|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Emersed
Αφου κόλλησα το μικρόβιο (Aqua Pura) παρουσιάζω και τις δικές μου καλλιέργειες, μερικά απο ποτάμι (όσα δεν έχουνε ταμπέλα) όλα φυτεύτηκαν Δεκέμβριο.
------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- -------------------------
Θα μου περάσει και αυτό....Ελπίζω σύντομα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliaspanagiotou : 12-04-11 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολλά μπράβο Ηλία πολύ χαίρομαι που σου κόλλησα το μικρόβιο των emersed …. πολύ όμορφα φυτά και υγιέστατα…τα έχεις όλα πολύ οργανωμένα τώρα που μπήκε η άνοιξη και ξεκινούν οι ζέστες ετοιμάσου για τρελλά κλαδέματα…
|
||||
|
||||
aυτα ειναι!! μπραβο, εγω και ο xrusec13 αρχιζουμε απο αυριο! Ηδη σημερα προμηθευτικαμε κεσεδακια και ταπερακια....βοηθαει και η θερμοκρασια τωρα...! παμε γεραα!
|
|
||||
|
||||
Εμενα μου αρεσουν και τα ταμπελακια !!!
|
||||
|
||||
επειδη ειμαι εντελως ασχετος με αυτο εδω!!αυτα οταν τα κλαδεψεις μπορουν να μπουνε στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παίδες, nikosn πάνε για ενυδρείο,vivarium κτλ
|
||||
|
||||
Ηλια εχεις αδειασει τα ΙΚΕΑ και δεν βρισκουμε πλαστικα κουτια
(δειξε μας και τα bonsai ) |
|
||||
|
||||
Έτσι είναι όποιος προλάβει...
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίες και πολύ οργανωμένος, αν περισσέψουν τίποτα κλαδεματάκια ενδιαφέρομαι
|
|
||||
|
||||
Έλα πάρτα όλα!!!!! Π.Φάληρο 6973394042
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία!κ γώ τώρα ξεκινάω emersed παρέα με τον vaspiou και άμα έχεισ λιγη cuba θα θέλαμε
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Δυστυχώς απο cuba έχω πολύ λίγο, ευχαρίστως να την μοιραστώ, εγω αυτή που ήθελα για πείραμα την έχω βάλει (περίπου ένα γλαστράκι έχω αν θές)
|
||||
|
||||
Ναι θέλουμε!!να πειραματιστούμε και εμείς.Να κανονίσουμε να περάσουμε να την πάρουμε όποτε μπορείς
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Επίσης για τους λάτρεις του viv-pal υπάρχουν κλαδέματα απο http://ncfarmsinc.com/store/popup_image.php?pID=863
Θα μου περάσει και αυτό....Ελπίζω σύντομα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliaspanagiotou : 15-04-11 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Δε μπόρεσα σήμερα θα σου τηλεφωνίσω αύριο να κανονίσουμε
|
|
||||
|
||||
Όποιος θέλει κλαδέματα υπάρχουν ακόμα εκτός cuba, επίσης αρκετή microsorum.
|
||||
|
||||
Ένα update πρίν την....μεγάλη έξοδο...(copy paste έπεσε)...Καλό καλοκαίρι!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
emersed γλοσοστιγμα | dinos99 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 7 | 08-04-11 20:32 |
Emersed Tank 120 ltr | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 06-07-10 15:05 |
emersed? | maikl | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 26-10-08 12:16 |
Emersed καλλιέργεια | chemical mac | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 06-03-08 13:07 |
emersed, Help!!! | noe | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 7 | 27-11-07 23:14 |