|
||||
|
||||
Μετρητής TDS - τον παραλαβαμε. Και τώρα;
Σημερα (μετα απο 25 μερες) παρέλαβα επιτέλους εναν μετρητή TDS που είχα παραγγείλει απο Ebay. Θελω να ρωτήσω 2-3 πράγματα.
α) Πως καλυμπράρεται; Λεει calibrate with NaCl (αλατι δλδ). β) Πως γίνεται η μέτρηση; Στο ενα ενυδρείο μου κατέβαινε ανα μια-δυο μονάδες το δευτερόλεπτο και βαρεθηκα. Μετά πηγα στο αλλο και έδειξε μια σταθερη μέτρηση με αποκλιση 2-3 μονάδες. Το ίδιο και στο τρίτο. Ενα μπιτονάκι απιονισμένου νερού το εδειξε 004-005. γ) Πως γίνεται η αποθηκευση; Δλδ πως το καθαρίζω για να είναι έτοιμο για χρήση την επόμενη φορά; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Δεν έχει οδηγίες! Ευχαριστώ πάντως. Κατατοπιστικότατος! Αυτό για το ότι μεταβάλλεται ανάλογα με την κίνηση του νερού την διαπίστωσα κ εγώ. Περίεργο μου φαίνεται!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το σπάσαμε!!!!!Και τώρα;;;;; | Crazy_Beaver | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 22-12-10 11:50 |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Γέννησε ! Και τώρα??? | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-02-08 01:16 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |