|
||||
|
||||
Jager Eheim heater
Καλημερα,
εχω εναν παλιο με το μπλε κουμπακι απο επανω που σηκωνεται με το γκρι βελακι(δεν υπαρχει κοκκινο.Καποιος να μας θυμισει πώς καλιμπραρεται παρακαλω πολυ. Σας ευχαριστω
|
||||
|
||||
Τον τρόπο στον έχει περιγράψει ήδη ο Delta 66 (στο άλλο θέμα)...
Σηκώνεις το κουμπάκι... γυρίζεις το "στεφάνι" (στην ένδειξη που έχει δείξει το θερμόμετρο του ενυδρείου) και... ξανακατεβάζεις το κουμπάκι. Γυρνάς την "στεφάνη" στην επιθυμητή θερμοκρασία... και ελέγχεις για μερικές μέρες. ΑΝ απαιτηθεί... το επαναλαμβάνεις. Ληφθεί υπ' όψιν ότι... παίζει κάποιο ρόλο και η διαφορά θερμοκρασίας χώρου-ενυδρείου (ανάλογα την εποχή).- |
|
||||
|
||||
Παρε απο ebay εναν STC Πανο!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Αυτή τη συνδεσμολογία τη βαριέμαι ρε μάγκες.και μόλις βάλω στο ένα ενυδρείο θα μου αρέσει κ θα θέλω κ στο αλλο
|
||||
|
||||
Αμα βαριεσαι τη συνδεσμολογια που την κανεις μια φορα και τελος, ξεχνα το το χομπι
Και σιγα τα ωα, συνδεσμολογια. Κοβεις τρεις μπαλαντεζες, τις βιδωνεις στον κοντρολερ και κανεις και δυο γεφυρες με δυο καλωδιακια. Ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι και ενα κοφτης ή πενσα ή εστω ψαλιδι, ειναι τα "εργαλεια" που χρειαζονται. Που να φτιαξεις και κανα arduino δηλαδης. Μονο οι ωρες που θα φας πανω απο το θερμομετρο για να δεις αν ολα πανε καλα χωρις τον κοντρολερ (που δεν θα πανε, ιδιως με την ψυξη), φτανουν.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης eheim jager | PAVLOS79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-12-11 12:14 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |