PDA

Επιστροφή στο Forum : Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

zipo
13-09-10, 18:59
http://www.youtube.com/watch?v=qr_7-rRUgFc

Δες αυτό προς το παρόν..
Μου άρεσε πολύ αυτό το στήσιμο.Απλό και ωραίο.

mikenuke
16-09-10, 13:05
Σαν γεωγραφικος υπευθυνος, δεν εχω προβλημα, να αλλαξουμε καφετερια.
Να προτεινω ομως, να γινουν δοκιμαστικες συναντησεις στα 2 ή τρια μαγαζια που θα προταθουν και να διαλεξουμε οποιο μας αρεσει πιο πολυ. συμφωνα και με το service βεβαια, μιας και αυτος ειναι ο λογος που δεν μας κανει το Bennigans.

Λαβετε υπο οψη σας οτι πρεπει να εχει αστικη συγκοινωνια για οσους δεν διαθετουν οχημα.

Οσο για το προβλημα του καπνισματος, θεωρω πολυ εγωιστικη την συμπεριφορα που εχετε ολοι οι καπνιστες, εκτος απο τον Πανο, που πολυ σωστα και σοφα μιλαει και αντιμετωπιζει το θεμα!

Υπενθυμιζω να εχετε υπόψη σας οτι θα ηθελα να κανουμε δοκιμαστικες συναντησεις σε ολα τα προτεινωμενα μαγαζια.

Κλεόβουλος
16-09-10, 13:14
Προτείνω να συσταθεί μια επιτροπή να πάει για καφέ στα παραπάνω μαγαζιά για αξιολόγησή :D\

+1

nikosm1
16-09-10, 13:21
Προτείνω να συσταθεί μια επιτροπή να πάει για καφέ στα παραπάνω μαγαζιά για αξιολόγησή :D

+2 :D

drbig
16-09-10, 14:24
ΑΝτε σηκωθείτε να πάμε να ελεγξουμε! :D

Alex_Salonica
16-09-10, 14:33
Όποιοι μπορούν ας το δηλώσουν

bokostas
16-09-10, 14:46
Να προτείνω έκτακτη ανεπίσημη ψαροσυνάντηση αυτήν την Κυριακή, την γνωστή ώρα 12:00 στο Κάλας, στην περιοχή του Ποσειδωνίου?
Την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, για να εξετάσουμε πόσο κόσμο έχει, αν έχει εύκολο παρκάρισμα κι αν βολεύει γενικώς.
Αν κάποιος ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται, ας δώσει αναλυτικές οδηγίες για να το βρούμε, εγώ δυστυχώς δεν έχω ξαναπάει.
Προτείνω αυτό το μαγαζί για αρχή, γιατί στα άλλα που έχουν ψηφιστεί, αρκετοί έχουμε πάει κι έχουμε μια εικόνα.

(Για το κάπνισμα Μιχάλη μου, στα δικά μου μάτια, εγωιστικό φαίνεται να μην σε ενδιαφέρουν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των άλλων.).

Alex_Salonica
16-09-10, 14:54
Να προτείνω έκτακτη ανεπίσημη ψαροσυνάντηση αυτήν την Κυριακή, την γνωστή ώρα 12:00 στο Κάλας, στην περιοχή του Ποσειδωνίου?
Την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, για να εξετάσουμε πόσο κόσμο έχει, αν έχει εύκολο παρκάρισμα κι αν βολεύει γενικώς.
Αν κάποιος ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται, ας δώσει αναλυτικές οδηγίες για να το βρούμε, εγώ δυστυχώς δεν έχω ξαναπάει.
Προτείνω αυτό το μαγαζί για αρχή, γιατί στα άλλα που έχουν ψηφιστεί, αρκετοί έχουμε πάει κι έχουμε μια εικόνα.

Για το συγκεκριμένο μαγαζί την συγκεκριμένη μέρα και ώρα εγώ μπορώ.
(Θα έρθω με τα πόδια :D )

zipo
16-09-10, 14:54

(Για το κάπνισμα Μιχάλη μου, στα δικά μου μάτια, εγωιστικό φαίνεται να μην σε ενδιαφέρουν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των άλλων.).Αν γίνει εγώ με το Γιώργο είμαστε μέσα.Ε george?

posidwnas
16-09-10, 15:42
Πι8ανόν και εγώ αλλα με ποδήλατο

georgebruno
16-09-10, 15:44
Για να πω την αλήθεια θα με βόλευε καλύτερα την άλλη βδομάδα λόγω εξεταστικής(τελειώνω μια βδομάδα μετά) .Βέβαια αν οι περισσότεροι μπορουν εκείνη την μέρα θα προσπαθήσω να έρθω από Κοζανη για την επιτροπουλα που λέγαμε!(Να ενισχύσω και την ομάδα του ποσειδωνιου!:smt041:smt041:smt041)

bokostas
16-09-10, 16:00
Η μεθεπόμενη Κυριακή είναι μια βδομάδα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση και πρέπει να δούμε κι άλλα μαγαζιά.
Δεν χρειάζεται να τρέχεις από Κοζάνη, εν μέσω εξεταστικής παλαβέ, για έναν καφέ, απλά πες μας πού ακριβώς είναι.

Οπότε Κυριακή 19 Σεπτέμβρη, ώρα 12:00 στο Κάλας στην περιοχή Ποσειδωνίου.

Alex_Salonica
zipo
prokroustis
posidwnas
bokostas

Άντε δηλώστε συμμετοχή, χρειαζόμαστε τουλάχιστον 9μελή επιτροπή αξιολόγησης για να είναι αντικειμενική,
αφού ο Άλεξ κι εγώ θα κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο την δυνατότητα να μπορούμε να καπνίζουμε.:grin::grin:
Ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί Μιχάλη, για να κάνεις και τις απαραίτητες συνενοήσεις με το μαγαζί?

Τελικά ωραία ιδέα ν' αλλάξουμε τόπο συνάντησης, κάθε Κυριακή καφέ θα πίνουμε...:D:D

posidwnas
16-09-10, 16:04
και εγς στην δικιά σας επιτροπή 8α είμαι :D

lion
16-09-10, 16:15
Alex_Salonica
zipo
prokroustis
posidwnas
bokostas
lion

bokostas
16-09-10, 16:19
Λεωνίδα φέρε και την Όλγα, νάχουμε καμμιά γυναίκα, μην φάμε πόρτα..:)

mikenuke
16-09-10, 16:26
Παιζει να μην μπορω αλλα θα προσπαθησω, βεβαια η δικη μου γνωμη ειναι να μην συζητησουμε με υπευθυνους κατα τη διαρκεια των δοκιμων! Ας δουμε που μας βολευει και μετα κανονιζουμε λεπτομερειες.

olga
16-09-10, 16:35
Οχι ρε παιδια...τωρα το ειδα..παλι χανω συναντηση,δυστυχως δουλευω μεχρι τις 9 το πρωι της Κυριακης,οποτε μαλλον δεν θα βλεπω κατα που πεφτει το Ποσειδωνιο..:smt120 :(

Αλέξης6
16-09-10, 18:15
Ούτε και εγώ μπορώ.. Καλή αξιολόγηση και καλά να περάσετε!!!:):):)

kingrim
16-09-10, 20:30
ουτε εγω μπορω αν ηταν αργα ισως να μπορουσα...

drbig
16-09-10, 20:59
Εγω... θα δούμε.. μαλλον .. ίσως... μα μη με πιέζετε... τέλος πάντων....:D

Χαραμάδας
16-09-10, 22:04
Alex_Salonica
zipo
prokroustis
posidwnas
bokostas
lion
christsos

Nα μας πει κάποιος που είναι το μαγαζί.

georgebruno
16-09-10, 22:20
Η οδος λέγεται Κάλας και το μαγαζι βρισκεται στο νουμερο 9!Ειναι ο δρόμος που συνεχιζει πλαι με την παραλια.Στα 70 μέτρα από το μαγαζί έχει το πάρκιν του μεγαρου μουσικης!

zipo
16-09-10, 22:29
Περνώντας σήμερα το είδα το μαγαζί.Ωραίο φαίνεται.Αν και δεν το θυμόμουν είναι ένα από εκείνα απέναντι από το Ποσειδώνιο που είναι πάνω στο δρόμο στη σειρά.

Πάνος
16-09-10, 22:45
την κυριακη το πιθανοτερο να ειμαι θεσσαλονικη...αλλα δε ξερω αν εχω φτασει τοσο νωρις γιατι ισως δεν ερθω με το αυτοκινητο μου. εχω το τηλ απο μερικα ρεμαλια εκει...οποτε θα επικοινωνησω για να μαθω λεπομερειες για τη συναντηση....θα χαρω πολυ να τα πουμε.

olga
16-09-10, 23:01
Oριστε !αλλος ενας λογος να την κανετε πιο μετα την συναντηση εε?αφου ειναι ''ανεπισημη'',δεν ψηνεστε για απογευματακι ????

giannisaek
17-09-10, 01:22
Εγώ δεν θα μπορέσω γιατί είχα προγραμματίσει να πάω οικογενειακώς στο χωριό, αν τους πω τώρα άκυρο γιατί θα πάω στην συνάντηση θα με πάρουν με τις παντόφλες :grin:
Πάντως θα ήθελα πολύ να έρθω :( καλά να περάσετε.
-------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=qr_7-rRUgFc

Δες αυτό προς το παρόν..

Αλέξη τα endler που έχεις με τα guppy υβριδίζουν, αν μπορείς να μην τα έχεις μαζί.

Αλέξης6
17-09-10, 01:24
Μάλλον δεν είδες καλά βρε Γιάννη..

Μόνο εντλερ έχω, αυτά που μου έδωσε ο Αquaman...;)

giannisaek
17-09-10, 01:28
Μάλλον δεν είδες καλά βρε Γιάννη..

Μόνο εντλερ έχω, αυτά που μου έδωσε ο Αquaman...;)

Το κίτρινο το θηλυκό το μεγάλο που το κυνηγάει ένα έντλερ είμαι σίγουρος ότι είναι γκάπι.
Και μάλιστα έχεις δύο θηλυκά guppy.

Πάνος
17-09-10, 01:31
αυτα πειτα τα καλυτερα σε πμ ή ανοιξτε ενα ποστ...να μη ξεκινησει κουβεντα περι υβριδισμου και ανανγωρισης στο θεμα των συναντησεων.;)
ευχαριστω.

giannisaek
17-09-10, 01:36
Συγνώμη

bokostas
17-09-10, 01:46
την κυριακη το πιθανοτερο να ειμαι θεσσαλονικη...αλλα δε ξερω αν εχω φτασει τοσο νωρις γιατι ισως δεν ερθω με το αυτοκινητο μου. ...

Oριστε !αλλος ενας λογος να την κανετε πιο μετα την συναντηση εε?αφου ειναι ''ανεπισημη'',δεν ψηνεστε για απογευματακι ????

Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση να βρεθούμε κι αργότερα (3? 4? 5? 6?), αρκεί να μπορούν όλοι όσοι δήλωσαν ήδη συμμετοχή:

Alex_Salonica
zipo
prokroustis
posidwnas
bokostas
lion
christsos

Πάνος
17-09-10, 01:50
παιδια προς Θεου δε θελω να σας αλλαξω το προγραμμα....εξαλλου ειναι λιγο ρευστη η ολη κατασταση....απλα ηθελα να ενημερωσω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να ειμαι κι εγω εκει.
αν δεν τα καταφερω....θα ειμαι εκει και δευτερα για οσους αντεχουν εναν ακομη καφε..:D

bokostas
17-09-10, 01:55
Βρε ποιός νοιάζεται για σένα?? Για την Όλγα το κάνουμε...:D:D:D:D:D

olga
17-09-10, 02:17
+-3 σ'ευχαριστω Κωστα..:D
Περα απο την πλακα,το προτεινω μονο αν βολευει και ολους τους υπολοιπους,ειδαλλως..το σκεφτηκα και γω για Δευτερα,εστω και αν θα ειστε λιγο πιο νευρικοι απο τις απανωτες δοσεις καφεινης.:twisted:

Prokroustis
17-09-10, 02:26
Περνώντας σήμερα το είδα το μαγαζί.Ωραίο φαίνεται.Αν και δεν το θυμόμουν είναι ένα από εκείνα απέναντι από το Ποσειδώνιο που είναι πάνω στο δρόμο στη σειρά.

Είναι ένα γνωστό που έχει μετονομαστεί απ'ότι κατάλαβα, είναι διπλα στη Γενική Κλινική.. Για την ώρα ό,τι σας βολεύει..

Χαραμάδας
17-09-10, 07:25
Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση να βρεθούμε κι αργότερα (3? 4? 5? 6?), αρκεί να μπορούν όλοι όσοι δήλωσαν ήδη συμμετοχή:

Alex_Salonica
zipo
prokroustis
posidwnas
bokostas
lion
christsos

Απόγευμα Κυριακής-Δευτέρας με τίποτα.
Αν το αποφασίσετε για απογευματινές συναντήσεις εμένα προσωπικά μου είναι αδύνατο να συμμετάσχω.;)

bokostas
17-09-10, 07:39
Παραμένει λοιπόν το ραντεβού μας για το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:00 στο Κάλας, στην περιοχή του Ποσειδωνίου.

zipo
17-09-10, 12:51
Είναι ένα γνωστό που έχει μετονομαστεί απ'ότι κατάλαβα, είναι διπλα στη Γενική Κλινική.. Για την ώρα ό,τι σας βολεύει..
Ξαναπέρασα μόλις.Είναι το παλιό Idols. ;)

nikosm1
17-09-10, 12:55
Ξαναπέρασα μόλις.Είναι το παλιό Idols. ;)

Εκεί κοντά δεν έχει κάτι τσιπουράδικα; (Το βολιώτικο ή κάπως έτσι)

Πάνος
17-09-10, 12:59
ω ναι!!! :smt045:smt045

maikl
17-09-10, 13:02
...μηπως να "ψαχνο(μ)σασταν" για κανα τσιπουραδικο???:cool:

Χαραμάδας
17-09-10, 13:11
...μηπως να "ψαχνο(μ)σασταν" για κανα τσιπουραδικο???:cool:
:smt041:smt041:smt041

drbig
17-09-10, 13:26
1 - off φαντάζομαι.... :D

Χαραμάδας
17-09-10, 13:36
1 - off φαντάζομαι.... :D

Tι έγινε Χαρούλη????

drbig
17-09-10, 13:39
ενοοω δεν θα κάνουμε κάθε φορα συνάντηση σε τσιπουράδικο ναι? Δεν έχω το αντιστοιχο πορτοφόλι γι αυτο... :D

akiriazides
17-09-10, 15:39
για τσιπουρο ξερω μαγαζι στα κωνσταντινοπολιτικα με εκπτωση 15%!!!

drbig
17-09-10, 15:43

Και γω το ξέρω! τώρα έμαθα για την εκπτωση ομως!! :D:D:D

panos1972
17-09-10, 16:02

Που είναι ο bokostas να κάνει το παζάρι "αλα Azores"...

"Μόνο 15% ;;;
Στην ταβέρνα "Η λαπίνα" μας δίνουν 42,65% !
Μπόρείς και καλύτερα"

:D:D:D

(Καλό θα ήταν κανένα τσιπουράκι πλάκα πλάκα)

bokostas
19-09-10, 05:03
Μην ξεχνιόμαστε, σήμερα συνάντηση ώρα 12:00 στο Κάλας 9, κοντά στο Ποσειδώνιο.

Ελπίζω να έρθετε, δεν γουστάρω να πιώ καφέ μόνος μου.

Να σας πω και για την επιτόπια αυτοψία που έκανα χθες στο Λεζαμί.:)

posidwnas
19-09-10, 09:50
εμείς θα είμαστε στις 12 εκει, εσύ αργείς πάντα :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

drbig
19-09-10, 09:52
Παιδιά ήμουν εκεί προχτες και το μέρος δεν τηρεί προδιαγραφές που θέλουμε για μεγάλες παρεες, και το πάρκινγκ ειναι οτι να ναι επισης. Αλλά φυσικά για τον καφέ 5 ατόμων καλό ειναι.. Σημερα χλωμουτσικο για μενα ...

bokostas
20-09-10, 01:29
Λοιπόν παιδιά, μετά από επίσκεψη (μόνος μου) στο "Les Amis" και ομαδική (ήμασταν 11 άτομα σήμερα) στο "Κάλας 9", έχω να πω τα εξής:

-Το "Les Amis" έχει σαφώς ευκολότερο παρκάρισμα, πιο εύκολη πρόσβαση από περιφερειακό και θα το βρίσκουν ευκολότερα και οι μη Θεσσαλονικείς.
Η διαμόρφωση όμως του μαγαζιού είναι εντελώς ακατάλληλη για μεγάλες παρέες, μέσα είναι χωρισμένο σε επίπεδα και με μεγάλους καναπέδες και
έξω τα καναπεδάκια είναι κάθετα τοποθετημένα και δεν μπορούν να ενωθούν τραπέζια, αν και έχει αντιανεμικά πλαστικά και σόμπες-μανιτάρια.

-Το "Κάλας 9" δεν έχει και τόσο εύκολο παρκάρισμα, ούτε και γρήγορη πρόσβαση (συγκοινωνία βέβαια πηγαίνει και στα 2), έχει όμως πιο καλές τιμές
(καφές 2,70 και μέχρι τις 12:00 τον έχει 2 ευρώ), συν ότι υπάρχει ένας ψιλοαπομονωνένος χώρος με συνεχόμενο γωνιακό καναπέ που μπορεί
να φιλοξενήσει άνετα 25-30 άτομα και οι ιδιοκτήτες μας είπαν ότι μπορούν να μας τον έχουν άδειο και κρατημένο για τις συναντήσεις μας.
Στα θετικά του επίσης και η "υποδοχή" (όσοι είδαν κατάλαβαν) που θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της προσέλευσης (λεπτομέρειες με πμ).:D

Επειδή προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με κανένα από τα 2, (δε νομίζω ότι είναι συνολικά πιο βολικά από το Μπένιγκαν'ς), αν και κλίνω προς "Κάλας 9",
θα πρότεινα να συνεχίσουμε το ψάξιμο, να σκεφτούμε κι άλλες λύσεις και να επισκευτούμε και τα υπόλοιπα μαγαζιά που προτάθηκαν (κι άλλοι καφέδες :)).

Περιμένουμε και την άποψη των υπόλοιπων 10 της σημερινής "επιτροπής αξιολόγησης", αλλά και άλλες ιδέες και προτάσεις.

ΥΓ1: 'Οποιος περάσει από το Carrefour-Μακεδονία, ας ρίξει μια ματιά στο "Les Amis" για να το συζητήσουμε.
ΥΓ2: Όποιος θέλει απρογραμμάτιστο ψαροκαφέ, θα βρίσκομαι στο "Κάλας 9" κάθε βράδυ για κανά 5ώρο.:D:D

georgebruno
20-09-10, 02:03
ΥΓ2: Όποιος θέλει απρογραμμάτιστο ψαροκαφέ, θα βρίσκομαι στο "Κάλας 9" κάθε βράδυ για κανά 5ώρο.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zipo
20-09-10, 02:31
Στα θετικά του επίσης και η "υποδοχή" (όσοι είδαν κατάλαβαν) που θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της προσέλευσης (λεπτομέρειες με πμ).

Εγώ πιστεύω πως με το που θα βάλουμε φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση στο Kallas 9,ο κόσμος θα πενταπλασιαστεί στις επόμενες συναντήσεις. :cool:
Πάντως,πέρα από την πλάκα,ούτε εγώ ενθουσιάστηκα με το Kallas 9 αν και το μέρος είναι όμορφο.

ΥΓ.Πρόλαβα και τράβηξα μια φωτογραφία από την υποδοχή.Τί λέτε θα την κάνουμε τελικά στο Kallas 9? :grin:
http://media.feed.gr/filesystem/images/20090602/engine/newego_LARGE_t_821_4478239_type11759.jpg

maikl
20-09-10, 05:36
.....
ΥΓ2: Όποιος θέλει απρογραμμάτιστο ψαροκαφέ, θα βρίσκομαι στο "Κάλας 9" κάθε βράδυ για κανά 5ώρο.:D:D

τωρα εξηγειτε γιατι μπαινεις και γραφεις τοσο νωρις...(02:29...κοιμαται το αλλο σου "μισο").....γιατι αλλιως :smt075

aquaman
20-09-10, 06:03
-Το "Κάλας 9" δεν έχει και τόσο εύκολο παρκάρισμα, ούτε και γρήγορη πρόσβαση ...Στα θετικά του επίσης και η "υποδοχή" (όσοι είδαν κατάλαβαν)

Ευχαριστούμε πολύ για το ρεπορτάζ Κώστα. Βλέπεις για πότε ξεχνάμε τη συζήτηση περι καπνίσματος και πιάνουμε τα ουσιώδη; ... :-)

lion
20-09-10, 08:16
-Το "Κάλας 9" δεν έχει και τόσο εύκολο παρκάρισμα, ούτε και γρήγορη πρόσβαση (συγκοινωνία βέβαια πηγαίνει και στα 2), έχει όμως πιο καλές τιμές
(καφές 2,70 και μέχρι τις 12:00 τον έχει 2 ευρώ),

Αν και δικηγόρος, δεν διάβασες τα "ψιλά γράμματα"...
εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Όμορφος κόσμος στο μαγαζί, αλλά δύσκολο παρκάρισμα που θα χειροτερέψει και δεν νομίζω να βολεύει για πολλά άτομα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ξεκινάμε από 5-10 άτομα και μερικές φορές φτάνουμε πάνω από 30 αλλά όχι στα σίγουρα.

Η δοκιμή συνεχίζεται, αλλά μας βλέπω να γυρνάμε στα παλιά.

Χαραμάδας
20-09-10, 09:00
Σήμερα το απόγευμα θα ξέρω για το ''sea to sea''.Eίναι το πρώτο μαγαζί στη σειρά της οδού Κάλας,περίπου 50-70 μέτρα πρίν από το μαγαζί που πήγαμε εχθές.Είναι μεγάλο μαγαζί και ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός,αλλά τα προβλήματα του παρκαρίσματος είναι ίδια με το ''ΚΑΛΑΣ 9'' που πήγαμε εχθές.
Βέβαια καλά θα κάνουμε να δούμε από κοντά και το μαγαζί στο φράγμα της Θέρμης,αλλά και το ''novo rest'' στο makro που είναι τεράστιο μαγαζί με τεράστιο πάρκινγκ,τα τραπέζια είναι σαν του benniganws,αλλά ο καφές είναι ''self-service'' και δεν γνωρίζω άν είναι ανοικτό τις Κυριακές.
Είμαι μέσα σε οποιαδήποτε επιτροπή με απρογραμμάτιστο ψαροκαφέ.
Αργότερα θα ξαναγράψω για το ''sea to sea''.

posidwnas
20-09-10, 09:05
Το Μιστραλ στην Κρήνη δεν το σκεφτήκαμε, χώρο για παρκάρισμα έχει σίγουρα, μέσα δεν θυμάμαι μόνο αν μας βολεύει αλλά κάνουμε 1 επισκεψη και βλεπουμε.

Το "Les Amis" νομίζω πως πρέπει να απορριφθεί.

Το Kallas έχει κάποιες καλές προοπτικές (προσωπικό του καταστήματος :D ). Ευκαιρία να σταματήσετε να μετακινήστε με το αυτοκίνητο και να πάρετε κανένα λεωφορείο. Όσοι πάντως έχουν ποδήλατα έχει και χώρο να τα αφήσουμε απέναντι.

Alex_Salonica
20-09-10, 10:50
Εφόσον στο Κάλλας μας δίνουν την "πριβέ" γωνία είναι καλή περίπτωση.
Για το θέμα τσιγάρο ρωτήσατε αν μπορούμε στο πριβέ μας;

Νομίζω πρέπει άμεσα να συσταθεί η επόμενη επιτροπή για φράγμα Θέρμης. Εγώ αύριο και μεθαύριο είμαι διαθέσιμος

Κόραξ.. ανέλαβε παρουσίες :D

Χαραμάδας
20-09-10, 11:20
Νομίζω πρέπει άμεσα να συσταθεί η επόμενη επιτροπή για φράγμα Θέρμης. Εγώ αύριο και μεθαύριο είμαι διαθέσιμος

Κόραξ.. ανέλαβε παρουσίες :D

Και εγώ διαθέσιμος τα απογεύματα αύριο και Τετάρτη.

drbig
20-09-10, 11:46
Ελα ρε συνέλθετε με τους καφεδες καθε 2 μέρες.... :D

kalaxan
20-09-10, 12:01
Πάντως στο ΙΚΕΑ που είναι προς το παρόν η ψαροσυνάντηση, ή στο carrefour αν γίνει ή ακόμα και στο cosmos(δεν ξέρω αν ειπώθηκε) με βολεύουν..

Για κέντρο αν γίνει ή ακομα και ποσειδώνιο το βλέπω χλωμό να έρχομαι..

panos1972
20-09-10, 12:06
Πάντως στο ΙΚΕΑ που είναι προς το παρόν η ψαροσυνάντηση, ή στο carrefour αν γίνει ή ακόμα και στο cosmos(δεν ξέρω αν ειπώθηκε) με βολεύουν..

Για κέντρο αν γίνει ή ακομα και ποσειδώνιο το βλέπω χλωμό να έρχομαι..

Σπάρε! :D

Χαραμάδας
20-09-10, 12:49
Ελα ρε συνέλθετε με τους καφεδες καθε 2 μέρες.... :D

Τί έγινε Χαρούλη???
Εκτός του ότι την κοπάνησες εχθές και δεν ήρθες,αντιδράς και για τους διήμερους καφέδες??:D:D??
Που δηλαδή να γράψουμε και για....zw τσιπουράδικο..(Για τον Αντώνη είμαι μέσα).
ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.:grin::grin::grin:Σου χαλάει το image.:grin::grin::grin:

drbig
20-09-10, 13:52
Ελα ρε για 2 μερες το έβαλα να δοκιμάζω κάτι.. Για τον Αnτώνη είμαι μέσα απο yesterday!!!! :grin:

Χαραμάδας
20-09-10, 21:57
Ελα ρε για 2 μερες το έβαλα να δοκιμάζω κάτι.. Για τον Αnτώνη είμαι μέσα απο yesterday!!!! :grin:

Αυτή η εικόνα μάλιστα.:smt041.

Επανέρχομαι για το ''sea to sea'' στην παραλία (50 μέτρα πρίν το kallas 9 ) που πήγαμε την Κυριακή.Μόλις μίλησα με τον ιδιοκτήτη στο τηλ. και μου είπε να περάσω το απόγευμα να δώ το μαγαζί το οποίο απ'ότι μου είπε πληροί τις προ'ι'ποθέσεις που θέλουμε.
ΔΗΛΑΔΗ:1- μεγάλος χώρος μέσα με τραπέζια που μπορούν να κινηθούν.
2- καφές στην ίδια τιμή με το kallas 9 (2-2.7e)
3- μικρή αλάνα δίπλα στο μαγαζί για παρκάρισμα,αλλά και σε όλη την οδό Κάλλας προς τα πίσω
4- ελαστικότητα στο κάπνισμα (αφού και οι ίδιοι είναι καπνιστές)
5- ''καλός κόσμος'' γύρω μας....το ανέφερα,δεν το ξέχασα
6- συγκοινωνία που βολεύει (όπως και στο kallas 9).

Oλα αυτά καλά,αλλά πρέπει να τα δούμε και από κοντά και για τον λόγο αυτό θα πάω το απόγευμα ή βράδυ και καλά θα είναι να έχω και παρέα για να σχηματιστεί καλύτερη γνώμη.Οπότε όποιος μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα και να συνεννοηθούμε για την ώρα.

Χαραμάδας
22-09-10, 10:12
Πήγα εχθές το βράδυ στο μαγαζί και είναι ακριβώς όπως τα είπε ο ιδιοκτήτης.Ο καφές στοιχίζει 2,5e ανεξαρτήτως μέρας και ώρας και υπάρχουν χώροι που μπορούν να δεχθούν μέχρι και 30 άτομα (πολύ κοντά μεταξύ τους σε στιλ τετράγωνο,ώστε να βλέπουν όλοι-όλους),και μέσα και έξω.
Οποιοι θέλουν,μπορούμε να πάμε την Κυριακή για καφέ και να το δούν από κοντά.

ipertatos
22-09-10, 10:15
Ωραίο το sea-to-sea!!

zipo
22-09-10, 16:09
To sea2sea είναι σούπερ σαν επιλογή.Το μόνο που με προβληματίζει είναι το παρκάρισμα την Κυριακή το πρωί.Και φυσικά,όχι για εμένα.Εγώ με ποδήλατο θα έρχομαι αν γίνεται εκεί η συνάντηση.

bokostas
22-09-10, 16:15
Κι εγώ συμφωνώ για το sea2sea, ίσως τα καταφέρω Χρήστο να έρθω την Κυριακή (καλύτερα να πάμε στις 12:00 για να δούμε και το θέμα του πάρκινγκ).

Alex_Salonica
22-09-10, 17:09
Κι εγώ συμφωνώ για το sea2sea, ίσως τα καταφέρω Χρήστο να έρθω την Κυριακή (καλύτερα να πάμε στις 12:00 για να δούμε και το θέμα του πάρκινγκ).

Ε αφού θα ρθείτε και πάλι στη γειτονιά μου θα έρθω κι εγώ να σας δω :D

posidwnas
22-09-10, 18:32
Οπότε τα λέμε την κυριακή στης 12...
Εσείς τσεκάρετε το θέμα παρκαρίσματος και εγώ του "καλού κόσμου" :grin:

bokostas
22-09-10, 18:56
Οπότε τα λέμε την κυριακή στης 12...
Εσείς τσεκάρετε το θέμα παρκαρίσματος και εγώ του "καλού κόσμου" :grin:

:smt044:smt044:smt044 Άρε Ποσειδώνα μερακλή...

Οπότε την Κυριακή 26/9 στις 12:00 πίνουμε καφ.. ε, ήθελα να πω εξετάζουμε το sea2sea, πρώτο μαγαζί στην σειρά
που καταλήγει στο Ποσειδώνιο, ουσιαστικά στο σημείο που η παραλιακή χωρίζεται σε οδούς Ανθέων και Μαρίας Κάλας.

christsos
bokostas
Alex_Salonica
posidwnas

Άντε βρε, θέλουμε κι άλλα μέλη στην "επιτροπή αξιολόγησης".

Όσοι θέλουν, μπορούμε να συνεχίσουμε για τσίπουρα στον Αντώνη:)

zipo
22-09-10, 19:56
Θα είμαι και εγω εκεί αν πει ναι και ο Γιώργος. :)

nikosm1
22-09-10, 20:04
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να στριμωχτούμε σ' ένα μέρος με προβλήματα παρκαρίσματος, θορύβου και να αφήσουμε το χώρο που ήδη είμαστε για 1,5 € το μήνα (τόση είναι η διαφορά). Μήπως δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που πάμε να λύσουμε;
Ας μήν ξεχνάμε ότι μία φορά το χρόνο ο σύλλογος θα κάνει εκεί την ετήσια εκδήλωσή του.
Καλό θα είναι ο νέος χώρος να είναι ένας χώρος αναφοράς, που θα μας εξυπηρετεί ταυτόχρονα, και όχι κάποιος χαμένος στην οχλοβοή 10 ωραίων πιπινιών.

Κλεόβουλος
22-09-10, 20:25
+1
(τώρα ποιος με γλυτώνει απο τον Beau :D)

bokostas
22-09-10, 23:06
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να στριμωχτούμε σ' ένα μέρος με προβλήματα παρκαρίσματος, θορύβου και να αφήσουμε το χώρο που ήδη είμαστε για 1,5  το μήνα (τόση είναι η διαφορά). Μήπως δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που πάμε να λύσουμε;
Ας μήν ξεχνάμε ότι μία φορά το χρόνο ο σύλλογος θα κάνει εκεί την ετήσια εκδήλωσή του.
Καλό θα είναι ο νέος χώρος να είναι ένας χώρος αναφοράς, που θα μας εξυπηρετεί ταυτόχρονα, και όχι κάποιος χαμένος στην οχλοβοή 10 ωραίων πιπινιών.

+1
(τώρα ποιος με γλυτώνει απο τον Beau :D)

Απαντώ και στους 2 σας:

Α. -Βennigans (παραμένουμε)
Β. -Φράγμα Θέρμης
Γ. -Remezzo (Αρετσού)
Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) 5 aquaman-georgebruno-zipo-Prokroustis-bokostas
Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) 10 nikosm1-Kingrim-Κλεόβουλος-Posidwnas-Thrillos-giannisaek-drbig-lion-christsos-lingistis
ΣΤ.-Κέδρινος λόφος 3 neos-Αλέξης6-ipertatos

Η ψηφοφορία, όπως και το ψάξιμο συνεχίζεται κι αν καταλήξουμε σε κάποιο καινούριο μαγαζί, απλά κάνουμε μια επίσημη συνάντηση εκεί,
με την έγκριση του Συλλόγου και μετά ξαναψηφίζουμε (σαν 2ος γύρος δημοτικών εκλογών):) μεταξύ του παλιού και του νέου, αλλά δοκιμασμένου.
Δεν λέει κάτι που το Βennigans έφαγε μαύρο παμψηφεί από τους 17 που ψήφισαν κι από εσάς τους ίδιους? Αλλάξτε στο κάτω-κάτω την φήφο σας,
αφού άλλαξαν τα δεδομένα και το φαβορί Les Amis δεν κάνει (αν το αμφισβητείτε πείτε μου μέρα να πάμε οι 3 μας) και ψηφίστε Βennigans.
Εγώ ήδη άλλαξα την δική μου και την έβαλα στο Κallas 9, γι' αυτό γίνονται αυτές οι δοκιμές.

Ψάχνουμε βρε παιδιά, δεν καταλήξαμε κι όλο αυτό τα παίδεμα ξεκίνησε επειδή οι περισσότεροι εκφράσαμε παράπονα για το Βennigans.
Άλλωστε αν δεν βρούμε κάτι καλύτερο και πιο βολικό, το μόνο εύκολο είναι να επιστρέψουμε στο παλιό, καλό(?) Βennigans.;)
Όλες οι ιδέες δεκτές και σεβαστές και όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται και να αξιολογούνται από όλους, γι' αυτό φωνάζω για
πολυμελή "επιτροπή αξιολόγησης", για να εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις και οι "συνιστώσες" (Σύριζα γίναμε) και όχι μόνο ή πιπινοπαράταξη.:grin:

Γι αυτό ελάτε και οι 2 σας στο σιτουσί την Κυριακή, να διαπιστώσουμε αν είναι ήσυχο και με πάρκιγκ (θεωρώ και τα 2 απαραίτητα).

maikl
22-09-10, 23:15
Ενα απομακρυσμενο, ησυχο, με ατελειωτη θεα ειναι στο Ωραιοκαστρο τερμα πανω (δε θυμαμαι ονομασια)....Βεβαια ειναι λιγο μακρυα για αυτους που δεν εχουν μεσο....

Χαραμάδας
23-09-10, 07:43
Όσοι θέλουν, μπορούμε να συνεχίσουμε για τσίπουρα στον Αντώνη:)

Aυτό μάλιστα.Καφές και μετά τσιπουράκι....μέσααααααα :smt041:smt041:smt041
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να στριμωχτούμε σ' ένα μέρος με προβλήματα παρκαρίσματος, θορύβου και να αφήσουμε το χώρο που ήδη είμαστε για 1,5 € το μήνα (τόση είναι η διαφορά). Μήπως δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που πάμε να λύσουμε;
Φίλε Νικολάκη το Βennigans είναι 3 λεπτά από το σπίτι μου και το ξέρεις.Το θέμα είναι (και θα συμφωνήσω με τον Κώστα) ότι πολλοί από 'μας είχαμε παράπονα από το μαγαζί αυτό.Εγώ προσωπικά τουλάχιστον 3 φορές δεν κατάφερα να πιώ καφέ (χειμώνα) αφού πέρασε η ώρα πριν μου κάνει την τιμή ο σερβιτόρος να έρθει να πάρει παραγγελία.Και το νερό...αμάν-αμάν...αν πιείς πάνω από ένα ποτήρι οι πιθανότητες να βγάλεις ''ουρά'' είναι 87%.:D:D...Σίγουρα κανείς από μας (και το λέω γιατί το χόμπυ μας είναι ακριβό και ξοδεύουμε έναν σκασμό χρήματα σε ψάρια-τροφές-εξοπλισμό) δεν ''κολλάει'' στο 1,70 της διαφοράς του καφέ.;).

giannisaek
23-09-10, 11:07
To Βennigans έχει αυτό που δεν έχουν τα άλλα μαγαζιά μεγάλο χώρο μέσα και έξω και μεγάλο πάρκινγκ και απ' ότι βλέπω στο τέλος εκεί θα παραμείνουμε.

drbig
23-09-10, 15:09
Παιδια αν θέλετε να πινουμε καφέ κι άλλες μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα. ΑΠλά μην το βαφτίζετε επιτροπή αξιολόγησης...

Στην τελική αν αυτό ήταν πραγματική επτροπή αξιολόγησης, θα ξεκινούσε απο το μέρος με τις περισσότερες ψήφους, και δεν θα έκανε παράλληλες μετατωπίσεις επι της παραλιακής για να βλέπει πιπινια.. (ο,τι να ναι???? μα τόσο λυσσάρηδες??)

Απλά να τα λέμε όπως είναι. και επειδή το παρκάρισμα θα έχει εν τέλει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας βλέπω να μένουμε Benigans, ή να πάμε LES AMIS (ολα τα άλλα είναι απλα να χαμε να λέγαμε)
Παμε κατευθείαν στον Αντώνη για τσίπουρα.. να γουστάρουμε κι ολας.. αυτα.............:D

posidwnas
23-09-10, 15:42
Εγώ το βλέπω ότι ψάχνουμαι να βρούμε λύση για να μην ξαναπάμε εκεί, ασχέτως το χαβαλέ για το ότι βλέπουμε πιπίνια. Και δίπλα στο sea to sea μια χαρά χώρο για παρκάρισμα έχει, άσε που πολλοί που δεν έχουν μέσο για να έρθουν τους είναι πιο εύκολο και καποιοι που μετακινούμαστε με ποδήλατα μας βολεύει αρκετά.

bokostas
23-09-10, 16:30
Χάρη, Γιάννη, Νίκο και Κλεόβουλε...ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ...:)
Έναν (1) καφέ ήπιαμε, στον οποίο μάλιστα ήρθε μόνον ο Νίκος από τους 4 που γκρινιάξατε.

Τόσο πολύ ταλαιπωρηθήκατε???
Ε, να το παρατήσουμε λοιπόν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρχικά ψηφίσατε όχι στο Βennigans.:confused:

Και τι σας ενοχλούν οι αναγνωριστικές συναντήσεις και το πώς τις "βαφτίζουμε"?
Και πώς θα καταλήξουμε σε μαγαζί, χωρίς να έχουμε πάει, έστω κάποιοι?? (μακάρι όλοι)

Χάρη εγώ στη θέση σου θα ευχαριστούσα τους 11 που θυσίασαν τον ελεύθερο χρόνο τους την περασμένη Κυριακή
και θα προσπαθούσα να έρθω στην επόμενη εξόρμηση για να σχηματίσω ιδίαν άποψη (ή έστω να γκρινιάξω δικαιολογημένα).

Τα υπόλοιπα και μάλιστα χωρίς αντιπροτάσεις, μου φαίνονται στείρα κριτική και -θα το ξαναπώ- αδικαιολόγητη γκρίνια.

Prokroustis
23-09-10, 16:34
Εγώ πάντως θα μαι εκεί την Κυριακή.. :)

bokostas
23-09-10, 16:49
christsos
bokostas
mikeepidio
Alex_Salonica
posidwnas
zipo
Prokroustis

Χάρη να σε βάλω?:D

xb307
23-09-10, 18:28
Μέσα και εγώ

drbig
23-09-10, 18:32
Κώστα το ξέρεις οτι πάντα προσπαθώ να έρχομαι ασχέτως με το αν τα καταφέρνω.. οποτε βαλε με...

Alex_Salonica
23-09-10, 18:35
Άκυρο τελικά για μένα αυτή τη Κυριακή, θα δουλεύω :smt090 :smt024

bokostas
23-09-10, 18:39
Κώστα το ξέρεις οτι πάντα προσπαθώ να έρχομαι ασχέτως με το αν τα καταφέρνω.. οποτε βαλε με...

Το ξέρω πολύ καλά Χάρη, όπως κι εσύ ξέρεις ότι μ' αρέσει να σε πειράζω επειδή έχεις χιούμορ και δεν "φορτώνεις".:)

christsos
bokostas
mikeepidio
posidwnas
zipo
Prokroustis
xb307
drbig

Χαραμάδας
23-09-10, 18:46
Xαρούλη μήν κάνεις τον δύσκολο...αφού γουστάρεις την παρέα και στο τέλος θα έρθεις....άσε που παίζει και το ενδεχόμενο για τσίπουρο μετά...:D:D:D...ότι πρέπει για να μας ανοίξει η όρεξη,αφού την Κυριακή έχουμε :p:p μαγειρίτσα :p:p.

Στην τελική αν αυτό ήταν πραγματική επτροπή αξιολόγησης, θα ξεκινούσε απο το μέρος με τις περισσότερες ψήφους, και δεν θα έκανε παράλληλες μετατωπίσεις επι της παραλιακής για να βλέπει πιπινια.. (ο,τι να ναι???? μα τόσο λυσσάρηδες??)

Τέτοια λέτε και μετά άντε να'ρθουν γυναίκες στις συναντήσεις....:D:D:D

Prokroustis
25-09-10, 21:26
Για αύριο στις 12 στο sea to sea ισχύει έτσι;

bokostas
25-09-10, 22:16
Kαι βέβαια ισχύει, όσοι πιστοί προσέλθετε.

lion
25-09-10, 23:18
Δεν θα προλάβω, έχω να πάω σε γάμο ...

Χαραμάδας
25-09-10, 23:53
Δεν θα προλάβω, έχω να πάω σε γάμο ...

Αρχηγέ των Σπαρτιατών.....Δικαιολογίες.....πες ότι μετά τον γάμο στο τραπέζι το κυρίως πιάτο είναι ''κουνελάκι στιφάδο'' και αυτό δεν το χάνεις με τίποτα:D:D:D.....(εδώ που τα λέμε...είναι δίλημμα:p:p:p).

bokostas
26-09-10, 00:59
Βρε Χρήστο τι υπογραφή είναι αυτή? Τώρα την πρόσεξα.:smt044:smt044:smt044

Λεωνίδα κρίμα και θα φέρω μερικά κριμπς για να διαλέξετε...:D

Γιώργος Κ
26-09-10, 01:12
Βρε Χρήστο τι υπογραφή είναι αυτή? Τώρα την πρόσεξα.:smt044:smt044
Εχει ορεξη να τα ξανακουσει .... :smt044

πρεπει να ποναει ακομα το αυτι του που τα ειπα τηλεφωνικα!! :p

bokostas
26-09-10, 03:02
Εχει ορεξη να τα ξανακουσει .... :smt044

πρεπει να ποναει ακομα το αυτι του που τα ειπα τηλεφωνικα!! :p

:smt044:smt044Τσάμπα χαλάς το σάλιο σου Γιώργο, αφού το δοκίμασε και του "έκατσε", δεν αλλάζει γνώμη.:D

Χρήστο μην ξεχάσεις αύριο τα anentome helena.:)

Γιώργος Κ
26-09-10, 04:07
Θα ανεβω ... δε θα ανεβω??? Θα το βρω το στρουμφοχωριο σας ... που θα μου παει?? -+10-+10:smt033

Σταση στη Θεσσαλονικη ... λοιπον!!! :smt044

olga
26-09-10, 04:12
νυχτοπουλια...

Γιώργος Κ
26-09-10, 04:18
Σε 45 λεπτα ... φευγω για δουλεια!!! :D:D
Α τι ωραια http://i258.photobucket.com/albums/hh260/georgarask/Signature/amillanbliss.gif

olga
26-09-10, 04:23
....και ΄γω σχολαω σε 4...ωριτσες :smt073
ατιμη κοινωνια,παλι θα τον χασουμε τον καφε:smt084

maikl
26-09-10, 04:54
Και εγω σε λιγη ωρα φευγω για δουλεια...."ατιμη καινωνια..αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους ....":D

drbig
26-09-10, 09:16
Κατα βάση οι παππούδες και οι γιαγιάδες ειναι ξύπνιοι τις ώρες που γράφετε! :D:D:D

Τυχαίο ? Δε νομίζω!!!

bokostas
26-09-10, 15:06
Σήμερα λοιπόν ήπιαμε καφεδάκι στο sea-to-sea, 8 άτομα: christsos, drbig, Prokroustis, zipo, mikeepidio, xb307, posidwnas, bokostas.
To μαγαζί είναι 50 μέτρα πριν το Κάλας9, στο οποίο την προηγούμενη Κυριακή ήταν και οι paco, nikosm1, gemen, lion, Alex_Salonica.

Το sea-to-sea μας φάνηκε πιο βολικό, πιο μεγάλο, πιο κοντά σε πάρκιγκ (χωρίς να διαθέτει το άνετο παρκάρισμα του Βennigans), έχει τον φραπέ
2,50 ευρώ και μπορεί να μας κρατάει έναν χώρο για 20-25 άτομα, ενώ διαθέτει έξω και διάφανα πλαστικά που κλείνουν και σόμπες-μανιτάρια.
Δεν έχει δυνατή μουσική, για να μπορούμε να μιλήσουμε, έχει εύκολη πρόσβαση με λεωφορείο και γενικά μας φάνηκε βολικό.

Προσωπικά το θεωρώ καλύτερη λύση από τα Κallas 9, Les Amis και Κέδρινο λόφο (πήγα κι εκεί χθες το απόγευμα και πραγματικά παιδιά, δεν βολεύει
καθόλου ο χώρος μέσα, ούτε παρκάρισμα έχει), με μόνο μειονέκτημα το δυσκολότερο πάρκιγκ από το Les Amis, το οποίο όμως χάνει σε χώρους.

Προτείνω λοιπόν την επόμενη Κυριακή (είναι η επίσημη συνάντηση) να μαζευτούμε στο sea-to-sea, αντί του Βennigans, αν βέβαια συμφωνήσετε
οι περισσότεροι και αν το εγκρίνει και ο mikenuke εκ μέρους του Συλλόγου, σε μια δοκιμαστική απόπειρα να δούμε αν πράγματι βολεύει για
τις επίσημες συναντήσεις μας, αν αρέσει στην πλειοψηφία και αν αξίζει τον κόπο να αλλάξουμε το μέρος των επίσημων μηνιαίων συγκεντρώσεων.

Υπενθυμίζω ότι είναι το πρώτο "παραλιακό" καφέ, μετά τον χωρισμό της Παραλιακής σε οδούς Ανθέων και Μ. Κάλας, 200μ. πριν το Ποσειδώνιο.
Πείτε λοιπόν τη γνώμη σας όσοι θέλετε κι ας προσπαθήσουμε μέχρι Τετάρτη-Πέμπτη να έχουμε καταλήξει σε μια απόφαση για την ερχόμενη Κυριακή.

drbig
26-09-10, 15:10
Σήμερα λοιπόν ήπιαμε καφεδάκι στο sea-to-sea, 8 άτομα: christsos, drbig, Prokroustis, zipo, mikeepidio, xb307, posidwnas, bokostas.
To μαγαζί είναι 50 μέτρα πριν το Κάλας9, στο οποίο την προηγούμενη Κυριακή ήταν και οι paco, nikosm1, gemen, lion, Alex_Salonica.

Το sea-to-sea μας φάνηκε πιο βολικό, πιο μεγάλο, πιο κοντά σε πάρκιγκ (χωρίς να διαθέτει το άνετο παρκάρισμα του Βennigans), έχει τον φραπέ
2,50 ευρώ και μπορεί να μας κρατάει έναν χώρο για 20-25 άτομα, ενώ διαθέτει έξω και διάφανα πλαστικά που κλείνουν και σόμπες-μανιτάρια.
Δεν έχει δυνατή μουσική, για να μπορούμε να μιλήσουμε, έχει εύκολη πρόσβαση με λεωφορείο και γενικά μας φάνηκε βολικό.

Προσωπικά το θεωρώ καλύτερη λύση από τα Κallas 9, Les Amis και Κέδρινο λόφο (πήγα κι εκεί χθες το απόγευμα και πραγματικά παιδιά, δεν βολεύει
καθόλου ο χώρος μέσα, ούτε παρκάρισμα έχει), με μόνο μειονέκτημα το δυσκολότερο πάρκιγκ από το Les Amis, το οποίο όμως χάνει σε χώρους.

Προτείνω λοιπόν την επόμενη Κυριακή (είναι η επίσημη συνάντηση) να μαζευτούμε στο sea-to-sea, αντί του Βennigans, αν βέβαια συμφωνήσετε
οι περισσότεροι και αν το εγκρίνει και ο mikenuke εκ μέρους του Συλλόγου, σε μια δοκιμαστική απόπειρα να δούμε αν πράγματι βολεύει για
τις επίσημες συναντήσεις μας, αν αρέσει στην πλειοψηφία και αν αξίζει τον κόπο να αλλάξουμε το μέρος των επίσημων μηνιαίων συγκεντρώσεων.

Υπενθυμίζω ότι είναι το πρώτο "παραλιακό" καφέ, μετά τον χωρισμό της Παραλιακής σε οδούς Ανθέων και Μ. Κάλας, 200μ. πριν το Ποσειδώνιο.
Πείτε λοιπόν τη γνώμη σας όσοι θέλετε κι ας προσπαθήσουμε μέχρι Τετάρτη-Πέμπτη να έχουμε καταλήξει σε μια απόφαση για την ερχόμενη Κυριακή.

Να προσθέσω ότι έφεραν νερο!!!!!!!!!!!:smt041:smt041:smt041
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!!!! :smt120:smt120:smt120 (Ειναι δυνατόν να πιούμε τον καφέ ξεροσφύρι???) :grin:

posidwnas
26-09-10, 15:25
Θα συμφωνήσω με τον bokosta, το μαγαζί πολύ καλό, Πιστεύω ότι αξίζει να γίνονται εκεί οι μηνιαίες συναντήσεις.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!!!! :smt120:smt120:smt120 (Ειναι δυνατόν να πιούμε τον καφέ ξεροσφύρι???) :grin:

Ενώ στο Bennigans όλο το εργοστάσιο Παπαδοπούλου μας έφερναν :P

zipo
26-09-10, 15:27
Θα συμφωνήσω με τον bokosta, το μαγαζί πολύ καλό, Πιστεύω ότι αξίζει να γίνονται εκεί οι μηνιαίες συναντήσεις.
Συμφωνώ και εγώ.Πολύ ικανοποιημένος σήμερα.

bokostas
26-09-10, 15:28

Βρε Χάρη, εκτός από το απίστευτα σημαντικό θέμα της έλλειψης κουλουρακίων:), ρωτάω, την γνώμη σας για το πού προτιμάτε να βρεθούμε την άλλη Κυριακή.

drbig
26-09-10, 15:36
Βρε Χάρη, εκτός από το απίστευτα σημαντικό θέμα της έλλειψης κουλουρακίων:), ρωτάω, την γνώμη σας για το πού προτιμάτε να βρεθούμε την άλλη Κυριακή.

Σπίτι μου με 2.30 τον καφέ και νερό και κουλουράκια! :D

Prokroustis
26-09-10, 15:47
Συμφωνώ και εγώ.Πολύ ικανοποιημένος σήμερα.

+1

:smt069

Χαραμάδας
26-09-10, 17:28
Είμαι μέσα και εγώ για τo ''sea to sea''.
Aνετο μαγαζί,γρήγορο service,ωραίος και νεανικός ο κόσμος,φθηνός καφές και το νερό ''πίνεται'':p.
Στο φινάλε (όπως είπε και πιο πάνω ο Κώστας),μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή (πάντα φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του mikenouk,από πλευράς συλλόγου).
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν να φύγουν από το ''bennigans'',παρ' ότι την προηγούμενη εβδομάδα (της ψηφοφορίας) δεν το προτίμησε κανείς.
Εχουμε λοιπόν
Βennigans...
Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...prokroystis... christsos...

Xαρούλη...άστα βρε αγόρι μου τα κουλουράκια...ήδη η ζυγαριά σου έχει καταθέσει 1458 αγωγές εναντίων σου...:D:D:D:D:D
Θα ανεβω ... δε θα ανεβω??? Θα το βρω το στρουμφοχωριο σας ... που θα μου παει?? -+10-+10:smt033

Σταση στη Θεσσαλονικη ... λοιπον!!! :smt044

Αντε βρε αγόρι μου να σε δούμε κι από κοντά...και σου υπόσχομαι και πέντε χαρεμάκια ''endlers'' (20-25 ψαράκια) να τα βάλεις με τα δισκάκια σου :D:p:D:p:D:p

drbig
26-09-10, 18:01
Xαρούλη...άστα βρε αγόρι μου τα κουλουράκια...ήδη η ζυγαριά σου έχει καταθέσει 1458 αγωγές εναντίων σου...:D:D:D:D:D

Μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλότρια...:D

red rubin
26-09-10, 18:05
Χαρη ειχες ευκαιρια να ερθεις να με παρεις με το ζορι απ` το σπιτι, αλλα την εχασες!!
Βαριεσαι να περπατησεις 100 μετρα??
Ασε που ειχα και δωρακια για τον Χρηστο!!

drbig
26-09-10, 19:04
Χαρη ειχες ευκαιρια να ερθεις να με παρεις με το ζορι απ` το σπιτι, αλλα την εχασες!!
Βαριεσαι να περπατησεις 100 μετρα??
Ασε που ειχα και δωρακια για τον Χρηστο!!

Το σκέφτηκα ρε συ.. αλλά καπου μεταξύ τουαλέτας και οπισθίου μετά χαμηλού καβάλου και εμφανιζόμενου εξαιρετικά λεπτού εσωρούχου χρώματος μάυρου μετά περίτεχνης δαντέλας ανοιχτόχρωμης την κόμην νεαρας δεσποινίδος το ξέχασα!!! :D SORRYYYYYY

Πάνος
26-09-10, 22:23
στο οποίο την προηγούμενη Κυριακή ήταν και οι paco, nikosm1, gemen, lion, Alex_Salonica.
με ξεχασες κιολας ??? :smt089:smt089

bokostas
26-09-10, 23:50
με ξεχασες κιολας ??? :smt089:smt089

'Οχι βέβαια, ξεχνιέσαι εσύ???:) Απλώς ανέφερα αυτούς που έρχονται στις συναντήσεις μας και ο λόγος τους πρέπει να έχει μια αυξημένη βαρύτητα
ως προς την επιλογή του τόπου συνάντησης, αφού συμμετείχαν στις άτυπες επιτροπές αξιολόγησης. Σιγά να μη ρωτήσουμε και τον Χαλβά.:D
Αν και τώρα που το λες, εσύ έχεις έρθει περισσότερες φορές από κάποιους Θεσσαλονικείς που δεν τους ξέρουμε ούτε καν φυσιογνωμικά...
Οπότε πρέπει να σου αναγνωριστεί αξιοκρατικά δικαίωμα ψήφου.

Και για να επανέλθουμε στο θέμα, τι λέτε, κάνουμε την Κυριακάτικη συνάντηση στο sea-to-sea??
Ή προτιμάτε κλασσικά στο Βennigans ?? Μιλάτε βρε, να μετρήσουμε γνώμες...

Alex_Salonica
26-09-10, 23:56
Μέσα για sea-to-home-by-feet έ sea-to-sea ήθελα να πω :D

Πάνος
26-09-10, 23:58
τωρα νιωθω καλυτερα...:D

georgebruno
26-09-10, 23:59
sea-to-sea:smt041:smt041

bokostas
27-09-10, 00:36
Εχουμε λοιπόν

Βennigans...

Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis... christsos...Alex_Salonica...georgebruno

Άντε φηφίστε και οι οπαδοί του Βennigans, γιατί φτάσαμε στο 7-0, αλλά οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις είναι τουλάχιστον 3πλάσιοι.
Εννοείται ότι αν προτιμάτε άλλο μαγαζί, το γράφετε από κάτω και δίπλα το όνομά σας.
Καλό θα είναι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή να αποφασίσουμε κι αν συμφωνεί κι ο Σύλλογος, να το αναρτήσουμε επίσημα.

giannisaek
27-09-10, 01:00
Μέσα και εγώ για το sea-to-sea

bokostas
27-09-10, 01:24
Βennigans...

Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis... chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek

posidwnas
27-09-10, 06:08
Sea to sea 12 points εεεε και εγώ για εκεί λέω :grin: :grin:

drbig
27-09-10, 08:16
Θα το μετανοιώσετε... Αλλά εγώ θα πάω με την πλειοψηφία.. ουτως η άλλως ο Bokostas θα με παει και θα με φερει!!!! :D:D:D

Χαραμάδας
27-09-10, 08:48
Θα το μετανοιώσετε... Αλλά εγώ θα πάω με την πλειοψηφία.. ουτως η άλλως ο Bokostas θα με παει και θα με φερει!!!! :D:D:D

Ε....βάλε το όνομά σου τότε βρε αγόρι μου...ή μάλλον...έχουμε...

Βennigans...

Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis... christsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisa ek...xb307...

Mε την πλειοψηφία...drbig

:D:D:D

Αλέξης6
27-09-10, 10:45
Κι εγώ ''το ρίχνω'' στο sea to sea!!

bokostas
27-09-10, 11:41
Βennigans...

Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis... chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6...

maikl
27-09-10, 14:06
Ενα μονο σας λεω: κανονιστε να "τυχει" να κατεβω και να μη βρισκω να παρκαρω....:smt075

Κλεόβουλος
27-09-10, 14:07
Ενα μονο σας λεω: κανονιστε να "τυχει" να κατεβω και να μη βρισκω να παρκαρω....:smt075

Παρκάρεις στο Bennigans και παίρνεις το λεωφορείο :smt082

ΤΑΣΟΣ
27-09-10, 15:08
sea to sea
13ος και τυχερος:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt04

panos1972
27-09-10, 15:24

Άμα φέρεις ρεβανί, εμείς θα έρθουμε.... :D:D:D:D
Για να δούμε... περίπου 30 άτομα, μούμπλε μούμπλε... με 5 ταψάκια καθαρίζεις!

drbig
27-09-10, 15:26

μούμπλε μούμπλε ??? Καλά? Ακομη μικυ μαους διαβάζεις??? Στην ηλικία σου ??? (εγω παντως το παραδέχομαι.. διαβάζω ακόμη...!!!)

bokostas
27-09-10, 19:13
Βennigans...

Sea to see...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis... chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6...ΤΑΣΟΣ...

Πάνος
27-09-10, 19:58
να δω ποσες σελιδες ακομη θα γεμισετε με ποστ μεχρι να αποφασισετε....:D:D

Χαραμάδας
27-09-10, 20:02

Τί έγινε ρε παιδιά???
Ο Χάρης κουλουράκια...ο Πάνος ραβανί...σε λίγο θα θέλουμε με τον καφέ...''κοντοσούβλι''...:o:smt120:o
Ρε μπάς και τους καθρέπτες που έχετε στα σπίτια σας τους πήρατε από το ''magic park'', και οι ζυγαριές είναι του ''γερολαδά''....:grin::grin::grin:

drbig
27-09-10, 20:30

Ειδικότητά μας Πάνο ειναι να γεμίζουμε σελίδες χωρίς να λ'εμε τίποτε ουσιαστικό. Και του Bokosta να γεμιζει Post παιρνοντας παρουσίες!!! :D

maikl
27-09-10, 20:37
Αν ψησω να κατεβει κι ο Γιαννης(lingistis) μεχρι Βεροια μετα θα ερθουμε μαζι ;)

red rubin
27-09-10, 21:56
Χαρη αν ερθεις να με παρεις απο το σπιτι θα δεχθω να ερθω!

bokostas
27-09-10, 22:00
Αν ψησω να κατεβει κι ο Γιαννης(lingistis) μεχρι Βεροια μετα θα ερθουμε μαζι ;)

Άντε μπράβο, μας λείψατε τόσον καιρό, να συνεχίσουμε και για τσίπουρα?

Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159
οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους.
Εγώ θα βγάλω αρκετά κλαδέματα, αλλά αυτήν τη φορά, για μια φορά, ας μην τα μοιραστούμε εμείς, ας τα στείλουμε ομαδικά στην Λήμνο.
Τα παιδιά εκεί φτύνουν αίμα για να βρουν φυτά και νομίζω αξίζει τον κόπο να τους στείλουμε ένα καλό πακέτο, γι' αυτό φέρτε ότι μπορείτε.

lingistis
27-09-10, 22:59
.... να συνεχίσουμε και για τσίπουρα?

αχ... πως ξέρεις να τα λες...

λοιπόν εγώ ψυφίζω όπου έχει να παρκάρει ο Μαικ, ας έχει κουλουράκια (ρεβανι θα βρούμε στην Βέροια) και το πιο συμαντικό να μην ξαχάσουμε την υποδοχή παιδιά, πολύ συμαντικό πράγμα η υποδοχή... νάχουμε να λέμε με τον Μαικ και κάτι στο ταξίδι επιστροφής ;)

bokostas
28-09-10, 01:03
Α, αν δεν τα "δοκιμάσουμε" όλα τα καφέ, δεν πρόκειται να καταλήξουμε. Δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι που μετράει...:D

Χαρη αν ερθεις να με παρεις απο το σπιτι θα δεχθω να ερθω!
Γιώργο να περάσω να σε πάρω εγώ? Αν βάλω και μια παραγγελία, μπορείς να τα έχεις μαζί σου?

αχ... πως ξέρεις να τα λες...
λοιπόν εγώ ψυφίζω όπου έχει να παρκάρει ο Μαικ, ας έχει κουλουράκια (ρεβανι θα βρούμε στην Βέροια) και το πιο συμαντικό να μην ξαχάσουμε
την υποδοχή παιδιά, πολύ συμαντικό πράγμα η υποδοχή... νάχουμε να λέμε με τον Μαικ και κάτι στο ταξίδι επιστροφής ;)
Γιάννη η "υποδοχή" είναι από το Κουμάνοβο, πρόσεξε πώς θα αντιδράσεις...:D

Βennigans...
Sea to see...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis... chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6...ΤΑΣΟΣ...
Μιχάλη (mikenuke) τι λες, να την κάνουμε δοκιμαστικά αυτή την Κυριακή στο Sea to see, αφού υπάρχει καθολική απόρριψη του Βennigans??

zipo
28-09-10, 01:09
Α, αν δεν τα "δοκιμάσουμε" όλα τα καφέ, δεν πρόκειται να καταλήξουμε. Δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι που μετράει...:D

Κύριε Κώστα,τελείωσα πριν λίγο τη λίστα που μου βάλατε να κάνω.Όλα είναι 8563.Μας μένουν άλλα 8560 να δοκιμάσουμε.Φυσικά,όλα είναι Ανατολικά. :cool::cool::cool:

bokostas
28-09-10, 01:13
:smt044:smt044:smt044 Μπράβο Δημητράκη κι επειδή ήσουν τόσο επιμελής, την Κυριακή μπορείς να διαλέξεις πρώτος πού θα καθήσεις και με τι προσανατολισμό.;)

Για να βοηθήσω τους αμφιταλαντευόμενους, σας συστήνω να επισκεφθείτε την σελίδα του SEA TO SEE στο φατσοβιβλίο (δεν χρειάζεται να είστε μέλη)
και να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες, :D(όπως και στο προφίλ του προσωπικού:p): http://www.facebook.com/group.php?gid=75820045645#!/group.php?gid=75820045645&v=info

Παραθέτω και 2 χάρτες για να το βρείτε πιο εύκολα. Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια
της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής
και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ.

ΤΑΣΟΣ
28-09-10, 08:02
Μετα απο μια προχειρη 3ωρη ματια που εριξα στο φατσοβιβλιο του sea to sea μπηκα σε οικο-περιπετιες. Μεχρι εχτες ελεγα στη γυναικα μου τι καλο μαγαζι που ειναι και ποσο καλο καφε εχει και τωρα πρεπει να την πεισω πως ειναι συγχρονο καφενειο. Αρε Κωστα τι τραβαμε και εμεις οι παντρεμενοι!!!:smt075

red rubin
28-09-10, 15:07
Λογω ασχετοσυνης η συναντηση ειναι την Κυριακη??
Δυστυχως με μιση καρδια πρεπει να ειμαι στο Duisburg!!
Εχει πρωταθλημα δισκων..........
Κωστα βαλε παραγγελεια και συναντιομαστε Καλαμαρια!

drbig
28-09-10, 15:08
Λογω ασχετοσυνης η συναντηση ειναι την Κυριακη??
Δυστυχως με μιση καρδια πρεπει να ειμαι στο Duisburg!!
Εχει πρωταθλημα δισκων..........

Εγώ πάντως θα έρθω απο το σπίτι να σε πάρω...αν δε σε βρώ θα πάρω ότι βρω!!! :D:D:D (ψαρια, ενυδρεια... )

red rubin
28-09-10, 15:25
Εγώ πάντως θα έρθω απο το σπίτι να σε πάρω...αν δε σε βρώ θα πάρω ότι βρω!!! :D:D:D (ψαρια, ενυδρεια... )
Τα Orinocco ασε γιατι την Δευτερα το βραδυ θα κοπαδιασουν με τα υπολοιπα!!!:rolleyes:

drbig
28-09-10, 15:32
Τα Orinocco ασε γιατι την Δευτερα το βραδυ θα κοπαδιασουν με τα υπολοιπα!!!:rolleyes:

OUCH!!!!

chris129
28-09-10, 20:52
να δω ποσες σελιδες ακομη θα γεμισετε με ποστ μεχρι να αποφασισετε....:D:Dμια χαρα τα λες Πανο και σκεψου οτι οι μισοι και παραπαω δεν ειναι καν μελοι του ΠΣΦΕ αλλα κατα αλλα οριζουμε το μερος συναντησεων του συλλογου :Dχαχαχχαχ μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο χαχαχαχαχα

maikl
28-09-10, 20:54
Για οσους ερθουν στη συγκεντρωση ισως τους ενδιαφερει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44186

:cool:

mentor50
28-09-10, 21:41
Παιδια αν μας λεγατε και που ειναι αυτο τα μαγαζι θα ειμασταν ευγνωμονες (καθοτι επαρχεια ξερεται) Περιμενουμε πληροφορειες.

lingistis
28-09-10, 21:53
Αν κάποια/ος χρειάζεται άμμο λίμνης (ουδέτερη) – εννοείται δωρεάν - ας μου στείλει π.μ.... έχω πλυμένες βρασμένες και στεγνές έτοιμες για χρήση:

Α. 4,7 κιλά κοκομετρίας 2,5 έως 4,5mm και (για τον drbig)

Β. 5,1 κιλά από 4,5 έως περίπου 8mm. (για τον drbig)

Επίσης επειδή αποφάσισα να «ανακαινίσω» ένα ενυδρείο πωλούνται οι κάτοικοι του που είναι 2 Synodontis acanthoperca (http://tolweb.org/onlinecontributors/app?page=ViewImageData&service=external&sp=25378)… άγνωστου φύλου.

http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=2184

http://cumv.bio.cornell.edu/stunning-new-catfish-described-by-cumv-researchers

Είναι 2 χρονών και περίπου 5 εκατοστά. Η τιμή τους είναι 10 Ευρώ ο ένας.

(Τα ψαράκια θα μπουν αύριο και σε κανονική αγγελία, αλλά είπα να δώσω προτεραιότητα σε όσους έρθουν στην συνάντηση ;))

Παρακαλώ αν κάποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω ας επικοινωνήσει με π.μ.

Αν κάποια/ος φίλη/ος έχει λίγες REDCHERRY για να ανανεώσουμε τα αίματα εμείς της επαρχίας θα επηρεάσω το παιδί με το ταψί να δώσει μεγαλύτερο κομμάτι ρεβανί :grin:

nikosm1
28-09-10, 22:01
-researchers (http://cumv.bio.cornell.edu/stunning-new-catfish-described-by-cumv-researchers)
..........................Αν κάποια/ος φίλη/ος έχει λίγες REDCHERRY για να ανανεώσουμε τα αίματα εμείς της επαρχίας θα επηρεάσω το παιδί με το ταψί να δώσει μεγαλύτερο κομμάτι ρεβανί :grin:

Υπάρχουν άφθονες. Σε περίπτωση που δεν έλθω να τηλεφωνηθούμε πρίν φύγεις να σου δώσω.

bokostas
29-09-10, 01:26
μια χαρα τα λες Πανο και σκεψου οτι οι μισοι και παραπαω δεν ειναι καν μελοι του ΠΣΦΕ αλλα κατα αλλα οριζουμε το μερος συναντησεων του συλλογου :Dχαχαχχαχ μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο χαχαχαχαχα

Εσύ τώρα βρε Χρήστο γιατί "στράβωσες"??? Έχεις διαβάσει αυτά που σου παραθέτω και θεωρείς ότι κινούμαστε μόνοι μας και αγνοούμε τον Σύλλογο???
Επειδή είσαι από τους πιο τακτικούς στις συναντήσεις, η δημιουργική συμμετοχή σου (και αρκετών άλλων που σιωπούν) στην όλη συζήτηση, θα ήταν πολύ
χρήσιμη και θα βοηθούσε να επιλέξουμε το καταλληλότερο μαγαζί και αυτό που θα ήταν αποδεκτό από τους περισσότερους, αν όχι από όλους.

Τρεις εβδομάδες τώρα φωνάζω: "μιλήστε, ψηφίστε", έχω επισκεφθεί όλα τα μαγαζιά που προτάθηκαν, κάναμε 2 δοκιμαστικές συγκεντρώσεις, προκειμένου
να βρούμε μια εναλλακτική για το Μπένιγκανς από το οποίο οι περισσότεροι έχουν παράπονα κι εσύ το μόνο που βρήκες να πεις ήταν αυτό???

Είναι δηλαδή κακό να βοηθήσουμε τον Γιώργο και τον Μιχάλη, που μπορεί να μην έχουν τον χρόνο ή την όρεξη να τρέχουν από καφέ σε καφέ?
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αποσπάσματα (τα οποία πιστεύω δεν διάβασες ή δεν πρόσεξες) κι αν έχεις να προτείνεις καμμιά λύση, την ακούμε.

Μήπως όμως ψηφίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο?:) Τυπικά τις συναντήσεις τις καλεί ο ΠΣΦΕ. Θα ήθελα και την γνώμη του κλιμακίου Β.Ε. ... . Ή να μετονομαστούν οι συναντήσεις σε "Μηνιαίες συναντήσεις ΠΣΦΕ-GAB Βόρειας Ελλάδας"

Το Βennigans είχε επιλεγεί παλαιότερα ....
Αφού υπάρχει διάθεση για αλλαγή μπορούμε να το ξαναδούμε και να επιλέξουμε ένα μέρος που να συνδυάζει :
Εύκολη πρόσβαση και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Πάρκινγκ
Ευχάριστο περιβάλλον
Συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες για τις ανάγκες των συναντήσεων μας
Σχετική ησυχία για να μπορούμε να συζητάμε άνετα

Κώστα, φυσικά και θα λάβουμε υπ' όψιν τις υποδείξεις όλων και εφόσον άνοιξε ο διάλογος εδώ, πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε επιλογή που να την αποδέχεται η πλειοψηφία.
Εξάλλου τις συναντήσεις τις στηρίζουν όλοι όσοι παρευρίσκονται σε αυτές και πρέπει να ακούγονται οι απόψεις τους.

Σαν γεωγραφικος υπευθυνος, δεν εχω προβλημα, να αλλαξουμε καφετερια.
Να προτεινω ομως, να γινουν δοκιμαστικες συναντησεις στα 2 ή τρια μαγαζια που θα προταθουν και να διαλεξουμε οποιο μας αρεσει πιο πολυ. ...

οι περισσότεροι και αν το εγκρίνει και ο mikenuke εκ μέρους του Συλλόγου, σε μια δοκιμαστική απόπειρα ...

Στο φινάλε (όπως είπε και πιο πάνω ο Κώστας),μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή (πάντα φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του mikenouk,από πλευράς συλλόγου).

Καλό θα είναι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή να αποφασίσουμε κι αν συμφωνεί κι ο Σύλλογος, να το αναρτήσουμε επίσημα.

Μιχάλη (mikenuke) τι λες, να την κάνουμε δοκιμαστικά αυτή την Κυριακή στο Sea to see, αφού υπάρχει καθολική απόρριψη του Βennigans??

bokostas
29-09-10, 03:19
Παιδια αν μας λεγατε και που ειναι αυτο τα μαγαζι θα ειμασταν ευγνωμονες (καθοτι επαρχεια ξερεται) Περιμενουμε πληροφορειες.

Δημήτρη δες το ποστ #894 στην προηγούμενη σελίδα με 2 κοντινούς χάρτες κι άλλους 3 εδώ:

Παραθέτω και 2 χάρτες για να το βρείτε πιο εύκολα. Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια
της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής
και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ.

Αν θέλεις κι άλλες οδηγίες, πες μας να σου δώσουμε.

Και ξαναρωτάω: Γιώργο (george) και Μιχάλη (mikenuke) συμφωνείτε να την κάνουμε δοκιμαστικά εκεί την συνάντηση της Κυριακής??

drbig
29-09-10, 08:17
Γιατί έχω την εντύπωση οτι δεν το βλέπουν???

george
29-09-10, 08:38
Υπάρχει ένα θέμα με όσους ήδη ξέρουν ότι οι συναντήσεις γίνονται στο Benningans και για κάποιους λόγους δεν μπαίνουν στο ίντερνετ και να παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις ανακοινώσεις στα φόρα.

Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see.

bokostas
29-09-10, 09:52
Υπάρχει ένα θέμα με όσους ήδη ξέρουν ότι οι συναντήσεις γίνονται στο Benningans και για κάποιους λόγους δεν μπαίνουν στο ίντερνετ και να παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις ανακοινώσεις στα φόρα.
Nαι, αυτό το είχαμε ξανασυζητήσει και μπορεί όντως 1-2 άτομα να ταλαιπωρηθούν, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση.

Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see.
:smt041 Ωραία, αν συμφωνήσει λοιπόν κι ο Μιχάλης, είμαστε εντάξει? Τι άλλο πρέπει να κάνουμε? Μήπως να το ανακοινώσουμε και στο site του Συλλόγου?
Μπορεί να αλλάξει η πρώτη σελίδα με τις ημερομηνίες των συναντήσεων και ν' αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εκτάκτως θα γίνει αλλού?

maikl
29-09-10, 09:58
...και μια που αναφερθηκε δεν μπορουμε να μπουμε και στο φορουμ του συλλογου..:(

george
29-09-10, 10:24
Το φόρουμ του συλλόγου έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν λειτουργεί προσωρινά.
Όσο για τις ανακοινώσεις στα φόρα θα το κάνω εγώ όταν κλείσει το θέμα.

halvas69
29-09-10, 10:26
Χμμμ εγώ μόλις μπήκα στο site και πόσταρα πριν 1 λεπτό, κοίτα τι γίνεται αν έχεις βύσμα !!!

maikl
29-09-10, 10:49
Χμμμ εγώ μόλις μπήκα στο site και πόσταρα πριν 1 λεπτό, κοίτα τι γίνεται αν έχεις βύσμα !!!

...και οπως θα ελεγε καποιος ¨γνωστος" ΟΟΥΥΥΥΡΡΡΡΤΤΤ ΡΕΕΕ :D

bokostas
29-09-10, 11:04
... Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see.

:smt041 Ωραία, αν συμφωνήσει λοιπόν κι ο Μιχάλης, είμαστε εντάξει? ...

Άντε βρε Μιχάλη, πες το ναι κι έχω ετοιμάσει ήδη και το μπανεράκι...:D

http://www.aquatek.gr/vb/picture.php?albumid=237&pictureid=2834

zipo
29-09-10, 11:08
Άντε βρε Μιχάλη, πες το ναι κι έχω ετοιμάσει ήδη και το μπανεράκι...:D

http://www.aquatek.gr/vb/picture.php?albumid=237&pictureid=2834
Το βάζω... :grin::grin::grin:

bokostas
29-09-10, 11:11
:)Όχι ακόμη Δημήτρη, κάτσε πρώτα να κλείσει το θέμα, να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο και γίνει κανένα μπέρδεμα.

zipo
29-09-10, 11:12
:)Όχι ακόμη Δημήτρη, κάτσε πρώτα να κλείσει το θέμα, να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο και γίνει κανένα μπέρδεμα.
Σωστό. ;)

halvas69
29-09-10, 11:16
'Οχι βέβαια, ξεχνιέσαι εσύ???:) Απλώς ανέφερα αυτούς που έρχονται στις συναντήσεις μας και ο λόγος τους πρέπει να έχει μια αυξημένη βαρύτητα
ως προς την επιλογή του τόπου συνάντησης, αφού συμμετείχαν στις άτυπες επιτροπές αξιολόγησης. Σιγά να μη ρωτήσουμε και τον Χαλβά.:D

Και μιας και ο Bokostaκης μου, ζήτησε την γνώμη μου, θα πω και εγώ ναι για το Sea to Sea :p:p:p
Μ'αρέσει το όνομα ;)

maikl
29-09-10, 11:21
Και μιας και ο Bokostaκης μου, ζήτησε την γνώμη μου, θα πω και εγώ ναι για το Sea to Sea :p:p:p
Μ'αρέσει το όνομα ;)

...θα το μετονομασουμε σε see to see εμεις
:smt119 :smt103 :smt118

http://www.facebook.com/group.php?gid=75820045645&v=info#!/group.php?gid=75820045645&v=photos

bokostas
29-09-10, 11:25
Ε τότε Χαλβαδούκο σου αφιερώνω μια φωτό από την κοπέλλα της "υποδοχής" του μαγαζιού: http://www.facebook.com/people/Anna-Xatzeiwannou/1401739544
Αυτή είναι η Άννα...

zipo
29-09-10, 11:29
Ε τότε Χαλβαδούκο σου αφιερώνω μια φωτό από την κοπέλλα της "υποδοχής" του μαγαζιού: http://www.facebook.com/people/Anna-Xatzeiwannou/1401739544
Αυτή είναι η Άννα...
Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να κάνω facebook.

Χαραμάδας
29-09-10, 11:31
μια χαρα τα λες Πανο και σκεψου οτι οι μισοι και παραπαω δεν ειναι καν μελοι του ΠΣΦΕ αλλα κατα αλλα οριζουμε το μερος συναντησεων του συλλογου :Dχαχαχχαχ μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο χαχαχαχαχα

Χρηστάρα φίλε μου με στεναχωράς.
Εχω την εντύπωση ότι οι μηνιαίες συναντήσεις είναι ανοικτές για όλους και όχι μόνο για τα μέλη το ΠΣΦΕ.
Εχω επίσεις την εντύπωση ότι τα ''μή μέλη'' ήταν κατά πολύ περισσότερα από τα ''μέλη'' στα 3-4 χρόνια που έρχομαι σ'αυτές τις συναντήσεις.
Εχω επίσεις την εντύπωση ότι όταν κάποιον δεν του αρέσει κάτι καλά θα κάνει να το λέει,εκτός αν είναι ''πρόβατο'',ή την κάνει ''ψώνιο'' και απλά δεν ξαναπατήσει σε μέρος που δεν του αρέσει (εγώ προσωπικά έφερα τρείς φορές φίλους--εκτος gab--sto bennigans,και ακόμη περιμένουν την σερβιτόρα να παραγγείλουν).
Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο στην Ελλάδα γίνεται,κάποιοι να τρέχουν (για καλύτερες καταστάσεις) και κάποιοι άλλοι αντί να τους επαινούν(όχι απαραίτητα)....να τους κράζουν.
Το θέμα υποτίθεται ξεκίνησε για το τσιγάρο.
Δεν ήταν όμως έτσι.Νομίζω ότι οι περισσότεροι από μας ήταν δυσαρεστημένοι από το ''bennigans''.
Γι αυτό και προτείναμε κάποιοι την ανεύρεση εναλλακτικής λύσης.Και σου το λέω εγώ που μένω στα 5 λεπτά από το ''bennigans''.
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Σ.Φ.Ε.
Ο Κώστας σχεδόν παρακάλεσε και τα ακούει.Δέκα αναφορές έκανε και προσπαθεί για το καλύτερο...αλλά τα ακούει.Πράγματι αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται.
Και βέβαια καλή η πλάκα για κάποιους (με αρχηγό τον Χαρούλη) ,αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα παρακαλούσα να κοπεί, γιατί γίναμε κουραστικοί ως προς το που θα πιούμε έναν καφέ μια φορά τον μήνα.

posidwnas
29-09-10, 11:32
Αυτή είναι η Άννα...

Σου έδωσε κανένας την άδεια να βάλεις την φωτό της κοπελιάς μου εδώ? :D :D :D :D :D :D

drbig
29-09-10, 12:56
Σου έδωσε κανένας την άδεια να βάλεις την φωτό της κοπελιάς μου εδώ? :D :D :D :D :D :D
Της στέλνω pm τώρα (γιατί είναι φίλη μου) να δώ αν σε γνωρίζει.... :D:D:D

chris129
29-09-10, 13:09
απαντω σε ολα τα φιλαρακια χωρις παρεξηγηση δεν ειχα σκοπο κραξω κανεναν με το ποστ μου απλα θα πρεπει να ξερετε οτι οι συναντησεις δεν ειναι του GAB αλλα του ΠΣΦΕ απλα εαν ολοι αυτοι που ενδιαφεροντε για το που θα πιουμε καφε γινονταν μελοι του ΠΣΦΕ τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα και θα σας το αναλυσω στην συναντηση που θα γινει οπου και εαν γινει θα ειμαι εκει.Ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιον με τα λογια μου και ειμαι ετοιμος να δωσω εξηγησεις σε οποιον θελει.

halvas69
29-09-10, 13:23
Αυτή είναι η Άννα...

Ω θεοί :smt120 και το συζητάτε ακόμα που θα πάτε για καφέ ;
Ποιος τα χε*** τα parking, Αννούλα και πάσης Μακεδονίας για να είμαι επίκαιρος.
Αφιερωμένο :

xAiApN5Y_xs

lingistis
29-09-10, 13:29
απαντω σε ολα τα φιλαρακια χωρις παρεξηγηση δεν ειχα σκοπο κραξω κανεναν με το ποστ μου απλα θα πρεπει να ξερετε οτι οι συναντησεις δεν ειναι του GAB αλλα του ΠΣΦΕ απλα εαν ολοι αυτοι που ενδιαφεροντε για το που θα πιουμε καφε γινονταν μελοι του ΠΣΦΕ τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα και θα σας το αναλυσω στην συναντηση που θα γινει οπου και εαν γινει θα ειμαι εκει.Ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιον με τα λογια μου και ειμαι ετοιμος να δωσω εξηγησεις σε οποιον θελει.

:smt023 Μπράβο Χρήστο!!!

και σταματίστε να βάζεται φώτο γιατί με βλέπω να μην έρχομαι λόγο ανωτέρας ΒΙΑΣ

:smt014 καφέ με τα φιλαράκια για ενυδρεία στη Θεσ/νίκη :smt075 και τέρμα ΗΥ :smt021

olga
29-09-10, 14:19
Ντροπη σας :D:D:D
Να επισημανω και γω οτι Δευτερα θα στειλω δεματακι για την κοπελα στο Βολο,οποτε βαλτε κανενα ματσακι στην ακρη και γι'αυτην....μην παει αδειο το πακετακι,θα πληρωσει που θα πληρωσει κουριερ,ας ειναι γεματο τουλαχιστον.
Αν υπαρχει και καμια ανουμπια γιατι δεν εχω να της στειλω..+-3

mikenuke
29-09-10, 17:05
Συμφωνω, ας γινει στο Sea to See. δυστυχως ομως δεν θα ερθω γιατι εχω να πω σε βαφτιση, πολυ καλου μου φιλου!

Χρηστο, σορρυ, αλλα εχω υποχρεωσεις.

Ο george εχει δικιο, θα ηταν καλο αν αλλαζαμε μερος να ηταν επισημο, ακομη και με νεο φυλλαδιο, αλλα οι καιροι ειναι χαλεποι και ο συλλογος ερχεται σε δευτερη μοιρα.

bokostas
29-09-10, 19:07
:smt041 Πολύ ωραία, οπότε την ερχόμενη Κυριακή 3/10 πίνουμε καφεδάκι στις 12:00 στο Sea to See, στην περιοχή του Ποσειδωνίου, αντί για το Benningans.

Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1, στο πρώτο φανάρι της οδού Μ. Κάλλας, γωνία με την οδό Κορομηλά.
Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει
μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το
SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ. Χάρτες υπάρχουν στα ποστς # 894 και 906.

Να υπενθυμίσω ότι φυτά ζήτησαν οι φίλοι μας από Λήμνο, από Βέροια κι από Βόλο, χλωμό το βλέπω να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους.:smt102

Κι αφού έχουμε την υποστήριξη όλων των moderators (ο Κλεόβουλος θα "λαδωθεί" με σκουλήκια, ο Χαλβάς με φωτό της συνάντησης):D είμαστε κομπλέ.

Ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιον με τα λογια μου και ειμαι ετοιμος να δωσω εξηγησεις σε οποιον θελει.
Δεν χρειάζεται συγνώμη Χρηστάρα, κατανοητή η αγωνία σου για τον Σύλλογο κι εγώ λυπάμαι αν ακούστηκα θιγμένος, δεν τρέχει τίποτε, θα τα πούμε κι από κοντά.:)

Και νέοι, πιο αναλυτικοί χάρτες για τους φίλους που θα έρθουν από άλλες πόλεις:

lingistis
29-09-10, 19:37
τώρα μην με μαλώσετε... αλλά εάν υπάρχει κανα κομματάκι ανούμπια για το κιχλιδοενυδρείο μου :smt033

(δυστηχώς δεν βρήκα από εκει που περίμενα)

bokostas
30-09-10, 02:53
Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159
οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους.
....

Για οσους ερθουν στη συγκεντρωση ισως τους ενδιαφερει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44186 "Ζητούνται κλαδεματα οτι προερειστε-Οι Θεσσαλονικεις προς Βεροιεις (ή και αναποδα...)"

Να επισημανω και γω οτι Δευτερα θα στειλω δεματακι για την κοπελα στο Βολο,οποτε βαλτε κανενα ματσακι στην ακρη και γι'αυτην....
μην παει αδειο το πακετακι,θα πληρωσει που θα πληρωσει κουριερ,ας ειναι γεματο τουλαχιστον. Αν υπαρχει και καμια ανουμπια γιατι δεν εχω να της στειλω..+-3

τώρα μην με μαλώσετε... αλλά εάν υπάρχει κανα κομματάκι ανούμπια για το κιχλιδοενυδρείο μου :smt033
(δυστηχώς δεν βρήκα από εκει που περίμενα)

Kαλά ρε φαταούλες, άλλος έχει το όνομα κι άλλος την χάρη.:D Μια φορά είπαμε να μην μοιραστούμε φυτά, για να τα στείλουμε Λήμνο και τι έγινε???
Ένας (1) -ο kingrim- προσφέρθηκε να δώσει και τρεις (3) ζητήσατε.:smt021
Για να μπορούσαμε να καλύψουμε σε μια συνάντηση Λήμνο, Βέροια, Βόλο και Φλώρινα, θα έπρεπε αντί για ενυδρεία να είχαμε φυτώρια και θερμοκήπια.:)

ΥΓ: Τι να σε μαλώσουμε βρε Γιάννη, μετά το καλοκαίρι, όλοι φυτά ψάχνουμε.:smt117

--------------------------
Θέλω επίσης να καταγγείλω το μέλος (και παλιοχαρακτήρα) zipo, του οποίου η υπογραφή παραβιάζει κατάφωρα τους κανονισμούς του φόρουμ,
οι οποίοι ρητά απαγορεύουν την διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων, όπως φαίνεται εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44263
Signatures should not: · Advertising commercial and non-commercial products or services, by placing links or banners in the signature is prohibited.
Σε αντίθεση με την δική μου υπογραφή, που για να κατηγορηθεί για διαφήμιση, θα χρειαστεί αποκρυπτογράφηση με την συσκευή "αίνιγμα".:D

Χαραμάδας
30-09-10, 08:04
Καλημέρα.
Απ' ότι φαίνεται καταλήξαμε στο ''sea to see''.
Tώρα πρέπει να δούμε πόσοι περίπου θα είμαστε,ώστε να ενημερωθεί το μαγαζί, για να μας κρατήσει έναν καλό χώρο.(εάν θέλετε το αναλαμβάνω εγώ,ξέρω το τηλ. του ιδιοκτήτη).Αν κρίνω από την ''ψηφοφορία'' έχουμε...
bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
Αλέξης6
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga?
nikosm1?

οπότε μιλάμε για 20+ άτομα.Αν είναι να αλλάξει κάτι πρέπει πρέπει μέχρι αύριο το απόγευμα να ενημερώσουμε για τον χώρο.

Και τώρα το άλλο ''μεγάλο θέμα'' της ημέρας.
Μετά το ''sea to see'' ποιοι είναι ''μέσα'' για τσίπουρο.Την Κυριακή που πέρασε έδωσαν ''ανεπίσημο'' ok οι...christsos...xb307...bokostas...zipo...prokrou stis.
Aντε να δηλώνουμε κι εδώ ''συμμετοχή''.;).

bokostas
30-09-10, 08:43
Βάλε και Κλεόβουλο και mikeepidio και paco και βγάλε τον Αλέξης6. Xρήστο κλείσε χώρο για 25 άτομα και βλέπουμε.
Και για τσίπουρα μετά, αρκεί να πάμε σε τσιπουράδικο που να ανήκει σε μέλος του φόρουμ και να διαθέτει ενυδρεία.;)
Αντώνη ρίξε στο τηγάνι κριμπενσοκροκέτες και μερικά μηλοσαλίγκαρα γεμιστά και πιάσε μια σαλάτα ρόκα-βαλισνέρια.

nikosm1
30-09-10, 08:59
Στη συνάντηση της Κυριακής άν κάποιος έχει διαθέσιμα :
1. Rotala macrandra
2. Blyxa japonica
3. Limnophila aquatica
θα το εκτιμούσα πολύ!
(Το καλοκαίρι έκανα μία πατάτα και τα έχασα).

Χαραμάδας
30-09-10, 09:08
Kυριακή 3-10...12:00 ''sea to see''

bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
paco
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga
nikosm1
Kλεόβουλος
mikepidio

Eλα να βλέπω συμμετοχές και για το τσίπουρο....:p:p:p....όχι τίποτα αλλά αργότερα έχει και ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ και πρέπει να είμαστε σε ''καλή θερμοκρασία σώματος''.

bokostas
30-09-10, 10:24
1. Rotala macrandra
2. Blyxa japonica
3. Limnophila aquatica
θα το εκτιμούσα πολύ!

Δεν ξέρω αν έχω κάποιο φυτό απ' αυτά που ζητάς Νίκο, αλλά έχω μια ιδέα.
Αφού θα κατεβείς, δεν έρχεσαι κατά τις 11:30 από το σπίτι, να δεις τι έχω και να τα πάρεις μόνος σου?
Γιατί αν στα φέρω εγώ, θα σου φέρω Blyxa koreatica αντί για japonica και κουτάλα αντί για Rotala.:)
Άντε επιτέλους να πάρεις κι εσύ μια φορά, όλο στο δώσε είσαι.

giannisaek
30-09-10, 11:47
1. Rotala macrandra
2. Blyxa japonica
3. Limnophila aquatica
θα το εκτιμούσα πολύ!

H Rotala macrandra επιστρεφει στο αφεντικό της Νίκο... :grin:
Έχω να σου δώσω επίσης αν φυσικά θέλεις λίγο Ammania gracilis... και λίγο Alternanthera reineckii « Roseafolia »

panos1972
30-09-10, 12:15
Παιδιά αυτή την Κυριακή θα είμαι αλλού! Να περάσετε καλά....

zipo
30-09-10, 13:10
Θέλω επίσης να καταγγείλω το μέλος (και παλιοχαρακτήρα) zipo, του οποίου η υπογραφή παραβιάζει κατάφωρα τους κανονισμούς του φόρουμ,
οι οποίοι ρητά απαγορεύουν την διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων, όπως φαίνεται εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44263
Signatures should not: · Advertising commercial and non-commercial products or services, by placing links or banners in the signature is prohibited.
Σε αντίθεση με την δική μου υπογραφή, που για να κατηγορηθεί για διαφήμιση, θα χρειαστεί αποκρυπτογράφηση με την συσκευή "αίνιγμα".:D
Εχθές μπήκα από κινητό και ήταν δύσκολο να απαντήσω.Αλλά τώρα...Καταγγέλω ότι το κάρφωμα ήταν οργανωμένο:πρώτα μου έφτιαξε οικειοθελώς το μπάνερ -από το πρώτο συνθετικό καταλαβαίνουμε που αποσκοπούσε- και στη συνέχεια με κάρφωσε για να τιμωρηθώ :D:D:D.Και όλα αυτά,επειδή δεν αντάλλαξα το νταμάρι μου με όλα τα φυτεμένα του.Κύριε Κώστα,σας είπα.Δεν το δίνω!!!:smt082:smt082:smt082

bokostas
30-09-10, 13:33
Παιδιά αυτή την Κυριακή θα είμαι αλλού! Να περάσετε καλά....
Πάνο θα μας λείψεις, να περάσεις κι εσύ καλά.

Εχθές μπήκα από κινητό και ήταν δύσκολο να απαντήσω.Αλλά τώρα...Καταγγέλω ότι το κάρφωμα ήταν οργανωμένο:πρώτα μου έφτιαξε οικειοθελώς το μπάνερ -από το πρώτο συνθετικό καταλαβαίνουμε που αποσκοπούσε- και στη συνέχεια με κάρφωσε για να τιμωρηθώ :D:D:D.Και όλα αυτά,επειδή δεν αντάλλαξα το νταμάρι μου με όλα τα φυτεμένα του.Κύριε Κώστα,σας είπα.Δεν το δίνω!!!:smt082:smt082:smt082

Χεχε, το κατάλαβες ότι σου την "έστησα", έτσι? Για να μάθεις να παρατάς τα φυτεμένα για τα χαζο-νταμάρια.;)
Όσο για την ανταλλαγή, αν μου το δώσεις, ευχαρίστως σου δίνω ένα 20λιτρο χωρίς καπάκι, με 3 έντλερς.:D

zipo
30-09-10, 13:36
Χεχε, το κατάλαβες ότι σου την "έστησα", έτσι? Για να μάθεις να παρατάς τα φυτεμένα για τα χαζο-νταμάρια.;)
Όσο για την ανταλλαγή, αν μου το δώσεις, ευχαρίστως σου δίνω ένα 20λιτρο χωρίς καπάκι, με 3 έντλερς.:D
:grin::grin::grin:

Εγώ θα είμαι 100% στη συνάντηση,αλλά για το τσιπουράδικο θα ξέρω εκείνο το πρωί.

kostaskich
30-09-10, 13:41
παρων και εγω:)

nikosm1
30-09-10, 17:45
.........
Αφού θα κατεβείς, δεν έρχεσαι κατά τις 11:30 από το σπίτι, να δεις τι έχω και να τα πάρεις μόνος σου?.............

Κώστα δεν ξέρω άν θα προλάβω. Εκείνη την ώρα θα ψαρεύω γαρίδες ;). Θα τηλεφωνήσω.
......
Έχω να σου δώσω επίσης αν φυσικά θέλεις λίγο Ammania gracilis... και λίγο Alternanthera reineckii « Roseafolia »......
Άν έχεις και από αυτά φέρε. Σ' ευχαριστώ!

giannisaek
30-09-10, 22:33
Θα σου φέρω. Εγώ θέλω αν μπορείς να μου φέρεις ένα από εκείνα τα μικρά τα κόκκινα που μοιάζουν με κριπτοκορίνες, δεν ξέρω πως τα λένε.

kostaskich
30-09-10, 22:56
παιδια οποιος θελει apple snails εχω απο γεννα μερικα φυσικα δωρεαν.επισεις αν καποιος εχει endlers για δωσιμο η αγορα ας μου φερει:)

giannisaek
30-09-10, 23:10
Θέλω εγώ δύο αν έχεις :smt041

bokostas
01-10-10, 00:24
Και 2-3 σαλίγκαρους για μένα αν περισσεύουν Κώστα.
Εντλεράκια, θα σου βγάλω ένα χαρεμάκι, ειδικά αν μου στείλεις ένα πμ το Σάββατο να μου το θυμήσεις.

george, θα κάνεις τις ενημερώσεις για την αλλαγή του μαγαζιού στα φόρα?:)
Δεν ξέρω αν εκτός από το φόρουμ του Συλλόγου κι εδώ, μήπως πρέπει να το
ανακοινώσουμε και στα υπόλοιπα (ακουαζον, θαλασσινά, κιχλίδες, δίσκους κλπ)?
Αν χρειαστείς χάρτες, υπάρχουν στο ποστ #930.

Χαραμάδας
01-10-10, 07:49
παιδια οποιος θελει apple snails εχω απο γεννα μερικα φυσικα δωρεαν.επισεις αν καποιος εχει endlers για δωσιμο η αγορα ας μου φερει:)

Aple snailws θέλω και εγώ.Οσο για τα endlers πές μου πόσα θέλεις να σου φέρω....μέχρι 100 ... άνετα.:).

Κλεόβουλος
01-10-10, 07:52

Κωστάκη (αν περισέψουν απο τους άρπαγες:D)θέλω κάνα σαλιγκαράκι:)

nikosm1
01-10-10, 08:29
Θα σου φέρω. Εγώ θέλω αν μπορείς να μου φέρεις ένα από εκείνα τα μικρά τα κόκκινα που μοιάζουν με κριπτοκορίνες, δεν ξέρω πως τα λένε.

Κρυπτοκορίνες ;)
Θα σου φέρω.

Thrillos
01-10-10, 09:04
Θα έρθω και εγώ τελικά στη συνάντηση. Θα φέρω μεγάλη ποσότητα Limnophila sessiliflora (http://www.tropica.com/plants/plantdescription.aspx?pid=047), καμμιά βαλισνέρια και λίγη moss. Κώστα αν περισέψει 1 apple snail θα ήθελα καθώς "έχασα" τον τελευταίο μήνα όλα τα δικά μου. nikosm1 κατά καιρούς δίνεις κλαδέματα Ceratopteris thalictroides (http://www.tropica.com/plants/plantdescription.aspx?pid=005A), αν υπάρχει ένα κλαδάκι θα σου ήμουν υπόχρεος, καθώς ψάχνω αρκετό καιρό

(http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=2321)

bokostas
01-10-10, 09:35
Ευθύμη καλημέρα, κράτα λίγη Limnophila sessiliflora (http://www.tropica.com/plants/plantdescription.aspx?pid=047) για να στείλουμε στην Λήμνο.
Κι εγώ έχασα αρκετά μηλοσαλίγκαρα και το άκουσα κι από άλλους, θέλει λίγο ψάξιμο.
Ενημερώθηκες πιστεύω ότι θα μαζευτούμε στο sea to see, περιοχή Ποσειδωνίου.

bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
paco
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga
nikosm1
Kλεόβουλος
mikeepidio
kostaskich
Thrillos

drak7family
01-10-10, 09:54
Βάλε και Κλεόβουλο και mikeepidio και paco και βγάλε τον Αλέξης6. Xρήστο κλείσε χώρο για 25 άτομα και βλέπουμε.
Και για τσίπουρα μετά, αρκεί να πάμε σε τσιπουράδικο που να ανήκει σε μέλος του φόρουμ και να διαθέτει ενυδρεία.;)
Αντώνη ρίξε στο τηγάνι κριμπενσοκροκέτες και μερικά μηλοσαλίγκαρα γεμιστά και πιάσε μια σαλάτα ρόκα-βαλισνέρια.

χωχλιους μπουμπουριστους να τα κανετε καλυτερα!!!!:D

αν βαλετε και λιγο βαλσαμικο η μανιταρια μαριναρισμενα σε λαδολεμονο θα ειναι σουπερ!!!!:smt016

nikosm1
01-10-10, 10:58
. nikosm1 κατά καιρούς δίνεις κλαδέματα Ceratopteris thalictroides (http://www.tropica.com/plants/plantdescription.aspx?pid=005A), αν υπάρχει ένα κλαδάκι θα σου ήμουν υπόχρεος, καθώς ψάχνω αρκετό καιρό

Δυστυχώς το έχω δώσει και έχω κρατήσει μόνο δύο κλαδάκια. Σε κανένα μήνα θα έχω. Οπότε τον επόμενο μήνα ;)

drbig
01-10-10, 14:19
Παιδιά. Έχω καμιά 200-300 apple snails (ισως και παραπάνω..).. αλλά είναι ακόμη μικρά.. ΑΝ σωνει και καλά θέλετε τώρα να σας φέρω . Αλλιως υπομονή κανα 2 εβδομάδες ακόμη και αφοβα μπορείτε να πάρετε..

giannisaek
01-10-10, 14:41
Κρυπτοκορίνες ;)
Θα σου φέρω.
Αν είναι από εκείνα τα κόκκινα που έχεις στο σαλόνι σου στο Καρφουρίσιο θα σου ήμουν υπόχρεος :smt041 αν είναι κρυπτοκορίνες δεν ξέρω, πάντως μοιάζουν.
Παιδιά. Έχω καμιά 200-300 apple snails (ισως και παραπάνω..).. αλλά είναι ακόμη μικρά.. ΑΝ σωνει και καλά θέλετε τώρα να σας φέρω . Αλλιως υπομονή κανα 2 εβδομάδες ακόμη και αφοβα μπορείτε να πάρετε..
Χάρη θα ήθελα κανά δυο-τρία... εγώ γι' αυτό ξεφορτώνομαι το Anentome Helena zwγια να μην τα φάει.

kostaskich
01-10-10, 19:15
Aple snailws θέλω και εγώ.Οσο για τα endlers πές μου πόσα θέλεις να σου φέρω....μέχρι 100 ... άνετα.:).
οσα θελεις εχω μπολικο χωρο:):):)

drbig
02-10-10, 13:37
Οσο για τα endlers πές μου πόσα θέλεις να σου φέρω....μέχρι 100 ... άνετα.:).

:smt018 :smt018 :smt018.

gkampanis
02-10-10, 21:27
Θα ερθει και ο gkampanis.....:D:D:D οποιος μου δωσει κανενα φυτακι θα του φερω ενα μπουκαλι τσιπουρο χοχοχοχ

bokostas
03-10-10, 01:11
Εγώ θα βγάλω αρκετά κλαδέματα, αλλά αυτήν τη φορά, για μια φορά, ας μην τα μοιραστούμε εμείς, ας τα στείλουμε ομαδικά στην Λήμνο.
Τα παιδιά εκεί φτύνουν αίμα για να βρουν φυτά και νομίζω αξίζει τον κόπο να τους στείλουμε ένα καλό πακέτο, γι' αυτό φέρτε ότι μπορείτε.

Φέρτε βρε από 1-2 κλαδεματάκια, να τα στείλουμε στην Λήμνο.

bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
paco
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga
nikosm1
Kλεόβουλος
mikeepidio
kostaskich
Thrillos
gkampanis
mentor50

Σήμερα Κυριακή 3/10 πίνουμε καφεδάκι στις 12:00 στο Sea to See,
στην περιοχή του Ποσειδωνίου, αντί για το Benningans.

Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1, στο πρώτο φανάρι της οδού Μ. Κάλλας, γωνία με την οδό Κορομηλά.
Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει
μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το
SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ. Χάρτες υπάρχουν στο ποστ #930.

chris129
03-10-10, 11:02
απων λογω εκτακτου περιστατικου καλα να περασετε παιδες βαλτε και καμια φωτο απο την συναντηση να δουμε

giannisaek
03-10-10, 16:55
Ευχαριστώ kostaskich για τα apple snails...
Και nikosm1 γαι τις κρυπτοκορίνες :smt041

Κλεόβουλος
03-10-10, 17:16
Μια ακόμη συνάντηση με πολύ κόσμο (ο απουσιολόγος :)θα μας πει πόσοι είμασταν)και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είδαμε και πολλούς φίλους που έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να έρθουν {maikl,lingistis,kostaskich,lusy-έκπληξη,..),ήταν αρκετά νέα παιδιά στην παρέα αλλά και επανεμφανισθέντες (chemical mac :cool:)

Ευχαριστούμε όλοι τον Μιχάλη(maikl)για τα ταψάκια ρεβανί :smt041 κι εγώ για τις βαλισνέριες, τον kostaskich για τα apple και τον beau-Κώστα για τα βρωμερά σκουλήκια του :D

Η λειτουργικότητα του μαγαζιού αμφίβολη και μάλλον επιστροφή στο Benni βλέπω :D. Αλλά καλό είναι να πουν και οι υπόλοιποι εντυπώσεις.

bokostas
03-10-10, 17:39
Λοιπόν η συνάντηση έγινε για 1η φορά εκτός Benningans και θέλω να γράψω κι εγώ τα προσωπικά μου συμπεράσματα, συμφωνόντας με τον Κλεό:

1. Το παρκάρισμα ήταν εξαιρετικά δύσκολο (έως αδύνατο) και για μένα αποτελεί το πιο μελανό σημείο του μαγαζιού (και όλης της περιοχής).
Ζητώ συγνώμη, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, γιατί αν και το είχαμε δοκιμάσει, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχε τόσο κόσμο.
2. Η διαρρύθμιση των τραπεζιών (για να μπορούμε να καπνίζουμε κιόλας) ήταν επίσης πολύ άβολη και δυσλειτουργική (κοπήκαμε σε 2 παρέες).
Υποθέτω ότι τον χειμώνα (που όλος ο κόσμος θα μαζευτεί μέσα) τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα και "στενόχωρα".
3. Το σέρβις ήταν λίγο καλύτερο και οι τιμές πολύ καλύτερες από του Benningans, αλλά αυτά δεν φτάνουν για να πούμε ότι βρήκαμε την λύση.

Κατόπιν τούτων, οφείλω να παραδεχθώ ότι το "Sea to See" δεν είναι προτιμότερο του Benningans και να αποδεχθώ ότι η δοκιμαστική αυτή
προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς. Ζητώ ξανά συγνώμην από όλη την παρέα που ταλαιπωρήθηκε, εξαιτίας του drbig που επέμενε να πάμε εκεί.:D

Περιμένω τις απόψεις των παρευρισκομένων και κυρίως την γνώμη τους αν πρέπει να συνεχίσουμε το ψάξιμο, ή να γυρίσουμε στο Benningans.

Συνέβησαν όμως και μερικά γεγονότα, που κατά την γνώμη μου έκαναν την σημερινή συνάντηση πολύ πετυχημένη:

1. Μαζευτήκαμε 25+ άτομα και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ κεφάτη και φιλική (ακόμη και η Όλγα δέχτηκε να πάρει ημίαιμα γκρίνταλ, χωρίς pedigree).:D
2. Ήρθαν πολλοί φίλοι από άλλες πόλεις, γνώρισα επιτέλους την Λούσυ από την Δράμα και ξαναείδα τον Μιχάλη από την Βέροια (που κουβάλησε
ένα σωρό καλούδια και 3 ταψιά ρεβανί:p), τον Γιάννη από την Φλώρινα, τον Κώστα από τις Σέρρες, τον Γιώργο από την Κοζάνη και τον Μάκη
(chemical mac) από την ...Καλαμαριά (είχε να πατήσει κανα χρόνο ο αχρείος).:D Έλειπε όμως ο Στρατηγός από την Κατερ.. ε, από την Κομοτηνή.:)
3. Η διακίνηση φυτών, ψαριών, σαλιγκαριών και αναλώσιμων (τροφές, τεστάκια κλπ) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, (μέχρι και ...υβρίδια είδα, αλλά
δεν λέω άλλα) και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έφεραν μπόλικα φυτά για την Λήμνο κι έτσι αύριο θα τα φυτέ... ε, θα τα στείλω.:D

Αυτά τα λίγα:) από μένα και περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις (και το φωτορεπορτάζ του Μιχάλη).

giannisaek
03-10-10, 17:41
Η λειτουργικότητα του μαγαζιού αμφίβολη και μάλλον επιστροφή στο Benni βλέπω :D.
Συμφωνώ... είναι πολύ στενάχωρο και μερικά παιδιά ήταν όρθια.

Τηλέμαχος
03-10-10, 18:18
....για να μπορούμε να καπνίζουμε κιόλας....

Αμάν με το τσιγάρο:smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

maikl
03-10-10, 18:26
Κωστα ολα ηταν υπεροχα.Για το παρκιν θα τα πουμε απο κοντα στην επομενη φορα :smt084
Φωτο

maikl
03-10-10, 18:32
/.........

maikl
03-10-10, 18:34
....και το τελευταιο με γαρνιρισμα απο τον sef "Christsos" ....:D

akiriazides
03-10-10, 18:45
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .......

..... ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ!!!!!!!!!!!!

drbig
03-10-10, 20:29
Λ
Κατόπιν τούτων, οφείλω να παραδεχθώ ότι το "Sea to See" δεν είναι προτιμότερο του Benningans και να αποδεχθώ ότι η δοκιμαστική αυτή
προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς. Ζητώ ξανά συγνώμην από όλη την παρέα που ταλαιπωρήθηκε, εξαιτίας του drbig που επέμενε να πάμε εκεί.:D

Έχε χάρη που σέβομαι τα χρόνια σου, αλλιώς θα σου λεγα... :D:D:D

Τσιόνογλου Σταύρος
03-10-10, 20:33
Τώρα που λείπω εγω πλακωθήκατε και στα γλυκά ε,έχε χάρη που είμαι μακρια zw.Για να ζηλέψετε έχει κάτι γλυκα σιροπιαστα στην Κομοτηνη κάτσε καλά.:D

zipo
03-10-10, 20:48
Αν και το μαγαζί δεν ήταν το βολικότερο όλων,περάσαμε ωραιότατα!Ας είναι καλά η παρέα. :smt041

bokostas
03-10-10, 21:04
Μιχάλη ωραίες οι φωτό, αλλά ακόμη καλύτερο το ραβανί.:smt041
Τα σαλιγκαράκια σου κάνουν ακόμη προσαρμογή, ευχαριστώ για όλα, για το πάρκινγκ και λίγα λες.

έχει κάτι γλυκα σιροπιαστα στην Κομοτηνη κάτσε καλά.:D
Πότε θα κατεβείς Στρατηγάρα? μας έλειψες.:D:D

Δημήτρη τι κάθομαι και γράφω μια ώρα, εσύ σε μια γραμμή τα είπες όλα.:)

kingrim
03-10-10, 21:12
μπραβο ρε παιδια κριμα που δεν μπορεσα να ερθω

zipo
03-10-10, 21:28
μπραβο ρε παιδια κριμα που δεν μπορεσα να ερθω
Την επόμενη φορά θα έρθω από εκεί και θα σε πάρω με το ζόρι. :D

kingrim
03-10-10, 22:09
δεν θα με βρεις ειμαι στην δουλεια....

giannisqq
04-10-10, 00:37
μπραβο ρε παιδια καλα περνατε!!!καφεδακι γλυκακι αυτα ειναι!!!!ΠΑΝΟΟΟΟ συγκεντρωση αλεξ/πολη κ θελω κ ραβανι!!:D:D:D

Χαραμάδας
04-10-10, 08:06
1. Το παρκάρισμα ήταν εξαιρετικά δύσκολο (έως αδύνατο) και για μένα αποτελεί το πιο μελανό σημείο του μαγαζιού (και όλης της περιοχής).
Ζητώ συγνώμη, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, γιατί αν και το είχαμε δοκιμάσει, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχε τόσο κόσμο.
2. Η διαρρύθμιση των τραπεζιών (για να μπορούμε να καπνίζουμε κιόλας) ήταν επίσης πολύ άβολη και δυσλειτουργική (κοπήκαμε σε 2 παρέες).
Υποθέτω ότι τον χειμώνα (που όλος ο κόσμος θα μαζευτεί μέσα) τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα και "στενόχωρα".
3. Το σέρβις ήταν λίγο καλύτερο και οι τιμές πολύ καλύτερες από του Benningans, αλλά αυτά δεν φτάνουν για να πούμε ότι βρήκαμε την λύση.

προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς. Ζητώ ξανά συγνώμην από όλη την παρέα που ταλαιπωρήθηκε, [U]εξαιτίας του drbig που επέμενε να πάμε εκεί.
Συνέβησαν όμως και μερικά γεγονότα, που κατά την γνώμη μου έκαναν την σημερινή συνάντηση πολύ πετυχημένη:

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λέει ο Κώστας ώς πρός το μαγαζί.
Εγινε μιά προσπάθεια,δεν πέτυχε, γυρνάμε ''bennigans'' ή κοιτάμε άλλες λύσεις.:rolleyes:.
Για το ''Bennigans'' έχω να προτείνω μια συνάντηση (τα παιδιά του Π.Σ.Φ.Ε.) με τον υπεύθυνο του μαγαζιού,ώστε να διαπραγματευτούμε....καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά καλύτερες τιμές, αφού εχθές πληρώσαμε όλοι μαζί 55 euro,ενώ στο ''Bennigans'' θα δίναμε 110.Δεν είναι για τα χρήματα και το έχω ξαναπεί.Ειναι για το ''gamoto''.
Τώρα όσο για την χθεσινή παρέα,για άλλη μια φορά περάσαμε ''βούτυρο''.
Βέβαια υπήρχαν και εξαιρέσεις (βλέπε Χάρης που ΛΎΣΣΑΞΕ να πάμε στο ''sea to see'',πάρκαρε μέσα στό μαγαζί και φυσικά μας πήρε τα καλύτερα φυτοσαλυγκαροχαρίσματα :D:D:D,αλλά και ο Νικολάκης που ήρθε και έφυγε πανικόβλητος,αφού νόμησε ότι βρησκόταν στο ''alkatraz'' :grin::grin::grin:)
Το απόγευμα θα βάλω και τις δικές μας φώτο.

Y.Γ. ...Μεγάλε Βοkosta σου βγάζω το καπέλο,για την πρόγνωση σου σχετικά με το χθεσινοβραδυνό ντέρμπυ.:smt041:smt041:smt041.

drbig
04-10-10, 08:09
Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λέει ο Κώστας ώς πρός το μαγαζί.
Εγινε μιά προσπάθεια,δεν πέτυχε, γυρνάμε ''bennigans'' ή κοιτάμε άλλες λύσεις.:rolleyes:.
Για το ''Bennigans'' έχω να προτείνω μια συνάντηση (τα παιδιά του Π.Σ.Φ.Ε.) με τον υπεύθυνο του μαγαζιού,ώστε να διαπραγματευτούμε....καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά καλύτερες τιμές, αφού εχθές πληρώσαμε όλοι μαζί 55 euro,ενώ στο ''Bennigans'' θα δίναμε 110.Δεν είναι για τα χρήματα και το έχω ξαναπεί.Ειναι για το ''gamoto''.
Τώρα όσο για την χθεσινή παρέα,για άλλη μια φορά περάσαμε ''βούτυρο''.
Βέβαια υπήρχαν και εξαιρέσεις (βλέπε Χάρης που ΛΎΣΣΑΞΕ να πάμε στο ''sea to see'',πάρκαρε μέσα στό μαγαζί και φυσικά μας πήρε τα καλύτερα χαρίσματα:D:D:D,αλλά και ο Νικολάκης που ήρθε και έφυγε πανικόβλητος,αφού νόμησε ότι βρησκόταν στο ''alkatraz'':grin::grin::grin:)
Το απόγευμα θα βάλω και τις δικές μας φώτο.

Y.Γ. ...Μεγάλε Βοkosta σου βγάζω το καπέλο,για την πρόγνωση σου σχετικά με το χθεσινοβραδυνό ντέρμπυ.:smt041:smt041:smt041.
Εγω θυμάμαι εναν ευτραφη και τύποις δισκά να λέει: Στο Sea to see εχω γνωστό τρ αφεντικό!!! Ποιος να ήταν άραγε??? :D:D:D

Χαραμάδας
04-10-10, 09:16
Εγω θυμάμαι εναν ευτραφη και τύποις δισκά να λέει: Στο Sea to see εχω γνωστό τρ αφεντικό!!! Ποιος να ήταν άραγε??? :D:D:D

Ποιος είναι αυτός ο παράξενος??? :confused:
Ηρθε εχθές??? :confused:
Μήπως είσαι εσύ Χαρούλη.... και μας ''τα'ι'ζεις'' ??? :rolleyes::rolleyes:
Οχι τίποτα αλλά ευτραφούλης είσαι (το ραβανί ακόμη ''βογκάει'',το τσάκισες το φουκαριάρικο) ,γνωστός του μαγαζιού είσαι (αφού πάρκαρες σχεδόν μέσα στο μαγαζί) και φυσικά είσαι ''παραψημένος''.... σχεδόν ''καμένος'' θα έλεγα για να γίνεις δισκάς. :smt084
ΑΡΑ ???? Ο νοών νοεί τω. :D:D:D

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο Bokostas :smt052.

Y.Γ. Η υπογραφή σου σήμερα χαχαχαχαχαχαχα

lucy
04-10-10, 11:00
Χάρηκα που επιτέλους αξιώθηκα να έρθω σε συνάντηση! Εμένα δεν με πείραξε καμιά ταλαιπωρία (ούτε αυτή του παρκαρίσματος) μόνο με ανησύχισε κάποια στιγμή ο σερβιτόρος που δεν έφερνε παγάκια! :D

Χάρηκα πολύ που ξαναείδα φίλους και γνώρισα κι άλλους! άντε και στην επόμενη συνάντηση, μόνο που θα με βόλευε πολύ να γίνει στο magic park, 4 ώρες με ταλαιπωρησε εκεί ο μικρός, στο τέλος ένοιωθα σαν καλοχτυπημένος φραπές :D:D:D

olga
04-10-10, 11:04
Nα πω και γω δυο λογια..περα απο το παρκινγκ κτλ,εξαιτιας του οτι ημασταν χωρισμενοι στα 2-3 ..και γενικα ημασταν αρκετοι(και φυσικα λογω του οτι κοιμομουν ορθια λογω α'υ'πνιας..)..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ..zwzwzw
Για την ακριβεια το ενημερωθηκα λιγα ποστ πιο πανω..αλλα που θα παει..τωρα ξερω,στην επομενη συναντηση που θα ερθει θα κατσω μαζι της αγκαζε !
Κατα τα αλλα πολυ ωραιο το κλιμα,πολυς κοσμος και πολλα αγαθα.Ευχαριστω για τα κλαδεματα που πηρα και γω για την κοπελα,το πακετακι φευγει σε λιγο για Βολο..και φυσικα.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ BOKOSTA ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ '' ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ'' ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ :D:D:D

lucy
04-10-10, 11:12
..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ........
:shock: ήσουν εκεί;;;;;;; ...:(

Την άλλη φορά θα μιλήσω με όλους έναν έναν και κυρίως τα κορίτσια!!! Είμαστε λίγες, μην μένουμε και άγνωστες!!!!

olga
04-10-10, 11:15
Ειδες ??? χαιρετηθηκαμε οταν εφευγες,αλλα διαβασα το βραδυ για την επισκεψη- εκπληξη που εκανες..:confused:
Στην επομενη λοιπον...

drbig
04-10-10, 11:36
Ποιος είναι αυτός ο παράξενος??? :confused:
Ηρθε εχθές??? :confused:
Μήπως είσαι εσύ Χαρούλη.... και μας ''τα'ι'ζεις'' ??? :rolleyes::rolleyes:
Οχι τίποτα αλλά ευτραφούλης είσαι (το ραβανί ακόμη ''βογκάει'',το τσάκισες το φουκαριάρικο) ,γνωστός του μαγαζιού είσαι (αφού πάρκαρες σχεδόν μέσα στο μαγαζί) και φυσικά είσαι ''παραψημένος''.... σχεδόν ''καμένος'' θα έλεγα για να γίνεις δισκάς. :smt084
ΑΡΑ ???? Ο νοών νοεί τω. :D:D:D

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο Bokostas :smt052.

Y.Γ. Η υπογραφή σου σήμερα χαχαχαχαχαχαχα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ.
ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ LIGHT ΣΗΜΕΡΑ... ΟΚ?

bokostas
04-10-10, 12:15
Παιδιά ας μην αρχίσουμε τα οπαδικά-ποδοσφαιρικά, δεν θα βγάλουμε άκρη.

Μιλώντας για σκουλήκια:D, όσοι πήραν γκρίνταλ, ας ρίξουν μια ματιά σ' αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=10708
γιατί δεν πρόλαβα να τους δώσω οδηγίες.

Να ευχαριστήσω τους maikl και kostaskich για τα σαλιγκάρια, τον Τάσο για τις τροφές και όλους σας για τα φυτά.
Το πακέτο για την Λήμνο (και είναι μεγάλο) φεύγει με κούριερ και περιέχει κλαδέματα από τουλάχιστον 15 διαφορετικά φυτά.
Ο Ηλίας κι ο Δημήτρης το περιμένουν και σας ευχαριστούν όλους: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=489072&postcount=9

mikenuke
04-10-10, 12:23
Αυτος με τη μπλε μπλουζα στην πρωτη φωτο ποιος ειναι? ετσι που το βλεπω μοιαζει με το Βασιλακη κουρεμενο!

Να πω μια ιδεα, θελετε να δοκιμασουμε ενα καινουριο μαγαζακι που βαραει μυγες? στη 17 Νοεμβρη προεκταση Λαμπρακη? παρκινγκ αφθονο και ελευθερας. Και τιμες σιγουρα θανατου!

Σαλα λεγετε, και ειναι σπορτς καφε. λιγο μετα το ζαχαροπλαστειο του Ξαιδου.

bokostas
04-10-10, 12:42
O Βασιλάκης δεν ήρθε Μιχάλη. Αυτός είναι νέος φίλος, ο Prokroustis.

Kανόνισε έκτακτη συνάντηση, να το δοκιμάσουμε το Σάλα.
Καλό θα ήταν να γίνει την ημέρα και την ώρα των συγκεντρώσεων.

posidwnas
04-10-10, 12:57
Μια χαρά περάσαμε. Χωρισμένοι θα είμαστε όπου και να πάμε λόγω του καπνίσματος και ότι 25 άτομα δεν μπορούν να κάτσουν μαζί και να μιλάνε. Μπορούμε να πάμε να δούμε και το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου δίπλα στο Αθλητικό Μουσείο, χώρο για παρκάρισμα έχει σίγουρα, το μαγαζί δεν ξέρω πως είναι μέσα.

akiriazides
04-10-10, 13:09
το sala ειναι πιο κατω απο εμενα και ειναι οπως λεει ,"χτυπαει μυγες" (εκτος τις ωρες ματς) εχει αρκετο χωρο για παρκιν και καλες τιμες!
το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να χωρεσει παρεα μεγαλη σε ενα χωρο!

zipo
04-10-10, 13:32
Το πακέτο για την Λήμνο (και είναι μεγάλο) φεύγει με κούριερ και περιέχει κλαδέματα από τουλάχιστον 15 διαφορετικά φυτά.

Τί έγιναν τα υπόλοιπα 10 είδη φυτών? (ωπ,συγγνώμη,είπα κάτι που δεν έπρεπε?):smt020

nikosm1
04-10-10, 13:46
Εγώ θα ήθελα να επισημάνω οτι πολλοί από εμάς ερχόμαστε πολλές φορές στις συγκεντρώσεις με τα παιδιά μας, και είναι καθοριστική η ύπαρξη ενός χώρου για να απασχολούνται. Αλλιώς αποκλειόμαστε εκ τών πραγμάτων από τις συγκεντρώσεις.
Ένα δεύτερο θέμα το οποίο έθιξε σε παληό post ο Γιάννης (lingistis), είναι η κατανόηση των φίλων που έρχονται έξω από την Θεσσαλονίκη, και να οριστεί (όχι συνέχεια αλλά μία φορά το μήνα λέω εγώ) συνάντηση το Σάββατο, ουτως ώστε να συνδυάσουν οικογενειακή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, με πιθανά ψώνια κλπ. Το επαναφέρω για συζήτηση γιατί πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.

lucy
04-10-10, 13:51
Εγώ θα ήθελα να επισημάνω οτι πολλοί από εμάς ερχόμαστε πολλές φορές στις συγκεντρώσεις με τα παιδιά μας, και είναι καθοριστική η ύπαρξη ενός χώρου για να απασχολούνται. Αλλιώς αποκλειόμαστε εκ τών πραγμάτων από τις συγκεντρώσεις.
....

+ 1000 :smt045

bokostas
04-10-10, 14:00
το sala ...το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να χωρεσει παρεα μεγαλη σε ενα χωρο!
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με τα περισσότερα μαγαζιά.
Κι αν σκεφτούμε και την κοπή της πίτας, που μαζευόμαστε 40-50 άτομα...

Τί έγιναν τα υπόλοιπα 10 είδη φυτών? (ωπ,συγγνώμη,είπα κάτι που δεν έπρεπε?):smt020
Στα κράτησα Δημήτρη, μια που σε βλέπω γρήγορα να το ξαναγυρνάς σε φυτεμένο..:D

Μπορούμε να πάμε να δούμε και το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου δίπλα στο Αθλητικό Μουσείο, χώρο για παρκάρισμα έχει σίγουρα, το μαγαζί δεν ξέρω πως είναι μέσα.
Σάββατο απόγευμα που έχω πάει (σε ...άλλες συναντήσεις:D) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παρκάρισμα και το μαγαζί βολεύει αρκετά.
Δεν ξέρω όμως για Κυριακή μεσημέρι, πρέπει να το ψάξουμε. Είναι δίπλα στο Καυταντζόγλειο κι αν υπάρχουν αθλητικές εκδηλώσεις...
Ο καφές νομίζω έχει 3 ευρώ και έχει εύκολη πρόσβαση από περιφερειακό. Δείτε και τον χάρτη:

bokostas
04-10-10, 14:05
Ναι, αλλά πού? Καμιά πρόταση?

Ένα δεύτερο θέμα το οποίο έθιξε σε παληό post ο Γιάννης (lingistis), είναι η κατανόηση των φίλων που έρχονται έξω από την Θεσσαλονίκη, και να οριστεί (όχι συνέχεια αλλά μία φορά το μήνα λέω εγώ) συνάντηση το Σάββατο, ουτως ώστε να συνδυάσουν οικογενειακή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, με πιθανά ψώνια κλπ. Το επαναφέρω για συζήτηση γιατί πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.
Μάλλον 1 φορά τον χρόνο εννοείς Νίκο, εγώ θα έλεγα και 3 και 4.

Κλεόβουλος
04-10-10, 14:11
Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις (το la scala για Κυριακή ξεχάστε το)που να καλύπτουν τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν ας γίνουν.
Διαφορετικά με ελαφρά πηδηματάκια επιστρέφουμε στο Bennigans :D

nikosm1
04-10-10, 14:11
Δίκαιο έχεις μπερδεύτηκα. Εννοούσα πολλές φορές το χρόνο, αλλά έτσι όπως το κάναμε τελευταία, δύο φορές την εβδομάδα, άνθρωπος είμαι και εγώ.

Ναι, αλλά πού? Καμιά πρόταση?
Αφού αποκλείστηκε ο χώρος κοντά στο Carrefour (μου διαφεύγει το όνομά του), το Bennigan's είναι μιά χαρά.

bokostas
04-10-10, 14:23
Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις (το la scala για Κυριακή ξεχάστε το)που να καλύπτουν τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν ας γίνουν.
Διαφορετικά με ελαφρά πηδηματάκια επιστρέφουμε στο Bennigans :D
Ε, μάλλον για εκεί μας βλέπω, αλλά είναι κρίμα, αφού στους περισσότερους δεν αρέσει.

Οχι Κώστα εννοώ 12 φορές το χρόνο.
Νίκο μιλάς γι' αλλαγή της ημέρας των συναντήσεων? Με μπέρδεψες, γιατί είπες: "(όχι συνέχεια αλλά μία φορά το μήνα λέω εγώ)".

Αφού αποκλείστηκε ο χώρος κοντά στο Carrefour (μου διαφεύγει το όνομά του), το Bennigan's είναι μιά χαρά.
Δυστυχώς το Les Amis δεν μπορεί να βολέψει μεγάλη παρέα άνω των 6-8 ατόμων.