|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
DIY Εξωτερικό Φίλτρο
Γεια σας παιδια, θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος εχει φτιαξει μονος του εξωτερικο φιλτρο.
|
|
|||
|
|||
Διευκρίνησε εάν μιλάς για ανοικτό ή κλειστό εξωτερικό φίλτρο και για πόσα λίτρα.
|
|
|||
|
|||
Αναφερομαι σε κλειστο εξωτερικο φιλτρο και για ενυδρειο 130 λιτρων.
|
|
||||
|
||||
Ανεξαρτητως κοστους, ολα γινονται.
Πρακτικά ξεχασε το. Εχει δοκιμαστει στο παρελθον Και το κοστος ειναι τελικα μεγαλο και το αποτελεσμα αμφιβολο. Εξαλου ενα eheim 2213 εχει 40 ευρω.. Υπαρχει παντα η δυνατοτητα να εξαγορασει κανεις την Eheim... |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ. Τα είπε όλα και απλά ο netblues.
|
|
|||
|
|||
Sorry!
Το eheim 2213 αυτην την τιμη εχει στην Αθηνα???...40ευρω... Εδω τα πουλανε (κατερινη) 100 με 150 ευρω..... |
|
||||
|
||||
Ιντερνετ φιλε μου , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ = ΙΝΤΕΡΝΕΤ....ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. μην τα λεμε συνεχεια και γινομαστε κουραστικοι...
|
|
|||
|
|||
Αν θελεις βοηθα λιγο...
Δωσε διευθηνση...τι να προσεξω..κ.λ.π... |
|
||||
|
||||
Για κοιτα στην κατηγορια μαγαζια, τι εχει καρφιτσωμενο πρωτο πρωτο θεμα.
μην τα θελουμε ολα μασημενα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |