|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!!
Ειναι ηδη πρασινος αλλα εγινε και εδω: http://www.aquascapingworld.com/foru...-addition.html οπου ολοι οι μεγαλοι aquascapers του κοσμου συναντιουνται!!
Απο εμενα τα συγχαρητηρια μου και μονο δεν καλυπτουν αυτο που θελω να πω και αυτο ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω που σε δυσκολους καιρους αναβαθμιζεις το ονομα της Ελλαδας και δινεις διεθνες κυρος στο φορουμ μας κανοντας το γνωστο σε ολους σαν ταχεως αναπτυσσομενη κοινωνια στο aquascaping!! Οτι και να πω ειναι λιγο!!
|
||||
|
||||
Μπράβο Raven.
Και μόνος σου ακόμα ανεβάζεις κατά πολύ το επίπεδο του aquascaping στην Ελλάδα. |
|
||||
|
||||
Α, ρε Αλέξανδρε! Ακόμα λιγότερος ελεύθερος χρόνος ε;!
Χίλια μπράβο και ελπίζω σιγά σιγά να αυξάνονται οι καλλιτέχνες που ανεβάζουν τη χώρα! Και πάλι συγχαρητήρια! |
|
||||
|
||||
ευχομαι κι αλλες "κατακτησεις" Αλεξανδρε!!!
|
||||
|
||||
Ρε δεν πάτε για ύπνο λέω εγώ, βαμπίρ όλα σας.
Μπράβο Αλεκούκο και καλό κουράγιο. |
|
|||
|
|||
...Ο Αλεξανδρος εχει το "αστρο" και για αυτο τιποτα δεν ειναι τυχαιο...
Τα συγχαρητηρια μου υ.γ....πολλα ειναι τα βαμπιρ ε Γιωργη(τι κανεις τετοια ωρα και συ?)?
|
||||
|
||||
Αποκοιμήθηκα κατά τις 8 και το πληρώνω με εγερτήριο στις 5 τα χαράματα.
|
|
||||
|
||||
γεια σου ρε πατριδα αυτα ειναι
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια Αλεξανδρε και εις ανωτερα.
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
|
||||
|
||||
Μπραβο Αλεξανδρε.
|
|
||||
|
||||
μπραβο και εις ανωτερα
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια
|
|
||||
|
||||
respect!
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια ¶λεξ. Υπέροχα νέα!!
|
|
|||
|
|||
Οχι μονο εχει αστρο και το ταλεντο, αλλά εχει και το χαρισμα να μεταδιδει τον ενθουσιασμο για κατι και να παρακινει κοσμο να ασχοληθει, πραγμα ακομη πιο σημαντικο! Ειμαστε περηφανοι που εισαι στην ομαδα του GAB!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Αλέξανδρε !!!! Σου αξιζει !!!
|
|
||||
|
||||
εμεις που δεν καταλαβαινουμε αγγλικος?? ..παρ' ολα αυτα συγχαρητρια Αλεξανδρεεεε!
|
||||
|
||||
Πολλα συγχαρητηρια.
|
|
||||
|
||||
Ενα μπραβο ειναι απλα λιγο
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια γιατί το αξίζεις και όπως είπε και ο Τόλης ο ενθουσιασμός σου παρακινεί και όλους εμάς που αγαπάμε μεν το χόμπυ αλλά πολλοί θέλουμε "σπρώξιμο"
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια Αλεξανδρε,συνεχισε να ξεσηκωνεις τον κοσμο !
|
|
||||
|
||||
'Οπως έχω πει και κάποια άλλη στιγμή κάποιοι απλά "το έχουν" μέσα τους, έχουν γεννηθεί καλλιτέχνες!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!
|
|
|||
|
|||
Τα θερμα μου συγχαρητηρια Αλεξανδρε!!!
Δεν ειναι καθολου υπερβολη αυτο που θα πω αλλα προσωπικα ειναι μεγαλη τιμη για μενα που ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ..
|
||||
|
||||
Τα συγχαρητήρια μου συνονόματε!
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους σας !
Το διεθνες κυρος ομως που εχει αποκτησει το GAB δεν οφειλεται σε μενα αλλα σε μια ομαδα απο προθυμα παιδια εδω μεσα να αντιπροσωπευσουν την χωρα μας στους διεθνεις διαγωνισμους εφετος. Σας πληροφορω οτι η συντονιστικη ομαδα εκει , αλλα και πολλα μελη ειχαν παρατηρησει εδω και καιρο με απορια αλλα και θαυμασμο την μεγαλη ανοδο των ελληνικων συμμετοχων εφετος. Χωρις ιχνος υπερβολης σας μεταφερω το σχολιο τους οτι η Ελλαδα αυτη τη στιγμη θεωρειται ως η πλεον ανερχομενη χωρα στο aquascaping παγκοσμιως μαζι με την Ουγγαρια. Ειναι αυτο που σας ελεγα οτι τιποτα δεν περναει απαρατηρητο εξω.. Για τον τρεχοντα διαγωνισμο μας,τον παρακολουθουν και μου ευχηθηκαν τα καλυτερα. Τωρα ειναι ακομα πιο επιτακτικη η αναγκη να τους δειξουμε τι αξιζουμε γι αυτο μην το σκεφτεστε και οσοι εχετε φυτεμενα και βιοτοπικα ενυδρεια, συσπειρωθειτε γυρω απο την ιδεα οπως μονο εμεις οι ελληνες ξερουμε να κανουμε, και δηλωστε συμμετοχη. Οσο για τον επερχομενο διεθνη διαγωνισμο του ASW, ανελαβα εξ ολοκληρου την δημιουργια του και την οργανωση του ,ως γενικος manager του διαγωνισμου και εχω πολλη δουλεια μπροστα μου αλλα θα δωσω τον καλυτερο εαυτο μου και θα βαλω τα θεμελια ωστε να καθιερωθει ως ενας απο τους καλυτερους και μεγαλυτερους διαγωνισμους, χωρις ομως να παραμελησω τα καθηκοντα μου προς τον δικο μας διαγωνισμο. Εννοειται οτι θα περιμενω την υποστηριξη σας και την συμμετοχη σας και εκει και ειστε ευπροσδεκτοι να εγγραφειτε και να συμμετασχετε στο ASW. Οι γνωσεις σχετικα με θεματα aquascaping εκει μεσα ειναι ατελειωτες και μην κολλησετε στην γλωσσα, ειναι διεθνες φορουμ και δειχνει μεγαλη κατανοηση σε αυτο το θεμα ! Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας, γιατι πραγματικα η ανταποκριση και η στηριξη σας σε οτι σας ζητησα ειναι συγκινητικη. Να θυμαστε οτι εσεις αρκει να οπλισετε το χερι μου κι εγω θα πυροβολησω για εσας. |
|
|||
|
|||
πολυ καλα νεα αυτα..
μπραβο μπραβο.. |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια!!!
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Αλέξανδρε, γέμισε τις μπαταρίες σου και προχώρα !!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Πολλά συγχαρητήρια.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 lit. "Θρονος του Δια"- by Raven. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 262 | 13-12-12 10:45 |
Ο "κοσμος" του Μαξιμου ! | Raven | Bettas | 18 | 13-10-07 20:24 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |