|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αφρικανικο ενυδρειο 120λιτρων
ετοιμαζεται ενα καινουργιο set up σε ενυδρειο οικογενιας!
120λιτρα.... |
|
|||
|
|||
καλοριζικο το ενυδρειο...φελιζολ καλυτερα να εβαζες το οικοδομικο το μπλε(Dow)...προσεχε τις πετρες να μην ειναι μυτερες στις ακρες..
τι ψαρακια θα βαλεις μεσα??? αν μπορεις βαλε μερικες μικρες πετρες για σπηλια και απο την αλλη πλευρα.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
δεν έβαλε πέτρες γιατί είναι λίγα τα λίτρα και θέλω να γιρνανε.. . για ψαχνωμε ακόμα. |
|
||||
|
||||
Το dow επιβαλετε στα αφρικανικα,γιατι με το σκαψιμο συνεχεια θα βλεπεις κοκκους απο το ασπρο στην επιφανεια.Και το κερατοφυλο δεν θα αντεξει με τις αφρικανες.Κατα τα αλλα μαρεσει το ενυδρειο σου.Τι σκοπευεις να βαλεις?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
φιλος ευχαριστω! το φιτο ειναι egeria densa και το ηξερα οτι θα το φανε γιαυτο μπηκε ηταν κλαδεμα και περισευαι! για το φελιζολ δεν το ηξερα αλλα και παλι πιστευω να μην εχω προβλημα μιας και δεν παω για μεγαλες κιχλιδες. οσο για τα ψαρια δεν εχω βρει κατι οποτε καθε προταση θα με βοηθουσε! |
|
||||
|
||||
Καποιο ζευγαρι απο julidochromis η leleupi η pulcher η brihardi δεν νομζω να εχουν προβλημα.
|
|
|||
|
|||
κανενα χαρεμακι με labidochromis sp.yellow η pseudotropheus saulosi που εχουν κα ιδιχρωμια τα αρσενικα απο τα θυληκα...πιστευω οτι με 1 χαρεμακι θα εισαι μια χαρα..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για προσωρινή φιλοξενία νεαρών ψαριών θα μπορούσε |
|
||||
|
||||
καλο ξεκινημα στο νεο σου ενυδρειο....
τα dantiodes να φανταστω οτι βρηκαν νεο σπιτι..???
|
|||
|
|||
ναι διστιχος βρηκαν!
|
|
|||
|
|||
μερικες φωτο απο σημερινες λιψεις!
το νερο αρκετα καθαρο. μπηκε φοντο αν και εχει γρατσουνιες με το κιλο. και τα 1α ψαρακια pseudotropheus demasoni! μεχρι τελος της εβδομαδος θα μπουν και ενα χαρεμι labidochromes |
|
||||
|
||||
Demasoni έβαλες? (υποθέτω το σκαλάρι το έβγαλες πρώτα)
Τα βλέπω και ταλαιπωρημένα. Πόσα είναι? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
φυσικα και το εβγαλα το αγγελοψαρο! |
|
||||
|
||||
Αφού δεν ακούς....καλά ξεμπερδέματα
(σε καμιά βδομάδα να μας πεις πόσα θα μείνουν ) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- ποσα να ειναι? ξερεις κανεναν που να εχει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 08-11-13 στις 19:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εννοώ
Παράθεση:
........asta la vista baby |
|
|||
|
|||
οκ θα σου πω της επομενες μερες!
|
|
|||
|
|||
Σημερα ειρθαν και τα ψαρια απο τον IGNA.GR
4 LABIDOCHROMES και βρεθηκαν και αλλα δυο demasoni περιπου ειδιου μεγεθους. θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφιες! |
|
||||
|
||||
kostaskich
το στησιμο μου αρεσε παντως λιγο παραπανω πετρες βαλε στο μεγαλο βουνο σακη,
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κωστα Ευχαριστω πολι αλλα δεν ειναι επιπλο ενυδρειου και φοβαμε ειδικα απο εκεινι την μερια! αλλαγες θα γινουν απο το νεο ετος που θα εχω αδεια! |
|
||||
|
||||
Εξακολουθείς να μην ακούς.
Είχα πει Παράθεση:
Παράθεση:
Ετοιμάζεις μεγαλύτερο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
kostaskich
παντως το κερατοφυλλο απο τον μυλοποταμο αντεχει μια χαρα απο τοτε στις κιχλιδες ουτε το πειραξαν ουτε χαλασε ας ειναι καλα ο σπυρος το παλικαρι μας
|
|||
|
|||
Παράθεση:
τωρα δεν ξερω ακριβως ποτε θα ειναι ετοιμο αλλα παμε για μεγαλητερο! ------------------------- Παράθεση:
ε αφου το χοριο μου βγαζει τα καλυτερα!!!! αχ αυτος ο σπυρος! αλλα και η Luci που μας ειπε ποτε ταιζει της κοτες!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 13-11-13 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ωραιο σεταπ φιλε. Φοβαμαι ομως οτι θα εχεις απωλειες στα ψαρια.... Ομορφο ψαρι το ντεμασονι αλλα εχει λυσσα κακια!
|
|
|||
|
|||
αμα καταλαβω κατι τετοιο τοτε θα γινει μεταβιβαση στο αλλο το αφρικανικο!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο στήσιμο το ενυδρείο!
Και τα demasoni πανέμορφα ψαράκια αλλά όντως θα πρέπει να πας πολύ γρήγορα σε μεγαλύτερο ενυδρείο γιατί σε λίγο καιρό που θα προσαρμοστούν και ενηλικιωθούν θα αρχίσουν οι σκοτωμοί.
|
||||
|
||||
Οντως το κερατοφυλλο ζει και βασιλευει στο αφρικανικο και δεν το πειραζει τιποτα. Ναναι καλα η λουση. Μας εδωσε και κρασι το δοκιμασα σημερα τελειο ειναι. Χικ.
|
|
|||
|
|||
εχω προβλημα επιδι λοιπω απο την δρμα και δεν βλεπω τι παιζει μετα απο ποσο καιρο ξεκιναν τα ψαρια να γιρνανε?
|
|
||||
|
||||
Εμενα προσωπικα την επομενη ημερα. Εκτος απτα metriaclima που κανανε 3-4 μερες υποθετω επειδη ειναι F2. Στον ιγνατιο βεβαια τα ιδια ψαρια εκανα 2 μηνες να ξεμυτισουν....ακομα ακρη δεν βγαλαμε
|
|
|||
|
|||
παιδια μετα απο πολι παρακαλιτο μου εστηλαν φωτο και μου φενεται οτι εχουν μεγαλωσει κιολας!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 120λιτρων... αξίζει??? | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 03-10-07 13:52 |