|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο
Πληροφορίες
Διαστάσεις:151x51x62 Όγκος:400 Κατηγορία:Κοινωνικο φυτεμενο Φυτά: Echinodorus amazonicus,echinodorus tenellus,echinodorus rigidifolius,cryptocoryne pet. Singapour,anubia barteri nana,vallisneria asiatica,vallisneria spiralis,,sagitaria subulata,microsorum pteropus,altemathera reineckii “burgunderrot”,ludwigia repens,hydrocotyle leucocephalaΨάρια / ¶λλαείδη: 2x Symphysodon discus, 2x Pterophyllum scalare, 15x Paracheirodon axelrodi, 10x Otocinclus affinis, 3x Crossocheilus siamensis, 2x Corydoras aeneus, 2x Apple snail Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) 15 kgr Ρίζες,50kgr Seachem Flurite,20kgr Agualit F17 Φόντο:Μαυρο Φωτισμός: 4X36 Τ8 W με ανακλαστήρες (2 Arcadia fresh water,2 Arcadia original tropical), Διάρκεια φωτισμού: 2χ 12:30-00:30, 2x12:00-00:00 Φιλτράρισμα:1000l/h Θερμοστάτης:300w Λίπανση: Παροχή CO2:2kgrμε διαχυση tunzediffuser Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2)0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:30% 20-30 μερες Θερμοκρασία:28 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Σχολια-παρατηρησεις-προτασεις....(οι φωτογραφιες πως σας φαινονται?) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μικρος : 28-04-08 στις 22:18 |
|
||||
|
||||
Φυσικό αποτέλεσμα, πολύ όμορφο..... και οι ρίζες όμως.... μπράβο!
|
||||
|
||||
φανταστικο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
υ.γ.στο φωτισμο κατι μας λες λαθος.δε γινεται τ5 να εχουν 36 βατ.μηπως ειναι τ8?
|
|||
|
|||
σωστος...τωρα ειναι οκ
|
|
||||
|
||||
αψογος φιλε
υ.γ.το μεσογειακο προχωραει???
|
||||
|
||||
Πολύ ομορφο!!!
|
|
||||
|
||||
το ενυδρειο σου τα σπαει!!απλα τελειο
|
|
|||
|
|||
μπραβο φιλε! πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!
|
|
||||
|
||||
τρομερο.............
|
|||
|
|||
-Θα το βαλεις στο διαγωνισμο?Πιστευω το αξιζει...
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο! Μου αρέσει το natural look που έχει!
|
|
|||
|
|||
Μου αρέσει πολύ. Μπράβο!
Θα πας για το διαγωνισμό φαντάζομαι, έτσι?
|
|||
|
|||
Χαιρομαι που αρεσε,σας ευχαριστω ολους
alan boy-Προχωραει και το αλμυρο... Ετσι λεω Γιαννη, απλα οι φωτογραφιες δεν αποδιδουν καλα το ενυδρειο και φαινεται σκοτεινο. Ερχεται συντομα και το malawi |
|
||||
|
||||
εκπληκτικο!!! μπραβο σου!!!
|
||||
|
||||
ουάου!!! οι ρίζες σε συνδιασμό με τα φυτά είναι πανέμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Συγχαρητήρια
Πού τις βρίσκετε αυτές τις ρίζες βρε παιδιά???
|
||||
|
||||
πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!μπράβο!
|
||||
|
||||
Τα συγχαρητήριά μου!!! Φοβερό το ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
ωραιο το ενυδρειο σου, οχι καλη η συνθεση των ψαριων σου
|
|||
|
|||
Καλημερα
Θα μπορουσες να γινεις πιο σαφης για την συνθεση.τι δεν ειναι σωστο? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο!!! Οι ρίζες το κάνουν να δίχνει πολύ ... φυσικό!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Πιθανόν ο φίλος αναφέρετε στα αγγελόψαρα με τους δίσκους!
Βέβαια εγώ βλέπω τους δίσκους πεινασμένους!! (Αδύνατους). Ίσως οι φωτό το αδικούν όμως είναι πολύ όμορφο, καλή επιτυχία!!!
|
||||
|
||||
Δεν θέλω να το κανιβαλίσω αλλά δίσκοι και σκαλάρια σε μεγάλο ενυδρείο δεν είναι άσχετος συνδιασμός ( σύμφωνα με τον Bleher ) .
Πες τα Πασχάλη τον κράζω συνέχεια ότι οι δίσκοι του θέλουν φαγητό και αυτός δεν ακούει |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Οσο για την σιλουετα τους αυτη ειναι η μοιρα των μοντελων. Χρησταρα πες-πες κατι θα γινει στο τελος. |
|
||||
|
||||
εννοουσα οτι χρειαζεσαι τουλαχιστον 4 δισκους
|
||||
|
||||
έχεις δίκιο του τα έχω ψάλει και για αυτό αλλά νταμάρι δεν ακούει
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο ξαδερφε.θα μου δωσεις μια ριζα;
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο γιωργο.
αν και κατι πρεπει να κανεις με τα ψαρια σου αφου θελουν ομαδα και που βρηκες τετοιες ριζες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |