|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα τη βοήθειά σας και τις γνώσεις σας για την Palaemonetes shrimp ή αλλιώς γνωστή ως amazon glass shrimp...
... Μετά από αναζήτηση για ποιό είδος γαρίδας να εισάγω στη δεξαμενή μου, βρήκα το παραπάνω, το οποίο έχει κατανομή στον Αμαζόνιο ![]() ![]() Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν έχει κανείς στην κατοχή του τέτοιες ή αν τις έχει δει σε κάποιο κατάστημα... Για την πρώτη περίπτωση, θα ήθελα κάποια σχόλια όσον αναφορά τη συμπεριφορά τους! ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ... ... ... ΥΓ: Φυσικά αν υπάρχει καμιά εναλλακτική πρόταση... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 18-06-07 στις 11:07 |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ τις ψάχνω αυτές Γιώργο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως αν τις έχεις βρει θα μαζευτούμε αρκετοί σε μια μαζική παραγγελία!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και γω μεσα ειμαι αλλα για να λεει ο κωστας πολλες φανταζομαι κανα 500€ minimun order....
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,δεν είναι πολλά λεφτά...Απλά είναι πάμφθηνες και επομένως θέλει μεγάλη ποσότητα...
|
||||
|
||||
![]()
ε οτι μεινει τις κανουμε σαγανακι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Minimum order 10 κούτες ή 800ευρώ...
|
||||
|
||||
![]()
ΟΥΠΣ πονεσε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...
![]() Αυτό ισχύει από τον Περουβιανό εισαγωγέα..? |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον μιλαμε για πολλες γιωργο ξεφευγει απο τα ορια μαζικης παραγκελιας....αλλα ας μας πει ο κωνσταντινος...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,αυτά απαιτεί ο Περουβιανός εξαγωγέας...Δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο γαρίδες,συνολικά θέλει τόσα...Οι γαρίδες απότι ξέρω πάνε από 1-5ευρώ η μία(δεν ξέρω ακριβή τιμή...) και οπότε βγαίνουν αρκετές γαρίδες θα έλεγα...
![]() Ορίστε το site να δείτε και μόνοι σας... www.peru-aquarium.com
|
||||
|
||||
![]()
...από Γερμανία δε θα βρούμε κάποια άκρη..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει φέρει ποτέ Ν. Αμερικάνικα ασπόνδυλα...Αν θες ρωτάω πάντως...Αλλά πρέπει να ξέρω το είδος που ψάχνεις...Πες μου ποιό είναι και του λέω...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ok,θα ρωτήσω...Ήλπιζα όμως να μην ήταν μόνο ένα το γένος που έψαχνε αλλά να είχε και εναλλακτικό,γιαυτό ξαναρώτησα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σωστότερα έπρεπε να γράφω palaemonetes sp., ενδεικτικά αναφέρει στο συγκεκριμένο site την palaemonetes ivonicus... Σίγουρα με ενδιαφέρει εκείνη που ζει σε blackwater ![]() ![]() Πάντως να ανήκει στο συγκεκριμένο γένος! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 28-06-07 στις 08:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Ok...Πόσες περίπου θέλετε για να ξέρω;Συνήθως αν είναι αρκετά κομμάτια το ψάχνει περισσότερο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω δυο απο αυτες. αξιζει να σας πω πως ειναι πολυ φιλικες μονο που κατα τη διαρκεια του φαγητου κανουν πολεμο για να παρουν αυτο που τους ανηκει.ηταν φτηνες. ειναι πολυ ανθεκτηκες τις εχω πανω απο 2 χρονια.
αυτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |
Liolios + Filou (Κοινωνικό Αμαζονίου) | Liolios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 27-01-07 11:36 |
Φυτά για Βιότοπο Αμαζονίου | Apostolis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 14-09-05 13:21 |
Παραγγελεία από Γαλλία-Ψάρια Αμαζονίου- | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-05-05 08:35 |
Ο καρχαρίας του....Αμαζονίου! | stergios | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 05-09-04 19:09 |