|
|
|||
|
|||
άρρωστο gurami?
Παρατήρησα σήμερα ένα στρογγυλό κόκκινο σημάδι κοντά στα βράγχια.
Είναι μόνο από την μία πλευρά. Δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά και τρώει κανονικά. Τα άλλα gurami φαίνονται καλά. Επειδή λοιπόν έχω μαύρα μεσάνυχτα ξέρει κανένας να μου πει αν πρόκεται για κάποια ασθένεια ή προέρχεται από χτύπημα; http://img241.imageshack.us/img241/1925/gouramilq9.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ononos : 02-09-06 στις 22:44 |
|
||||
|
||||
....
Φίλε ονονέ δέ μου φαίνεται για κάτι πολύ σοβαρό,για κοίτα καλύτερα μήπως σε εκείνο το σημείο είναι χτυπημένο...
|
|
||||
|
||||
Δεν ειναι χτυπημα.
Κατα 99.9% ειναι fish mycobacterium. Αυτα τα ψαρια ειναι πολυ επιρρεπη σε αυτη την ασθενεια. Ειναι πλεον πολυ αργά για θεραπεία. Το φαινομενο θα εξελιχθει μεσα στις επομενες 2-3 εβδομαδες και στο τελος θα το χασεις. Sorry. |
|
||||
|
||||
¶λλο ένα Guramάκι στην λίστα Σωτήρη.
Κρίμα. |
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι έχουν κοκκινήσει και τα ρουθούνια του.
Παιδιά κολάει αυτό; Εχω και άλλα γκουράμι. Μήπως θα ήταν καλύτερα να το απομονώσω; |
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aθεράπευτο Gurami ! | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 13-01-05 00:07 |
Ασπρη κηλίδα σε Gurami | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-12-04 20:53 |
Δυο τρύπες στο Gurami... | gemara | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 16-02-04 00:39 |