|
|||||||
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ενσωμάτωσα το θέμα στην παρουσίαση για να μη ψάχνουμε
*τα αλάτια πριν τα ρίξουμε στο ενυδρείο τα διαλύουμε καλά σε ζεστό/χλιαρό νερό (όχι βράσιμο). |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|
||||
|
||||
|
Όταν τα ρίχνουμε πρέπει να είναι πλήρως διαλυμένα. Σε κρύο νερό είναι δύσκολο. Αν πέσουν αδιάλυτα μπορεί να κάνουν ζημιά σ' ένα ψάρι που θα τα καταπιεί.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|
|||
|
|||
|
Το θεμα ειναι θα κανουν καλο στα ψαρια μου να το συνεχισω η οχι?δηλαδη θα μεγαλωσουν γρηγοροτερα;αν οχι ας μου στειλει καποιος καμια τροφη που ταιζει
|
|
|
||||
|
||||
|
Για να προσθεσεις ,πρεπει να ξερεις τι παραμετροι εχεις στο νερο,αλλα η γνωμη μου ειναι μην βαλεις,Το κυριοτερο ειναι ποιοτικες τροφες,το ΡΗ σου ειναι μια χαρα,οποτε και τα υπολοιπα λογικα θα ειναι ενταξει.
|
|
||||
|
||||
|
πόσα έχω να σου μάθω ακόμα!
Παράθεση:
Τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία τα παίρνουν από το νερό και τις τροφές. (αν τα ψάρια σου ήταν από Τανγκανίκα και είσαι τελειομανής, θα σου πρότεινα άλλα πράγματα) Αφού φαγώθηκες να μεγαλώσουν γρήγορα Τροφή σου είπα πιο πάνω. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Just Malawi | bambacha | Malawi | 27 | 20-03-12 12:46 |
| malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
| (Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
| (Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
| malawi 240 lit. | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-03-08 16:28 |