|
||||
|
||||
αναγνωριση
ξερει κανεις πως αναγνωριζω το φυλλο ενος poecilia endler?
|
|||
|
|||
Πες μου οτι βρηκες Poecilia endler στην Καλαματα!
|
|
||||
|
||||
ναι γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο?τα ειδα σημερα σε ενα μαγαζι και επειδη ειχα διαβασει οτι αναπαραγονται με ρυθμους ταχυτατους μου κινησε την περιεργια αλλα δεν ξερω πως ξεχωριζουν για να τα ζευγαρωσω,μπορω να πω οτι βρησκω τα περισσοτερα ψαρια εδω μονο που κανεις καταστηματαρχης δεν ξερει τιποτα για αυτα εκτος αποενα πολυ ευσυνειδητο ο οποιος ειναι και ιχθυολογος!μη μου υποτιμας την καλαματα
|
||||
|
||||
προεδρε βρηκα τη λυση !!!
|
|
||||
|
||||
Re: αναγνωριση
Παράθεση:
ΑΝ βρήκες όντως....θα έρθω στην Καλαμάτα με σπινιαρίσματα και χειροφρενιές για να τα πάρω ή μου τα στέλνεις πακέτο με το ΚΤΕΛ σε 2-3 ωρίτσες. Πάντως για να καταλάβεις προς τι η έκπληξη, ποιό εύκολο είναι να είδες guppies με fin-rot παρά endlers.. ΥΓ Είπα και εγώ πως και έγραψε ο Γαύρος στα ζωοτόκα ??? |
|
||||
|
||||
ρε παιδια ειναι ιδια με τη φωτογραφια του φισπροφιλες 100% θελεται να ρωτησω στο μαγαζι τον προμηθευτει απ την αθηνα και να το δημοσιευσω αυριο?για καλλο και για κακο θα παρω τη φοτο μαζι αλλα σας λεω ειμαι σιγουρος η ουρα τους η περιεργη και αυτο το κεραμιδι χρωμα τα θυμαμαι τελεια!σοβαρα τωρα δεν ηξερα οτι ειναι σπανια !<γαυρε ξεκαρδιστηκαμε με το οπως παντα κρυο αστειο σου>!ειχε κανα 5αρι και αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ηταν ολα με το στομα στην επιφανεια
|
||||
|
||||
Εεεεεεεεε ένα τρίο και από εδώ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|