07-03-10, 20:04 | #1 |
Αλλη μια ερωτηση
07-03-10, 20:04
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
καλησπερα και παλι!
μια απορια στρωνω το ενυδρειο εδω και 10 μερες με τις εξης μετρησεις: ph=7 gh=5 αμμωνια=0 θελω να βαλω σκαλαρια μαζι με γκουραμι τι πιστευετε?μπορω να προχωρησω ή μενει κατι ακομα να κανω? ευχαριστω |
|
Εμφανίσεις: 2705
|
|
||||
|
||||
νο2 νο3?
|
|
|||
|
|||
δεν εχω κανει καμμια απ αυτες τις μετρησεις λυπαμαι.
με τα παραπανω στοιχεια μπορω να εχω καποια αποτελεσματα? |
|
||||
|
||||
δες λιγο αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
|
|
|||
|
|||
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έστρωσε το φίλτρο και το ενυδρείο σου αν δεν μετρήσεις και τα ΝΟ2 και ΝΟ3, όπως σου είπε ο φίλος kingrim.
Πάρε υγρά τεστ και μέτρα κι αν βρεις το ΝΟ2 = 0 και το ΝΟ3 > 0 και μέχρι 20 το πολύ, μόνο τότε θα είσαι έτοιμος να βάλεις ψάρια, αφού κάνεις και μια καλή αλλαγή νερού. Διάβασε το παραπάνω λινκ για να κατανοήσεις τον κύκλο του αζώτου, είναι πολύ σημαντικό. |
|
||||
|
||||
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο;
|
||||
|
||||
Με τί τρόπο το στώνεις το ενυδρείο? Αν δεν έχεις βάλι μπόλι, τότε τώρα κανονικά θα πρέπει να έχεις νιτρώδη πολλά, εφόσον η αμμωνία μηδενίστηκε. Οπως σου είπαν πιο πάνω, μέτρα και μόνο άν δεν έχεις νιτρώδη και υπερβολικά νιτρικά βάζεις ψάρια..
Τα λίτρα σου είναι 240?
|
|||
|
|||
τα λιτρα ειναι 240
θα κανω ολες τις μετρησεις που μου ειπατε και θα τις ποσταρω |
|
||||
|
||||
elefterios καλη αρχη !!!
φιλικα παντα σου προτεινω να εχεις δυο πραγματα κατα νου,πολυ σημαντικα για εμενα πρωτο:μην κανεις τιποτα βιαστικα,εχε υπομονη και δευτερο:διαβασε κ ρωτησε παντα οταν εχεις αποριες,οι παλαιοι ειναι πολυ καλοι μαζι μας καλη αρχη και παλι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και αλλη ερωτηση για παπαγαλο | σταυρος γ | ¶λλα ζώα | 10 | 22-02-09 20:56 |
Αλλη περιμενα και αλλη γεννησε! | maiktr | Ζωοτόκα | 18 | 12-11-05 10:13 |