|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καταλληλότητα πετρών για ενυδρείο
Καλησπέρα, μήπως μπορεί να μου θυμήσει κανείς το κολπάκι που κάνουμε (με άκουα φόρτε για να δούμε αν το υλικό που θα βάλουμε στο ενυδρείο μας είναι κατάλληλο για αυτό; Εγώ συγκεκριμένα θέλω να βάλω πέτρες για κιχλίδες και έχω σκοπό να τις μαζέψω από παραλία.
|
|
||||
|
||||
Αν προκειται για αφρικανες, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα με το ακουαφορτε.
Απλα τις πλενεις καλα και τις βαζεις, αφου δεν σε πειραζει αν θα ειναι ασβεστολιθικες ή οχι. Οι ασβεστολιθικες προτιμουνται βεβαια.. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση
|
|
||||
|
||||
σε περίπτωση όμως που δεν είναι για κιχλίδες ρίχνεις λίγο κεζάπ (διάλυμα υδροχλωρικού οξέως) επάνω τους και αν αφρίσουν πάει να πει οτι είναι ασβεστολιθικές οπότε αν μπουν στο ενυδρείο ανεβάζουν την σκληρότητα και δεν είναι κατάλληλες για ψάρια που απαιτούν μαλακό νερό. Αν δεν αφρίσουν απλά τις ξεπλένεις μετά με νερό και τις βάζεις δεν υπάρχει πρόβλημα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |