|
|
|
|
||||
|
||||
|
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71998
αυτό σου κάνει;βέβαια είναι πιο πάνω σε λεφτά από αυτά που είπες αλλά δεν είναι απλά η γυάλα.τα έχει όλα.πρώτα απ όλα όμως όπως είπε και η Μαρία μην κάνεις μια αγορά που τελικά δεν σε εξυπηρετεί και χρειάζεσαι άλλο μετά.
|
|||
|
|||
|
Δεν θέλω να πω ότι αυτά που λέτε ειναι λάθος απλά θέλω αν ρωτήσω αν ενα καρχαριακι red tail που το μέγεθος του φτάνει τα 15 εκ. Μπαίνει σε αυτό το ενυδρειο που θέλω να πάρω
------------------------- Αυτό με τα 55¤ κοιτούσα ------------------------- http://www.petsupermarket.gr/190/%CE...%B9%CE%B1.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 11:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
αν εννοείς αυτό το ψαράκι, διάβασε εδώ τις ελάχιστες απαιτήσεις ενυδρείου
δίνει ελάχιστο μήκος 1,20μ. http://www.seriouslyfish.com/species...nchos-bicolor/ κι ο καθένας από μας ανατρέχει σε πηγές όπως κι εσύ. ψάχνουμε δεν είναι κάποιος παντογνώστης. επίσης κάποιος από μας δεν έχει να κερδίσει κάτι αν διαλέξεις το ένα ή το άλλο ψάρι. απλά προσπαθούμε να σου δώσουμε όσο το δυνατόν πιο σωστές πληροφορίες ωστε και το ψάρι να περάσει καλά κι εσύ να μην ταλαιπωρείσαι από λάθος επιλογές. γιατί οι λάθος επιλογές πέρα από τις λύπες που μας δινουν, μας κάνουν να χαλάμε και πολλά χρήματα, φάρμακα, άλλα ψάρια κτλ. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 25-05-13 στις 11:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα
|
|||
|
|||
|
Μήπως υπάρχει κάποιο είδος ψαριού μαλακιου ή ασπονδυλου το οποίο ζει στα λίτρα μου και θυμίζει καρχαρία (εκτός του silver shark)
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 11:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
δεν μοιάζει με καρχαριάκι αλλά για δες αυτά, περιλαμβάνονται στις προτάσεις για 60λ
http://www.seriouslyfish.com/search/...s+margaritatus
|
|||
|
|||
|
Οκ καλό ειναι .Ευχαριστω για τον χρόνο σας !
ΘΑ ψάξω και θα σας ενημερώσω το συντομότερο δυνατό !!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
σε 60 λιτρα δε νομιζω να βρεις κατι που ψαχνεις
αν κατσεις και δεις την ανατομια αυτον τον ψαριων που θελεις θα καταλαβεις οτι ειναι ψαρια που θελουν πολυ απλα ειδικα τα βαλα γινοντε και μεγαλα και θελουν κοπαδι οποτε παμε σε 1 τονο ενυδρειο οι παγκασιοι ποταμι και τα λαμπεο θελουν μεγαλα ενυδρεια λογο επιθετηκοτητας δυστυχος τα 60 λιτρα που θελεις δε χωρανε τετεια ψαρακια μεσα εγω θα σου προτηνα κατι σε ζοωτοκο μικρο και χρωματιστο για αρχη και αμμα βρεις καταληλο ενυδρειο παμε και σε τετεια ψαρακια ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 25-05-13 στις 11:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αρχάριος | ikarus260 | Χρυσόψαρα | 5 | 05-01-13 06:01 |
| Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
| Αρχάριος σε απόγνωση!!! sos!! | vatzalas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 27-02-10 00:47 |
| Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
| Γκουράμια σε απόγνωση! | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 07-05-07 13:58 |