![]() |
#1 |
40 λίτρα ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ SITE KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΧΩ 7 ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ 7 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ ΣΤΟ 40 ΛΙΤΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΦΥΤΕΜΕΝΟ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΑΚΙΑ?ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤIΣ ΑΝΟΥΜΠΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
Εμφανίσεις: 5075
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λιτρα σου ειναι πολυ λιγα για αυτα τα κοπαδόψαρα που θελουν τουλάχιστον 80λιτρα και μηκος πανω απο 80εκατοστα γιατι ειναι ψαρια που κολυμπάνε πολυ και γρηγορα....πρεπει να τα βγάλλεις και να βάλλεις κατι αλλο..το φιλτρο σου ειναι στρωμένο?
|
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΜΩΣ.ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ?ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΕΣΑ 5 ΚΑΙ 5 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ?
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι φιλε μου. ακομα και ενα απο τα δυο ειδη να κρατησεις μικρο ειναι το ενυδρειο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
επησεις χρειαζονται μαλακο νερο, εσυ σε τι συθηκες τα εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() δωσε τα ψαρακια να μην ταλαιπωρουνται και βαλε ενα μονομαχο να το ευχαριστηθεις και εσυ κι αυτος ![]() ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64842 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68831
|
|||
|
|||
![]()
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ APPLE SNAIL!EIMAI οΚ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά γράμματα αφού τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζουμε.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαράκια που έχεις μην τα γυρίσεις στο petshop έτσι κι αλλοιώς χρήματα δεν σου δίνουν, βάλε αγγελία να τα δώσεις σε κάποιο άτομο εδώ που θα τα προσέξει υπεύθυνα ή χάρισέ τα σε κάποιν φίλο σου αν έχει ανάλογο ενυδρείο. για τα πεζά γράμματα στο είπε ο Alex_Salonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι 2 applesnail σε τοσο μικρο ενυδρειο.
Το apple θεωρειται στην ιχθυοφορτωση ως ψαρι ισο με το μηκος του ποδιου του σαλιγκαριου. Αν γεννησουν δε στο ενυδρειο, θα γινει το νερο χαλια.
|
||||
|
||||
![]()
έχετε δίκιο, δεν το σκέφτηκα
|
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω πολύ για τις απάντηση σας!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οι καρδιναλιοι δεν θα την παλεψουν εκει μεσα....
|
||||
|
||||
![]()
μαζι με τον μονομαχο μπορεις να βάλλεις 1 zebra snail ή αντι για μονομαχο να βάλλεις μερικα αρσενικα endler
|
![]() |
Tags |
καρδιναλιοι αρλεκινοι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ενυδρείο 68 λίτρα | fontarikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 28-02-13 19:09 |
Ενυδρείο τοίχου 20 λίτρα.. | Kotsos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 17-02-13 13:58 |
Ενυδρείο 200 λίτρα | vag0s | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 19-08-10 17:11 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |