|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Φυσικά και μπορείς να το αγοράσεις από ενυδρειακά καταστήματα.
|
|
||||
|
||||
εγω εχω δει μερικα περιοδικα στον αμαζονιο στην αγγελακη.
αλλα το Νο 5 και 11 που θελω δεν τα ειχε............ ειχα αγορασει και 3 τευχοι απο δω http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=2136 στον ευοσμο.τωρα δεν ξερω αν εχει γιατι περασε κανας χρονος και βαλε
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μάλλον θα δοκιμάσω στον Αμαζόνιο που είναι πολύ κοντά στο χώρο εργασίας μου και βλέπουμε. ------------------------- Δυστυχώς δεν το βρήκα στον Αμαζόνιο. Δεν το έλαβαν ακόμη το τεύχος. Μήπως το έχει αγοράσει κάποιος από κάποιο άλλο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη;
\ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παπαδόπουλος Κώστας : 17-07-07 στις 13:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ποιό τεύχος ψάχνεις ;
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Το 12 δεν θα το έχει πάρει ακόμα.
¶μα ξαναπεράσεις ρώτησε τον αν το έχει παραγγείλει alan boy....για το 5 και το 11 αν δεν μπορείς να το βρεις μπορούμε να στο δώσουμε στην συνάντηση του Σεπτεμβρίου. |
|
||||
|
||||
ναι τα θελω.
και το 12 αν βρουμε δε θα με χαλαγε........
|
||||
|
||||
Το τεύχος 12 έχει ήδη αρχίσει να διανέμεται στα καταστήματα και θα αποσταλεί και στα μέλη του ΠΣΦΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 19-07-07 στις 11:26 |
|
||||
|
||||
θα ερθει και στην Τριπολη;;;;
αν θες, δωσε ενα τηλ. να δωσω στον πετ σοπα να το παραγκειλει! plz! |
|
||||
|
||||
Μπορεί να το παραγγείλει απο την εταιρεία Aquatica τηλ : 210-9918156
|
||||
|
||||
ευχαριστω !
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
__________________ AZORES ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 8 ΑΝΑΛΗΨΗ Τ.Κ. 54643 ΤΗΛ. 2310 841583 & 2310 831312 http://www.azores.gr http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17172
|
||||
|
||||
δυστυχως.....δεν το εχουν.
|
|
|||
|
|||
Θα το εχουν?
|
|
||||
|
||||
Θα εξαρτηθεί.
|
|||
|
|||
Απο τι? Ρωταω καθαρα διευκρινιστικα - συνεργαζεστε με Παρασχο (οποτε μεσω αυτου) ή οχι, οποτε να κανει καποιος απο το ΔΣ επαφη μαζι σας για το συγκεκριμενο θεμα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Λογικά θα το "κανονήσει" ο george. Ακούς κύριε Καλφόπουλε;;; Εκτός και αν ο Παράσχος δεν έχει πρόβλημα να μου στέλνει μόνο περιοδικά. (χλωμό) Υ.Γ. Το ξέρω ότι ρωτάς από ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει θέμα.
|
||||
|
||||
Ο Παράσχος δεν νομίζω οτι έχει πρόβλημα να σου στέλνει το Περιοδικό και ίσως κάποια SAE Κώστα.
|
||||
|
||||
Θα ήταν δυνατόν μέσω του συλλόγου να πληροφορηθούμε ποιά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης έχουν παραλάβει ή έστω παραγγείλει το νέο τεύχος ,για να το αναζητήσουμε εκεί ;
Ο σύλλογος θα γνωρίζει που διανέμεται το περιοδικό του, έτσι δεν είναι;
|
||||
|
||||
O σύλλογος δεν γνωρίζει τα καταστήματα που έχουν παραλάβει και πωλούν το περιοδικό.
Την διάθεση/διανομή την έχει αναλάβει η εταιρεία AQUATICA. Aν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ζητήσεις να σε ενημερώσουν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ήθελα μόνο να κάνω μια πρόταση-παρατήρηση. Πιστεύω πως το περιοδικό θα έπρεπε να προωθείται περισσότερο από τον Σύλλογο, τουλάχιστον με τα μέσα που ήδη διαθέτει (ιστοσελίδες "Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου" και του GAB) με κάποιο banner ίσως που θα ενημερώνει για τις νέες κυκλοφορίες κλπ. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος και συγχωρήστε με για την παρατήρηση αλλά δεν υπάρχει κάποια αναφορά με μορφή "Διαφήμισης" στο Περιοδικό στις παραπάνω ιστοσελίδες πλην των link με τα προϊόντα του Συλλόγου και των τευχών, τα οποία δεν είναι καν πρόσφατα ενημερωμένα. Εφόσον ο σκοπός του είναι η ενημέρωση και η διάδοση της σωστής διατήρησης υδρόβιων οργανισμών σε ενυδρεία, όσοι περισσότεροι το αποκτήσουν τόσο το καλύτερο. Φυσικά και τα καταστήματα θα πρέπει να βοηθήσουν σ'αυτό αφού στο κάτω-κάτω και αυτά θα επωφεληθούν από την διάδοση του χόμπυ. Ελπίζω με τα παραπάνω να μην θίγω κάποιους. Τα σχόλια μου είναι απολύτως καλοπροαίρετα και με τέτοιο ύφος έχουν γραφτεί. Ευχαριστώ, Κώστας
|
||||
|
||||
Το Δ.Σ. εξετάζει αυτό το θέμα και οργανώνεται καταλλήλως.
|
||||
|
||||
To banner ετοιμάζεται ήδη και θα ανέβει στο GAB και στην σελίδα του ΠΣΦΕ.
Η ιστοσελίδα του ΠΣΦΕ www.aquarist.gr είναι σε φάση ανακατασκευής και στην θέση της σύντομα θα ανέβει το νέο portal του ΠΣΦΕ . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-07-07 στις 10:13 |
|
||||
|
||||
To banner ετοιμάζεται ήδη και θα ανέβει στο GAB και στην σελίδα του ΠΣΦΕ.
Πολύ ευχάριστη είδηση Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο post ήταν η αφορμή της δημιουργίας του νέου banner ή ήταν κάτι που ήδη ετοιμαζόταν από πριν, σημασία έχει πως είναι ένα ακόμα βήμα στην σωστή διάδοση αυτού του πολύ ενδιαφέροντος χόμπυ που λέγεται ΕΝΥΔΡΕΙΟ
|
||||
|
||||
Ετοιμο...ημασταν ενα βημα μπροστα, αλλα σε πιο αργο ρυθμο!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
Περιοδικό "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 06-11-04 14:12 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |