|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
26-09-24, 18:14 | #1 |
Αρχάρια σε 20 λίτρα γλυκού νερού
26-09-24, 18:14
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλημέρα θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια ; Είμαι αρχάρια έχω ένα ενυδρειο 20λιτρα το οποίο έστρωνα με υγρά 10 μέρες τώρα και μετρούσα ph και αμμωνία και πήγα χθες στο κατάστημα όπου ξεκίνησα μου έκαναν εκεί τεστ και μου είπαν ότι είναι τέλειο και μου πρότειναν να βάλω 4 tetra amtra μου είπε να μετράω κάθε μέρα πριν τα ψάρια. Αλλαγή νερού 6 λίτρα 24/09 ΝΗ3 = 0 NΟ3 = 10 NΟ2 = 0 GH = > 4 KH = 6 Ph = 6,8 Cl2 = 0 Μετά τα ψάρια ΝΗ3 = 0 NΟ3 = 0 NΟ2 = 0 GH = > 3 KH = 3 Ph = 6,4 Cl2 = 0Σήμερα*
|
|
Εμφανίσεις: 273
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες!
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι σε 10 μέρες έχει "στρώσει" το ενυδρείο ακόμα και με τα μαγικά μπουκαλάκια. Επίσης δεν θα συμβούλευα ποτέ έναν αρχάριο να ξεκινήσει με 20άλιτρο ενυδρείο που οι παράμετροι είναι πολύ εύκολο να ανατραπούν. Οι μετρήσεις που έκαναν με τι έγιναν? με υγρά τεστ? Τα tetra που σας προτείνουν (ελπίζω όχι αυτά τα βαμμένα) είναι κοπαδόψαρα και η ομάδα τους πρέπει να είναι τουλ. 6άδα για να νοιώθουν καλά. Διάβαστε αν θέλετε τα υπομνήματα της ενότητας και αντιμετωπίστε το θέμα χωρίς βιασύνες για να αποφύγετε απογοητεύσεις, περιττά έξοδα και κυρίως θανάτους ζωντανών. *αν επιτρέπετε, σε ποιό κατάστημα αναφέρεστε? |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για την απάντηση θα πάρω άλλο ένα τότε αν όλα πάνε καλα θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι βαμμένα το χρώμα τους είναι πορτοκαλί όπως στην φωτογραφία που βγάζει το google το κατάστημα είναι ένα γνωστό στον Ταύρο ! τεστ έχω κάνει τεστ υγρό sera για αμωνία και jbl στικ το θέμα είναι τώρα τι μπορώ να κάνω ; Διαβάζω αλλά δυστυχώς δεν βγάζω άκρη στο τι να κάνω τώρα απλά να περιμένω να κάνω αλλαγές νερού μια φορά την εβδομάδα και να βάζω αντιχλωριο θα κάνω τεστ να βλέπω αλλά διόρθωση να κάνω σε κάτι δεν γνωρίζω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο γλυκού - Πόσα λίτρα? | MikeF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 13-05-23 14:14 |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
αστακός γλυκού νερού | avgi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-05-07 00:39 |