|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Eμείς το λέγαμε ''εκθεση φιδιών''.
Θα έρθει και ο XB307. |
|
||||
|
||||
Αντε βρε επειδη σας λυπηθηκα ειπα να μην ειστε μοναχουληδες.
Τα λεμε αυριο και φερνω και καινουριο αιμα
|
||||
|
||||
¶κυρο για μένα....προπόνηση υιού στις 11.45. Να περάσετε καλά.
|
|
||||
|
||||
¶κυρο και για μένα .... με τη βροχή σήμερα μας άλλαξαν τα σχέδια.
Να περάσετε καλά
|
|||
|
|||
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 Prokroustis paco chris129 drbig ipertatos pagos4 Χ.Α.Ρ.Η.Σ petraras paraskevi_gr Εύη ανέλυσέ το μας λίγο αυτό το "καινούριο αίμα". Ν' αφήσω την Έλενα σπίτι ή να την φέρω??? Παρακαλούνται όποιοι φτάσουν πρώτοι να ελέγξουν αν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα κι αν όχι (το πιθανότερο), να καθήσουν έξω, έστω κι αν έχει -30 βαθμούς, χε χε. |
|
||||
|
||||
Συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό!!!!!!!!
|
|||
|
|||
Αν έχει κανείς μηλοσαλίγκαρα για δώσιμο, θα το εκτιμούσα δεόντως.
|
|
|||
|
|||
...και να βγαλετε και καμια φωτο ...ειδικοτερα αν βρεχει...
|
||||
|
||||
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο?
Μήπως έχει κανένας κανένα κλάδεμα από βαλισνέρια, και θα ενδιαφερόταν να το φέρει στη συνάντηση?? Θα ενδιαφερόμουν |
|
|||
|
|||
Aλέξανδρε θα σου φέρω καναδυό βαλισνέριες.
|
|
||||
|
||||
Θα 'θελα κι εγώ μία αν περισσεύει!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ Κώστα!! |
|
|||
|
|||
...φωτορεπορταζ εχουμε?
|
|||
|
|||
Και φωτορεπορτάζ έχουμε, αλλά περίμενε βρε Μιχάλη να γυρίσει ο ρεμπεσκές ο φωτογράφος σπίτι του, πού είσαι βρε Αλέξανδρε?
Περάσαμε καλά, βοήθησε κι ο καιρός, ήρθαν και νέοι φίλοι που καλωσορίζουμε στην παρέα της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τα πολλά φυτά, το φίλτρο, το ενυδρειάκι, το CO2 και το φωτιστικό που μου χάρισαν. Panos1972 έχασες που δεν ήρθες. |
|
||||
|
||||
Έφτασε!!!
|
|
||||
|
||||
Παλιόπαιδα,μου λείψατε!
Την επόμενη δεν θα γλυτώσετε (βλέπω και νέους που κινδυνεύουν απο κακές επιρροές ) |
|
||||
|
||||
Καλώς σας βρήκα.. Ωραία ήταν, καλός ο καιρός, και ελπίζω την επόμενη φορά να χω αρχίσει και γω το δικό μου και να μπορώ να βοηθήσω αυτούς που θέλουν να ξεφορτωθούν ψαράκια, φυτά, κτλ με την ευγενική προσφορά να τους προσφέρω στέγη στο ενυδρείο μου..
Μέχρι τότε διάβασμα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κώστα το άκουσες αυτό?? Ετοίμαζε ξιφοφόρους!!! |
|
|||
|
|||
Χε χε, ετοίμαζε ενυδρείο Προκρούστη και κοίτα να το γεμίσεις φυτά, γιατί το πράσινο πάει πολύ με το ...πορτοκαλί.
Α.Α. (Αδικαιολογήτως Απόντες για όσους δεν πήγαν φαντάροι) οι theodor72 και panos1972, σημειώθηκαν στο απουσιολόγιο. Αλεξ ωραίες οι φωτό, να είσαι καλά, αλλά είχαμε και 3 κυρίες, πούντες βρε αθεόφοβε, έτσι θα μαζέψουμε κόσμο? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Έφτασε!!!
|
|
||||
|
||||
Ιδού και οι γυναίκες!!
|
|
|||
|
|||
Θενκς ¶λεξ.
|
|
||||
|
||||
Δεν κάνει τίποτα!!
Την επόμενη φορά ακόμα περισσότερο υλικό κ βίντεο!!! |
|
||||
|
||||
paparazi...
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Τελικά θα συζητήσουμε το θέμα για άλλο μαγαζί που λέγαμε?
|
|
|||
|
|||
Χλωμότατο να αλλάξει ... Εχει συζητηθεί παντως πολλές φορές
|
|
||||
|
||||
δεν το ειδα χλωμο την περασμενη φορα
καμια 12 ατομα που ειμασταν εκεινη την ωρα δεχτηκαμε για φραγμα θερμης και οτι θα το θεσουμε για συζητηση αν καποιος εχει καποια αλλη προταση να την κανει θα βγουν καποιες καφετεριες να ψηφισουμε πιστευω οτι ειναι απλο κατι που δεν αρεσει σε ολους το αλλαζουμε
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |