07-08-08, 01:17 | #1 |
Βοηθεια. (Ηλιος στο ενυδρειο)
07-08-08, 01:17
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Παιδεια εχω το εξης προβλημα δυστηχως ,το ενυδρειο μου ειναι πανω σε ενα επιπλο και ειναι απεναντι απο ενα παραθυρο !!και δεν μπορω να το μετακινησω και θα ηθελα να μου πειτε τι λυσεις εχω ωστε να κοψω τον πολυ ηλιο που μπαινει στο ενυδρειο........
|
|
Εμφανίσεις: 4392
|
|
||||
|
||||
Κουρτίνα ...
|
||||
|
||||
Το θεμα ειναι οτι το πρωι πες οτι εχω κλειστο το πατζουρι ,αλλα μετα που γιριζω σπιτι και ο ηλιος χτυπα πανω στο ενυδρειο τι κανω?μες τα σκοταδια θα ειμαι ολη τη μερα?
|
|
||||
|
||||
Δεν είναι ανάγκη να βάλεις χοντρή κουρτίνα .. μπορείς να βάλεις μια πιο λεπτή που θα αφήνει το φως να περνάει αλλά δεν θα σου σκάει ο ήλιος πάνω στο ενυδρείο ..
|
||||
|
||||
Σε μια αλλαγή νερού...όπου το ενυδρείο θα έχει λίγο νερό...κάνεις μια μετακίνηση με προσοχή και βοήθεια από δεύτερο άτομο. Αλλιώς κουρτινούλα λίγο σκουρόχρωμη.
|
|
||||
|
||||
Οπως ανεφερα αρχικα ,δεν γινεται το ενυδρειο να μετακινηθει γιατι δεν υπαρχει χωρος αλλου !!!
|
|
||||
|
||||
κουρτινάκι...
στο ενυδρείο όμως. (αυτό που είναι ρολό ΄- θα το βρείς στο ΙΚΕΑ σε διάφορες διαστάσεις). πάντα καλά, caverman |
|
||||
|
||||
Νε αυτο μπορει να γινει !!!πολυ καλη ιδεα ευχαριστω !!!!
|
|
||||
|
||||
Ρολα στο ενυδρειο
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ | pikkoui | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-03-07 01:49 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |