|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κοινωνικο φυτεμενο
ειχα υποσχεθει αναβαθμιση και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρουσιασω το ενυδρειο μου.
Πριν 1 χρονο και 4 μηνες ηταν καπως ετσι μες την πλαστικαδουρα μετα απο 2 μηνες αποφασισα οτι πρεπει να βαλω αληθινα φυτα και αρχισα τα πειραματα ανα 2 μηνες στη συνεχεια αλλαζα εικονα στ ενυδρειο μου και τωρα πλεον ειναι σε αυτη την κατασταση. φωτο οπως θα καταλαβετε ειναι απο τον Χρηστο ΖΧ που τον ευχαριστω πολυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 18-03-09 στις 12:59 Αιτία: μικρη αναλυση φωτο |
|
||||
|
||||
Πω πω πω πω.....κολλητέ τέλειο ενυδρείο.
Και πόσο μάλλον τα μπράβο μου για την εκπληκτική μετάβαση από το πλαστικό στο φυσικό. Αυτό πρέπει να το κάνουμε παράδειγμα για τους νέους στο χώρο, περί αισθητικής κλπ. Εύγε, άξιος άξιος (Γκουσγκούνης) |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο Βασίλη Μπράβο σου.
|
|
||||
|
||||
Απλά καταπληκτικό. Μ'άρεσε πάρα πολύ. Τα συγχαρητήρια μου.
|
|
||||
|
||||
Βασίλη καταπληκτική η μετάβαση σε ένα φοβερό ενυδρείο!!!
Μπράβο ρε φίλε. |
|
||||
|
||||
Πολύ καλό Βασίλη. Χάρμα οφθαλμών.
|
||||
|
||||
Πραγματικά πολύ όμορφο! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
Ωραιο, συγχαρητηρια, μια κλασσικη περιπτωση, ωριμανσης του χομπιστα, ολοι ετσι ξεκιναμε συνηθως, και καποιοι που το εχουν πολυ μερακι και πεισμα φτανουν σε αυτο το επιπεδο. Μπραβο, Βασιλη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Μπράβο ! Πολύ πολύ όμορφο ενυδρείο...
Αναβάθμιση όχι μόνο στα φυτά αλλά κυρίως και στην σύνθεση των ψαριών σου. Αν βρεις χρόνο, γράψε και λίγα ακόμη στοιχεία για το ενυδρείο σου (τιμές, ρουτίνα, εξοπλισμό κλπ) για να καταλάβουμε πως γίνονται τα θαύματα !!!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Εχει πολυ μερακι ο Πακος !! Πανεμορφο το ενυδρειο αλλα περισσευουν 20 ποντοι επιπλου . Αμαρτια ρε φιλε!
|
||||
|
||||
Βασίλη τέλειο το ενυδρείο σου!
Τελευταία φορά το είδα την περιόδο που ήταν η έκθεση και από τότε και μένα μου φαίνεται ότι έχει τεράστια πρόοδο!!! Όταν κατέβω Ελλάδα ελπίζω να κερνάς καφέ να έρθω να το χαζέψω από κοντά!
|
||||
|
||||
ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια στη συνεχεια θελω να ευχαριστησω τον Τσιονογλου Σταυρο τον Πανο Αλεξανδρουπολη για τα φυτα που μου χαρισαν επανελημενα τον Βασιλακη ναυταρα και τον Νεοκλη για τις κατευθυνσεις και βοηθειες που μου δωσανε επισης τον Χρηστο ΖΧ για τις πανεμορφες φωτο που τραβηξε. Δημητρη ελα με το καλο και ο καφες το λιγοτερο εγω θα ελεγα για κανενα τσιμπουση
|
|
||||
|
||||
Αυτό που βλέπω είναι οτι η πριγκίπισσα φίλησε τον βάτραχο και έγινε πρίγκηπας!!! Πανέμορφο, μπράβο!!!
|
|||
|
|||
Μπραβο Βασιλη ! Τρομερη εξέλιξη. Κοσμημα το ενυδρειο σου !
|
|
|||
|
|||
Διαμάντι ενυδρείο,πολύ ωραία δένουν οι δύο πλευρές μεταξύ τους με την κόκκινη rotala.
Συγχαρητήρια και στον Χρίστο! |
|
||||
|
||||
Τελοιο!!!
|
|
||||
|
||||
Super
|
|
||||
|
||||
120λιτρα κοινωνικό φυτεμένο
Πληροφορίες Διαστάσεις: cayman 80 80*35*50 Όγκος: 120 λιτρα περιπου 110 καθαρα Φυτά: blyxa japonica Pogostemon helferi Java mοss cuba Rotala nanjenshan vallisneria spiralis caboba caroliniana rotala Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 αρλεκινους 12 cardinals 1 SAE 1 μελανοταινια 1 κλοουν 20-30cherry shrimp 5 amano shrimp Διακοσμητικά υλικά: μακγροβια ριζα πετρες Φόντο: Μαυρο βελουδο χαρτονι Φωτισμός: 2χ18w τ8 2χ24w τ5 Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: 1 εξωτερικό Eheim 2329 wet and dry θερμοφιλτερ 1000l/ωρα Λίπανση: seachem trace, seachem iron, seachem phosphorus, seachem nitrogen, seachem flourish, seachem potassium Παροχή CO2: 2κιλη μπουκαλα ph condroler Παράμετροι: pH: 6.5 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Φωσφορικά: 1 Αλλαγές νερού: 1 φορά την εβδομάδα ΑΟ20% και βρυσης 10% συνολο 30% Θερμοκρασία: 26 |
|
|||
|
|||
Φοβερή φωτογράφηση το δείχνει τόσο όμορφο οσο είναι στην πραγματικότητα.Συγχαρητήρια Βασίλη για το αποτέλεσμα.Συγχαρητηρια Χρήστο για τις φωτογραφίες !!
|
|
||||
|
||||
Και το εσωτερικο ειναι "power"!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αν ειναι γεγονος το οτι βρεθηκες στην ενυδρειακη κοινοτητα κι αυτη επηρεασε εστω κι ελαχιστα στην προοδο που βλεπουμε, ειναι η καλυτερη ανταμοιβη μας!
Συγχαρητηρια! |
|
||||
|
||||
οχι μονο ελαχιστα αλλα υπερβολικα επηρεασε την προοδο του ενυδρειου αλλα και της γνωσης που πηρα πρωτου βρω αυτη την κοινοτητα ημουν ευτυχισμενος μεσα στην αγνοια μου τωρα ειμαι ευτυχισμενος με τις γνωσεις που εχω και συνεχιζω
|
|
||||
|
||||
kostaskich
Βασιλη τι να πω ειναι απλα τελειο.μπραβοοοοοοο
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια paco. Πολύ όμορφη η πρόοδος του ενυδρείου σου! Είναι πολύ ωραίο.
Μία μικρή ένσταση έχω για σύνθεση σου για τον κλόουν. Αλήθεια, με 1000 λίτρα/ώρα κυκλοφορία σε 100 καθαρά λίτρα πως είσαι; |
|
||||
|
||||
Μπράβο Βασίλη ΕΓΡΑΨΕΣ ιστορία φίλε...
¶πλα θα σας πω πως την ώρα της Φωτογράφισης ήμουν παρόν και το καμάρωνα από κοντά... ΖΧ είσαι εγγύηση Παλιοαλήτη...
|
||||
|
||||
ο κλοουν ειναι προικα απο τα παλια ετοιμαζω κατι αλλο οποτε θα μετακομισει εκει με παρεα και με αλλους. Για την κυκλοφορια του φιλτρου εχω σπασει τη δυναμη της με spray bar κανοντας του πολλες τρυπες οποτε ειναι ενταξη
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια και απο μένα!!
Με τις πρώτες φωτό δεν φανταζόμουν καν τί ακολουθούσε... Όντως πρέπει να γίνει παράδειγμα για τους νέους χομπίστες... |
|
||||
|
||||
βασιλη τα πολλα λογια δεν ειναι φτωχεια...απλα με προλαβαν οι προηγουμενοι...ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα!
|
||||
|
||||
βασιλη δεν εχω λογια φιλε να το περιγραψω ειναι καταπληκτικο ......
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
Κοινωνικο φυτεμενο 230ltr | giorgosp | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 27-07-08 19:57 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |