|
||||
|
||||
Μεγάλο ενυδρείο... D.I.Y. ή εργοστασίου?
Καθαρά από ποιότητα κατασκευής, λειτουργικότητα κλπ. αν ήταν να πάρει κάποιος ένα μεγάλο ενυδρείο (χωρίς βάση) π.χ. πάνω από 380 λίτρα χωρίς περιορισμούς στο χώρο του ώστε να θέλει ειδική κατασκευή, με καπάκι φώτα κλπ τι είναι καλύτερο να κάνει...
Να το φτιάξει μόνος του ή σε κάποιο μαγαζί (D.I.Y.) ή Να ψάξει να αγοράσει ένα έτοιμο της αγοράς (εργοστασίου) Υ.Γ. Αληθεύει ότι τα μεγάλα ενυδρεία λόγο αυξημένων πιέσεων καλά είναι να ενισχύονται μετά από 10 χρόνια χρήσης οι ενώσεις τους γιατί ΅παλιώνουν΅ οι σιλικόνες τους
|
||||
|
||||
Το δικό μου είναι 450 lt εργοστασιακό με 5 χρόνια εγγύηση. Κοιμάμαι πιο ήσυχος.
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα συγκεκριμένου χώρου, δεν βρίσκω το λόγο να πληρώσεις παραπάνω για DIY.
|
||||
|
||||
Γιάννη τι σκέφτεσαι πάλι?
Εγώ θα έκανα παραγγελία αυτό που θα ήθελα(δεν εμπιστεύομαι τις ικανότητες μου για τέτοιο ενυδρείο),θα γινόταν με βάση τις δικές μου ανάγκες και ίσως έβγαινε και πιο οικονομικό. Διαφορετικά κάνεις τις διακοπές σου στη Γερμανία και χτυπάς ένα Eheim Karat 200 (720 lit μικτά)και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(βαρέθηκα τις κινέζικες κατασκευές). |
|
|||
|
|||
...χτυπα ενα scubaline 130 να με θυμηθεις....
|
||||
|
||||
Οργανώνουμε μια εκδρομή στη Γερμανία? (γιατί για να πάρεις απο δω,σου ξυρίζουν και τις μασχάλες)
Βάζω το φορτηγάκι και χωράει 6-7 τέτοια. |
|
||||
|
||||
Κλεόβουλε επειδή κάποιοι από εμάς δεν έχουμε καταφέρει να παίρνουμε εύκολα* το ενυδρείο των ονείρων μας… ονόματα δεν λέμε δες ποιος ποσταρε πριν από σένα … θέλει λίγο ψάξιμο η δουλεία. Βασικά ο προγράψωντας έχει ένα καταπληκτικό ενυδρείο σπίτι του και με έβαλε σε σκέψεις. Πριν δω τα ενυδρεία του Μιχάλη πίστευα ότι σε τέτοιο μέγεθος μόνο κατά παραγγελία D.I.Y..
Ετσι σκέφτομαι σε κάποια φάση σύντομα να τολμίσω να θίξω θέμα για να αποκτήσω ένα ενυδρείο πάνω από 400 λίτρα για Malawi mbuna… και είπα να ρωτήσω την γνώμη σας αν θα πρέπει να πάω για κατασκευή ή εργοστασιακό… και είμαι και από αυτούς που αργούν να αποφασίσουν οπότε θέλω χρόνο… αν αποφασίσω όμως “κάνε άκρη Μιχάλη” *εμένα στο μπαλκόνι θα με βγάζανε με τα ενυδρεία αγκαλιά!!!!
|
||||
|
||||
Σήμερα, 19:27 lmaikl Senior Member Εγγραφή: 12-12-2006 Περιοχή: Βεροια Μηνύματα: 1.805 ...χτυπα ενα scubaline 130 να με θυμηθεις.... __________________ Μιχάλης και ποσο εχει αυτο ποιο φτυνα ειναι απο εξω?υπαρχει καπου να δουμε?? ------------------------- πωωωωω 2.300 εχει το καρατ παιδια τρομαξα!!!!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 20-01-10 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φάτε μάτια ενυδρεία(χωρίς ψάρια)
Αν είχαμε το χρήμα (και πιο βολική σύζυγο)δεν θα τρώγαμε στη μάπα την κινέζικη φτηναδούρα(γράφω και σκουπίζω τη σταγόνα που στάζει απο το καπάκι) |
|
||||
|
||||
Εγώ έφτιαξα σε πετ σοπ της πόλης το ενυδρείο μου 460 λίτρων.
Η τιμή τότε ήταν πολύ χαμηλή. Οι ποιότητα κατασκευής άριστη. Το θέμα είναι το καπάκι το οποίο έπρεπε να το κάνω μόνος μου. Δουλεύει από το 2002 χωρίς κανένα πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
Σήμερα, 21:14 Κλεόβουλος Senior Member Εγγραφή: 20-12-2007 Περιοχή: θεσσαλονίκη Μηνύματα: 566 Φάτε μάτια ενυδρεία(χωρίς ψάρια) Αν είχαμε το χρήμα (και πιο βολική σύζυγο)δεν θα τρώγαμε στη μάπα την κινέζικη φτηναδούρα(γράφω και σκουπίζω τη σταγόνα που στάζει απο το καπάκι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο θαλασσινό Ενυδρείο απο Νέο | PCHRYSOVERGIS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-08 15:48 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |