|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
πετρες σε δισκαδικο
Καλημερα.βρηκα κατι ωραιες πετρες στο ποταμι στην αριδαια.πιστευω κανουν για το δισκαδικο.ετσι δεν ειναι
|
|
||||
|
||||
99% δεν κάνουν. Ασβεστολιθικές μου φαίνονται.
(φέρτες σ' εμένα ) |
|
||||
|
||||
Σοβαρα τωρα?? Και ειναι υπεροχες....
|
|
||||
|
||||
Σοβαρά, φέρτες και θα σου δείξω πως γίνεται το τεστ με το ακουαφόρτε
|
|
|||
|
|||
Ρίξε ακουα φόρτε και αν αφρισει πέταξε τα. Βασικά σε δισκάδικο γιατί θέλεις να βάλεις πέτρες
|
|
||||
|
||||
Και εμενα ασβαστολιθικοτατες μου φαινονται.
Καθαρισε απο ξενα σωματα (σκονη κλπ) με λιγο νερο και οταν στεγνωσουν, ριξε λιγο ακουαφορτε. Αν αφρισουν, τις αφηνεις στην ακρη.
|
||||
|
||||
Γιαννη φερ'τες πανω μια χαρα ειναι για τα γκαπι μου..............!!!!!!!!
|
||||
|
||||
Οι δίσκοι αφήνουν πολλές φορές τη τροφή να πέσει στο βυθό και απο εκεί να την φάνε "πιο συχνά οταν είναι καλοταισμενοι". Πολλές απο τις τροφές αυτές καταλήγουν με βοήθεια της ροής του νερού σε "νεκρά" σημεία από άποψης ροής. .. όπου υπάρχει κάποιο "εμπόδιο" ... Οι πέτρες και οτιδήποτε πιάνει πολύ χώρο στο βυθό συσσωρευουν με τον καιρό ακαθαρσίες και αφαγωτες τροφές και αποτελούν εστίες μόλυνσης του νερού με επιπλέον αμμωνία κοκ! Αν ληφθεί υπόψη και η ελλιπής φυτομαζα που θα μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί με την πρωτη ευκαιρία που κάτι πάει στραβά με τη βιολογία να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα! Αν έχει μυρίσει κάποιος αυτη τη βρωμιά που μαζεύεται θα καταλάβει γιατι δε θα πρέπει να υπάρχει αυτό το πράγμα στο ενυδρείο! Συγκρίνεται μονο με τη μυρωδιά αποφαγιων κοτόπουλου που εχει μείνει για μέρες μεσα σε κάδο ενω είμαστε σε βαρύ καύσωνα ...
|
||||
|
||||
Οι δίσκοι ζουν κάτω και ανάμεσα σε κορμούς και κλαδιά... δώστες στον Κλεόβουλο.-
|
|
||||
|
||||
Ε ολο και καποια πετρα θα υπαρχει στον βυθό.....
------------------------- Οταν κερασει τσίπουρο ο κλεοβουλος ....θα του τις παω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 15-01-15 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Λίγες είναι αλλά δεν πειράζει, τσίπουρο υπάρχει πάντα για κέρασμα (και φέτος απ' το δικό μου )
|
|
||||
|
||||
Φέτος τα τσιπρα ειναι για όλους...!!!!
|
|
||||
|
||||
αφού είπαμε, τόσα χρόνια οι σαμπάνιες μας έκατσαν στο στομάχι, στο σβέρκο και σε άλλα σημεία, θα την πέσουμε στα τσίπρα και το πολύ πολύ αν δεν τα πιούμε να τα λουστούμε μιας και ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται Και μαζί με τα τσίπρα κερνάμε και σουφλιώτικα λουκάνικα |
|
||||
|
||||
ελα ρε και αναρωτιομουν
ωραια ειναι τα σουφλιωτικα λουκανικα για μεζες.ξεροσφυρι δεν πανε τα τσιπρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τσακωμοί σε δισκαδικο | giannisqq | Δίσκοι | 7 | 19-02-14 23:23 |
Καινουργιο δισκαδικο | diaolos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 25 | 09-09-13 23:01 |
νεο δισκαδικο 850 λιτρα | stelios816 | Δίσκοι | 17 | 10-09-12 22:10 |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |