|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Άσπρη γλίτσα
Καλημέρα σας
Έχω ένα ενυδρείο 250L το οποίο λειτουργεί κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Πριν μια εβδομάδα έβαλα μέσα ένα διακοσμητικό ναυάγιο και εχθές παρατήρησα ότι μόνο πάνω σε αυτό σχηματίστηκε ένα στρώμα από μια άσπρη γλίτσα. Κάτι σαν τριχούλες άσπρες. Επισυνάπτω και φωτογραφίες (οι καλύτερες που μπόρεσα να βγάλω). Φταίει το ναυάγιο ή κάτι πάει λάθος με το ενυδρείο? ΥΓ Εδώ και τρεις μέρες βάζω φάρμακο στο ενυδρείο γιατί τα ψάρια εμφάνισαν άσπρες σημάδια πάνω τους Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Καλημερα.
Αυτο που πρεπει να δεις ειναι τα ψαρια σου. Συμπληρωσε την φορμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398 Και βγαλε τα ναυαγια και οτιδηποτε ψευτοστολιδο εχεις μεσα. Δεν ειναι οτι καλυτερο
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 19-01-17 στις 23:35 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Ναι το ιδιο φαινεται. Επηρεαζει το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
Φίλε μου συμπλήρωσε τη φόρμα των ασθενειών που σου είπαν πριν.
η "γλίτσα" από το ξύλο θα φύγει, από τα ψάρια όμως δεν είναι τόσο απλό, και μη βάζεις φάρμακα που δεν είναι για αυτό το σκοπό, πιο πολύ ζημιά θα κάνεις παρά καλό. Με τα ψάρια ασχολούμαστε , όχι με τα ξύλα
|
||||
|
||||
Τάκη έχεις ιδεα τι είναι αυτά στο δικό μου πόστ, το είδες?
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...6&postcount=32
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για 60 λίτρα με Άσπρη ΆΜΜΟ | danny | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 06-06-13 20:56 |
Άσπρη σκόνη στα φύλλα | Roi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-03-09 20:58 |
γλίτσα σε χελώνες | πορτοκαλίτσα | Άλλα ζώα | 5 | 21-09-07 14:17 |
Άσπρη άμμος-ύποπτη; | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-07-07 21:04 |
’σπρη ασπρίλα πλάκωσε | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 13-04-04 23:03 |