|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κοινωνικο 110ltr
Τοσο καιρο μιλαμε για τα γετρουδια μας και δεν θυμαμαι να εχω δειξει το ενυδρειο τους
οριστε λοιπον.. συγκατοικουν με μια ομαδα κορυντορας και 3 ενηλικα ancistrus c.f. cirrhosus. Πληροφορίες Διαστάσεις: 69 x 40 x 40 Όγκος: 110 λιτρα Κατηγορία: black water Φυτά: ανουμπιες , bolbitis και (εξωτερικα) φυλλοδενδρο και ποθος Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 corydoras albino, 8 pseudomugil gertrudae , 3 ancistrus c.f. cirrhosus/ clea helena Διακοσμητικά υλικά: λευκη χαλαζιακη αμμος, ριζες redmoor + αλλες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαυρη βαμμενη πλατη Φωτισμός: 1 χ 18w Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: εσωτερικο sump 6 x 40 x 40 με αντλια 600λ/ω Θερμοστάτης: 100w Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού: 30% καθε βδομαδα με προετοιμασια (τυρφη) Θερμοκρασία: 25 Φωτογραφία: ωρα για φαι! και η νεα φουρνια που μου εστειλε χθες ο Ιγνατιος. προς το παρον μου στρωνουν τον βυθο στο γαριδαδικο και τρωνε μπολικο πραμα να μεγαλωσουν ελπιζω να ειναι τα περισσοτερα κοριτσια... |
|
||||
|
||||
ομορφο να το χαιρεσε!
|
|||
|
|||
κουκλιά τα γετρούδια!!! να τα χαίρεσε!!!
Μου αρέσει η διακόσμηση που τα κλαδιά βυθίζονται έτσι στο νερό με την άμμο κάτω... Λίγο η ανούμπια όπως το βλέπω στην αριστερή μεριά να ήταν λίγο πιο αραιά... και η φτέρη απο δεξιά να την έβαζες πίσω απο την ανουμπια και πιο στο κέντρο..? Γνώμη μου.. φυσικά όπως σου αρέσει και σε χαλαρώνει.... |
|
||||
|
||||
Μαυρα ματια καναμε να το δουμε
Γιαννη παρα πολύ ομορφο!! Βλεπω τα mathousalix σου κακοπερνάνε παντως ένα θυληκο βλεπω σιγουρα Υγ:Δειχνεις την προικα σου? |
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια να΄στε καλα!
ειναι προχειρο το ενυδρειο και το εχω παραμελησει.. θα μεταφερθουν σε λιγο καιρο (οταν βρω το ενυδρειο που θελω ) σε 180 -200 λιτρα, το οποιο θα ειναι στην ιδια φαση βεβαια, με φυτα χαμηλων απαιτησεων και κιτρινιλα Μανο , την ανουμπια την στριμωξα επητιδες ετσι, ειναι 2 χωριστες ανουμπιες.. ισως να δοκιμασω να την μεταφερω αλλου την μια. Δεν εχω φτερη ρε συ ,bolbitis ειναι... και τον εχω δεμενο με tire up , δυσκολα μου βαζεις Ναι ρε Χρηστο, μου ειχε διαφυγει ε, 2 ειναι.. τα μισα τα ειδες απ την φωτο προσπαθω ρε συ να πετυχω την γρια και δεν καθεται.. τρεχουν περα δωθε, γι αυτο μου βγαινουν θολες |
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Γιάννη,
ωραίο στησιμο, μου αρέσουν οι ρίζες έτσι όπως τις έχεις
|
||||
|
||||
Να το χαίρεσαι και αυτό!!!! Οντως δεν το ειχαμε δει
Απορώ πότε τα προλαβαίνεις!!! |
|
||||
|
||||
να'στε καλα ρε παιδια!
Σακη , 1 χρονο ανεργος .. μακαρι να μην τα προλαβαινα.... |
|
||||
|
||||
Για πάρτον τηλέφωνο στις 3 τη νύχτα, νερά αλλάζει
|
||||
|
||||
Κι εσύ του στέλνεις χαλίκι από τα "μέρη μου"...για νέα ενυδρεία!
Τωρα που το λες, μια που ειμαι 7 μηνες αϋπνος, λογω μπεμπας, μηπως να κάνω εκείνο το Αφρικανικό που σκέφτομαι???? (Γιάννη σορρυ για το σπαμ, το κλεινω εδω ) |
|
||||
|
||||
Τύρφη του έστειλα για αυτό εδώ το ενυδρείο
|
||||
|
||||
Spamαρετε ελευθερα..
ναι ρε Σακη, τυρφη μου εστειλε.. και κανει και καλυτερη δουλεια Τακη, οντως κανω αλλαγες τετοιες ωρες... μια φορα εστησα ενυδρειο αργα το βραδυ και τελειωσα 4 το πρωι Εχω και βοηθεια στα χρυσοψαρα με τις αλλαγες,αλλιως δεν θα την παλευα.. εχω και αδερφο ενυδρειοφιλο |
|
||||
|
||||
Στην επόμενη αποστολή θα πρέπει να σου στείλω και ζεόλιθο
|
||||
|
||||
οντως κι εγω το σκεφτηκα.. αλλα ειναι βαρυς αυτος ρε συ...
|
|
||||
|
||||
Γιατί μου ζύγισαν τη τυρφη έτσι όπως την είχα συσκευάσει ;
Αντε, κατέβα καμια βόλτα Αθήνα να φύγεις φορτωμένος
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Στον ζεολιθο γραψε απ εξω πούπουλα να μην συμπιεστουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 29-01-15 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
χαχα! Τακη αν ερθω θα φυγω ξεπαραδιασμενος , οχι φορτωμενος
Σωστα , δεν το ζυγιζουν .. με το μεγεθος το κοιτανε συνηθως. οκ, την επομενη φορα το βλεπουμε κι αυτο εχω να ψησω και 12 κεκακια τυρφη τωρα, ασε Χρηστο , την πετυχα , θα ανεβασω σε λιγο την φωτο.. φυσικα ειναι θολη |
|
||||
|
||||
Δωσε φωτο στον λαο
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο και πολυ ωραιες οι ριζες
Μπραβο σου!!
|
||||
|
||||
ειναι θολη βεβαια.. θα προσπαθησω να την ξαναπετυχω μια καλη καμια μερα..
να τη η μεγαλοκοπελα μου.. ετων 2.5 και φτου φτου , να μην την ματιαξουμε ------------------------- ευχαριστω , να σαι καλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 29-01-15 στις 22:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γιαννη υπερτατε!!Φτου φτου
|
|
||||
|
||||
χαχα!
α! και ο κυριος που φαινεται πισω ειναι ο κυριαρχος αρσενικος μου.. 2 ετων. αυτο ειναι το ζευγος που ειχα και την γεννα.. καπου θα πετυχω να βγαλω και τον υιο φωτο |
|
||||
|
||||
Mπράβο, πολύ όμορφο! Πόσο καιρό τρέχει?
|
||||
|
||||
Ευχαριστω!
το ενυδρειο τρεχει κατι μηνες.. τα ειχα σε ενα αλλο (120λιτρο) πριν. τα ψαρια (το 80%) , τα εχω πανω απο 2 χρονια... τις ανουμπιες κοντα στα 5 |
|
||||
|
||||
Nα το χαιρεσαι Γιαννη!
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο,μου αρεσει.Ευχομαι να βρεις γρηγορα
δουλεια για να κανεις μια λιμνη στα χρυσοψαρα
|
||||
|
||||
Eυχαριστω παιδια!
Stav , ευχαριστω πολυ ρε φιλε |
|
||||
|
||||
η γρια η γετρουδενα εχει το ζουμι. να τα χαιρεσαι Γιαννη! αυτο και τα υπολοιπα 25 ενυδρεια σου που δεν μας εχεις παρουσιασει!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ολα τα εδειξα ρε Μπαμπη.. τα γαριδαδικα μενουν που ακομα ωριμαζουν... στην ωρα τους |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τελικά τι δεν έχεις ;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
160 κοινωνικο | akoylini | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 07-09-14 18:18 |
160 lt κοινωνικο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 11-02-14 03:08 |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |