|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Είναι φυτό ενυδρείου;
Αγόρασα χθές αυτό το φυτό, το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι είναι υδρόβιο φυτό. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
|
|
||||
|
||||
Πρεπει να ειναι υδροχαρις αλλα ας απαντησουν αυτοι που ξερουν καλητερα.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
Για "δράκαινα" μου μοιάζει...
Θα βοηθούσε (εμένα που δεν είμαι και ειδήμονας στα φυτά) μία πιο μακρινή φωτογραφία...
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.
Το κακό είναι ότι και μένα αν εξαιρέσεις το χρώμα για δράκαινα μου μοιάζει. Δυστυχώς βρίσκομαι στη δουλειά και δεν μπορώ να τραβήξω άλλη φωτογραφία, η μοναδική που έχω είναι πολύ μακρυνή, είναι το φυτό πίσω αριστερά. |
|
|||
|
|||
Δρακαινα.
Σε λιγες εβδομαδες θα σαπισει. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ. Θα το πάω πίσω, ευτυχώς ο μαγαζάτορας μπορεί να μην ξέρει από φυτά αλλά είναι καλό παιδί.
|
|
||||
|
||||
ένα τέτοιο φυτό είχα βάλει και εγώ πριν απο καιρό μέσα στο ενυδρείο μου και σε καμιά 20 μέρες έλιωσε όλο. τότε νόμιζα ότι ήταν απο λιγοστό φωτισμό αλλα απ ότι κατάλαβα....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|