|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΡΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAILEA F60 60 ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ HAILEA BT-400.. ΜΕΝΩ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΙΓΟ ΜΠΟΛΥ?ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλως ηρθες. Κατ' αρχην για το μπολι πρεπει να γραψεις στις μικρες αγγελιες.Και για το φιλτρο σου νομιζω ειναι μια χαρα για τα λιτρα σου. Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα γραμματα. Καλη συνεχεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου.τρεχω το ενυδρειο εδω και 8 μερεσ...ριχνω βακτηρια τησ jbl denitrol.σημερα λεω να προσθεσω λιγη αμμωνια και μετα να κανω μετρησεις με υγρα τεστ τησ api.. θα κανω καλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη κουβεντα για τα βακτηρια του εμποριου....αλλα ειπες τη μαγικη λεξη. "μετρησεις"
![]() οποτε ριχνεις αμμωνια η τροφη και αναλογα με τις μετρησεις πραττεις.. ![]() καλως ηρθες!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον πριν λιγο εκανα μετρησεισ με υγρα τεστ τησ api...στο ενυδρειο εδω και 9 μερες ριχνω denitrol τησ jbl...τα αποτελσεματα εχουν ως εξης¨
ΝH3/NH4 :0,25 MG/L N02:0,00 MG/L NO3:0,00 MG/L PH:7,6 KH:10 GH:>7 παιδια σε τι δρομο βρισκομαι?υπαρχει κατι αλλο να κανω?να ριξω λιγη αμμωνια?τα εχω χασει... |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον τωρα ξεκινα ο κυκλος αν θες μπολι σου δεινω.Περρισο μενω.
------------------------- ψαρια δεν εχεις μεσα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χριστόφορος Μίχας : 19-04-10 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι | thanasis7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-01-10 02:39 |
Μπολι | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-08 00:17 |
ΜΠΟΛΙ | sv1gfu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-01-08 23:40 |
Μπολι | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-11-07 11:43 |