|
|||||||
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
H διακόσμηση σου δεν θυμίζει τον βυθό της λίμνης
αλλά αν σ' αρέσει εσένα, νομίζω και τα ψάρια σου θα βολευτούν Το maingano καλύτερα να το δώσεις. Εκτός του ότι δεν θα είναι ευτυχισμένο μόνο του είναι και αρκετά "ζόρικο" ψάρι. Μπορείς να αυξήσεις λίγο τον αριθμό των ντεμασόνι. Με ph 8 και νερό Αθήνας μην ανησυχείς για τις σκληρότητες. Τα περισσότερα φυτά θα αντέξουν τουλάχιστον όσο είναι μικρά τα ψάρια (η ροζ λάμπα βοηθάει την ανάπτυξη των φυτών). Να το χαίρεσαι! |
|
|
|||
|
|||
|
δεν τις εχω κολλησει...εννοω εχω ακουμπησει.φανταστηκα οτι θα ειναι πιο στερεες.οχι?μετα για οτι δεν μποιαζει εννοεις οτι δεν ταιριαζουν τα 2 ειδη πετρων?οτι εχει πολυ λουλουδι?
|
|
|
||||
|
||||
|
απλα δεν μοιαζουν με της λιμνης..μην ανυσηχεις.αμα σου αρεσουν δεν υπαρχει προβλημα για τα ψαρια.
και τα φυτα μια χαρα ειναι.μπραβο σε ολα!! |
|
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Just Malawi | bambacha | Malawi | 27 | 20-03-12 12:46 |
| malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
| (Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
| (Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
| malawi 240 lit. | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-03-08 16:28 |