|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε όλους
εχω μια μονομαχίνα που έχει φουσκώσει το ένα της μάτι. Η εξωτερική μεμβράνη είναι πολύ φουσκώμενη σαν να είναι έτοιμη να σπάσει. Ξέρει κανείς τι αρρώστια είναι αυτή και πώς θεραπεύεται? Τα υπολοιπα ψάρια, σκαλάρια, guppies, νεον κινδυνέουν να πάθουν το ίδιο? |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον προκειται για pop eye.νομιζω οτι το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση ειναι αντιβιωση ευρεος φασματος(αντιβακτηριακο φαρμακο).αλατι θα μπορουσες να βαλεις 5 γραμμαρια στο λιτρο.η μεταδοτικοτητα ειναι μικρη.αν μπορουσες παντως να την απομονωσεις θα'ταν καλυτερα.το νερο χρειαζεται να ειναι καθαρο με συχνες αλλαγες.
εχει τυχει να δω μονομαχινες που στρεσαρονταν στο κοινωνικο μολις απομονωθηκαν να συνερχονται(σε συνδυασμο με αλατι βεβαια)ταχυτατα. Υ.Γ.απλα να πω οτι η μονομαχινα κανονικα δε θα'πρεπε να βρισκεται με αγγελοψαρα....
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Mariel για την απάντησή σου. Την έχω απομονώσει ήδη, θα προσθέσω και αλάτι με συχνές αλλαγές νερού και θα δούμε
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ όταν είχε πάθει το ίδιο πράγμα μονομάχος μου τον είχα κάνει "μπάνιο" με Bactopur. Τα λίτρα και την ώρα τα γράφει μέσα στις οδηγίες...
μετα απο 5-6 μέρες ήταν περδίκι ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αδύνατη μονομαχίνα | cbr929 | Bettas | 13 | 13-04-06 01:06 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |
άρρωστη μονομαχίνα | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 19-12-04 16:17 |
Φουσκωμένο, πρησμένο guppy :( | Fonamstel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 26-09-04 07:00 |