|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Wabi Kusa Style
Αυτο το set up πλεον δεν υπαρχει, την θεση του εχει παρει αυτο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76562 και τα υλικα και φυτα του πρωτου εχουν χρησιμοποιθει για το επομενο set up που συντομα θα σας παρουσιασω! ΓενικέςΠληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 60x30x15cm Συνολικά Λίτρα: 25 Φυτά: Cyperus alternifolius, Cyperus haspens, Chamaedorea elegans, Nephrolepis obliterata, Ηedera helix hibernica, Vesicularia Dubyana "Christmas", Hydrocotyle Leucocephala, Hydrocotyle Verticillata, Anubias barteri var. nana, Fissidens Fontanus, Eleocharis Acicularis, Rotala indica, Lilaeopsis species "Mauritius" Διακοσμητικάυλικά Πέτρες: Black Lava Rock Ξύλα: Redmoor Βυθός: ¶σπρη χαλαζιακή άμμος Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 11W Fluorescent 6500 °K Διάρκεια φωτισμού: 12 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Απλό εσωτερικό φίλτρο Θέρμανση/ Ψύξη: Jagger 25W Λίπανση: NPK TNC Complete, Trace Seachem, Potassium Seachem Παράμετροι pH: 6,8 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Φωσφορικά (PΟ4): 0 Μέση Θερμοκρασία (°C): 23° C Συντήρηση Αλλαγές νερού: 50% Εβδομαδιάια Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: 70 % Αντίστροφη Όσμωση, 30% Βρύσης με Prime Φωτογραφίες: |
|
||||
|
||||
Ωραίος
|
|
||||
|
||||
Καταπληκτικό!
Μου κάνει εντύπωση που είχες μόνο μια λάμπα 11w. Το φαντάζομαι σε μεγαλύτερες διαστάσεις με κάνα κοπαδόψαρο |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια!
Η λαμπα ειναι 11αρα γιατι οι παπυροι που ειναι και πιο κοντα τις θα γινονταν υπερτεραστιοι, και δεν αφηναν φως και "τροφη" για τα υπολοιπα |
|
||||
|
||||
τέλειο είναι !!!
|
||||
|
||||
Εντυπωσιακό, συγχαρητήρια!
Η συνολική αισθητική και στα δύο project που παρουσίασες (aquascape και φωτογραφική απεικόνιση) είναι πολύ υψηλή! Παρόλο που προσωπικά προτιμώ τα βιοτοπικά και "ψαροκεντρικά" ενυδρεία, το πολύ προσεγμένο αισθητικό αποτέλεσμα δεν αφήνει νομίζω κανέναν αδιάφορο! ¶λλωστε αφού δεν έχεις ζωντανά έχεις και την άνεση να "παίζεις" όσο θέλεις... Πόσο καιρό ασχολείσαι με το σπορ;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το πρωτο μου aquascape το εκανα Ιουνιο 2012. |
|
||||
|
||||
Μπράβο !! Πάρα πολύ όμορφο !!
|
|
||||
|
||||
πολυ πολυ ομορφο!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια να σται καλα!
|
|
||||
|
||||
Κι αυτό πολύ καλό!
|
||||
|
||||
Φίλε μου τι να πω είσαι πολύ μπροστά πραγματικά...
Χαίρομαι να βλέπω δημιουργίες σου!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ! και εγώ χαίρομαι που σας αρεσουν!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Wabi Kusa | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 06-04-12 22:29 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |