|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Στα προσεχώς....
Το 4ο ετοιμάζεται.... 60Χ30Χ30, 2Χ24W, EHEIM 2213. Βυθός Seachem Flourite. Μάλλον πάμε για φυτεμένο Ασία πλευρά...
Γαρίδες, CPD ( ;;;;; Οψόμεθα!) Να δούμε πότε θα στηθεί... Σε αναμονή λοιπόν....
|
||||
|
||||
Καμια φωτο να δουμε?
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ενδιαφέρον ακούγεται!
Από τις πιο όμορφες στιγμές στο χόμπι... Συγκέντρωση πληροφοριών, σχεδιασμός και υλοποίηση... Σε ζηλεύω που βρήκες χώρο για ένα ακόμα.. Στον εξοπλισμό που αναφέρεις σα να ξέχασες το διοξείδιο ... Είσαι στο 1 βατ/λίτρο και με υπόστρωμα, σκέφτεσαι να τη βγάλεις μόνο με εξέλ; Από ψαράκια ο RAVEN εκτός από τα CPD, έχει παρουσιάσει κάτι ασιάτικα μπιζουδάκια πολύ ενδιαφέροντα... Καλή συνέχεια!
|
|
|||
|
|||
Aντε Πάνο γερά, κατά τη γνώμη μου ιδανικό για γαρίδες και έντλερς.
|
|
||||
|
||||
πο πο θα εχεις φαει τρελες φαπες για το 4ρτο ελπιζω να το αξιζει
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Πάνο, χαρά στο κουράγιο σου !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
Φωτό δική σου εννοεί ο Αχιλλέας, για να δούμε πώς σε κατάντησε από το ξύλο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλα αφού ο Πάνος είπε για Ασία, τι γυρεύουν τα εντλερ?? Χα χα χα... |
|
||||
|
||||
κωστα μολις γυρισα απο τον Panos1972 δες φωτο
[URL=http://img409.imageshack.us/i/hero3cp468x606.jpg] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 07-09-10 στις 15:24 |
|
|||
|
|||
Σταμάτα βρε προβοκάτορα, αφού έντλερς έχουμε τώρα για δώσιμο, μήπως θα καταλάβει τίποτε ο Πάνος?
ΥΓ: Υπάρχουν και ξιφοφόροι Μαλαισίας. Τώρα είδα την φωτό,, κομπρέσες με Μελαφιξ και αφέψημα ροτάλας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστώ Θοδωρή! ........ bokosta, kingrim Αλήτες!!!! Πάλι με τα όνειρά μου παίζετε!!!!! Δε θα βγώ από το νοσοκομείο; Θα σας δείξω εγώ!!!!
|
||||
|
||||
Πανο μη μασας....το αποτελεσμα μετραει,χαλαλι το μαυρισμενο ματι
|
|
||||
|
||||
Μου λείπει λίγο Seachem Flourite (±2,5 κιλά) και με έχει πιάσει η τσιγκουνιά (λόγω αφραγκιάς) να μη δώσω +30€ για όλο το σακουλάκι....
Το άλλο θέμα είναι το χωροταξικό.... Δεν έχω καταλήξει, εάν τελικά το βάλω σε βάση δίπλα στο μεγάλο ή θα "στείλω" το μικρό... Η τροπολογία δεν πέρασε ακόμα από το "ΥΠΕΧΩΔΕ", παρα μόνο από το "Υπουργειο Οικονομικών" (χώρια τα "κρυφά κονδήλια"). Θα το κάνω όμως!
|
|||
|
|||
Αν δεν βρεις λίγο ακόμη Flourite, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 30 ευρώ για 2,5 κιλά, μπορείς να προσθέσεις απλό χαλικάκι, να ανακατέψεις καλά
και είσαι έτοιμος, το γράφει άλλωστε και η Seachem στις οδηγίες του Flourite ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή αναμεμιγμένο με χαλίκι. Περίπου την ίδια δουλειά θα σου κάνει, αφού το 75% με 80% του μίγματος θα είναι Flourite κι ακόμη καλύτερα αν προσθέσεις στρωμένο και "ώριμο" χαλίκι από το μικρό (στην απευκταία περίπτωση που το καταργήσεις), το οποίο είναι μπολιασμένο με σάπια φυτά και περιτώματα. |
|
|||
|
|||
κονδύλια + καντήλια = κονδήλια!!!!! (Λεξικό εκδόσεων Panos1972)
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν είναι και το ευκολότερο να πετύχεις τέτοια πετραδάκια. Το μικρό έχει μπέζ - γκρι χαλαζιακή άμμο και δεν κολλάει.... ------------------------- Γράφε κι εσύ τσάτρα πάτρα με το μυαλό σου μη σε δεί το"αφεντικό" και σου λέω μετά για ορθογραφίες. Καλά που πληκτρολογούμε και ε γράφουμε (λέμε! ) με το χέρι γιατί ούτε που θα διαβάζονταν....
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 15-09-10 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Λοιπόν με προτροπή του lion πήρα ηφαιστήτη με €14 το 7κιλο, που ταιριάζει αισθητικά με το λατεριτη της flourish.
Το 54άρι Ασιατικό θα στηθεί σε νέα βάση. Για να την κάνω έπρεπε να τάξω κάτι παραπάνω οπότε μάλλον πάμε σε διαχωριστικό κουζίνας-τραπεζαρίας με 4 ψηλά ντουλάπια (το ένα για τα "σπάχνα" του ενυδρείου) και τάβλα από πάνω... Βέβαια πίσω έχει η αχλάδα την ουρά γιατί το φτιάχνω με προδιαγραφές να σηκώσει τουλάχιστον νταμαρίσιο 120άρι .... Το 22άρι θα βγεί στη σύνταξη και θα αναλάβει να το γηροκομίσει κομπλέ, ο ....μαραγκός. Οπότε περιμένω την οικονομική έγκριση και το μαραγκό να στρώσει τον ποπό του.... Όλα τα υπόλοιπα, πλήν των έμβιων, απλά περιμένουν να στηθούν!!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Κώστα αυτό θα είναι το τελευταίο...
Οι γαρίδες (bee) και τα ψάρια όταν γίνουν όόόόόόλα τα υπόλοιπα...
|
||||
|
||||
Το Σάββατο στήνω!
|
||||
|
||||
Αντε με το καλο.........
|
|
|||
|
|||
Καλό στήσιμο (αν σε αφήσουν ήσυχο δηλαδή).
|
|
||||
|
||||
Θα με αφήσουν!!!
Για το καλό τους.....
|
|||
|
|||
Σάββατο 31-10-2010
????????????????????????????? |
|
||||
|
||||
Στήθηκε!
Φωτογραφίες μαζί με όλο το ιστορικό μόλις πάρω το pc από το μάστορα! Κάηκε το τροφοδοτικό... Από τη δουλειά αδύνατον....
|
||||
|
||||
καμια καταρα του κωστα θα επιασε :ρ
|
|
||||
|
||||
Τί έγινε με το πισι?Ακόμα?
|
||||
|
||||
καλα ρε Δημητρη κανεις κατι ανασκαφες
|
|
||||
|
||||
Ε μα έχει μείνει κάτω-κάτω στα θέματα που παρακολουθώ και λέω εντάξει,κάποτε θα τον φτιάξει τον υπολογιστή ο τεχνίτης!Δε γίνεται να το έχω 2 χρόνια στα θέματα που παρακολουθώ!
Πάντως,κάνω πυκνά-συχνά αναζήτηση για διάφορα πράγματα και βρίσκω μερικά ημιτελή θέματα σαν και αυτό που και που,αλλά λέω άσε μην τα αναστήσω όλα εγώ γιατί θα μου βγει το όνομα στο τέλος!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχως .... κιχλιδοενυδρειο | komori | Malawi | 24 | 25-06-10 23:15 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχώς γέννα Convict! | kotsis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-05-08 01:43 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |