|
|||
|
|||
Gyrinocheilus aymonieri
Οι γλυφτες Gyrinocheilus aymonieri τα πάνε καλά με άλλα ψάρια του ίδιου είδους?
Ένας φίλος μου έβαλε 2 στο ενυδρείο του, και ο ένας ο ποιο μεγάλος κυνηγάει συνεχώς τον μικρότερο. Αλλά πολύ επίμονα, όπου τον δει θα τον κυνηγήσει. Αναρωτιέμαι αν είναι σαν τους μονομάχους που δεν κάνουν 2 αρσενικοί μαζί και μαλώνουν, ή αν απλά κυνηγιούνται επειδή ζευγαρώνουν. Ξέρει κανείς να μου πει? |
|
||||
|
||||
καλημερα!!!
συμφωνω με τον φιλο σου,ειχα την ιδια εμπειρια κ σου λεω να μην το δοκιμασεις ποτε.οσο ειναι μικρα καπως τα βρισκουνε μεταξυ τους αλλα στην συνεχεια γινονται πολυ κτητικα με την περιοχη τους κ επιθετικα,κυριως στο ειδος τους κ στα αλλα ψαρια. χρειαζεσαι ενα μεγαλο ενυδρειο για να ζουνε ανετα κ με πολλες κρυψωνες καθως προτιμουν να κρυβονται!
|
|||
|
|||
σε μικρη ηλικια ειναι μια χαρα ψαρακια και σου καθαριζουν και το ενυδρειο, οταν μεγαλωσουν επιτιθονται σε ολα τα ψαρια. ειχα παλιοτερα 2 τετοια ψαρια, σε μενα ειχαν αυτη τη συμπεριφορα, μεχρι που τα γυρισα πισω μενα απο κανα χρονο.
εχω διαβασει για αυτο το ψαρι οτι δεν αναπαραγεται ευκολα στα ενυδρεια, οποτε το κυνηγητο που πεφτει μαλλον δεν ειναι αναπαραγωγη. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν όχι Gyrinocheilus aymonieri (γλύφτης), τότε τι? | GeoGlx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-11-11 13:43 |
Gyrinocheilus aynomiery σε 120λιτρο | spykan2 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 27-02-11 10:19 |
Gyrinocheilus aymonieri | zapatas | ¶λλα ψάρια Ασίας | 2 | 21-01-11 01:26 |
Gyrinocheilus aymonieri εγγυος; | μελινακι | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 13-02-08 15:08 |
Gyrinocheilus aymonieri | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 26-05-07 17:59 |