|
|||
|
|||
επισκευη ενυδρειου..
Παιδιά καλησπέρα, έχω αρχίσει να φτιάχνω Το ενυδρείο λόγω σπασίματος. Βρίσκομαι σε φάση που έχω βγάλει το παλιό-σπασμένο τζαμί Κ θέλω να βάλω το καινούριο. ΔΕΝ ξέρω τι διαδικασία να ακολουθήσω από εδώ και περα. Έχω πάρει Κ Ειδική σιλικόνη
|
|
||||
|
||||
Καθαρίζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις παλιές σιλικόνες και βάζεις το καινούριο τζάμι.
Βγάζεις με μηχανικό τρόπο (φαλτσέτα , ξύστρα , ξυραφάκι) όσο πιο πολύ σιλικόνη μπορείς , και μετά με διαλυτικό νίτρου βγάζεις ότι έχει απομένει, θέλει δουλειά όμως, και υπομονή. Καθαρίζεις μετά το σημείο καλά με οινόπνευμα , να μη μείνουν υπολείμματα από το νίτρο και κολλάς το καινούριο τζάμι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολλημα-επισκευη παλιου ενυδρειου | korman709 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 08-11-12 13:39 |
ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ἠ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ?? | GIOMAX | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-11-12 12:34 |
eheim 2213.επισκευη.γνωριζει κανεις? | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-05-07 21:59 |
επισκευη σπασμενου φιλτρου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-04-06 13:03 |