|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μπορούμε να ταΐσουμε σαλιγκάρια στα ψάρια μας?
Μπορούμε να ταΐσουμε σαλιγκάρια στα ψάρια μας
Συγκεκριμένα παρατήρησα ότι τα κωνικά σαλικγάρια (Malaysian Livebearing Snail) έχουν αυξηθεί σε αριθμό και μέγεθος! Αντί να πιάσω και πετάξω μερικά μπορούν να ταϊστούν σε ψάρια (π.χ. με σπάσιμο του κέλυφους). Διαθέσιμοι φαγάδες είναι ένα μονομάχος, κάτι γκάπι, πλάτι και kribs
|
|||
|
|||
Αλλο εννοει ο φιλος lingistis. Θελει απ οτι καταλαβα αντι να τα πεταει, να τα σπαει και να ταιζει τα ψαρια.
Το εχω κανει κι εγω και τα τρωνε τα ψαρια και οι γαριδες. Ιδιαιτερα τα Κριμπενσις θα εκτιμησουν δεοντως την ζωντανη τροφη. Παντως τα M.tuberculata εχουν σκληρο κελυφος και δεν σπανε απλως πιεζοντας τα με το χερι, εγω πιεζα τα Physa πανω στα τοιχωματα του ενυδρειου και εσπαγαν αμεσως. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα σπάσω μερικά για να δω τι θα κάνουν τα kribs
|
||||
|
||||
και ο μονομαχος πιθανον να φαει...ειχα μονομαχο που ετρωγε τα σαλιγκαρακια που πιεζα στο τζαμι...
|
|||
|
|||
...τσ...τσ...τσ....
|
||||
|
||||
Ο δολοφονος με το δάχτυλο!!!
Τςτςτς |
|
||||
|
||||
χα...χα....τωρα δε τα τσακιζω, τα δινω στα παφερ...ειμαι "ο δολοφονος με τα παφερ"......
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Το νερό απο τις αλλαγές νερου μπορούμε να το ρίξουμε σε φυτά και γλάστρες? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-06-08 09:21 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |