|
||||
|
||||
Sos για apistogramma cacatuoides
Καλημερα παλικαρια.Πριν λιγες ημερες διαλεξα ενα ζευγαρι cacatoo απο pet shop στη ξανθη και το εβαλα σε 60 λιτρα αρκετα φυτεμενο με κρυψωνες και καρυδες.Μετα απο μια εβδομαδα ο αρσενικος την σκοτωσε.Γιατι?Τι εφτεξε ρε παιδια?Χρειαζεται περισσοτερες για να διαλεξει?Γνωριζει κανεις επι του θεματος?
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες!
Είχα αυτά τα πανέμορφα ψαράκια πριν απο (πολλά) χρόνια. Καμμιά φορά ο αρσενικός είναι αρκετά επιθετικός και θέλει περισσότερα θηλυκά για να μοιράζει την επιθετικότητα του και θυμάμαι ότι τον δικό μου μετά την αναπαραγωγή τον απομάκρυνα γιατί έτρωγε τα μικρά. Μην απογοητεύεσαι αξίζει τον κόπο να ξαναπροσπαθήσεις. Περίμενε να μας μας πουν και πιο πρόσφατες εμπειρίες |
|
||||
|
||||
βρε βρε βρε καλως τον Κωστακη.Τι εγινε τελικα δεν αντεξε η θυληκια?
Κριμα. |
|
||||
|
||||
κανεις αλλος σχετικα με το θεμα μου???
|
|
||||
|
||||
60 λιτρα ειναι σχετικα περιορισμενα για απιστο ειδικα για ειδη του catuoides group που απαρτιζεται απο πολυ επιθετικα ειδη
δεν σου λεω οτι δεν γινεται αλλα θα πρεπει να εχεις πολλες και σωστες κρυψωνες που να μην εχει προσβαση ο αρσενικος πολλα φυτα πολλες σπηλιες -θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις μικρα γλαστρακια που θα τρυπησεις με τρυπανι στο μεγεθος της θυληκιας ωστε να μην μπαινει ο αρσενικος μεσα και δημιουργησε εμποδια να εχεις δηλαδη τα ξυλα κοντα στον βυθο που κινουνται τα απιστο γιατι αν αυτα απλα γεμιζουν τον επανω χωρο της στηλης του νερου ειναι αχρηστα για τα ψαρια σου καλυτερα ομως να τα βαλεις σε 80αρι ενυδρειο |
|
||||
|
||||
γενικα τον εχει φοβηθει το ματι μου,μεχρι και με τον αγκιστρους χτυπιεται.μια η περισσοτερες θηλυκιες να βαλω?εχει κανα παλικαρι?
|
|
||||
|
||||
Έχεις αντσίστρους εκει μέσα?? Είναι λίγα τα λίτρα νομίζω... Καλύτερα να τον απομακρύνεις γιατί μπορεί να φάει ξύλο ο καημένος...
|
|
||||
|
||||
μπα δε μασαει αυτος,σηκωνει το στωμα σαν ηλεκτρικη σκουπα για να τον ρουφιξει
|
|
||||
|
||||
λάθος επιλογή τα Cacatuoides για 60 λίτρα... ό,τι και να κάνεις, ΔΕ θα βοηθήσει...
Minimun 120lt με ΜΕΓΑΛΗ επιφάνεια και περίπου 3 θυληκές για να "σπάει" η επιθετικότητα του αρσενικού...
|
||||
|
||||
οκ θα τον βγαλω,λαθος πληροφοριες.τι ζευγαρακι πρωτινεις περα απο κριμπ για 60 λιτρα???
|
|
||||
|
||||
οριακά Ramirezi... και πάλι, θα πρέπει ο αρσενικός να είναι λίγο "αδερφή"... αλλιώς, μπορεί και να σκοτώσει τη θυληκή...
|
|||
|
|||
Ειναι λιγα τα 60 λιτρα για τα cacatuoides. Καλυτερα να πας για ενα ζευγαρι Apistogramma agasizzii ή Apistogramma borellii.
|
|
||||
|
||||
το θεμα μπορει να κλεισει,ευχαριστω!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Τι άλλο με Apistogramma Cacatuoides?? | Kotsos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 09-03-09 11:59 |
apistogramma cacatuoides??? | meas3467 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 06-03-09 17:34 |