|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
περι λαμπτηρων...;;;;
καλησπερα!εχω διαβασει κ ασκουσει διαφορα για τις λαμπες uv στο ενυδρειο.θα μπορουσε να με κατατοπισει καποιος για τη χρησιμοτητα τους κ ειδικοτερα στο δικο μου ενυδρειο,το οποιο να θυμησω φιλοξενει κιχλιδες malawi,4 anubias-2 nana και 2 agustifolia.ειναι 200 λιτρα και οι λαμπες που εχω αυτη τη στιγμη ειναι 2 της sera 25w,μια daylight και μια bluesky.
|
|
||||
|
||||
διαβασε παρακατω.....
http://www.tsamisaquarium.com/Selides/Themata/UV.htm |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγω έβαλα και σώθηκα κοιτα πως ήταν και πως έγινε το ενυδρείο μου μετα την χρήση της UV
|
|||
|
|||
αιωρουμενη αλγη;;;;
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι με το φάσμα της sera bluesky. Δοκίμασε με μια δεύτερη daylight και κάνε μια 3ήμερη συσκότυση για να εξαφανήσεις την καφέ άλγη.
Εδώ είναι και τα σχετικά με την λάμπα σου: sera blue sky Royal 12000 Kelvin Bright blue, intense daylight for freshwater and marine aquariums Bright as the tropical daylight sky Simulates light conditions of the tropical rivers and lakes Color representation index: 80 Ra properties: 1B (very good) Energy efficiency class: Από δική μου εμπειρία λάμπα με φάσμα προς το μπλέ με γέμισε καφέ άλγη αργά αλλά σταδιακά. Περιμένε και καμία γνώμη από ποιό έμπειρους σε σχέση με το φάσμα της συγκεκριμένης λάμπας για το είδος του ενυδρείου που έχεις... Φιλικά, Caverman Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 13-10-06 στις 12:59 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εχω βάλει και εγώ μια μπλέ και έχει γεμίσει με καφέ άλγη και η πιό μικρή πετρούλα, εγω δεν έχω φυτά οπότε μου αρέσει αυτή η καφετίλα πάνω στις πέτρες. Την λάμπα την πήρα απο το water inn είναι watt και κάνει 115¤ της sera ειναι
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι λαμπτηρων... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-09-06 19:22 |
περι σκληροτητας | panos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-01-06 14:42 |
περι φιλτραρισματος | ksaderfos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-04 19:54 |
ΕΡΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙ PUFFER | TAN | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 13 | 02-09-03 18:42 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |