|
|||
|
|||
Γεννήστρα κ Καθάρισμα
Έχοντας διαβάσει αναλυτικά το board αποφάσισα να κάνω γέννα των
2 gyppy-νων που έχω στη γεννηστρα και να κρατήσω εκεί να νεογνά για μικρό χρονικό διάστημα. Είναι σιγουρο οτι κάποιος θα έχει ενσταση απλά στην αρχή τουλάχιστον θέλω να βοηθήσω τα μικρά ταϊζοντας τα απευθειας. Έτσι βρηκα τη μέση λυση χωρις να κινδυνευουν απο νανισμό αλλά να μην τα αμολησω αμεσα. Είναι η πρωτη μου φορα και δεν θελω να το διακινδυνευσω. Ισως την επόμενη φορα αφήσω τα πράγματα μόνα τους.Θα ήθελα τώρα βοήθεια για το πώς θα μπορώ να καθαριζω τη γεννηστρα ; (διάβασα περι αεραντλίας) Μπορεί καποιος να μου γράψει αναλυτικά τη διαδικασία; σας ευχαριστω πολυ. |
|
||||
|
||||
Εγώ τα πρώτα μου τα είχα στη γεννήστρα περίπου 3-4 εβδομάδες και η γεννήστρα δε χρειάστηκε καθάρισμα αυτό το διάστημα. ¶ν τα ταίζεις συχνά αλλά με μικρή ποσότητα νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα..
|
|
|||
|
|||
Νόμισα πως είδα τετράγωνες κοιλιες και ετσι εβαλα τις δυο guppy μανες στη γεννηστρα. Ωστοσο προς το παρών μονο ακαθαρσιες έκαναν. Θα ήθελα να τις καθαρίσω πριν γεννησουν με το λιγοτερο δυνατο στρες στις μανες. Πως να το κανω;
|
|
||||
|
||||
Τα ρουφας με ενα σωλινακι απο αεραντλια
|
||||
|
||||
Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα περαν των γκαπυ?Γιατι αν εχεις μονο γκαπυ πλατυ η γενιστρα ειναι περιττη,ολο και καποια μωρα επιβιωνουν.Ειδικα αν υπαρχουν κρυψωνες με φυτα κτλ
|
|||
|
|||
Δυστυχώς έχω το λεγόμενο κοινωνικό ενυδρείο. Έχει μολλυ, νεον, γαριδες, και glassfish. To θέμα είναι ότι πρώτη φορά κάνω γέννα και πέρα απο το ότι θελω να την παρακολουθήσω, οι 2 guppy-νες μου δεν είναι γωνιμοποιημενες απο τα αρσενικα μου αλλα απο το μαγαζι και θα θελα να επιζησουν τα περισσοτερα δυνατον μικρα για να δω τι θα βγει καθως οι αρσενικοι μου ειναι ασχημουλιδες.
Σιγουρα τωρα που γνωριζω τα ζωοτοκα περισσοτερο και ζω τα της γεννας τεινω να επιθυμω ενα ζωοτοκα-only φυτεμενο λογω ενθουσιασμου αλλά προς το παρών μένω ως εχω.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Σκέφτηκα οτι το μεγαλύτερο ψάρι μέσα είναι τα μόλυ.
Μόλις στην γεννήστρα φθάσουν σε μέγεθος που να μην υπάρχει κίνδυνος από αυτά θα αφεθούν ελεύθερα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο καιρό στην γεννήστρα? | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 27-07-07 20:53 |
Αμμωνία σε γεννήστρα | Tzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-02-07 13:37 |
Γεννήστρα για Μονομάχους!!!! | PascM | Bettas | 35 | 19-01-06 09:27 |
Κατάλληλη γεννήστρα? | Filippos | Ζωοτόκα | 6 | 05-05-04 01:10 |