|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Νέο Τανγκανίκα
Ούφ! μέσα σε τρελό τρέξιμο στη δουλειά, κατάφερα να το στήσω και σας το παρουσιάζω: το ενυδρειάκι είναι 220 λίτρα μικτά (100χ37χ60). Πέτρες βασαλτικές, άμμος ψιλή ασβεστολιθική+αραγωνίτης. Φωτισμός με τις 2χ Τ5 36W (άσπρη,ρόζ κινέζικες )απο τις 4 που έχει το φωτιστικό. Θερμοστάτης Jagger 150 W Φίλτρο eheim 2073 (1050 l/h) (θα μπει κι ένα 2215 όταν βρω κάτι ανταλλακτικά) Φυτά : 3 ρίζες Crinum thaianum Ψάρια : 4 Neolamprologus leleupi Karilani (παραγωγής μου,το ένα 9 μηνών και τα τρία 8 μηνών) και 3 Julidochromis regani Kipili (παραγωγής Ζ.Χ.) + 2 ακόμη λίγο μικρότερα (παραγωγής water polo). Σχόλια και απορίες...ευπρόσδεκτα. (ευχαριστώ τον γνωστό μαστρο-φωτογράφο Ζ.Χ.) |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο Κλεοβουλε!! πανεμορφα ψαρακια και φυσικα υπεροχες και οι φωτο.
δυστυχως αυτα τα ενυδρεια προκειμενου να ειναι λειτουργικα με πολλες κρυψωνες χανουν κατι απο τη "φυσικοτητα" τους μιας και οι πετρες τοποθετουνται σε "αφυσικο" σωρο. βρηκες ομως μια πολυ καλη μεση τομη μη μας μπριζωνεις και για τανκγανικα τωρα που δε προλαβαμε καλα καλα να στησουμε το μαλαουι.
|
||||
|
||||
Πολύ καλή η προσπάθεια , τα ψάρια και οι φωτό , απο την αγαπημένη μου λίμνη , μπράβο !
|
|||
|
|||
Κλεο πολύ καλύτερο από όταν το είδα!τελικά αυτά τα crinum ειναι.Μράβο!!!
|
|
|||
|
|||
Καταραμένε μοντερατόρα, πονηρή σειρήνα των νταμαριών, επίτηδες το κάνεις για να "κλέβεις" κόσμο από τα φυτεμένα και να τους παρασύρεις προς Αφρική μεριά.
Και βάζεις και φυτά (θα σε καταγγείλω σε όλα τα κιχλιδο-φόρα) για να φαίνεται πανεύκολη η μετάβαση από τους πράσινους παράδεισους στα κοτρωνο-ντάμαρα. Πρέπει πάντως να παραδεχθώ πως έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά και σε συνεργασία με τον άλλο άθλιο κιχλιδο-φωτοχάλια μας βγάλατε τα μάτια έξω. |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο και εκπληκτικοί οι ψάρηδες.
|
||||
|
||||
kostaskich
πολυ καλο μπραβοοοοοοοο
|
||||
|
||||
μπραβο πολυ καλο...κανεις αρκετες σπηλιες και χανει σε φυσικοτητα αλλα οκ.. το αποτελεσμα νομιζω θα ειναι υπερ εσενα και των ψαριων σου
τα φυτα και η επιλογη των ψαριων ειναι τελεια |
|
||||
|
||||
Κλεο, ειναι κολλημενες οι πετρες?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Εγώ το είδα και από κοντά...
Απλά το καλύτερο που εχω δει εδώ στη θεσσαλονίκη!!! Τανγκανικα!!!!! |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο Κλεόβουλε.
|
||||
|
||||
Ωραίο Κλεόβουλε.....είσαι σε καλό δρόμο, Μαλάουι, Τανγκανίκα και τώρα σειρά έχει ένα γαριδοενυδρείο
|
||||
|
||||
υπάρχουν αφρικάνικες γαρίδες?
|
|
||||
|
||||
παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο να το χέρεσαι μετρήσεις εχεις μπορουμε να τις δούμε κλεόβουλε?
|
||||
|
||||
Φυσικά και υπάρχουν, να ένα είδος! http://en.wikipedia.org/wiki/Caridina_nilotica
Άντε να δω τώρα τι άλλη δικαιολογία θα βρεις!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1+
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Gh 15 Kh 14 NH3/NH4 0 NO2 0 NO3 10~ 25o C |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο το ενυδρειο
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως επειδη μου φαινεται αρκετα ψηλο σαν ενυδρειο, μονος σου το εφτιαξες και διαλεξες αυτες τις διαστασεις? και αν ναι γιατι? |
|
||||
|
||||
Είναι πράγματι ψηλό και δυσκολεύει το aquashaping σε τέτοιου τύπου ενυδρείο. Θα με βόλευε να είχε 20-30 πόντους ακόμη σε μήκος και λιγότερο ύψος, αλλά αυτό βρήκα μεταχειρισμένο (και κοψοχρονιά).
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΒΙΚΤΩΡΙΑ
|
||||
|
||||
παρα πολυ ωραιο κλεοβουλε!!που θα παει θα ερθω!!!
|
|
|||
|
|||
Όταν ξέρεις τις κιχλίδες τις μιλάς και σου κάθονται καλά!!
Απίθανο Κλεόβουλε!! Και όταν μετά από κανα δύο χρόνια μεγαλώσουν και τα leleupi θα είναι ακόμα καλύτερα |
|
||||
|
||||
αν δεν μας γονατίσει η κρίση και έρθω εγώ μόνιμα εκεί πάνω
|
|
||||
|
||||
Τα σεβη μου Κυριε Κλεοβουλε...
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο το ενυδρειο και τα ψαρακια καταπληκτικα ξαφνικα βλεπω τις πετρες με αλλο ματι....
|
|
||||
|
||||
πολύ καλό , όμορφο
|
|
|||
|
|||
Ωραιοτατο! Με το τωρινο μεγεθος των leleupi. Εχω μια επιφυλαξη για το μεγεθος του ενυδρειου οταν τα leleupi μεγαλωσουν.
Και αυτες τις ορθιες πετρες πειραξε τις λιγο, φαινονται πολυ ανθρωπου χερι... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βίντεο απο τη λίμνη Τανγκανίκα! | Κλεόβουλος | Tanganyika | 56 | 10-05-24 08:47 |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |