|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κιχλιδες και 'egg spots'
καλησπερα!! παιδια εχω μια ερωτηση αν ξερει καποιος σιγουρα....
μερικες κιχλιδες απο τα 'egg spots' καταλαβαινουμε αν ειναι αρσενικες... στο κατω πτερυγιο πρεπει να εχει πολλα egg spot οσο ξερω.... οταν μια κιχλιδα στο κατω πτερυγιο εχει μονο 1 egg spot ειναι αρσενικη???
|
||||
|
||||
Για ποιά είδη???
Υπάρχουν αρσενικές κιχλίδες και με ένα ή και καθόλου egg spots.
|
||||
|
||||
φιλε μου αν θυμασαι ειχα παρει 4 Petrochromis Trewavasae
και μετα απο πολλα που περασα εμεινε 1..... αν και στην αρχη ηθελα να το ψησω τωρα οχι ποια... εχει μεγαλωσει και σκεφτομαι να του βρω ταιρι... αλλα επιδη ειναι λιγο ακριβες κιχλιδες δεν μπορω να παρω παλι 4-5 Petrochromis Trewavasae και σκεφτομαι να παρω 1-2 .... αυτο που εχω, τωρα που μεγαλωσε εχει μονο 1 egg spot και μεγαλες χειλαρες..... λογικα ειναι αρσενικο αλλα θελω να το σιγουρεψω για να του βρω αν ειναι 1-2 θυληκα...
|
||||
|
||||
Θανάση μου φαίνεται δεν έβαλες μυαλό
|
|
||||
|
||||
ρε φιλε εκτος απο το οτι ειναι πανεμορφο ψαρι , το εχω μονο του και δεν εχει κανενας αλλος για να το δωσω.... οποτε σκεφτομαι να το κανω ζευγαρι...
|
||||
|
||||
Βρε κι εμένα μ' αρέσει αλλά δεν μου περισσεύει κάνα 500άρι ενυδρείο για ένα χαρέμι
|
|
||||
|
||||
για ρωτα και ποσο εχουν για ενα χαρεμι....
|
||||
|
||||
να ρωτησω εγω??
|
||||
|
||||
τα μωρα.... εχουν περιπου 40 ευρω.....
οταν μεγαλωσουν μην το ρωτας καλητερα....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Αν μπορείς, όμως ρίξε μια φωτογραφία.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυχλιδες? | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-08-09 21:04 |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
κιχλιδες? | s-vitzi | Malawi | 9 | 26-08-07 22:27 |
Green spots στα φύλλα των Ανούμπιας | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-05-04 02:07 |