08-01-11, 20:47 | #1 |
Ίσως μία χαζή απορία...
08-01-11, 20:47
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Τα ψάρια πίνουν νερό?
|
|
Εμφανίσεις: 3809
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολυ ενδιαφερον κειμενο!!!
Την διαφορα αναμεσα στα ψαρια του γλυκου και του θαλασσινου δεν την γνωριζα... Στην ουσια δηλαδη και στα ψαρια του αλμυρου νερου μεσα τους κυκλοφορει γλυκο νερο!!!! |
|
||||
|
||||
κορυφαία απορία....... και συνοδευεται άνετα απο "Τα ψάρια ουρούν?" το οποίο βέβαια στεφανώνεται ενδόξως με το σόκ "ΤΙ??? και κολυμπάνε μέσα στα τσίσα τους??????????" |
|
||||
|
||||
εγω παντος ξερω καπια που τους εβαλε γαλα να πιουνε!!!!! φυσικα πεθαναν ολα!!!!
|
|
||||
|
||||
την ειχα και εγω αυτην την απορια...
μπραβο!!
|
||||
|
||||
Τελικά όπως βλέπω δεν ήταν και τόση χαζή η απορία μου.
|
|
||||
|
||||
ΦΥΣΙΚΑ και όχι!... Υπάρχουν επιστήμονες που ασχολήθηκαν ΠΟΛΥ καιρό με το θέμα και χωρίς να είμαστε σίγουροι ακόμη για κάποια πράγματα...
|
||||
|
||||
οχι φυσικα και δεν ηταν...
|
|||
|
|||
Υπάρχουν απλά απορίες, καμμιά τους δεν είναι χαζή ή έχοντας τον οποιονδήποτε άλλο χαρακτηρισμό.
Όπως είχε πει και ο Αϊνστάϊν... "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία. (Caridina cantonensis) | iliasselimis | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 23-10-10 19:33 |
απορία για sub??? | theodoros | Φίλτρανση | 11 | 05-07-10 13:45 |
d.i.y co2 απορία | DeAdMeAt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 14-05-10 12:20 |
απορία co2..... | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-09-06 16:46 |
Απορία | SOCRATIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-02-06 21:05 |