ψεύτη.:smt075[/COLOR]
Σιγά μην έρθει....και σιγά μην τον βάλουν μέσα αν και εφόσον έρθει....όχι τίποτα αλλά στο les amis είναι γνωστό ότι δεν έχει πισίνα και όταν ''έσκασε μύτη'' ο tsoum τις προάλλες ''ζωσμένος με 10 μέτρα χοντρό σωλήνα,5 απόχες και τρία κουβαδάκια'' οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού ήταν έτοιμοι να ''μαλιοτραβηχτούν'' για το πίος εστησε κρυφά πισίνα και δεν ενημέρωσε τον άλλον....:smt082:smt082:smt082.
Prokroustis
07-01-11, 04:22
Και γω μέσα για την Κυριακή. ;)
Και γω μέσα για την Κυριακή. ;)
Αν ο Βασίλης είναι Θεσσαλονίκη,πάρτον μαζί σου μπας και τον πείσω να βάλει κανένα σοβαρό ψάρι. :cool:
Σιγά μην έρθει....και σιγά μην τον βάλουν μέσα αν και εφόσον έρθει....όχι τίποτα αλλά στο les amis είναι γνωστό ότι δεν έχει πισίνα και όταν ''έσκασε μύτη'' ο tsoum τις προάλλες ''ζωσμένος με 10 μέτρα χοντρό σωλήνα,5 απόχες και τρία κουβαδάκια'' οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού ήταν έτοιμοι να ''μαλιοτραβηχτούν'' για το πίος εστησε κρυφά πισίνα και δεν ενημέρωσε τον άλλον....:smt082:smt082:smt082.
:smt041 Ε δεν παίζεσαι...:smt044:smt044:smt044:smt044
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
Και γω μέσα για την κυριακή
Και γω μέσα για την κυριακή
Μή ξεχάσεις τα ''σπαθιά''...;).
Μή ξεχάσεις τα ''σπαθιά''...;).
Έχω χάσει επεισόδια???? :D
Και γω μεσα για την Κυριακη:cool:
Εάν μου αδειάσουν τη γωνιά νωρίς τα μουσαφίρια κι εγώ μέσα!
Ήδη άρχισα γυρίζω τη σκούπα (βυθού) ανάποδα, να τους ρωτάω εάν έχουν αρμένικες ρίζες (όχι ενυδρειακές :grin:) και να ρίχνω πίσω από τις καρέκλες τους API Aquarium Salt...
Εάν μου αδειάσουν τη γωνιά νωρίς τα μουσαφίρια κι εγώ μέσα!
Ήδη άρχισα γυρίζω τη σκούπα (βυθού) ανάποδα, να τους ρωτάω εάν έχουν αρμένικες ρίζες (όχι ενυδρειακές :grin:) και να ρίχνω πίσω από τις καρέκλες τους API Aquarium Salt...
....και έλεγα να σε επισκεφτώ....άπα-πα-πα-πα....θα έρθω άνθρωπος και θα φύγω ανούμπια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.
Και αντί για κουλουράκια θα έχουμε.... σαλιγκάρια??? :smt041:smt041:smt041
Τι ώρα είναι για την Κυριακή?
Αν είναι θα σας έχω και πακέτο-πληροφορίες για τον εναλλακτικό πάροχο της ΔΕΗ (μιας και σήμερα υπέγραψα το συμφωνητικό μου)... για όποιον θέλει να γλυτώσει μερικά ευρώπουλα από τον λογαριασμό του...
Κλεόβουλος
07-01-11, 14:32
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
Κλεόβουλος :)
(όποιος θέλει "Ροκ Α Μπίλυ" ή "Ψάρια της Ελλάδας" να το πει για να τα φέρω μαζί με τα υπόλοιπα)
? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
Κώστα μαζι με τον θερμοστάτη αν μπορείς φέρε και 3-4 ρεντ τσερυ. Οχι παραπάνω! Εχω μια αρσενική που θέλει παρέα! :rolleyes:
:smt082
Σακη αν μπορείς να μου φέρεις μερικες απο τις σνοουμπωλ!
Ζητώ διότι το συζητούσαμε την προηγούμενη φορά στο λεζαμιζ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν πειράζει!:)
Ρε 'συ ''ζαλάδα'' tsoum που είσαι που είσαι???:confused:.
Εχθές ''έλαμψες δια της απουσίας σου''.:rolleyes:.
Βέβαια κυκλοφόρησε στη ''πιάτσα'' η είδηση ότι από εχθές το απόγευμα είχες ''τοποθετηθεί'' με πλήρη εξοπλισμό στον βυθό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης,για να έχεις ''αβαντάζ'' στο να πιάσεις πρώτος τον Σταυρό.Περιέργως δεν τα κατάφερες....ρε μπάς και σε ''πήρε ο ύπνος'' στον βυθό....γιατί από 'σένα κάτιτέτοιο θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό....:D:D:D
:smt044:smt044:smt044
Νόμιζα θα ήταν ο tsoum, γι' αυτό δεν ήρθα.:D Αλήθεια δεν ήρθε?? Τσάμπα την έχασα την μάζωξη???:D Θα τον καρυδώσω την Κυριακή τον ψεύτη.:smt075
Αφου σου έστειλα και μηνυμα! Το κινητό το έχεις στην ακρη και κυκλοφορείς με ενα λαπτοπ για να επικοινωνείς; :confused:
:p:smt020
:smt044:smt044:smt044
(όποιος θέλει "Ροκ Α Μπίλυ" ή "Ψάρια της Ελλάδας" να το πει για να τα φέρω μαζί με τα υπόλοιπα)
Θέλω !!! αυτό με τα ψαράκια !!!
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
Κλεόβουλος :)
ΜπαρμπαΚλεόβουλε! Πες καμιά τιμή! Βάλε κανένα site! Το άλλο που έβαλες δεν είχε φωτο...
Κλεόβουλος
07-01-11, 15:11
[QUOTE=tsoum;533446]? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
είναι πλήρης οδηγός για τα 476 είδη ψαριών που ζούνε στις ελληνικές θάλασσες.
Φωτο, επιστημονική και κοινή ονομασία, περιγραφή, μέγεθος, διατροφή, βιότοπος, σπανιότητα και άλλα.. Ιλουστρασιόν χαρτί,προσεγμένη έκδοση γραμμένη με απλό αλλά και επιστημονικό τρόπο, απο έναν φυσιολάτρη ερασιτέχνη ιχθυολόγο.
Μπάρμπα-Πάνο άλλες λεπτομέρειες απο κοντά :D
Alex_Salonica
07-01-11, 15:12
Θα είμαι κι εγώ... :)
[QUOTE=tsoum;533446]? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
http://www.biblionet.gr/main.asp?pag...o=&avail_stat=
είναι πλήρης οδηγός για τα 476 είδη ψαριών που ζούνε στις ελληνικές θάλασσες.
Φωτο, επιστημονική και κοινή ονομασία, περιγραφή, μέγεθος, διατροφή, βιότοπος, σπανιότητα και άλλα..
Πάλι δεν έχει φωτο! Ένα για μένα!
Λές το επόμενο να είναι αλμυρό;;;;;
?
Κώστα μαζι με τον θερμοστάτη αν μπορείς φέρε και 3-4 ρεντ τσερυ. Οχι παραπάνω! Εχω μια αρσενική που θέλει παρέα! :rolleyes:
:smt082
Σ
Κώστα βάλε στις γαρίδες ''δαχτυλάκι'' να δεις να είναι θηλυκές,γιατί ο tsoum έχει ''μια αρσενική''....που θέλει παρέα....:rolleyes:.
Κυριακή 9/1 ώρα 12:00
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
...Κώστα μαζι με τον θερμοστάτη αν μπορείς φέρε και 3-4 ρεντ τσερυ.
Είπα εγώ ότι έχω γαρίδες για δώσιμο???:confused:
Ετσι λέγαμε την προηγούμενη φορα! Είχες πει, να σου πω για την επόμενη φορά! Όχι;
Χαραμαδα απαξιώ!
Ετσι λέγαμε την προηγούμενη φορα! Είχες πει, να σου πω για την επόμενη φορά! Όχι;
Ε άμα το είπαμε, ΟΚ. Πού να θυμάμαι από πέρσι??(αλτσχάιμερ):D. Θα προσπαθήσω να τσακώσω μερικές, αλλά μη ζητάς θηλυκές, εμένα όλες ίδιες μου φαίνονται.
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
giannisaek
07-01-11, 18:29
Επιστρέφω αύριο στην Θεσσαλονίκη από τις ολιγοήμερες διακοπές μου και θα είμαι και εγώ παρόν στην συνάντηση της Κυριακής με πολλά κλαδέματα.
Ψαρομούριδες μου λείψατε, και όσοι είναι να ρθείτε την Κυριακή και δεν δηλώσατε συμμετοχή, καλά είναι να δηλώσετε ...:D
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
Πωπω, πάλι δεν θα έχουμε να κάτσουμε!!!
Alex_Salonica
07-01-11, 21:42
Ελπίζω ο Κωμπόστας να θυμηθεί να πάρει τηλέφωνο να κλείσει για να μην είμαι πάλι στο διάδρομο :smt071
συνήθως έχει χώρο δίπλα στους μπισκοτοπεριέκτες :grin::grin::grin:
Αφού ξεπεράσαμε ήδη τα 20 άτομα, θα κλείσω στην έξω πλευρά, να ανοίξουμε και κανένα πλαστικό, για να μην έχει πολύ κάπνα.
Σόρρυ Άλεξ, δεν θα ξαναγίνει.
Α ρε Κώτσο λεξοπλάστη, άκου "μπισκοτοπεριέκτες" :p, κάτσε να τους πάρει πρέφα ο Χάρης.:D
Σταματα να τρως χοιρινα κοψιδια βραδιατικα να χωραμε!!
Ο Χαραμαδας μονο απο Μπαλλη τρωει και διατηρει την φορμα του!!
Είναι ο γνωστός χασογκόλης? Που έχει κοκορετσερί, σπληναντερί και κοψιδερί ετούτος?
Είναι ο γνωστός χασογκόλης? Που έχει κοκορετσερί, σπληναντερί και κοψιδερί ετούτος?
Αυτος ακριβως!! Ολα τα σουτ μεσα στο καζανι κατεληγαν!!!
Μπραβο Κωστα!!!:smt041
Σ`αυτο το καζανι θελουμε να βαλουμε τον Tsoum!! Θα χορτασει ολη η Χαριλαου και Πυλαια μαζι!!
Σ`αυτο το καζανι θελουμε να βαλουμε τον Tsoum!! Θα χορτασει ολη η Χαριλαου και Πυλαια μαζι!!
Σε βλέπω από Τσούμ, να τον κάνεις τον άνθρωπο Πα-Τσούμ...
Τελικά από τον Μπαλή βρεθήκαμε στον Τσαρούχα...
μπορεί οι Αρειανοί να μην κατέχουν το τόπι, αλλά στην γαστριμαργία... ρισπέκτ
90% θα ερθω μαζι με jiraiya Κικη Θαλεια Μωρο 1 με καροτσι + Μωρο 2 με καροτσι
οποτε κωστα κρατα εξω χωρο και κρατα μου την θεση που σου ειχα πει για να χωρανε καροτσια
(αμα ο καιρος δεν ειναι καλος πολυ κρυο βροχη ή εχει ξανα καπνα σαν last time ακυρο)
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι
jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι
ΟΚ, καροτσομπαμπάδες, το τελευταίο τραπέζι κρατημένο παιδιά.
Tsoumidis πατσας?? :D Αυτο να πιω de la πατρι! :D
Ποιος? Τι?? Ειπε ο Γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα?? :D:D Που σε ρε Χαραμάδα μου την λέει η Bibi-bo! :D
συνήθως έχει χώρο δίπλα στους μπισκοτοπεριέκτες :grin::grin::grin:
Ααααα χμμ, πελάαααατες μου!
...
Κι οσοι θελουν κανουν και μια αλλαγη νερου για να ριξουν το ph τους :D
Ισως ειμαι και εγω...
Κι οσοι θελουν κανουν και μια αλλαγη νερου για να ριξουν το ph τους :D
Ισως ειμαι και εγω...
Τι ίσως?? Να μας πεις σίγουρα ναι ή όχι, για να φέρω ξιφοφόρους.:p
Παιδια, θα 'ρθω και γω... :p:p
Σαλίγκαρους έχω μερικούς για δώσιμο , αν θέλει κάποιους μου λέτε..
Σαλίγκαρους έχω μερικούς για δώσιμο , αν θέλει κάποιους μου λέτε..
ΠΑΡΩΝ !!!!!
Και σε περίπτωση που μου φτάσουν οι δικοί μου, τους δίνω εγώ σε όποιον θελήσει...
τελικά η υπομονή είναι όντως αρετή.... σαλίγκαρους, τα κελύφη ή όχι?
Αν είναι τα κελύφη, ισχύει αυτό που έγραψα πριν....
Οχι Χάρη, μην δίνεις στον Κώστα, τους τρώει...:D:p:D και κρατάει τα κελύφη για Ταγκανίκα.
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
stavrakisFR+αρραβωνιαστικια
Οχι Χάρη, μην δίνεις στον Κώστα, τους τρώει...:D:p:D και κρατάει τα κελύφη για Ταγκανίκα.
Αν είσαι ανώτερος άνθρωπος (σαν το τομάρι μου) θυσιάζεσαι, τα παίρνεις, ταίζεις τον κόσμο και μένεις με τα κελύφη στο τέλος.. άδικη που είναι η ζωή....
ΥΓ.: Ψάχνω σαλιγκαροσυνδαιτημόνες...
Μηπως θελει κανενας κανενα χαρεμακι γκαπι να του φερω? 1 αρσενικο και 3-4 θηλυκα?
stavrakisFR
08-01-11, 15:11
παιδια μεσα και εγω, μαζι με την αρραβωνιαστικια μου.....
μακαρι να ακουσω και καμια καλη προταση για κανα ενυδρειο πληρης....
ψαχνω κ δεν βρησκω!!!!!:)
παιδια μεσα και εγω, μαζι με την αρραβωνιαστικια μου.....
μακαρι να ακουσω και καμια καλη προταση για κανα ενυδρειο πληρης....
ψαχνω κ δεν βρησκω!!!!!:)
Να ψαξεις τον Χαραμαδα!!
Αυτος γνωριζει τα παντα!!!
stavrakisFR
08-01-11, 16:14
Να ψαξεις τον Χαραμαδα!!
Αυτος γνωριζει τα παντα!!!
μμμ λες???
μπα δεν νομιζω να εχει.....
εγω θελω κανα 120 με 180 λιτρα........:confused:
μμμ λες???
μπα δεν νομιζω να εχει.....
εγω θελω κανα 120 με 180 λιτρα........:confused:
Θα σου πει που θα βρεις!!
Ο,τι πει ο Χρήστος είναι ΝΟΜΟΣ! :D
kwstas arta
08-01-11, 17:35
εξωσχολικους δεχεστε;
Φυσικά δεχόμαστε :D :D :D
kwstas arta
08-01-11, 17:48
αφου μας δεχεστε υπολογιστε εμενα κ τον tdinosauros απο τα γιαννενα.
Όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία με τον εναλλακτικό πάροχο της ΔΕΗ, όπου πέρα από το επαγγελματικό τιμολόγιο έχει ΚΑΙ στο οικιακό τιμολόγιο μια έκπτωση από 5 έως και 48 ευρώ (οι τιμές έχουν υπολογιστεί σε σχέση με τις τιμές της ΔΕΗ ώς 31/12/2010), ας μου πει να φέρω έντυπο υλικό αύριο στη συνάντηση ή ας μου στείλει πμ.
Η έκπτωση αφορά, την αξία του ρεύματος και μόνο... οι υπόλοιπες χρεώσεις για ΕΡΤ, δημοτικά τέλη κλπ κλπ ισχύουν κανονικα.
ερχετε κανενα λεωφορίο εκει περα ρε παιδιά??:p
Είπα εγώ ότι έχω γαρίδες για δώσιμο???:confused:
Ρε συ Βokostas (μια που θα φέρεις γαρίδες για τον tsoum) φέρε αύριο στη συνάντηση και για ΄μένα καμιά εκατοστή,μερικά angistrus,μερικά αγγελόψαρα,ότι έχεις από ροδόστομους και cardinal,μερικά corydoras και όλες τις ανούμπιές σου καθώς και ότι red moor έχεις,αλλά και τα λιπάσματα και τις τροφές για να μη σου πιάνουν χώρο.....και μη αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι ότι δεν είπες,πώς τα παραπάνω δεν τα έχεις για δόσιμο....γιατί στην ''αφοπληστική'' ερώτηση του tsoum...''αφού είπες θα δώσεις''.Οχι?..... συναίνεσες.Οχι? ;).
Ποιος? Τι?? Ειπε ο Γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα?? :D:D Που σε ρε Χαραμάδα μου την λέει η Bibi-bo! :D
Μωρή κακίστρα Bi-Bi-Bo γιατί κοροιδεύεις τον Χαρούλη.....ξέρεις τι χρόνοα και χρήμα ξόδεψε για να φτιάξει αυτό το ''εκπληκτικό κορμί'' που διαθέτει???
Ξέρεις πόσες αμέτρητες ώρες τσάκιζε παΐδια και κοψίδια σε Σολομονίδιδες και Κληματαριές???
Ξέρεις τι ατελείωτους αγώνες έδωσε με ''σαρδένια,ποδαράκια και νταμάρια'' σε Τσαρουχάδες και Μπαλίδες???
Ξέρεις ότι ''χτένιζε τα κανταΐφια'',πρίν τα τσακίσει,ότι ''ξάπλωνε στα καναπεδάκια''πρίν τα εξαφανίσει,ότι ''ξεσκόνιζε τους κουραμπιέδες''πρίν τους κατατροπώσει,ότι ''σκαρφάλωνε στούς κορμούς'' πρίν τους μασουλίξει,ότι ''ζητούσε χαρτζιλίκι απ'τους μπαμπάδες'' πριν τους καταβροχθήσει και ότι έκανε ''καμάκι στις αφρικάνες'' πριν τις καταπιεί ολόκληρες....και όλα αυτά στα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης???
Ξέρεις τι αμέτρητες ''μάχες'' έδινε στην τουαλέτα του σπιτιού του μετά από όλα τα παραπάνω???
Ξέρεις ότι είναι το ''ίνδαλμα'' του tsoum???
Ρισπέκτ...πλιζ...:D:D:D.
παιδια θελω Pogostemon οποιος εχει και μπορει εγω εκει θα ειμαι :)
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
kwstas arta:smt041
tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):p:D
Kotsos
po-pay και fofaki
Kotsos έρχεται μέχρι το Carrefour αστικό, αλλά δεν ξέρω ποιό, το 3 (Φοίνικας) θα σε αφήσει λίγο πιο έξω, καμιά 300 μέτρα.
Κλεόβουλος
08-01-11, 20:12
ερχετε κανενα λεωφορίο εκει περα ρε παιδιά??:p
Κώστα απο που θα έρθεις?μήπως βολεύει να σε πάρει κάποιος ;)
Kotsos έρχεται μέχρι το Carrefour αστικό, αλλά δεν ξέρω ποιό, το 3 (Φοίνικας) θα σε αφήσει λίγο πιο έξω, καμιά 300 μέτρα.To 3 παει ικεα σωστα??
Που θα κατεβω??
καλα θα μαζευτουμε παλι 30+ατομα ειμαστε τρελοι!!!!!!
Υ.Γ.
κωστα κανονισε να κλεισεις ολη την καφετερια!!!!!!
+ po-pay και fofaki μεσα!!!
stavrakisFR
08-01-11, 20:20
makari.....:rolleyes:
To 3 παει ικεα σωστα??
Που θα κατεβω??
Ναι, θα κατεβείς μόλις περάσεις την μεγάλη διασταύρωση, μετά τα Multirama στα δεξιά σου.
Λογικά η στάση θα λέγεται "Εμπορικό κέντρο Μακεδονία", ή Carrefour ή Εφορία Καλαμαριάς, είναι απέναντι από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ.
Το Εμπορικό κέντρο Μακεδονία θα το δεις στα αριστερά σου, ρώτα και τον οδηγό.
Από πού έρχεσαι, να σε πάρει κάποιος όπως λέει κι ο Κλεό???
Ναι, θα κατεβείς μόλις περάσεις την μεγάλη διασταύρωση, μετά τα Multirama στα δεξιά σου.
Λογικά η στάση θα λέγεται "Εμπορικό κέντρο Μακεδονία", ή Carrefour ή Εφορία Καλαμαριάς, είναι απέναντι από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ.
Το Εμπορικό κέντρο Μακεδονία θα το δεις στα αριστερά σου, ρώτα και τον οδηγό.
Από πού έρχεσαι, να σε πάρει κάποιος όπως λέει κι ο Κλεό???Απο ηλιούπολη ερχομαι, αλλά δεν είναι εντελώς σίγουρο πως θα έρθω, και το πιθανότερο είναι να ρθω κατα τις 1...
Αυτό με το 3 είναι σίγουρο?? γιατι ο κύριος οασθ μου προτείνει το 39...:smt120
Εχει και το 3 σε παρενθεση..:D
Θα τα πουμε αυριο λογικά..:p
Απο ηλιούπολη ερχομαι, αλλά δεν είναι εντελώς σίγουρο πως θα έρθω, και το πιθανότερο είναι να ρθω κατα τις 1...
Αυτό με το 3 είναι σίγουρο?? γιατι ο κύριος οασθ μου προτείνει το 39...:smt120
Τα 39 (Κηφισιά) τερματίζουν στο Μάκρο (500 μ. μακρυά), εκτός από μερικά νομίζω (1 στα 3??) που φτάνουν μέχρι το Carrefour.
Όποιος θέλει ένα χαρεμάκι ξιφοφόρους, μου λέει να τους φέρω αύριο, ο Maikl δεν θα έρθει τελικά. Aκυρο, θα έρθει να τους πάρει τελικά.
giannisaek
08-01-11, 21:01
Ποιος θέλει γκάπυ να τον φέρω;
Help έχω μπόλικα και πρέπει να τα δώσω, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει.
snakepanos
08-01-11, 21:14
Παιδια και εγω ειμαι μεσα, θα φερω και 2 φιλους
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):razz::grin:
Kotsos
po-pay και fofaki
snakepanos+2 φίλοι
maikl
Καλά, περάσαμε τους 35 και πάμε για 40.:smt041
snakepanos
08-01-11, 21:19
Ποιος θέλει γκάπυ να τον φέρω;
Help έχω μπόλικα και πρέπει να τα δώσω, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει.
Φιλε μου εγω θελω μωρα γκαμπι 4 η 6.ευχαριστω.
Ας παρει και κανενας ενηλικα guppy .....
Χαραμάδας
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
Kotsos
po-pay και fofaki
snakepanos+2 φίλοι.
Καλά, περάσαμε τους 35 και πάμε για 40.:smt041
...βαλε με και μενα,αρε θα τα φαμε στις βενζινες παλι...:D
kwstas arta
08-01-11, 22:07
εμεις θα ερθουμε απο τον περιφεριακο,στο φαναρι θα κανουμε αριστερα για ΙΚΕΑ η δεξια για καλαμαρια;(πως το λενε το καφε;)
εμεις θα ερθουμε απο τον περιφεριακο,στο φαναρι θα κανουμε αριστερα για ΙΚΕΑ η δεξια για καλαμαρια;(πως το λενε το καφε;)
Λιγο πριν το φαναρι (καμια 30-50μετρα) στα δεξια εχει μια εξοδο που σε βγαζει στα καρφουρ.
Καλά να περάσετε!!! :)
άσχετο αλλά ... πότε υπολογίζεται να κοπεί η πίτα???
kwstas arta
08-01-11, 22:10
ο.κ;)
Λιγο πριν το φαναρι (καμια 30-50μετρα) στα δεξια εχει μια εξοδο που σε βγαζει στα καρφουρ.
δες τις φωτο
Καλά να περάσετε!!! :)
άσχετο αλλά ... πότε υπολογίζεται να κοπεί η πίτα???
δεν ερχεσαι και εσυ μεχρι Βεροια λεω εγω....;)
Παιδια και εγω ειμαι μεσα, θα φερω και 2 φιλους
Που είσαι εσύ βρε...:confused:.
Αν εχεις ακόμη εκείνη την παραγωγή από κιχλιδάκια φέρε 2-3 θέλω να τα χαρίσω σε νιάτοκιχλιδά.
Οσο για γκάμπυ και έντλερ θα φέρω και εγώ...όχι πολλά καμιά 200αριά.;).
Και όποιος φίλος έχει engeria desna θέλω (εξαιρείται ο tsoum).:cool:.
Po-pay τα labido και τα αγγελόψαρα.:p
Ποσειδώνα τους σπαθοφόρους.:cool:
Bokosta ότι ''έχεις και δεν έχεις''....την είδα tsoum....:smt082:smt082:smt082
Απουσιολόγε (ψηλέ εσένα λέω) βάλε στη λίστα τους ''μαλωμένους'' με τους Η/Υ...xb307,mcxatz,mikesym, το νιάτο tageo + 1 φίλο του(ίσως γραφτεί και απόψε),άλλον ένα νέοκιχλιδά που θα έρθει να υιοθετήσει τα μωρά του po-pay, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ''σκάσει μύτη'' και ο xαραμάαδας-junior.;).
Oχι τίποτα αλλά μην είμαστε μόνοι μας αύριο στο les amis.:D:D:D.
...ρε σεις δε φερνετε και καμια πιτα να κοψουμε???:smt120
Εσύ φιρί φιρί το πάς να φάω την παντόφλα Κυριακάτικα
Εσύ φιρί φιρί το πάς να φάω την παντόφλα Κυριακάτικα
δεν ερχεσαι και εσυ μεχρι Βεροια λεω εγω....:wink:
,,,,,,,,:smt075 :smt056
εγώ θέλω το φλουρί :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
snakepanos
08-01-11, 22:58
Που είσαι εσύ βρε...:confused:.
Αν εχεις ακόμη εκείνη την παραγωγή από κιχλιδάκια φέρε 2-3 θέλω να τα χαρίσω σε νιάτοκιχλιδά.
Οσο για γκάμπυ και έντλερ θα φέρω και εγώ...όχι πολλά καμιά 200αριά.;).
Και όποιος φίλος έχει engeria desna θέλω (εξαιρείται ο tsoum).:cool:.
Po-pay τα labido και τα αγγελόψαρα.:p
Ποσειδώνα τους σπαθοφόρους.:cool:
Bokosta ότι ''έχεις και δεν έχεις''....την είδα tsoum....:smt082:smt082:smt082
Απουσιολόγε (ψηλέ εσένα λέω) βάλε στη λίστα τους ''μαλωμένους'' με τους Η/Υ...xb307,mcxatz,mikesym, το νιάτο tageo + 1 φίλο του(ίσως γραφτεί και απόψε),άλλον ένα νέοκιχλιδά που θα έρθει να υιοθετήσει τα μωρά του po-pay, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ''σκάσει μύτη'' και ο xαραμάαδας-junior.;).
Oχι τίποτα αλλά μην είμαστε μόνοι μας αύριο στο les amis.:D:D:D.
Γεια σου χαθηκα τελειος αμα εχης μωρα ετσι ειναι,εγω παραγωγη αυτη την φορα διπλασια αλλα ειναι μικρα ενα ποντο,θελης η θα περειμενης?
Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι
red rubin
drbig
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
Kotsos
po-pay και fofaki
snakepanos+2 φίλοι
maikl(+lingistis???)??
xb307
mcxatz
mikesym
tageo+1 φίλος
vassime
Τώρα αγγίζουμε και τους 45.:smt041
red rubin
drbig
kingrim
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan + το φλουρί της πίτας
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
Kotsos
po-pay και fofaki
snakepanos+2 φίλοι
maikl(+lingistis???)??
xb307
mcxatz
mikesym
tageo+1 φίλος
Τώρα αγγίζουμε και τους 45.:smt041
τώρα είμαστε εντάξει zwzwzw
giannisaek
09-01-11, 01:56
Φιλε μου εγω θελω μωρα γκαμπι 4 η 6.ευχαριστω.
Γκάπυ θα σου φέρω εγώ, να ξέρεις τα γκάπυ μου είναι κατηγορίας super league.
Μη ξεγελαστείς και πάρεις του Χαραμάδα (θα τα δεις θα είναι μέσα σε μπουκάλι), :D να πάρεις τα δικά μου. :smt041
Ψαρομούριδες που μαζευτήκατε και πολλοί :rolleyes: μετά τον καφέ αύριο θα έχει και γλυκό. :p
Prokroustis
09-01-11, 02:08
Θα 'ρθει και ο Βασίλης (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47755). ;)
stavrakisFR
09-01-11, 04:04
θα φερει κανενας και κανα κλαδεματακι βρε παιδια????
τοοοσοι θα ειμαστε.....:):):):):)
πο-ποπ αυτο δεν γινοταν ουτε με τα αμαξια....οτ:)αν μαζευομασταν....
45 !!!!!!!
τρελο νουμερο..........:smt120
θα φερει κανενας και κανα κλαδεματακι βρε παιδια????
τοοοσοι θα ειμαστε.....:):):):):)
Κλαδέματα θα φέρω, αλλά πού να φτάσουν για 45 άτομα??:confused:
45 !!!!!!!
τρελο νουμερο..........:smt120
Και να δεις τι θα γίνει στην κοπή της πίτας, σε 2-3 βδομάδες, όλο το μαγαζί θα κλείσουμε.:p
stavrakisFR
09-01-11, 04:26
Κλαδέματα θα φέρω, αλλά πού να φτάσουν για 45 άτομα??:confused:
xexexex
καλα λες....:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120: smt120:smt120 σκετη τρελααααααααααα
θα φερω Riccia σε ταπερ με μερικες γαριδες οποιος θελει να φερει σακουλακια
θα φερω Riccia σε ταπερ με μερικες γαριδες οποιος θελει να φερει σακουλακια
Γαριδουλες θα'θελα και 'γω Γιαννη ;)
δεν ξερω ποσες ειναι γιατι τις επιασα μαζι με την riccia οποιος τις βρει τις περνει :)
Μπράβο βρε Γιάννη κι εγώ μόλις κλάδεψα και βγήκαν 10 σακκουλάκια κλαδέματα, όποιος προλάβει λοιπόν, δεν φτάνουν για όλους.:)
red rubin
drbig
tsoum
ΤΑΣΟΣ
bokostas
zipo
georgis4
paco
Χ.Α.Ρ.Η.Σ
Prokroustis
posidwnas
olga
panos1972
QS-Plan
Κλεόβουλος
Alex_Salonica
giler84
giannisaek
nikosm1
diaton101
Kotsos
po-pay και fofaki
snakepanos+2 φίλοι
maikl(+lingistis???)??
xb307
mcxatz
mikesym
tageo+1 φίλος
vassime
Έκλεισα όλη την έξω μεριά προς το STER, και πάλι δεν βλέπω να χωράμε.
Δώστε μας το Παλέ.:D
ΕΕΕ!
Ξαναλέω!
Δεν έχουμε 2010!:D
Θα φερω κι εγω κλαδεματα του Δημητρη (aquaman).
Πεντε σακουλακια Eleocharis parvula, Sagittaria subulata και Myriophyllum brasiliensis.
Κωστα κανενα Pogostemon αν εβγαλες κρατα το για μενα :) :) :) :) :)
τηλεμαχε δεν καταλαβα τι θελεις να πεις
εσυ θα ερθεις τελικα δεν ειναι τπτ
ενα κτελ θα παρεις μετα καραβι μετα ΤΑΧΙ μεχρι σταθμο λαρισης μετα τρενο μεχρι Θεσ/νικη μετα θα παρεις το αστικο με το νουμερο 3 θα σταματησεις στην σταση Εμπορικο Μακεδoνια και 300μετρα μετα ειναι το λες αμις αμα δεν θελεις να περπατησεις πες να ερθω να σε παρω απο την σταση
τηλεμαχε δεν καταλαβα τι θελεις να πεις
Για δείτε τον τίτλο;)
αντε παιδια να ετοιμαζομαστε μην γραφετε τετοιες ωρες!!!
water polo
09-01-11, 10:39
παιδια θα ερθω κ εγω, μονο ωρα να μου πειτε κ κανενα κλαδεμα....
Κλεόβουλος
09-01-11, 10:40
Εντάξει Τηλέμαχε :) εμείς εδώ είμαστε λίγο καθυστερημένοι :grin::grin:
Με την αναγγελία της κοπής της πίτας θ' ανοίξει νέο ποστ ;)
12 η ωρα θα δεις καμια 50 αρια ατομα θα μας καταλαβεις :D
giannisaek
09-01-11, 10:56
Στις 12 έξω από το μαγαζί απέναντι από τα μπόουλιγκ.
παιδια θα ερθω κ εγω, μονο ωρα να μου πειτε κ κανενα κλαδεμα....
ελα εσυ και απο κλαδεματα μη στεναχωριεσαι
Θα εχω και ενα Tetra Ex 700 ολοκαινουριο αν το θελει κανενας...
φερτο Μιχαλη το θελω
εκτος αν κανει θορυβο η το εχεις σε αντιστοιχο eheim
Κλεόβουλος
09-01-11, 11:04
Για πες :)
Καλά ακόμη Βέροια είσαι?? Ξεκίνα βρε.
giannisaek
09-01-11, 11:11
Γαριδουλες θα'θελα και 'γω Γιαννη ;)
Θα σου φέρω εγώ Μιχάλη.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.