|
|||
|
|||
Νέο ενυδρείο 240 λίτρα
Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα έχω ένα ενυδρείο 240 λίτρα με διαστάσεις 1.2 *40*50 θα φιλοξενήσει μέσα τα 3 convict που έχω εδώ και 8 μήνες από γέννα γνωστού και θα ήθελα τη γνώμη σας αν θα μπορούσαν να είναι με κάποια άλλα ψάρια μαζί.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Δυστυχώς αυτά τα (κουνελο-)ψάρια είναι οι χειρότεροι συγκάτοικοι ακόμη και για είδη τρεις φορές μεγαλύτερα τους, ειδικά όταν ζευγαρώσουν που θα χτυπήσουν άσχημα οτιδήποτε κινείται.
Δεν θα δέσμευα αυτό το ενυδρείο γι αυτά |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φίλος πρότεινε να βάλω μέσα brichardi είναι καλό το ειδος για τις διαστάσεις του ενυδρείου. συμφωνείς;
|
||||
|
||||
Το ένα είδος από Αμερική το άλλο από Τανγκανίκα.
Μη περιμένεις από 'μένα να συμφωνήσω Από παραμέτρους νερού δεν θέλουν πολύ διαφορετικές αλλά επειδή έχουν και τα 2 είδη "παλιοχαρακτήρα" (γι αυτό και συνήθως τα προτείνουμε για species ενυδρεία), θα γίνεται ένας ψιλοχαμός από τις συγκρούσεις τους για τον έλεγχο περιοχών. |
|
|||
|
|||
μάλλον κάτι έγραψα λάθος, μόνο brichardi μέσα όχι μαζί με τα convict.
|
||||
|
||||
Τότε συμφωνώ
Το ενυδρείο είναι ανετότατο για μια αποικία brichardi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο 65 λίτρα | Fortesque | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-01-17 20:15 |
Ενυδρείο 45 λίτρα. | avgeris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-08-16 22:14 |
40 λίτρα ενυδρείο | palia13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-02-13 16:06 |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |