|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt
Πληροφορίες : Το ενυδρειο ετοιμαζεται να φιλοξενησει 8 demasoni...
Διαστάσεις: 120*40*55 Όγκος: 240 λιτ. Κατηγορία:malawi biotope Φυτά: anubias Ψάρια / ¶λλα είδη:2 Pseudotropheus sp. acei "Ngara"- white tail Διακοσμητικά υλικά: Αραγωνιτης, πέτρες βασαλτικες Φόντο: juwel rock Φωτισμός: 2 T8 Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο juwel-1000 litres per hour+ eheim 2217 Θερμοστάτης: 200 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30 - 35 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
πολυ μου αρεσει το ενυδρειο σου μπραβο!!! ομορφες και φυσικα τοποθετημενες ανομοιομεγεθεις πετρες!
|
|||
|
|||
Μπραβο.πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!Κατι τετοια βλεπω και αποφασισα να το γυρισω και εγω σε malawi!!
|
|
||||
|
||||
KOSTASKICH
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
|
|
||||
|
||||
Ιντα πες μωρε τωρα!
Κουζουλάθηκες μπρε!!!! Τι μήπως θέλεις και άλλα συγχαρητήρια; Αμ, πριτς! Δεν σφάξανε! Κουράστηκε το χέρι μου να σου γράφει συγχαρητήρια σήμερα!!! Πέρα από την πλάκα να τα χαίρεσαι όλα σου τα ενυδρεία!!!!!!
|
||||
|
||||
αααα παλι εσυ με αυτα τα παλιοενυδρεια σου???? τελοςπαντων ας σου πω οτι ειναι ομορφο μπας και σταματησεις να φτιαχνεις και αλλα.
|
|
||||
|
||||
ωραιο ειναι φιλε το ενυδρειο πολλη καλο μπραβο αλλα νομιζω οτι το ενα φυτο που εχεις μεσα δεν ειναι ανουμπια αλλα αχινοδορος ειναι η 5 φωτο κατα σειρα που βλεπεις ας μας πει καποιος μποστανας εαν ειναι
|
||||
|
||||
Πολύ καλοστημένο δείχνει το ενυδρείο σου.Μπράβο έκανες καλή δουλειά.
|
||||
|
||||
καλησπερα!! πολυ ομορφο το ενυδρειο σου...
ελα να γινομαστε πολλοι....
|
|||
|
|||
Φιλε μου, πολυ ομορφο το ενυδρειο σου μπραβο!!!!!
|
||||
|
||||
Πραγματικά μου αρέσει πολύ!
Από τα καλύτερα scape που έχω δει σε κιχλίδες! |
|
||||
|
||||
Φίλε, διάλεξες κακή περίοδο για τις παρουσιάσεις σου.. Αν δεν ήταν μέσα στο Πάσχα, και δεν έλειπε κόσμος για διακοπές, τα θετικά σχόλια που θα άκουγες, θα ήταν πολλαπλάσια!
Έστω και με χρονική καθυστέρηση, λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο, ή, μάλλον, έξι μεγάλα μπράβο και από εμένα! 1. 2. 3. 4. 5. 6. Υ.Γ. Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση που προκαλεί η αντίθεση των χρωμάτων βασάλτη & αραγωνίτη.. Όπως επίσης πολύ όμορφα τα διαφορετικά σχήματα των "βράχων" και η τοποθέτησή τους!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
Eυχαριστώ για τα σχολια σας!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Aλγη σε ενυδρειο malawi.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-01-08 22:56 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
pleco σε ενυδρειο με malawi cichlids? | prodigy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-09-06 17:44 |
Νεο ενυδρειο 240lt | GeorgeM | Malawi | 4 | 30-05-06 19:17 |