|
|||
|
|||
Φυσαλίδες στα τζάμια
Συνχομπίστες γεια σας. Είμαι καινούργιος στο χόμπι και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι πρόβλημα μερικές φυσαλίδες που μου έχουν παρουσιαστεί στα τζάμια στο εσωτερικό στο ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες! Μήπως έβαλες νερό μόλις τώρα και γι' αυτό υπάρχουν οι φυσαλίδες; Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά επειδή δε φαίνονται ωραία καλύτερα να τις βγάλεις με το χέρι ή κάπως αλλιώς.
|
|
|||
|
|||
Χθες έβαλα νερό, δεν είναι βέβαια τοσες πολλές για να είναι ιδαίτερα αντιαισθητικές. Ελπίζω να φύγουν σύντομα.
|
|
||||
|
||||
προφανώς τώρα το έστησες όπως είπε και Αντώνης πιο πάνω. Έχεις βάλει ψάρια μέσα? Ξέρεις περί στρωσίματος και βιολογίας φίλτρου?
|
|
||||
|
||||
Θα φύγουν από μόνες τους.
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω βάλει ακόμα ψάρια και δεν σκοπεύω να βάλω αν δεν κλείσουν 10 μέρες για να βάλω τα βακτήρια και αν δεν είμαι σίγουρος με τις τιμές του νερού γιατί μία μέτρηση που πήρα σήμερα δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Αλλά επλίζω να στρώσει μόλις βάλω τα φυτά (αληθινά).
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
με πρόλαβε ο Γιώργος προφανώς δεν ξέρεις ακόμα για το στρώσιμο, διάβασε τα παραπάνω λινκς και θα πάνε όλα καλά
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός αλάτων από τζάμια ενυδρείου... | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 17-05-15 19:42 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
DIY CO2 - Δεν βλέπω φυσαλίδες | chrisx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-11-06 12:01 |
Φυσαλίδες στο υπόστρωμα. | Fanis | Malawi | 2 | 06-01-06 17:31 |
αλλαγή νερού και φυσαλίδες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-02-03 12:59 |