|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
120 λίτρα φυτεμένο
Γενική κατηγορία ενυδρείου
Φυτεμένο Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):1,00m*0,30m*0,38m Συνολικά Λίτρα:114 Sump (λίτρα): - Οργανισμοί Φυτά: 1. eleocharis minima 2. repens staurogyne 3. glossostigma elatinoides 4. lobelia cardinalis 5. ludwigia guinea 6. cryptocoryne wendtii brown 7. pogostemon helferi 8. vallisneria spiralis red 9. hygrophila difformis 10. micranthemum monte carlo 11. Echinodorus angustifolia 'Vesuvius' 12. Nesaea pedicellata 13. moss java 14. hydrocotyle tripartite 15. juncus repens 16. pogostemon erectus 17. rotala rotundifolia 18. bacopa caroliniana 19. ludwigia repens rubin 20. rotala green 21. ludwigia super red mini 22. ceratopteris thalictroides 23. ludwigia repens 24. rotala macrandra 25. blyxa japonica 26. Polygonum Sao Paulo 27. vallisneria spiralis tiger 28. salvinia natans Ψάρια:endlers, μερικά μωρά ξιφοφοράκια και platy (προσωρινά) ¶λλα είδη: υβρίδια red cherry shrimps - yellow neocaridina (απο δικό μου λάθος) Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Μαύρο αυτοκόλλητο Πέτρες: - Ξύλα: Nαι ¶λλα διακοσμητικά : - Υπόστρωμα: Απλή χαλαζιακή μπέζ άμμο Βυθός: - Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): τ5 sylvania 4*45watt (2 grolux - 2 aquastar) έχει πάνω το καπάκι τώρα ανάβουν οι 3 απο τις 4 Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες ημερησίως Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: cristalprofi JBL Θέρμανση/ Ψύξη:300watt sicce/ανεμστηράκια Λίπανση:EI dosing Παροχή CO2: Ναι (diy) ¶λλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: - Διατροφή: Διάφορες Παράμετροι pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): - Μέση Θερμοκρασία (°C): 25 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 50-70% καθε εβδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: prime στις αλλαγές ¶λλες ρουτίνες συντήρησης: - Φωτογραφίες: Τα φυτά με αριθμητική σειρά, αν κάποιο δεν το βλέπετε είναι απλά κρυμμένο ή σκεπασμένο απο τ άλλα.Επίσης κάποια φυτά τα έχω βάλει μόνο μερικές μέρες και κάποια δεν είναι στα πάνω τους όπως η blyxa. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με. Αυτό το ενυδρείο το αγόρασα πρίν 12 χρόνια και έχει περάσει πολλά (έχω άλλα 3)... Σ αυτή τη φάση το προσέχω περισσότερο απο κάθε άλλη φορά είναι λίγο κουραστικό αλλά μ αρέσει δεν έχω θέμα με την συντήρηση του τις αλλαγές τα λιπάσματα τα κλαδέματα και τα ξεριζώματα. Ακόμα co2 τρέχει diy οπότε εκεί έχουμε θεματάκι, κάποια στιγμή θα του βάλω μπουκάλα. Ελπίζω να μην σας κούρασα, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και το χώρο σας! Κάθε παρατήρηση,πρόταση και διόρθωση δεκτή έτσι κι αλλιώς για αυτό είμαστε εδώ. |
|
||||
|
||||
Παρακαλώ κάποιον κοντινό, να πάει να δει το ενυδρείο για να ειμαστε σιγουροι ότι υπάρχει, γιατί ειναι σαν ζωγραφιά!!!! Μιχάλη, μπράβο για το αποτέλεσμα!!! |
|
|||
|
|||
Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Μπράβο σου!
|
|
||||
|
||||
Πανέμορφο.Και χωρις μπουκάλα;Μπράβο.Να το χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
Αποκλείεται να υπάρχει αυτό το ενυδρείο!!!
Ούτε υδροβιολόγος δεν μπορεί να το κάνει έτσι. Συγχαρητήρια και να το χαίρεσαι!!! Πανέμορφο. |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο Να το χαίρεσαι !!! Κόσμημα πραγματικό !!!
|
||||
|
||||
Μπραβο φιλε Μιχαλη πολυ ωραια δουλεια, diy co2 φανταζομαι με κιτρικο;Βλεπω τωρα τελευταια πολλα ωραια ενυδρεια απο κρητη, εχει ανεβει το νησι
|
||||
|
||||
Πραγματικά πανέμορφο. Νομίζω ειμαι το ποιο όμορφο φυτεμένο που εχω δει χίλια μπράβο φιλε
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Μιχάλη,
πανέμορφο και χωρίς μπουκάλα ο φωτισμός βέβαια είναι δυνατός αλλά αξίζει το κόπο και πάλι μπράβο
|
||||
|
||||
Πολλα μπραβο και απο εμενα. Πολυ ωραιο ενυδρειο!
|
||||
|
||||
Κατι τετοια βλεπω.... γι'αυτο λεω οτι δεν μου ταιριαζει εμενα το φυτεμενο.Τελικα θα το γυρισω
Πολλα μπραβο.Ειναι τελειο,να το χαιρεσαι |
|
|||
|
|||
Εξαιρετικό, συγχαρητήρια.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΑΨΟΓΟΣ.!!! |
|
||||
|
||||
πανεμορφο φιλε μου μπραβο
|
|
||||
|
||||
Εξαιρετικο!
|
||||
|
||||
Μιχαλη πολυ ωραιο αποτελεσμα!
|
|
||||
|
||||
..
Πανεμορφο να το χαιρεσαι!!diy co2 με κιτρικο και σοδα φανταζομαι μου κανει εντυπωση που κανει δουλεια σε τοσα λιτρα,διαχυση πως κανεις;
|
||||
|
||||
πανέμορφο να το χαιρεσαι .
εξαιρετική δουλειά
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια, με χαρα οποιος θελει και ειναι κοντα μπορει να ερθει και να κερασω καφεδακι. Ναι χωρις μπουκαλα co2 τρεχει μονο με diy και αυτο ειναι η κλασσικη συνταγη με μαγια και ζαχαρη σ ενα 2 λιτρο μπουκαλι. Η διαχυση γινεται μ ενα μικρο εσωτερικο φιλτρακι sun sun. Βλεπω και εγω οτι κατι παμε να κανουμε στο νησι με το χομπι αν και στα μαγαζια θελουμε ακομα δουλεια κατα την αποψη μου και να μη ζητας εστω 1 prime και να σε κοιτανε με απορια...
|
|
|||
|
|||
απίστευτα όμορφο κ παράδειγμα προς μίμηση !!!
η πρώτη φωτογραφία με τα νούμερα κ την αντίστοιχη λίστα των φυτών αποτελεί υπόμνημα από μόνη της !!! ευχαριστώ κ νόμιζα ότι το δικό μου είναι φυτεμένο ... |
|
||||
|
||||
Πραγματικο στολιδι!!!
|
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο το στήσιμο όντως
|
|
||||
|
||||
Παρά πολύ ωραίο ενυδρείο και το στήσιμο τα λέει όλα, χίλια μπράβο,
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
...
ΑΠΛ¶ ΤΈΛΕΙΟ
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Το τερματισες ωραιος!!
|
|
|||
|
|||
πολύ όμορφο, μπράβο σου !!!
|
|
||||
|
||||
αχτύπητο φίλε μου
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια ...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από τα 60 στα 180 λίτρα | tasos12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-13 01:14 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
DIY 300 λίτρα! | gmanes | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 27-10-09 13:40 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |