|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανακατασκευή τις λίμνης μου
Τελικά έκανα ανακατασκευή τις λίμνης μου έφτιαξα και την τρύπα που έχανα νερό έκανα και τις ζαρντινιέρες γύρο γύρο για τα φυτά και θα την προχωρήσω σε 2-3 μέρες θα είναι πλήρες
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ποσα λιτρα ειναι??? βγαλε και καμια φοτο ολοκληρη την λιμνη....να χαζεψουμε! |
|
|||
|
|||
και μερικες ακομα
|
|||
|
|||
18000 λιτρα
|
||||
|
||||
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!
τρελλα!!!!! τα λογια ειναι περιττα!!! να την χαιρεσαι!!! |
|
|||
|
|||
περσινες
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52850 ------------------------- και οταν την εφτιαξα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42516
Γιωργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos344 : 24-04-12 στις 22:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφη!!
περιμενουμε και αλλες φωτογραφιες |
|
||||
|
||||
ΕΙΔΕΣ? Που μου ήθελες κιόλας να την κλείσεις οριστικά! Πράγματι όμως, όταν κάτι πάει στραβά στο δικό μας χόμπυ, θολώνει πραγματικά το μυαλό και σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από τα λογικά σενάρια επίλυσης του προβλήματος! Τα πράγματα είναι απλά, φτάνει βέβαια να έχουμε επιμονή και βεβαίως υπομονή!
Το σημερινό αποτέλεσμα μου αρέσει ιδιαίτερα. Πώς βρήκες τις τρύπες και πώς τις έκλεισες? Επίσης έχεις τοποθετήσει επάνω στο λάινερ τσιμέντο? Θα μπορούσες να μας πεις δυο λόγια σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησες?
|
|||
|
|||
Γεια σας και πάλι
Το μπετόν το έριξα κατευθείαν πάνω στο λαινερ. Όσο για την τρύπα ρουφούσα με την σκούπα το νερό και δεν τέλειωνε ποτέ και παρακολούθησα από ερχόταν και βρήκα μια τρύπα 2 εκατοστά και την κόλλησα με μια κόλλα για λαινερ που είχα πάρει από ebay πέρυσι . Αλλά θα την αδειάσω πάλι αύριο γιατί το μπετό δεν το πέρασα τίποτα και βγάζει ζουμιά και θόλωσε το νερό.
|
||||
|
||||
φιλε το πμ το πηρες?
|
|
|||
|
|||
new foto
και νεες φωτο παιδια
|
|||
|
|||
Ομορφιες Γιωργο...
Μπορεις να μας πεις λιγα λογια για τον τροπο λειτουργιας της.... Επισης, οταν λες τα μπετα τα εριξες πανω απο το λαινερ????
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια, πολύ όμορφη κατασκευή προστέθηκε ήδη στα αγαπημένα θέματα που παρακολουθώ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
Ανακατασκευή ενυδρείου 250 λίτρων | annap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-11 16:50 |
Ανακατασκευή λίμνης για 4500 λίτρα. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 58 | 28-06-10 18:04 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |
Η ανακατασκευή του μονομαχονενυδρείου μου.. | spirosta | Bettas | 27 | 21-06-07 01:50 |