Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 02-06-11, 22:21
Το avatar του χρήστη giannisqq
giannisqq Ο χρήστης giannisqq δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 06-04-2009
Περιοχή: ορεστιαδα
Μηνύματα: 1.799
Προεπιλογή ξερει καποιος απο cayman?(ηλεκτρολογικα)

ξερει καποιος πως μπορω απο το ενυδρειο (cayman)να ξεσυνδεσω την μια λαμπα?
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 02-06-11, 23:20
Το avatar του χρήστη gemen
gemen Ο χρήστης gemen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-01-2010
Περιοχή: Ν.Κιλκις
Μηνύματα: 400
Προεπιλογή

αυτα υπαρχουν κατω απο το καπακι ενος cayman.μελετισε τα καλωδια δες που παει και τι φευγη.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  11.jpg
Εμφανίσεις:  160
Μέγεθος:  148,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  22.jpg
Εμφανίσεις:  158
Μέγεθος:  136,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  33.jpg
Εμφανίσεις:  172
Μέγεθος:  137,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  44.jpg
Εμφανίσεις:  157
Μέγεθος:  155,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  55.jpg
Εμφανίσεις:  150
Μέγεθος:  133,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  66.jpg
Εμφανίσεις:  153
Μέγεθος:  115,0 KB  
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 02-06-11, 23:23
Το avatar του χρήστη douran_p
douran_p Ο χρήστης douran_p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 04-05-2009
Περιοχή: Ορεστιαδα
Μηνύματα: 856
Προεπιλογή

βγαλτην..... χαχαχαχα
__________________
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 02-06-11, 23:26
Το avatar του χρήστη giannisqq
giannisqq Ο χρήστης giannisqq δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 06-04-2009
Περιοχή: ορεστιαδα
Μηνύματα: 1.799
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gemen Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτα υπαρχουν κατω απο το καπακι ενος cayman.μελετισε τα καλωδια δες που παει και τι φευγη.
πιστευεις γινεται?το εχεις δοκιμασει?ευχαριστω για τις φωτογραφιες,αυτο ειναι...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από douran_p Εμφάνιση μηνυμάτων
βγαλτην..... χαχαχαχα
αν βγαλω την μια παντελη,αυτοματα δεν αναβει ουτε η αλλη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 02-06-11 στις 23:26 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 02-06-11, 23:29
Το avatar του χρήστη douran_p
douran_p Ο χρήστης douran_p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 04-05-2009
Περιοχή: Ορεστιαδα
Μηνύματα: 856
Προεπιλογή

βγαλε την παροχη απο την πριζα και κοτσαρισε την βουλγαρικη τ5 και εισαι οκ..... και αμα θες θα εχεις 3 λαμπες συνολικα..... αλλα και ολες τις αλλες πιθανες επιλογες.... αναλογα την ορεξη.....
__________________
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 02-06-11, 23:31
Το avatar του χρήστη gemen
gemen Ο χρήστης gemen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-01-2010
Περιοχή: Ν.Κιλκις
Μηνύματα: 400
Προεπιλογή

λαμπες δεν εβγαλα ποτε γιατι δεν χρειαστικε.εσυ δες εδω τα σχεδια πιστεβω να φαινοντε αναλυτικα οι συνδεσεις και κανε οτι νομιζεις ζημια δεν κανεις.δεν καιγετε κατι.αλλα εσυ γιατι θες να βγαλεις την μια λαμπα?δεν καιει πολυ το ενυδρειο.για πες τι θες να κανεις.
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 02-06-11, 23:33
Tsagos Ο χρήστης Tsagos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 25-02-2011
Περιοχή: Θεσ/νικη
Μηνύματα: 509
Προεπιλογή

Ετσι οπως το βλεπω οι λαμπες ειναι συνδεμενες σε σειρα και πρεπει να δουλεβουνε μαζι για να υπάρχει συνεχεια στο κυκλωμα.

μπορω να σου πω πως να προσπαθησεις να δουλεψει μονο η μια αλλα δεν θα το κάνω γιατι μπορει να καταστρεψεις κάτι γιατι δεν ξερω εαν δουλεβει ΣΩΣΤΑ το συστημα με 1
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 02-06-11, 23:37
Το avatar του χρήστη giannisqq
giannisqq Ο χρήστης giannisqq δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 06-04-2009
Περιοχή: ορεστιαδα
Μηνύματα: 1.799
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gemen Εμφάνιση μηνυμάτων
λαμπες δεν εβγαλα ποτε γιατι δεν χρειαστικε.εσυ δες εδω τα σχεδια πιστεβω να φαινοντε αναλυτικα οι συνδεσεις και κανε οτι νομιζεις ζημια δεν κανεις.δεν καιγετε κατι.αλλα εσυ γιατι θες να βγαλεις την μια λαμπα?δεν καιει πολυ το ενυδρειο.για πες τι θες να κανεις.
εχω καλβους μεσα,και εχει εντονο φως,με αποτελεσμα να ειναι ολο κρυμενα...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tsagos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ετσι οπως το βλεπω οι λαμπες ειναι συνδεμενες σε σειρα και πρεπει να δουλεβουνε μαζι για να υπάρχει συνεχεια στο κυκλωμα.

μπορω να σου πω πως να προσπαθησεις να δουλεψει μονο η μια αλλα δεν θα το κάνω γιατι μπορει να καταστρεψεις κάτι γιατι δεν ξερω εαν δουλεβει ΣΩΣΤΑ το συστημα με 1
πιστευεις θα ειναι καλυτερα να μην το δοκιμασω ε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 02-06-11 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
  #9  
Παλιά 02-06-11, 23:58
Tsagos Ο χρήστης Tsagos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 25-02-2011
Περιοχή: Θεσ/νικη
Μηνύματα: 509
Προεπιλογή

Εγω δεν θα το εκανα.
Απάντηση με παράθεση
  #10  
Παλιά 03-06-11, 02:41
giannisaek Ο χρήστης giannisaek δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 15-10-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 834
Προεπιλογή

Έχεις πρόσβαση στις κλέμες από το ballast;
Αν έχεις την πρόσβαση και θέλεις να μην λειτουργεί η μια λάμπα, πρέπει να αποσυνδέσεις ή το καλώδιο που πάει στην θέση 1 της κλέμας, ή το καλώδιο που πάει στην θέση 7.
Απάντηση με παράθεση
  #11  
Παλιά 03-06-11, 03:27
Tsagos Ο χρήστης Tsagos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 25-02-2011
Περιοχή: Θεσ/νικη
Μηνύματα: 509
Προεπιλογή

Ας πουμε οτι δουλεψε Γιαννη. Δεν θα εχει flicks ? Οι λαμπες δεν θα χασουν χρονο ζωής;

Τεσπα.. Καντο και δες τη λαμπα μεσα απο μια οθονη καμερας και πες μου εαν βλέπεις κυματα...
Απάντηση με παράθεση
  #12  
Παλιά 03-06-11, 14:07
Το avatar του χρήστη Genirous
Genirous Ο χρήστης Genirous δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 12-02-2007
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 675
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Genirous Send a message via Skype™ to Genirous
Προεπιλογή

Η σύνδεση των λαμπτήρων είναι παράλληλη, αλλά το ηλεκτρονικό ballast ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί και με τις 2 λάμπες πάνω, διαφορετικά ακόμα και αν ανάψει μόνο η μια υπάρχει πιθανότητα μειωμένου χρόνου ζωής του ballast... Μια λύση ίσως είναι η αντικατάσταση της μιας από τις δύο με μια καμμένη.
__________________
Γιώργος, Οι ρίζες μου
Απάντηση με παράθεση
  #13  
Παλιά 03-06-11, 14:11
Το avatar του χρήστη giannisqq
giannisqq Ο χρήστης giannisqq δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 06-04-2009
Περιοχή: ορεστιαδα
Μηνύματα: 1.799
Προεπιλογή

θα αρχισουν οι δοκιμες...σας ευχαριστω ολους
Απάντηση με παράθεση
  #14  
Παλιά 03-06-11, 22:21
Tsagos Ο χρήστης Tsagos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 25-02-2011
Περιοχή: Θεσ/νικη
Μηνύματα: 509
Προεπιλογή

δεν ειναι παραληλη. οι λαμπες ειναι σε σειρα ενωμένες. στην 4η εικόνα φενετε οτι το καλωδιο 3 θα περασει απο την πρωτη λαμπα και μετα απο τη δευτερη για να καταληξη στη θέση 5 του μπαλαστ. Εαν ήταν παραληλα θα λειτουργουσε και με τη μια λαμπα! Τωρα πρεπει να ειναι και οι 2 λαμπες ενωμενες για να δουλεψει.
Απάντηση με παράθεση
  #15  
Παλιά 07-06-11, 22:36
Το avatar του χρήστη Genirous
Genirous Ο χρήστης Genirous δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 12-02-2007
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 675
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Genirous Send a message via Skype™ to Genirous
Προεπιλογή

Έχεις δίκιο Tsagos, δεν το πρόσεξα καλά.
__________________
Γιώργος, Οι ρίζες μου
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Καποιος σκαβει.... tsoum Γατόψαρα Ν. Αμερικής 5 13-05-11 15:04
ξερει καποιος? giannisqq Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 10 10-12-09 10:47
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 Τσιακιτζης Θεοδωρος Αρχάριοι γλυκού νερού 9 27-01-09 14:30
ξερει καποιος???? galisgsxr Αρχάριοι γλυκού νερού 3 19-11-07 23:46

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:24.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,06223 seconds with 16 queries