|
|||
|
|||
Lamprologus signatus
Επιστημονικό όνομα:Lamprologus signatus
Κοινό όνομα:Lamprologus signatus Οικογένεια: Cichlidae-Pseudocrenilabrinae. Τελικό μέγεθος: 7cm τα αρσενικα και 5cm τα θυληκα. Καταγωγή:Λίμνη Τανγκανίκα. Ενυδρειο:minimum 40 lt. Συνθήκες:PH : 7.5 - 9 GH 9 - 19 dGH Θερμοκρασια:24 - 28 C Διατροφή: Σαρκοφαγο,ζωντανα και κατεψυγμένα τρόφιμα θα πρέπει να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τους και σαν συμπληρωμα τα αποξηραμένα τρόφιμα. Διαχωρισμός φύλων:Τα αρσενικά είναι ποιο μεγαλοσωμα με καθετες ριγες ενω τα θηλυκά ειναι ποιο μικρα χωρις ριγες. Αναπαραγωγή: Shell brooder,διαρκεια εκκολαψης αυγων 3-10 ημέρες. Περιβαλλον:Ψιλη αμμο και κελυφη σαλιγκαριων. Συμπεριφορά & συμβατότητα:4-5 κελυφη σαλιγκαριων για καθε θυληκια. Κρατειτε και σαν ζευγαρι και σαν χαρεμι. Ζει σε αρκετα βαθια νερα με αμμωδη βυθο γυρο απ τις ακτογραμμες. Το υποστρωμα στο ενυδρειο πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5cm υψος γιατι τους αρεσει να σκαβουν. Διαρκεια ζωης 5-8 χρονια. |
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι Αλέξανδρε , είναι απο τις αγαπημένες μου Κιχλίδες Βγάλε φωτό και όλο το ενυδρείο
|
||||
|
||||
Όμορφα ψαράκια.
|
|||
|
|||
Για να μην υπαρξει παρεξηγηση δεν τα εχω αυτα τα ψαρια,επειδη μου αρεσουν πολυ ειχα μαζεψει στο παρελθον τα profile τους για να τα εχω και να μην ψαχνω απο δω και απο κει σκεφτηκα να τα ανεβασω για οποιον θελει πληροφοριες.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lamprologus stappersi | imichal | Tanganyika | 0 | 13-04-13 19:56 |
Νέο με 'Lamprologus' multifasciatus | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 26-11-11 23:43 |
Lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 2 | 05-04-09 10:42 |
neolamprologus signatus | fishme | Tanganyika | 12 | 28-12-04 19:41 |