|
|||
|
|||
προτασεις για ψαρια
χαιρετω τους φιλους ακουαριστες. επιτελους μετα απο 6 βδομαδες και κατι μερες εστρωσε το ενυδρειο και αρχισε ο προβληματισμος για το τι ψαρια θα φιλοξενισει. ο καθαρος ογκος νερου ανερχεται στα 65-70 λιτρα περιπου. τα ψαρια που εχω βαλει μεσα ειναι 4 gupies (2 αρσ. και 2 θηλ.) και 6 Platys. σκεφτομαι να προσθεσω ακομα 5 gupies και καμια 3-4 moly. ποια ειναι η γνωμη σας και τι αλλο θα μου προτεινατε?
|
|
|||
|
|||
ένα θα σου πω, ότι και να βάλεις τελικά, πρέπει να περάσει καραντίνα... (τώρα μπορεί να μην χρειάζεται πολύ, είναι όλα καινούργια, αλλά στο μέλλον σίγουρα).
Θα πρόσθετα μόνο 4 θηλυκές γκαπίνες. |
|
|||
|
|||
Τι εννοεις καραντινα?
|
|
||||
|
||||
Σε καπιο άλλο ενυδρείο, πριν στο κανονικό ενυδρείο όπου θα κατοικίσουν μόνομα, για να δεις αν εχουν κάπια ασθένεια ή κάτι άλλο..
|
|||
|
|||
να ρωτησω κατι αλλο. τα γατοψαρα μπορουν να συμβιωσουν με τα gupies και platy? ισχυει οτι βοηθουν στον καθαρισμο του βυθου?
|
|
||||
|
||||
ναι, -τρώνε από τον βυθό και βοηθούν τρώγοντας υπολοίματα τροφών που βρήσκονται εκεί
|
|
||||
|
||||
ναι,αλλα να αποφυγεις τα κορυς,απλα για τον λογο οτι το αλατακι που χρειαζονται που και που τα γκαπις,δεν το θελουν καθολου τα κορυς....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για συνδυασμο ψαριων | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-10-06 19:30 |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |
Προτασεις για 'αλγοφαγους'? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 18-03-05 12:31 |
Προτασεις για algae eaters | Mitsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-03-03 12:30 |